Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 441.904 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 8. prosince 2008 v 18:25 ® Filip00
-
Ahoj šel by se mnou někdo vláčet kolem 20.12.08 na Labe k Mariánské skále. Když ano pište prosím přímo mě. Předem dík. Budu tam každý den
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 18:24 ® 1Mara
- reagovat
- Pondělí 8. prosince 2008 v 18:23 ® 1Mara
- reagovat
- Pondělí 8. prosince 2008 v 18:21 ® 1Mara
-
Nazdar hošani. Teď jsem se vrátil z Labíčka vyskoušel jsem i ten nový flek. Foxíno cos tam vyváděl stou rybou,už jsem myslel že ti půjdu pomoct.S toho fleku krásné záběry na feder tloušť,ostro. , plotice a jedna jízda do prostřed Labe a pink a 14 prdla,asi parmička moc jsem jí rval. Jilipío v sobotu tam jedem na feder tak se tam srazíme.Pár foteček
reagovat.
- Pondělí 8. prosince 2008 v 17:56 ® Prasek_2007
-
All:koukám,že moje cesta za rybou do města nad Labem nezůstala bez povšimnutí.Jsem celkem spokojený,nové místo vydalo několik krásných ryb,žel foťák vypověděl poslušnost.Parmy i ostré braly spolehlivě,razantní záběry nešli přehlédnout.Po obědě jsem ještě na chvíli zkusil pláž,kde jsem vyloupnul ještě 3 fousaté krasavice.Přihlížející masaři se na 2 hodiny stali nechtěnými komparzisty.Zdravím Lucia,jeho návštěva byla přínosem a věřím,že si příště udělá víc času.Feederu Zdar
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 17:08 ® farnas
-
krasny trofeje hlavne ten jezevec nakej nastvanej.,.,.
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 16:10 ® filip111
-
tak potom dejte vědět jak jste dopadli. Já se nemůžu dočkat víkendu až konečně vyrazím. Musím si udělat dost pařený housky, ta tam slavila úspěch a dravečky tam potrápím taky, nějak jste mě na ně navnadili.
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 15:29 ® foks01
-
večer tam jdem ješte s cormoránem prohnat candáty tak uvidíme jestli se povedou …ale mám tušení že pujdou
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 15:28 ® foks01
-
Prášek- v kolik jsi dorazil? já tam byl hned ráno asi na 1 h povláčet a na 3 hod se povedl tenhle krasavec…
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 15:23 ® foks01
-
Mára-tak ty háčky na chytání zatím nej co jsem použil,jinak cormoran má pravdu ,jejich ztrátovost v mých rukách je opravdu veliká,neví čím to je
reagovat…ale chytat na ně budu rozhodně dál,za ty ryby to stojí
- Pondělí 8. prosince 2008 ve 13:37 ® filip111
-
lucio:tak to jde co? za takovou chvilku taková krasavice. Doufám, že se to místo nerozkřikne mimo chytej.cz
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 ve 12:47 ® lucioperce69 reakce na …
-
byl sem s Praskem jen na skok(pracovně v ústí udělal sem si půl hodinovou čas) jedna ostrá 49 cm
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 ve 12:14 ® Piranha
-
Kucí prasek chytil krasny parmy mezi mostama jak byl filip a cormoran.Posilal mi fotku na mobil.Fakt tam jsou ryby.
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 9:55 ® cormoran reakce na …
-
Mára: Nelžu, Foksíno to potvrdí, uvidíš:D
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 8:47 ® 1Mara
-
Já jen čekam co ktomu kňourovi řeknete,nejsem myslivec a vím že páráky se musej o sebe obrušovat,jeto škoda žeho takle sprasili
reagovat.
- Pondělí 8. prosince 2008 v 8:44 ® 1Mara
-
Cormoráne ty uličníku ulhanej
reagovat))))))).
- Pondělí 8. prosince 2008 v 8:13 ® Prasek_2007
-
filip111: dneska jedu do ÚL,tak zkusím ten nový flek.Odpoledne dám vědět.
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 8:08 ® cormoran reakce na …
-
Mára: Myslím, že Foksík s těma háčkama moc spokojenej nebude. 2× když navazoval háček, tak vždycky jeden vyhodil, nevim proč:D Pak ještě nechal myslím že další 2 v rybě a 2 na dně:D
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 0:33 ® Tomash
-
1Mara : Pěkné preparace, akorát ten kňour je hrubě zmršenej, páráky by nemohly být takhle nepřirozeně vytočené – nemohlo by pak dojít k úbrusu, ale i tak jsou to moc pěkné práce.
reagovat - Neděle 7. prosince 2008 ve 23:53 ® 1Mara
- reagovat
- Neděle 7. prosince 2008 ve 23:52 ® 1Mara
- reagovat
- Neděle 7. prosince 2008 ve 23:51 ® 1Mara
- reagovat
- Neděle 7. prosince 2008 ve 23:50 ® 1Mara
- reagovat
- Neděle 7. prosince 2008 ve 23:49 ® 1Mara
- reagovat
- Neděle 7. prosince 2008 ve 23:48 ® 1Mara
-
Zdravím rybaříci
reagovat. Konečne doma po 1450 km.Zejtra mám volno tak když by jste někdo šel na rybky tak dejte ráno vědět,ale brzo do osmi a domluvímese. Filipe jak můžeš prásknout novej flek to si tam zase nesednem
(. Pirno neco protebe z jedné hospůdky,hezké trofeje: Foxíku jak vidím takto nebylo špatné co červíci ? Asi se dobře mrskali na háčku cóó
). Seš stěma háčkama doufám spokojen ? Cormorane příště si to nenechám ujít a ještě jednou se omlouvám a i mně je to líto že jsem sváma nebyl na rybách
(. Jinak pěknej candoš chlape já tam s toho místa mněl loni a předloni taky pěknejch pár kousku do 80cm,ale paráda a parkrát jsem se tam trefil do velikejch Parem,je tam sice mnělko,ale jsou tam i diry ve kterejch ležej candoši a Parmy tam hledaj pijavky a ty malinké škebličky.
- Neděle 7. prosince 2008 ve 22:23 ® cormoran reakce na …
-
Nechal jsem tam akurát kopýtko, když jsem honil parmeny, páč se mi tak točili pod nohama. Jedna mi to sebrala, ale hned si ho o šutry vyrazila:( Jináč s voblerem to byla pohoda:)
reagovat - Neděle 7. prosince 2008 ve 22:19 ® foks01
-
cormoran-tak tam jsou ti pacholci nalezlí,neváznul si tam ?
reagovat - Neděle 7. prosince 2008 ve 22:18 ® foks01
-
monas-hele na tu dálku vidět že máváš …a já si myslel že vodíš nějakou velrybu
reagovat - Neděle 7. prosince 2008 ve 22:15 ® cormoran
-
Foksíno, Filip: Zkoušeli jste tam rybky, nebo vláčku? Dneska to tam docela kousalo, až jsem se divil…Je tam celkem mělko, ale ryb plno. Jediný co mě dneska nasralo, byli 3 týpci, který mě viděli, jak tahám candoše. Když jsem ho vrátil, poklepali si na čelo, vytáhli vláčáky a bohužel taky 2 vyndali…zmastili:(
reagovat - Neděle 7. prosince 2008 ve 22:13 ® cormoran
-
Monas: To foksíno umí celkem dobře, hlídal mi častěji moje špice, než já sám:D
reagovat