Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 441.934 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 7. prosince 2008 ve 22:09 ® monaster reakce na …
monaster

foks: já na tebe 2× mávnul. ale byl si zažranej do špičky asi :-) přemejšlel jsem že zajdu pokecat ale pak jsem mazal k našim. chytat bych tam nešel bylo vás tam moc

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 21:15 ® foks01
foks01

111-ok platí

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 21:15 ® foks01
foks01

monaster-chtel sem na tebe za vola t at jdeš ke mně ale asi bych se nedokřičel,toho před tebou sem viděl ale nic nechytil,ti pod benešákem taky nic netahali,nějaké čudly,k večeru přišel pod lod internetovej šmejdil,šel přesně na místo které sem zveřejnil,nic nechytil,jednou to hodil až do půlky až mu z toho vypadl prut z vidličky tak sem se trochu smál ,ono to chce taky trochu umu pánové a né jen vědět kde ryby berou ..peace šmejdilové

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 21:10 ® filip111
filip111

foks01: ok tak se dohodnem přes osobku kdy a v kolik se tam sejdem ok?

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 21:08 ® foks01
foks01

111-taky sem tam koukal ale že by tam byly ryby tomu se mě nechtělo věřit a bum,sou tam,když byla dole voda tak sem tam koukal a spousta škeblí,pijavic,pod kamenama plno hejbacího sajrajtu,nikde sem toho tolik neviděl,to je asi ten důvod proč se tam ryby stáhly…příští víkend to prubnu.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 21:04 ® foks01
foks01

cormaxx-takhle to chodí všude,znám jednoho tady z Bíliny co ostatní otravuje mobilem kde ,co a jak,hned tam jede a když jemu se daří tak neřekne ani hovno .

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 20:49 ® cormaxx
cormaxx

foks: To by sme se asi divili kolik lidí sem chodí bez registrace „jen“ číst a očumovat.Místo aby hodili slovo do placu a podělili se s ostatními tak jen sbírají informace.A zase se ukazuje jak to v „Ústí chodí“ :-( (

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 20:48 ® filip111
filip111

dnes jsem byl vyzkoušet nové místo a příjemně mě překvapilo. Byl jsem zhruba v polovině mezi Benešákem a žel. mostem a házel feeder kousek před sebe. Přišly 2 parmy cca 40cm 1 ostrá a 5 plotic. Je tam sice mělko ale asi se tam stáhly ryby. Takhle pěkný chytání jsem v tomhle ročním období dlouho nezažil. doufám, že to nebude jako s foksovo místem.už se těším na víkend, půjdu tam opět, kdo se přidá?

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 20:37 ® monaster reakce na …
monaster

Foksik: co bch dělal zbavoval jsem se olova. rybu jsem neviděl ikdyž pár záběrů bylo. ten co tam byl předemnou tam nechal hrouzky čerstvý:-) jednu jízdu jsem měl takovou jsem snad ještě nezažil. z hrouzka byla kaše.

Jinak jsem koukal že tam k Tobě přijel zájezd autobusem nejmíň. njn to byla ta fotka mníka.kdybych měl auto stěhuju se na jiný vfleky. takhle busem jsem rád že to mám kousek. ale v létě si tam stejně nesedneš.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 19:38 ® filip111
filip111

piranha, foks: máte SZ

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 19:08 ® Piranha reakce na …
Piranha

Lišáku(podoustev), to mi povidej, taky uz jsem zjistil ze pokud nekomu neco reknes, nebo to blbe vyfotis, tak se tam pak nechytas.Holt si to musime psat vsechno na osobky ty nase fleky.

:-)) ) podoustev sry.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 18:40 ® foks01
foks01

Piranha-já ti ukážu podoustev,počkej ty pacholku …:)

Monaster-co si tam vyráběl pod silnicí u řeky,chvílema to vypadalo že chytáš ryby ,ale zřejmě se pletu :-)

…lituju že sem to místo proflák,měl sem držet hubu,do ted tam nikdo nepách a ted tam choděj neregistrovaní slídiči,nejděte si ryby sami,učte se číst vodu slídilové.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 18:36 ® olda
olda

Čau-dneska s kolegou na novém fleku na parmy povedla se jen jedna a jedna wostrá asi 45cm bohuželm já nic vše kolega.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 15:54 ® Piranha
Piranha

pepo ja mel ten samej problem a ted jsem to zkusil udelat jak rekl cormax a jde mi to dobre.Funguje to.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 13:41 ® monaster reakce na …
monaster

to všechno mám a nic

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 13:30 ® cormaxx
cormaxx

monaster: klikni si vpravo nahoře na svůj profil.Pak nastavení stránek a tam máš Autologin.Tak si dej povoleno;-)

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 12:59 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha:tys tátovi ukazoval tlamu? tu zná ne? kouká na tebe nějakej 35 let nebo kolik že ti to je :-)

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 12:58 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: ty kluku ty nejsi tak blbej jak vypadáš. to by mohlo sedět :-)

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 12:54 ® farnas
farnas

pridavam ookouna 26Cm

reagovat
foto/forum/2008/th-img6286.jpg
Neděle 7. prosince 2008 ve 12:50 ® Piranha
Piranha

Jinak dneska jsem byl pod benesem, a celkem to slo.Vytahl jsem cca 7 plotic a konecneeee ostrou.Sice za voko, ale pri zaberu.Mala, tak 25cm.Ale nadherna.Tata si nedokazal predstavit jak ostroretka vypada, kdyz jsem mu rekl, ze jako podoustev ale s jinou hubou, tak se mne zeptal… a jak vypada podoustev.Tak jsem mu rekl ze jako foxik D:D:D:D:D:D. Podoustev jsem mu ukazal na fotaku a pak jsem vytahl ostrou, tak jsem mu ukazal tu tlamu :-D

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 12:46 ® Piranha
Piranha

Forma na vyrobu kvetinacu.Hlina se kolem toho oplaca a pak na kole vytvaruje.Kdyz se to pak vyklopi, je z toho krasnej kvetinac.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 ve 12:43 ® monaster reakce na …
monaster
reagovat
foto/forum/2008/th-img6285.jpg
Neděle 7. prosince 2008 ve 12:42 ® monaster reakce na …
monaster

při rybaření na Labi najdete dost věcí. poslední dobou čas od času nacházím tyhle špunty. letos jich bylo tak 10. nemáte někdo ponětí k čemu mohly sloužit? prosím kluci jen vážně. docela by mně to zajímalo. díky

reagovat
foto/forum/2008/th-img6284.jpg
Neděle 7. prosince 2008 ve 12:32 ® monaster reakce na …
monaster

kluci jak nastavím automatický přihlášení? nebaví mně furt se přihlašovat jak u blbejch. dík

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 11:38 ® sgt.mooody reakce na …

foks:Od 1.ledna sem nahranej:-)) ) To budu zkoušet chytat akvarijní rybičky a nebo si zas pohraju s topení:-)

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 11:32 ® foks01
foks01

sgt-co budeš dělat od 1 ledna :-)) …asi zase topení že ,nebo zvládáš i jiné techniky rybolovu

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 11:28 ® sgt.mooody reakce na …

koksíno:Už je to tak:-)) ) Tak sem zas zkusil rybky a jedna při chuti byla.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 11:24 ® foks01
foks01

sgt.-co to pení,už nebere?:)

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 11:13 ® sgt.mooody

Vidíte jak je z boku pokousaná? Před dvouma rokama jsem na tom a samim místě chytil štiku 87cm a ta ted bude mít tak okolo 95cm tak je možný že jí napadla když jí tahle 77cm vlezla do rajonu.

reagovat
Neděle 7. prosince 2008 v 11:11 ® sgt.mooody

Tak už mi dorazili fotky ze včerejška"poserte se":-)) )))

reagovat
foto/forum/2008/th-img6283.jpg