Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 441.845 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 2. prosince 2008 ve 13:38 ® 1Mara
1Mara

Kdo by chtěl 20.12.2008 od 8.00 se sejít v Ústí nad Labem a rozloučitse s letošním rokem, v podobě federování a pokec ? Vím že už jsem se tady ptal na ňákej srazík,ale nikdo my neodpovědel :-(( , tak to skusím znova a naposled . Co vy na to rybářové ??????

reagovat
Úterý 2. prosince 2008 ve 13:16 ® 1Mara
1Mara

BlueShark to jsi docela brzo doma s rybačky né ? a podle toho co píšeš tak to musela být parádní rybačka :-)) .

reagovat
Úterý 2. prosince 2008 ve 12:29 ® pokypetr
pokypetr

jedna poctive vyvlacena za tmy

reagovat
foto/forum/2008/th-img6214.jpg
Úterý 2. prosince 2008 v 11:50 ® BlueShark
BlueShark

Tak ja dnes 7 parem, par peknejch, dost plotic a 3 cejni. 3 ostroretky a jeden okys.

reagovat
Úterý 2. prosince 2008 v 8:59 ® Kazan

Přehlídl jsem se, je to šestadvacítka

reagovat
Úterý 2. prosince 2008 v 8:51 ® Kazan

Piranha – Davide, si neumíš koupit pořádný pětadvacítky háky? :-)) ))

reagovat
foto/forum/2008/th-img6213.jpg
Úterý 2. prosince 2008 v 8:08 ® cormoran reakce na …
cormoran

Mára: Jsem to pochopil:)

reagovat
Úterý 2. prosince 2008 v 7:36 ® Piranha
Piranha

Tak hosi nevim nevim, jestli pujdu ted na ne.Fičí tam jak na horach.feeder+vitr to neni dobra kombinace.Ale aspon na hodinku to zkusim

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 23:56 ® 1Mara
1Mara

Cormoran – Vždit výš že si skoro ze všeho dělám srandu,holt někdo to bere a někdo né :-) .

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 23:02 ® cormoran
cormoran

Máro nepruď, nebo vás nebudem šetřit:D Jináč klucí, pěkný štikouni, tiše závidím…

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 22:56 ® monaster reakce na …
monaster

Blueshark: dlabu na diskuze jdu spát. jsem utahanej

a s těma fotkama. Piranha byl nasranej že se holky z nudapláže otáčej jen za mnou. bylo na mně holt vidět že se mám dobře:-)

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 22:51 ® BlueShark
BlueShark

monaster: tele, nedelej :-) Ale vetu si tu vyblil genialni :-D DD Ja si taky rozumim s Usamou :-D

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 22:35 ® monaster reakce na …
monaster

Blueshark: jednou si snad do trumpety taky můžu dát. ale to máš buřt. ještě se u vody sejdem neboj. ale abys neřekl tak teda promiň

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 22:33 ® monaster reakce na …
monaster

to mi :-) mi uteklo :-) bo mně ten hubeňour vytočil

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 22:32 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: jinak dík že ses mně zastal. je vidět že mi normální chlapi držíme při sobě. proti těm nítěnkám.

a prtože mně Piranha vytáčí pověsil jsem rybařinu na hřebík

reagovat
foto/forum/2008/th-img6212.jpg
Pondělí 1. prosince 2008 ve 22:27 ® BlueShark
BlueShark

monaster: Nebud labut, ty kdyz jses narvanej rikas veci, ze bys koukal :-D

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 22:20 ® monaster reakce na …
monaster

koukám že jsou tu jen kámoši co? víte co pánové? polibte mi podběrák. nazdar

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 22:13 ® BlueShark
BlueShark

Piranha:

www.virtualtravel.cz

Tady se chyta a pdo pilirem prece :-)

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:55 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Proto raději žiju sám… :-)

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:53 ® Piranha
Piranha

co je kua koukte na osklivku? :D

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:34 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: A jeste ty placky na me, sem mu napsal, ze me misskyy nezajimaji, ze jsou to az na vyjimky ..... A ze z toho nic mit nebude ze bude slintat na modelky nebo bude chodit s nima na kafe a pak se rozlouci :-D

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:31 ® Piranha
Piranha

Tomas :-D radeji budu modelka.

BS to si delas kozy, ne :-D :D

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:28 ® Tomash
Tomash

BS :-D

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:22 ® BlueShark
BlueShark

Nejlepsi byla sobota vecer, sem psal Monasterovi jestli jde na ryby. Napsal az za hodinu nejaky blabol, ptal jsem se znova a nic, po 3 hodinach neco napsal a ja rikal, kde je odpoved? A on, ze slinta vice miss na kozy v DOMOve. A ja takze nejdes a on, ze pro ty natvrdle, sedi v 7 rano uz na soutoku. Rikam, v 7 budes tak na WC rano az te to vzbudi :-D Ze se vsadim. A Rano mi napsal v 11 ze vstava :-D DDDDD

Chcipnu :-)

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:18 ® BlueShark
BlueShark

Takovehle velikosti hacku se nemeri cisly. Ale daji se srovnat a mym prirozenim na rybach kdyz mrzne :-D 25mm :-D

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:17 ® Tomash
Tomash

Monaster : Akorát chlap má 140 kg+ – ti, co mají pod 100kg jsou modelky, ti, co mají pod 120kg jsou záprdci a do 140kg skoro muži :-D

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:15 ® Tomash
Tomash

Piranha : Takový prďolky bych snad ani nenavázal :-D Jinak 12ky to nebudou – na ty chytám a jsou 100% větší než hlavička zápalky. BS : Trénuješ sčítání a odčítání? No trénuj, len trénink, robí majstra! :-D

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:15 ® BlueShark
BlueShark

Co znam Monastera, tak je ted hubenej docela. Mu prestaly brat…

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:15 ® Piranha
Piranha

Vsimli jste si jak Monas vetrá žížaláka? :-D :D Fotka prvni.

reagovat
Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:14 ® BlueShark
BlueShark

To prec enemuze tak vyrust, ja mit tohle tak mi to vadi snad pri vsem a fakt bych to nenechal narust :-D

reagovat