Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.087 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 22. listopadu 2008 v 11:20 ® 1Mara
-
Pípa – taje 110cm. veliká nechtěl bys jí taky do týmu
reagovat))))))).
- Sobota 22. listopadu 2008 v 11:19 ® sgt.mooody reakce na …
-
pipa:Chudák HaD on nechal udělat noví zimní čepičky a ty mu sem začneš dávat věci od RAPALY
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 11:18 ® sgt.mooody reakce na …
-
BS: Flid: Hezký to sice je,ale ta zima
reagovatbrrr
- Sobota 22. listopadu 2008 v 11:16 ® pipa reakce na …
-
…
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 11:13 ® pipa
-
Tak mě už konečně vybraly do RAPALA TEAMU !!!! a už mě sponzorujou
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 11:11 ® monaster reakce na …
-
Flid: Venco promiň ale dneska na ryby nestíhám. spíš zejtra. ale Petru zdar
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 11:04 ® pipa reakce na …
-
:)))))))) To ti věřim žes to měl ONLINE !!! a daleko min za ně davali
reagovat))) HNUS !!!!
- Sobota 22. listopadu 2008 v 11:01 ® foks01
-
Lojza-to nic to jen mouka
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 11:00 ® foks01
-
čau borcí…venku je fakt nádhera,fčera sem koupil novej feeder medium/heavy se 4 špicemy tak bych rád testnul snad zítra ,tedy jestli nebude fičák …včera se zas duchcovskem povedl candát 65 ..kdo umí ten umí
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 10:57 ® LojzaRybka
-
do prčic,jdu teda to auto přezout,venku je něco hnusnýho na zemi
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 10:48 ® BlueShark
-
Jsem jednoznacne pro K70. Stejne jako pro ostatni miry horni jinych ryb. Ale kaprem to zacina prave proto, ze znam plno lidi a vidim, co taha od Labe kdyz kapri najedou do treni desitky kapru pres 10kg a to je mi na bliti a neudelam nic. Videl jsem kapriho dealera online a taky jsme ho pak udali. Chodili si az k vode zlutasci pro sve kapry za 500kc Nedokazou si predstavit co to znamena pro nas. Jak je v divadle SKLEP a scence Ferda.
VYŽRAT VYSÁT VYDOJIT!!!!
Kapri tehle velikosti bych si troufnul rict nemaji protivnika az na masare. Jikrnacky jsou doslova samonasazovaci prirodni kaprice. K cemu je lidem kapr nad 70? Slysim jen sadlo se vypece, nazere se cela vesnice. Atd atd. Uz ty reakce kdyz jsem vytahl tu 19kilovku. Bylo mi na bliti. Nevim co je protizakonne na tom, ze ma ryba horni miru??? Zakon je norma. Ta norma se zmeni a pak je protizakonne brat ryby 70+. Dokaze me vytocit kdyz tu nekdo stekne, aby se hadal. Beztak strili ryby brokovnici…
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 10:43 ® Flid reakce na …
-
Sezžante víš jak je nádherne u vody?Sních je jako pokrývka čistoty a hlavně nemůže pršet když mrzne.Myslim že to dneska u vody půjde.Ted se chystám s klukem pro červy a trochu se projít.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 10:39 ® 1Mara
-
Takle jsme ve čtvrtek vysadily ke kamarádovi 75 duháčů do rybníčka.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 10:39 ® pipa reakce na …
-
No přesně !!!!! touživi
reagovat))) a až pujde do mínusu !! TO bude vundaba
))
- Sobota 22. listopadu 2008 v 10:36 ® 1Mara
-
Pípa- to jsi tak brzo vstával nebo jsi šel teprv lehnout ? jako já.Jinak hezké snímky. Škoda žese nedostanu do Ústí. Jsem zvědavej na Cormorána jestli se v tadytý sibérii dostanou aspoň do třetího místa.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 10:35 ® BlueShark
-
mooody: nechapu, vzdyt je nadherne, kdyz je to pokryte snehem vypada to lepe… tak co ten mracik
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 10:34 ® sgt.mooody reakce na …
-
Flid:Seš blázen
reagovatale chápu tě jedeš asi pro vánočního kapříka
- Sobota 22. listopadu 2008 v 10:33 ® Flid reakce na …
-
Pepo je idealni pocasi na ryby ,jedu dneska kolem 11:00 k vodě a těším se.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 10:31 ® sgt.mooody
-
Tak takhle to po ráno vypadalo na dvorku
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 10:31 ® pipa reakce na …
-
vtom by ani masařik nevylez !!!!
reagovat)))
- Sobota 22. listopadu 2008 v 10:22 ® sgt.mooody reakce na …
-
1Mara:
reagovat)
- Sobota 22. listopadu 2008 v 10:18 ® 1Mara
-
Hoši toje hnus venku u nas asi 10cm. sněhu a já ještě v bezvědomí. Monaster opět perla ten Piranha je snad všude,už i na etiketách a i na bilbordech, to jsem zvědavěj kdý ho najdu u mne v posteli se ženou
reagovat)))))))))))).
- Sobota 22. listopadu 2008 v 10:14 ® sgt.mooody
-
A na tyhle štikajzny
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 10:11 ® sgt.mooody reakce na …
-
monaster:Na tyhle chytám candoše
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 9:52 ® monaster reakce na …
-
tak sorry za forek davide a jdem se věnovat rybám, vtomhle nikdo na ryby nepůjde tak aby ste nezapomněli jak ryba vypadá. nový způsob uchování úlovku. přecováván 14 dní, krmen žížalama od Máry. Máro dík
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 9:40 ® sgt.mooody
-
Stará Piranhovská
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 9:38 ® Piranha
-
To je moje vlastni cervobijka
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 9:34 ® sgt.mooody reakce na …
-
Monaster:Tak to je fakt nářes
reagovat)
) ta se povedla,skoro jsem spadnul ze židle
- Sobota 22. listopadu 2008 v 9:31 ® monaster reakce na …
-
spíš cvoček
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 9:14 ® sgt.mooody
-
monaster:groček
reagovat