Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.031 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:46 ® monaster reakce na …
-
hoši klidně mně zbyte dýl jsem tu moc nevystrkoval růžky ale přijde mi škoda že se tady málo mluví o rybách a Labi a revírech okolo a je z toho spíš všeobecná diskuze. člověk příjde z práce večer, projedte 5 stran a jen řeči a ryby nikde. škoda, škoda
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:43 ® 1Mara
-
Cormorán takse přidej taky ať tady máme větší tlaky.
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:41 ® cormoran
-
Kurňa, to si děláte pr*el…Žádný UL, ale Básníci z UL:))
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:39 ® 1Mara
-
Tak neděle Filip jde taky.Pak se dohodnem kde a v kolik .
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:37 ® 1Mara
-
Piranho ty básníku,běž si lehnout od kulečníku,a než zavřeš očka, co stou neděli snad se dočkam, koukej odepisovat na otázky ,ať můžem zmasit Labkoštikařky. Sice žádnej rým , ale čekat odtebe na odpověd toje šprým.
reagovat)).
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:29 ® Piranha reakce na …
-
po trech kusech mi to lip pali
reagovat:D,
v sobotu nevim maro jestli pujdu asi budu muset dotahnout kseft, ale v nedeli bych mohl, nebo v sobotu po obede. - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:27 ® 1Mara
-
Ty krásko, Piranho
reagovattak todle je fak hustý to ani v televizi nevymyslí.
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:19 ® Piranha reakce na …
-
dobry rano pane vaclave, ty jeste zijes? jak byla sichta po trolejbusech
reagovat:D
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:15 ® Flid reakce na …
-
Kuwa Davide to je dobrý
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:12 ® Piranha
-
Tak se tu dnes mejte hezky, nadale tu plkejte. Dam si jednu sklenku whisky, pak si pujdu s zenou hrat, po ty tezky morny fusce na 100% pujdu spat. Mara Filip nebo Flid, dejte mi uz svatej klid.
reagovat
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:49 ® BlueShark
-
Jojo prekvapil me sype pomerne pekne verse
I kdyz prosty rym obcas, neni to poeta rodily, ale je to rybar, tak odpoustimNez-li íčka, verim radsi v basne, ale napsal si to Piňho moc krasne. Jen pekne na zaber cekej, dokud ti feeder nespadne v nos, potom rychle sekni, vyndej kapra, a male dceri masicko serviruj na podnos
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:48 ® Prasek_2007
-
Hlavně,aby mu při recitaci nezaskočila kost…
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:48 ® Piranha reakce na …
-
Michale to neni setuzou, to je cejnama z biliny.
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:42 ® LojzaRybka
-
ccccoto je,nějaký poeta ten piranha,asi končí s rybařinou a začíná psát básně
reagovat))
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:42 ® Prasek_2007
-
To by člověk neřekl,jaký má na Vás Setuza vliv.Vyrostlo Vám, Ústečákům , básnické střevo…
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:37 ® Piranha
-
nedomackavam klavesu, skoda ,,nebudu,, oprava
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:35 ® Piranha
-
Piranha se rukou zivi, tvrde ,,I,, ho neuzivi. Drz se svoji klavesnice, vynes ji i v nebesa, ja ti seru na pravopis, klidne i na slovesa. Ja uz jiny nebu, tak uz mne tak prosim ber, nez se cesky znovu ucit, to radsi cekat na zaber.
:D:D:D:D to je mazec.
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:33 ® cormoran reakce na …
-
Foks: Teď jsi mi udělal teda pěknou reklamu, teď se mi sypou objednávky jedna za druhou. Tobě se zdálo 1200 moc a na Vrebenskej je prodávám za 1500, samozřejmě jenom ty nad 75 cm:D:D
Filip: No jo no, teď to trochu začlo:)
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:28 ® BlueShark
-
Jenom malé rybičky, mají měkké ploutvičky, ale když už píšeš básně prde, nezapomeň, že lepší je tvrdé
Nechodil si kdysi do školy rybí? Nebylo tam každý den?: kde je Piňha?
CHYBÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!! ???
reagovat))))
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:20 ® Piranha
-
je ale ty chyby, neva hlavne ze se to rymuje
reagovat:D
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:10 ® Piranha
-
Mooody a vole ty uz si vypni ten satelit a nespehuj mne porad, no jo byl jsem si zacvrnkat no.
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:09 ® Piranha
-
Co je na tom Boruvko, ze hodim stice oluvko. Dcera rada rybycky, klidne i ty ploticky. Tatík zada klidne skrouti, dcerku, ale nezarmouti. Tak si mne uz v hubu neber a mou malou uz tim neser.
:D:D:D:D:D:D:D:D
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 20:24 ® 1Mara
-
BS-Děkujiti kamaráde nespěcháto někdy na rybách . domluvímese .
reagovat).
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 20:18 ® BlueShark
-
1Mara: mam DVD o linech i candatech neco malo, ale vse na FTPku doma a ted nebezi
reagovatDam ti odkaz nekdy…
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:59 ® Flid reakce na …
-
seržante máš opravdu pěkný štiky a na to jestli je chytaš na 40 vlasec a nekdo na lanko házej bobek.Každý preferuje svůj způsob,já třeba chytám na hovna s hákama a zatím nic moc hehe
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:58 ® 1Mara
-
sgt mooody tamta byla hezčí ale nevadí dík.
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:56 ® 1Mara
-
Prasek děkuji.
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:52 ® sgt.mooody
-
1Mara:jinak pěkná na plochu by mohla být tahle,škoda že tam čouhá ten provázek od fotáku
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:47 ® sgt.mooody
-
1Mara:To by sis zkusil jednou
reagovatmám to tam podminovaný s ostnatýma drátama
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:45 ® Prasek_2007
-
1Mara: DVD o línech nemám,ale našel jsem tady jedno s názvem NEVĚRNICE. Mně už posloužilo,tak ho klidně pošlu dál
reagovat)