Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.031 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:46 ® monaster reakce na …
monaster

hoši klidně mně zbyte dýl jsem tu moc nevystrkoval růžky ale přijde mi škoda že se tady málo mluví o rybách a Labi a revírech okolo a je z toho spíš všeobecná diskuze. člověk příjde z práce večer, projedte 5 stran a jen řeči a ryby nikde. škoda, škoda

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:43 ® 1Mara
1Mara

Cormorán takse přidej taky ať tady máme větší tlaky.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:41 ® cormoran
cormoran

Kurňa, to si děláte pr*el…Žádný UL, ale Básníci z UL:))

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:39 ® 1Mara
1Mara

Tak neděle Filip jde taky.Pak se dohodnem kde a v kolik .

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:37 ® 1Mara
1Mara

Piranho ty básníku,běž si lehnout od kulečníku,a než zavřeš očka, co stou neděli snad se dočkam, koukej odepisovat na otázky ,ať můžem zmasit Labkoštikařky. Sice žádnej rým , ale čekat odtebe na odpověd toje šprým.:-)) )).

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:29 ® Piranha reakce na …
Piranha

po trech kusech mi to lip pali :-D :D,
v sobotu nevim maro jestli pujdu asi budu muset dotahnout kseft, ale v nedeli bych mohl, nebo v sobotu po obede.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:27 ® 1Mara
1Mara

Ty krásko, Piranho :-) tak todle je fak hustý to ani v televizi nevymyslí.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:19 ® Piranha reakce na …
Piranha

dobry rano pane vaclave, ty jeste zijes? jak byla sichta po trolejbusech :-D :D

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:15 ® Flid reakce na …
Flid

Kuwa Davide to je dobrý :-D

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:12 ® Piranha
Piranha

Tak se tu dnes mejte hezky, nadale tu plkejte. Dam si jednu sklenku whisky, pak si pujdu s zenou hrat, po ty tezky morny fusce na 100% pujdu spat. Mara Filip nebo Flid, dejte mi uz svatej klid.
:-D

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:49 ® BlueShark
BlueShark

Jojo prekvapil me sype pomerne pekne verse :-)
I kdyz prosty rym obcas, neni to poeta rodily, ale je to rybar, tak odpoustim :-)

Nez-li íčka, verim radsi v basne, ale napsal si to Piňho moc krasne. Jen pekne na zaber cekej, dokud ti feeder nespadne v nos, potom rychle sekni, vyndej kapra, a male dceri masicko serviruj na podnos :-)

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:48 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Hlavně,aby mu při recitaci nezaskočila kost… :-)

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:48 ® Piranha reakce na …
Piranha

Michale to neni setuzou, to je cejnama z biliny.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:42 ® LojzaRybka
LojzaRybka

ccccoto je,nějaký poeta ten piranha,asi končí s rybařinou a začíná psát básně :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:42 ® Prasek_2007
Prasek_2007

To by člověk neřekl,jaký má na Vás Setuza vliv.Vyrostlo Vám, Ústečákům , básnické střevo…

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:37 ® Piranha
Piranha

nedomackavam klavesu, skoda ,,nebudu,, oprava

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:35 ® Piranha
Piranha

Piranha se rukou zivi, tvrde ,,I,, ho neuzivi. Drz se svoji klavesnice, vynes ji i v nebesa, ja ti seru na pravopis, klidne i na slovesa. Ja uz jiny nebu, tak uz mne tak prosim ber, nez se cesky znovu ucit, to radsi cekat na zaber.

:D:D:D:D to je mazec.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:33 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks: Teď jsi mi udělal teda pěknou reklamu, teď se mi sypou objednávky jedna za druhou. Tobě se zdálo 1200 moc a na Vrebenskej je prodávám za 1500, samozřejmě jenom ty nad 75 cm:D:D

Filip: No jo no, teď to trochu začlo:)

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:28 ® BlueShark
BlueShark

Jenom malé rybičky, mají měkké ploutvičky, ale když už píšeš básně prde, nezapomeň, že lepší je tvrdé :-) Nechodil si kdysi do školy rybí? Nebylo tam každý den?: kde je Piňha?

CHYBÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!! ??? :-)) ))))

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:20 ® Piranha
Piranha

je ale ty chyby, neva hlavne ze se to rymuje :-D :D

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:10 ® Piranha
Piranha

Mooody a vole ty uz si vypni ten satelit a nespehuj mne porad, no jo byl jsem si zacvrnkat no.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:09 ® Piranha
Piranha

Co je na tom Boruvko, ze hodim stice oluvko. Dcera rada rybycky, klidne i ty ploticky. Tatík zada klidne skrouti, dcerku, ale nezarmouti. Tak si mne uz v hubu neber a mou malou uz tim neser.

:D:D:D:D:D:D:D:D

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 20:24 ® 1Mara
1Mara

BS-Děkujiti kamaráde nespěcháto někdy na rybách . domluvímese .:-)) ).

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 20:18 ® BlueShark
BlueShark

1Mara: mam DVD o linech i candatech neco malo, ale vse na FTPku doma a ted nebezi :-(( Dam ti odkaz nekdy…

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:59 ® Flid reakce na …
Flid

seržante máš opravdu pěkný štiky a na to jestli je chytaš na 40 vlasec a nekdo na lanko házej bobek.Každý preferuje svůj způsob,já třeba chytám na hovna s hákama a zatím nic moc hehe :-D

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:58 ® 1Mara
1Mara

sgt mooody tamta byla hezčí ale nevadí dík.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:56 ® 1Mara
1Mara

Prasek děkuji.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:52 ® sgt.mooody

1Mara:jinak pěkná na plochu by mohla být tahle,škoda že tam čouhá ten provázek od fotáku

reagovat
foto/forum/2008/th-img5951.jpg
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:47 ® sgt.mooody

1Mara:To by sis zkusil jednou:-) mám to tam podminovaný s ostnatýma drátama:-D

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:45 ® Prasek_2007
Prasek_2007

1Mara: DVD o línech nemám,ale našel jsem tady jedno s názvem NEVĚRNICE. Mně už posloužilo,tak ho klidně pošlu dál :-)) )

reagovat