Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 439.270 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 19. listopadu 2008 v 16:42 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

vyseru se na štiky a pojedu asi na piranhy

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 16:40 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Piranha:GRRRRRRRR­RRRRRRRRRRRR

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 16:39 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

to kecáš, tak to už slušný žihadla. já mám nej zatim 73 to znamená že si překonal můj osobák u štiky hned dvakrát v jeden den. chmejde. BTW: kdy máš volno že bych si ten osobák taky zvednul :-D

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 16:31 ® Piranha
Piranha

:D :-D

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 16:30 ® Piranha
Piranha

uten z ej aktov at,tibavan lethc sav mesj nej.

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 16:26 ® Piranha
Piranha

89 a 76.Na karasky 20cm z leta co jsem mel na sumiky :-D

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 16:23 ® 1Mara
1Mara

Piranha : pěěěknýýý :-) :-)
a co mýry ty nemáš ????

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 16:21 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Piranha: pěkný a míry??? my sme byli s cormoranem pod zdymadlama na člunu a pěkně sme vymrzli taky sme vytáhli dvě ale opravdu kudly pár okounků bolínka tlouště a nějakýho jesena celkem slabota

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 16:16 ® Piranha
Piranha

Tak panove, vypada to, ze o vikendu, pokud pujdeme na fišle, tak to bude krutarna.Ma snezit, foukat silnej vychr a mrznout :-D :D:D to je neco pro mne.Asi vemu sestimetr a pujdu nad zdymadla prohnat kudly na kacenku jako dneska.Maj hlad jako krava.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5929.jpg
Středa 19. listopadu 2008 v 16:00 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Foks: ani s echolotem se tam moc nečapeš je to jenom o náhodě

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 15:27 ® foks01
foks01

cormoran-jestli to nebyli plachetnice a netrénovali,ale pochybuju že tam někdo chodí chytat z lodě ,celej rok sem tam nikoho neviděl a ted by se to melo zbláznit?.bez echolotu se tam nečapeš

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 12:49 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lucio: Jsem slyšel, jak šly veverky:D S těma loděma nevím, říkal mi to blonďák…

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 8:25 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormoran: včera sem byl dokoupit nějaký vláčecí mrchy na závody a byl sem je zkusit na čolíku po 3. náhozu na feroxe 58 cm kudla pak ete na hranáči jednu 50 na uglyho a na barče ani ťuk a loď taky žádná

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 8:18 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks: Aha, já už myslel, že jsi „zazimoval“:D Na Barče je prej pořád pěkná invaze lodí, nevíš, co se tam děje?? Jestli tam nemydlej okouny…

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 7:36 ® foks01
foks01

foks-to si piš že jsi na sejmutí :-D

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 7:34 ® foks01
foks01

cormoran-nějak se ted nemůžu pořádně dostat,byl sem oblídnout nové revíry ,něco se povedlo ale jen do dlaně,do wobleru mě tukla štika jak prase ale jen se zavířilo,chodím ted zas víc feederovat protože okuni se stáhli a moc nejdou,

Piranha-pod tonaso se me taky moc nechce ,nedá se tam pořádně uvelebit,když už jedu feederovat tak si to chi užít a né se srát mezi kamenama,ale asi bych šel v neděli ,sobotu věnuji vláčce

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 7:32 ® Flid reakce na …
Flid

Nevíte o někom ,kdo by mi opravil prut?(plný laminát od Tokozu)

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 0:33 ® Flid reakce na …
Flid

Jasne že jo,byl jsem ted nemocnej tak jsem byl pouze jako divák :-D

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 23:34 ® 1Mara
1Mara

Oldo jeto potvrzený nevyhrál jsi:-) Mněl bys jít na trénik s Monastrem a BlueSahrkem a pak možná vyhraješ :-) :-) . Já jsem jen rozhodčí.

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 23:23 ® 1Mara
1Mara

To jako 15 kusůůů ?????????????­???????????

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 23:18 ® monaster reakce na …
monaster

1Mara: dal jsem 5 kusů a mazal :-) těch 5 jsem platil 3×. stěma bejkama se holt dobře kecalo

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 23:02 ® 1Mara
1Mara

Nazdar Monastr :-) Tak kolik kusů jsi dal ty ? BlueShark 11.1 a zachránil naší prohru s Oldou:-) Videls to tvé exklusivní foto s duhákem ? :-) prostě fotogenickej typ:-) :-) :-) . Jsem na Oldu zvědavej jakou strategii na nás zvolí:-) a to sním půjdu trénovat ( pak vše profláknu nebojte )Haha.

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 22:23 ® monaster reakce na …
monaster

Flid: ty ještě žiješ kámo?

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 22:20 ® Flid
Flid

Pepo ja tě žrát nebudu :-D jenom maličko žužlat.Jinak maš pravdu Thomas nic nenapsal jen vložil svého karase :-D

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 22:03 ® monaster
monaster

hele taky jsem tahal karasi kolem 46 ale prostě se mi jako ryba líbí a nevím proč zrovna teď Tomashe prasíte, nic blbýho nenapsal. vím že předtím psla sračky ale teď napsal v pohodě. tak co, to je forum snad pro všechny co maj ryby rádi a vše kolem nich. a ryba je to pěkná. tak a teď si mně třeba sežerte ale prostě tentokrát to přeháníte zbytečně. s osobníma averzeme jděte k šípku. dík

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:45 ® filip111
filip111

Teda to jste se neflákali, pročíst to všechno to bylo něco.
O víkendu bych taky rád jel na ryby, nějaký jiný návrh, kromě Tonasa? i když je to slušný místečko, ryby tam jsou.

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:43 ® Piranha
Piranha

Foku tak co v sobotu nekam pofeederovat, ja bych zase to tonaso, da se tam hodit dobre i rybka na candyho

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:25 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foksíno dneska 2 kousky, 50 a 62 cm, našel jsem v krabičce novýho voblera a po tom šli:) Co ty? Okyše už netrápíš?

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 20:31 ® 1Mara
1Mara

Má pravdu předsedo má pravdu :-)

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 20:25 ® foks01
foks01

sgt-neboj na dravce tu kolem Mostu a Teplic je revírů víc než dost,pár štik nás nevyvede z míry ty pacholátko:)

reagovat