Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.270 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. listopadu 2008 v 16:42 ® lucioperce69 reakce na …
-
vyseru se na štiky a pojedu asi na piranhy
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 16:40 ® lucioperce69 reakce na …
-
Piranha:GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 16:39 ® lucioperce69 reakce na …
-
to kecáš, tak to už slušný žihadla. já mám nej zatim 73 to znamená že si překonal můj osobák u štiky hned dvakrát v jeden den. chmejde. BTW: kdy máš volno že bych si ten osobák taky zvednul
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 16:31 ® Piranha
-
:D
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 16:30 ® Piranha
-
uten z ej aktov at,tibavan lethc sav mesj nej.
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 16:26 ® Piranha
-
89 a 76.Na karasky 20cm z leta co jsem mel na sumiky
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 16:23 ® 1Mara
-
Piranha : pěěěknýýý
reagovat
a co mýry ty nemáš ???? - Středa 19. listopadu 2008 v 16:21 ® lucioperce69 reakce na …
-
Piranha: pěkný a míry??? my sme byli s cormoranem pod zdymadlama na člunu a pěkně sme vymrzli taky sme vytáhli dvě ale opravdu kudly pár okounků bolínka tlouště a nějakýho jesena celkem slabota
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 16:16 ® Piranha
-
Tak panove, vypada to, ze o vikendu, pokud pujdeme na fišle, tak to bude krutarna.Ma snezit, foukat silnej vychr a mrznout
reagovat:D:D to je neco pro mne.Asi vemu sestimetr a pujdu nad zdymadla prohnat kudly na kacenku jako dneska.Maj hlad jako krava.
- Středa 19. listopadu 2008 v 16:00 ® lucioperce69 reakce na …
-
Foks: ani s echolotem se tam moc nečapeš je to jenom o náhodě
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 15:27 ® foks01
-
cormoran-jestli to nebyli plachetnice a netrénovali,ale pochybuju že tam někdo chodí chytat z lodě ,celej rok sem tam nikoho neviděl a ted by se to melo zbláznit?.bez echolotu se tam nečapeš
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 ve 12:49 ® cormoran reakce na …
-
Lucio: Jsem slyšel, jak šly veverky:D S těma loděma nevím, říkal mi to blonďák…
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 8:25 ® lucioperce69 reakce na …
-
Cormoran: včera sem byl dokoupit nějaký vláčecí mrchy na závody a byl sem je zkusit na čolíku po 3. náhozu na feroxe 58 cm kudla pak ete na hranáči jednu 50 na uglyho a na barče ani ťuk a loď taky žádná
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 8:18 ® cormoran reakce na …
-
Foks: Aha, já už myslel, že jsi „zazimoval“:D Na Barče je prej pořád pěkná invaze lodí, nevíš, co se tam děje?? Jestli tam nemydlej okouny…
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 7:36 ® foks01
-
foks-to si piš že jsi na sejmutí
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 7:34 ® foks01
-
cormoran-nějak se ted nemůžu pořádně dostat,byl sem oblídnout nové revíry ,něco se povedlo ale jen do dlaně,do wobleru mě tukla štika jak prase ale jen se zavířilo,chodím ted zas víc feederovat protože okuni se stáhli a moc nejdou,
Piranha-pod tonaso se me taky moc nechce ,nedá se tam pořádně uvelebit,když už jedu feederovat tak si to chi užít a né se srát mezi kamenama,ale asi bych šel v neděli ,sobotu věnuji vláčce
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 7:32 ® Flid reakce na …
-
Nevíte o někom ,kdo by mi opravil prut?(plný laminát od Tokozu)
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 0:33 ® Flid reakce na …
-
Jasne že jo,byl jsem ted nemocnej tak jsem byl pouze jako divák
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 ve 23:34 ® 1Mara
-
Oldo jeto potvrzený nevyhrál jsi
reagovatMněl bys jít na trénik s Monastrem a BlueSahrkem a pak možná vyhraješ
. Já jsem jen rozhodčí.
- Úterý 18. listopadu 2008 ve 23:23 ® 1Mara
-
To jako 15 kusůůů ????????????????????????
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 ve 23:18 ® monaster reakce na …
-
1Mara: dal jsem 5 kusů a mazal
reagovattěch 5 jsem platil 3×. stěma bejkama se holt dobře kecalo
- Úterý 18. listopadu 2008 ve 23:02 ® 1Mara
-
Nazdar Monastr
reagovatTak kolik kusů jsi dal ty ? BlueShark 11.1 a zachránil naší prohru s Oldou
Videls to tvé exklusivní foto s duhákem ?
prostě fotogenickej typ
. Jsem na Oldu zvědavej jakou strategii na nás zvolí
a to sním půjdu trénovat ( pak vše profláknu nebojte )Haha.
- Úterý 18. listopadu 2008 ve 22:23 ® monaster reakce na …
-
Flid: ty ještě žiješ kámo?
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 ve 22:20 ® Flid
-
Pepo ja tě žrát nebudu
reagovatjenom maličko žužlat.Jinak maš pravdu Thomas nic nenapsal jen vložil svého karase
- Úterý 18. listopadu 2008 ve 22:03 ® monaster
-
hele taky jsem tahal karasi kolem 46 ale prostě se mi jako ryba líbí a nevím proč zrovna teď Tomashe prasíte, nic blbýho nenapsal. vím že předtím psla sračky ale teď napsal v pohodě. tak co, to je forum snad pro všechny co maj ryby rádi a vše kolem nich. a ryba je to pěkná. tak a teď si mně třeba sežerte ale prostě tentokrát to přeháníte zbytečně. s osobníma averzeme jděte k šípku. dík
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:45 ® filip111
-
Teda to jste se neflákali, pročíst to všechno to bylo něco.
reagovat
O víkendu bych taky rád jel na ryby, nějaký jiný návrh, kromě Tonasa? i když je to slušný místečko, ryby tam jsou. - Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:43 ® Piranha
-
Foku tak co v sobotu nekam pofeederovat, ja bych zase to tonaso, da se tam hodit dobre i rybka na candyho
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:25 ® cormoran reakce na …
-
Foksíno dneska 2 kousky, 50 a 62 cm, našel jsem v krabičce novýho voblera a po tom šli:) Co ty? Okyše už netrápíš?
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 ve 20:31 ® 1Mara
-
Má pravdu předsedo má pravdu
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 ve 20:25 ® foks01
-
sgt-neboj na dravce tu kolem Mostu a Teplic je revírů víc než dost,pár štik nás nevyvede z míry ty pacholátko:)
reagovat