Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.227 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:46 ® LojzaRybka reakce na …
-
foks01>já byl dnes na kukandu od postoloprt až po žatec a koukal jsem jestli se něco zvedne,potkal jsem pár duháčků a lipánků ale prut jsem nerozbalil,nestáli zato,ale ryb tu je plno
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:46 ® sgt.mooody reakce na …
-
BS:Přesně tak,myslim si že potom co tu předved a asi ještě předvádět bude tak tu nemá co dělat
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:46 ® foks01
-
sgt-asi si chtel říct meandru že
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:43 ® foks01
-
Lojza-takovech z jara fakt nasekáš na Labi ranec,byl sem v pondělí na Ohři,ani tuk,3 hodiny feeder a pak chvilec vláčka pod jezem,té řeky je mě líto
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:43 ® BlueShark
-
Vysvetlovat to budes policii pokud se neco stane, jsem schopny celit. A mam k tomu vse potrebne, Tve zpravy i IP adresy, coz je behem nekolika minut dohledatelne
nedas pokoj? budes tu psat? ja si s Tebou nemam co rict tak prosim Te me uz nepis, to jsem Ti psal jasne… stejne jako ty me…
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:42 ® Tomash
-
LojzaRybka : Ještě jednou něco napiš a ustřelím ti hlavu!
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:41 ® LojzaRybka
-
no,vlk tady
reagovat))
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:39 ® Tomash
-
Chlapci, to vám jedna čudla takhle hejbe se žlučemi? Pěkné
reagovatBS : Honzíku, jsi dost velký lhář a asi i hlupák, pokud sem píšeš slinty o tom, že jsem ti bůhví jak a bůhví proč vyhrožoval smrtí! To je lež a byl bych rád, abys to vysvětlil! Nemám a nikdy jsem neměl potřebu někomu vyhrožovat, navíc smrtí! Mrzí mě, že máš potřebu lhát, abys byl zajímavej! A stále dokola mlít o tom, jak jsi mi jasně řek, ať už sem nepíšu – proč bych tě měl poslouchat? Proč bych ti měl vyhrožovat smrtí? Vysvětli to! 1Mara : Jsem dost chytlavý na všechny věci kolem myslivosti – hodil jsi sem foto se srncem, kde ho držíš v maskáčích a píšeš, že byl nemocný – to je hnus. Na to jsem reagoval. K tomu tykání, tady na chytej tykám všem, nemám čas na to, abych koukal na věk diskutujících, navíc řešil, odkdy mám a nemám tykat. To po mně nechtěj. sgt.moody : Chglapče, psal jsem na chytej a na toto fórum dřív, než jsi zjistil, co je chytej.cz, žádám tě, abys v rámci pohodového občanského soužití na tomto fórum do budoucna nepsal nic o vtírání se, pokud sem líznu slušnou fišku (závist bledá, spát ti nedá?). Díky
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:38 ® LojzaRybka
-
dobrá klucí,jsem rád že mě nachytáte na příští sumčí sezonu nějaký pěkný karásky
reagovat)
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:38 ® Piranha
-
Je to rybarskej server, ale vse se to toci okolo ryb, rybaru a rybareni, tak at se klidne kazdej svobodne vyjadri.
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:38 ® sgt.mooody reakce na …
-
Lojza:Jojo,bude to tak lepší,a bylo by ještě lepší kdyby se na tomto fórum asi ani neukazoval a halvně nerejpal když tu opravdu ani nemá co dělat
reagovatno necháme Thomase Thomasem a dem se zas byvit o rybách
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:35 ® foks01
-
čau Mára-nejde me to vubec poslední dobou,nějak se v tom plácám,v pátek se dostanu až na ryby,dnes sem mluvil s klukem v práci a candátí jezero se strašne moc dostává do řečí,prý se tam vytáhlo hodně metrovek štik,začíná to bejt v háji,ale byl sem se podívat na tom rybníku jak je tam dál,mazac ,je z půlky potopenej les,tam budou okouni jak stehna,chtelo by to tam prozkoumat,a vedle teče potok do candátího,je tam plno okounů a štiček a párkrát sem tam viděl pěkně se zavířit.
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:35 ® LojzaRybka
-
foks01>já chytám tady unás jen karásky do 30ti cm,a to jen někdy,zato tady máme jiný ryby,ale když potřebuju karase na sumíka,tak bych klíďo vyměnil jednoho za padesátku pstruha,nebo trofejního mníka
reagovat)
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:35 ® Piranha
-
A co se tyce ty fotky, tak neresim tuhle rybu.Trofej to podle mne neni.Sam BlueShark ted nize ukazal, ze neni zrovna tezke tyto ryby chytat a i Monaster mi da za pravdu, ze na mojem fleku se tyto ryby tahaj docela pravidelne.Ano, je to peknej karas, zdravej a jeste urcite povyroste, i kdyz… To same muze rict Tomash o treba okounovi kdybych ho chytil a mel 40.On zase zna mista, kde jich za rok nachyta plno takovych.Pokud by to byla opravdu pekna mira, kulata mira, tak bych odepsal, ale nenadchla me natolik, abych na fotku reagoval.
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:35 ® BlueShark
-
Lojza: Me byly taky u prdele ulovky a kdyz, bylo to ze srandy, ale to ze nekoho sralo ze to tu setrel a skoncil, a napadne me, ktery mu absolutne nic neudelal, to je ubohe
reagovatTaky nechapu proc byl v poho na rybach, dal jsem mu zizaly co mi zbyly. Ma i nasi hlavu stiky, ale ja to smazal a uz proste je pro me jeho jmeno a mluva jen HUČENÍ VĚTRU V MÝCH UŠÍCH…
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:35 ® 1Mara
-
BlueSchark- děkuji ti chlapče za skóre které nás dotahlo do výherního konce, Olda může jen tiše závidět a koupit ti penicilín aby ses rychle uzdravil
reagovat:_)
.
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:34 ® sgt.mooody reakce na …
-
foks01:Na každym rohu
reagovat)
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:33 ® LojzaRybka reakce na …
-
Piranha,dobře,necháme tomase uležet
reagovatnebudem se otom vybavovat,je to rybářskej servr a né drbářskej
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:31 ® BlueShark
-
foksik: tenhle ma jestli si dobre pamatuju 49
reagovatDD
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:30 ® BlueShark
-
Ten clovek tu nema co delat uz, podle me a vetsiny a podle tech vyhruzek na moji adresu bydliste a vyhruzky smrti. Pamatuju si, jak tu psal, ze na vyhrozovani je paragraf a vydirani a sam to udela. Proste NULA.
Jojo Olda 9 kousku ja 11:1
reagovatTakze Oldo, dokazal jsem to
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:29 ® 1Mara
-
Foxíku pěěěknýýý
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:29 ® LojzaRybka reakce na …
-
Piranha>ahoj,je fakt že tomas občas přestřeluje,třeba stěma podřezanejma potočákama,udělal ostudu i mě ,ale asi jsem moc velkej kliďas když mě to tolik nenamýchlo,nebo lépe řečeno si stoho nic nedělám,myslim že tomase budu brát takovýho jakej je a když se jednou domě pustí,třeba jako do tebe tak se tomu zasměju,prostě jsou to moje ryby a ať si onich každej říká co chce,mě prostě nenas..e
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:28 ® Piranha
-
Jo a lojzo, mne neznas diky Tomashovi, ale diky Monasterovi a vlastne jsme se spojily tehda, kdyz jsem byl na sumcich.Ty jsi mi sam od sebe zavolal.S Tomashem mne poji jen jedna vec a setkani a to, kdyz jsem od nej kupoval brodaky a tasku na vlacku od rapaly.Obchod, nic vic.A take bych byl rad, aby to i tak nadale zustalo.
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:28 ® foks01
-
tech tam je 3 prdele tak co jako
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:27 ® Kubah reakce na …
-
sgt.mooody- Já se s nikým hádat nechci, ani sem nechci dávat žádny fotomontáže… Ale je to pravda
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:26 ® sgt.mooody
-
Piranha:Máš pravdu přesně takle ta hádka i vypukla,ale rači nato serem vzniklo by z toho toasamí…
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:24 ® sgt.mooody reakce na …
-
Hany:Cože on začal jebat do mě tak se uklidni.A ted tu ty zas rozpoutáváš zbytečnnou hádku ty,takže to řešit rači nebudu.Zase by tu lítali ty hnusný fotomontáže.
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:24 ® 1Mara
-
Ahoj rybaříci
reagovatLojzaRybka: nezlob se namně,ale já když jsem do fora začal psát,tak jeho první co bylo tak mněl hned blbý,urejpaný keci ohledně vzkazu,který nebyl ani určen jemu,a nato kolik mu je,by mně osobně mněl vykat( ikdyž si nato nepotrpím).Výš tebe taky neznám a taky dotebe nerejpu a radči stebou půjdu na ryby ato velice rád,než tady číst jak někdo cizí domě reje.Vůbec tady Tomase nechce nikdo popichovat! myslímsi že si todlento forum on utřel sám, a mně osobně jeto fuk,nemám rád drzí lidi co nemaj slušný vychování. Jemy uplně jedno že je ze stejné rybářské organizace jako já ale já se osebe nenechám otírat někým kdo nemá ani tu slušnost se omluvit.To že chytil karase je jiná věc ale osobně já mu ktomu nic říkat nebudu a ani nemusím.Nemyslím tendle vzkas ňááák proti Tomasovi,ale můj názor a comy vadí říct můžu. Nazdar Foxíku ty taky ještě žiješ
co ryby ? Oldo tak skóre nám zachránil BlueSchark
11–1.
- Úterý 18. listopadu 2008 v 19:21 ® Piranha
-
Lojzo, kamarade, neco ti povim, kdyz sem nekdo, kdokoliv posle nejakej jeho peknej ulovek a napise, ze meril tolik a tolik, tak Tomash ihned reaguje na to, ze je to hloupost, blbost a zacne tady plkat s nejakou hloupou, nerealnou prstovou metrazi.Jakmile, nekdo posoudi jeho ulovek, tak, jak se mu zrovna do kramu nehodi, tak zacne sproste urazet a napad kohokoliv tady.U nikoho jineho se to nedeje.Tak, jak kdysi napadal bez duvodu mne a moje fotky, ja muzu v klidku napsat, ze toho karaska co mel 33cm sezral doma na strouhance a ted se tu chlubi jako kral.Stejne takhle reaguje on, viz parma co chytil bracha.Ja si uz o nem myslim svoje, ale je dobre, ze si o nem udela obrazek i nekdo jinej.Tod vse!
reagovat - Úterý 18. listopadu 2008 v 19:20 ® Kubah
-
sgt.mooody- Hele, proč pořád do Tomashe rejpeš? Na té hádce mezi Tomashem a Piranhou máš svůj podíl i ty, napřed si ho vybuzeroval a pak si dělal chudáka
reagovat