Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 439.270 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. listopadu 2008 v 19:15 ® sgt.mooody

foks01: :-D já je chytám ze dna takže v pohodě:-D :-D

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 19:13 ® sgt.mooody

LojzaRybka:No nevim,mě je prostě ukradenej.

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 19:11 ® foks01
foks01

sgt-na Labi tě taky nechcem ani vidět,bys to akorát popíchal a zdrhnul ,jen si máčej kačky u vás na návsi:)

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 19:11 ® sgt.mooody

BS:Přesně tak,že ti vyhrožoval smrtí je fakt HNUS. jinak se brzo uzdrav a přeju ti abys nákýho toho zubáče dostal:-) já jsem si tenhle měsíc užil se zubatejma uplně úžasně,ale ted mě sere že se otom dozvěděli i náký masaři a pěkně to tam začli rabovat:-((

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 19:06 ® LojzaRybka
LojzaRybka

B.S >myslim že tomash neni stěch coby měli vyhrožovat a smrtí???,možná nějakýmu srncovi :-)) ) to bych věřil

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 19:03 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

stg>každej má nějaký ty mouchy,i tomash,už hodnikrát jsem snim chytal a díky němu znám plno kluků z ústí,třeba toho ušatýho a toho co leje slívku do červů :-)) ))

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 19:01 ® BlueShark
BlueShark

Souhlas, Lojzo myslim ze nejsi zpravou na miste, to je jako bys napsal ze tu kdysi poslal hezky obrazky fotomontazi a hezky urazel. Proste jsme tu jednoduse rekl, at uz se neukazuje. Ryba je to vskutku pekna, ale na to se nikdo prece neptal. Kazdy vi sve… Ja uz tady tuhle vyhrozujici kreaturu, ktera mi pise z tajnych uctu zpravy, ze me zabije atd a buhvi co provede, nechci :-) Nikdo mu tu neublizoval, to on delal druhym…

Moody: Ja moc nechodim, ted jsem nemocnej a makam, mam prescasy atd, takze je co delat az na konci mesice, jinak se mi nedari candati… asi je to tim ze nechodim na lepsi mista :-)

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 19:01 ® sgt.mooody reakce na …

LojzaRybka:Smrt bych nepřál nikomu,ale rozhodně ho už nemusim,v mejch očích už se prostě předved až až…

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 18:57 ® LojzaRybka
LojzaRybka

stg>jo,ale nemusíš hned psát že se stim karasem vtírá,zdá se mě to poněkud dětinské,aspoň víme že tomash žije,teda někteří by byli radši když by nežil,žééé?? :-)) )

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 18:55 ® sgt.mooody reakce na …

LojzaRybka:Mě de třeba jen oto že tu začal ze začátku všechny buzerovat a do všech rejpat a ted se sem vtírá,samozřejmně že je ten karas pěknej ale tim si to umě na 100% nevyžehlí.

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 18:52 ® sgt.mooody reakce na …

BS:Já mám se dobře,a ty se máš?
A kam chodíš ty to se ani ptát nemusim:-D určitě na Labe:-D

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 18:52 ® LojzaRybka
LojzaRybka

myslim že tomash je takovej jakej je a to že sem dal rybu,pěknou rybu mu někteří jen můžou závidět,třeba já jsem chytil už kdeco ale takového karáska ještě né,a myslim si že timto jen popichujete tomase aby zase začal rejpat a potom se divíte,je to normální????

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 18:50 ® sgt.mooody reakce na …

BS:Přesně tak :-P Chodim jen na rybníky okolo Říčan,hlavně mě ted celkem chytli ty štikajzny:-) Na Labe tenhle rok už asi nepojedu ale jakmile se zahájej dravci tak tam zas budu pečenej vařenej:-) takže doufám že se někde uvidíme.

Jinak neska mi po pondělku zbylo pár nástražek který mi štičky nechali tak jsem si z nich udělal grundle pěkne ve fritáčku mnamka:-)

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 18:43 ® BlueShark
BlueShark

A jeste po tom co tu predvedl…

Jinak moody jak se dari, kam chodis? :-) Jeste jsem Te nepotkal…

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 18:36 ® sgt.mooody reakce na …

foks01:No právě:-D proto nechápu proč se tu s nim Tomash vytahuje.

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 18:33 ® foks01
foks01

sgt-dit je to běžná ryba přec :-))

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 18:04 ® sgt.mooody

Nazdárek rybáři,u nás na rybníku se karasy okolo 40cm vyskytují uplně normálně někdy mě i štvou:-) ale rybky to jsou hezký.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5902.jpg
Úterý 18. listopadu 2008 v 17:05 ® BlueShark
BlueShark

A hodne velky problem delaji s rybi obsadkou sumci…

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 16:21 ® foks01
foks01

Lojza-to sice stojí,ale už né v takovém počtu co dřív

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 15:55 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

foks01>ti candáti kolem toho břehu stojí pořád,ale nikdo jim tam toho řízáka už neposílá :-))

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 15:44 ® foks01
foks01

BS-já taky kecal pod Benešákem s dědkem co chytá na Labi 45 let ,vyprávěl mě jak šli dřív candáti,nebyl problém nachytat i odpoledne,malou káču,řízáka a pouštel to podél břehů..prej ted už to je v prdeli :-((

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 15:33 ® BlueShark
BlueShark

Jeje nejak jsem neposlal vyrotovanou, ale to nevadi, to uz si domyslite :-D

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 15:33 ® BlueShark
BlueShark

Vcera fakt paradni pocasi u vody. Diky Marovi a Monasterovi. Jinak Maro, Oldu jsem po rybach trumfnul, 11 piv a ted jsem pekne nachcipanej. Sem se zasekl v baru s jednim rybarem a bylo fakt o cem. Taha solidni ryby :-)

Jinak posilam PP (parmu podseknutou)

Jinak predloni na plazi jsme capl 46cm karaska :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img5901.jpg
Úterý 18. listopadu 2008 ve 14:49 ® 1Mara
1Mara

Tomas : dotoho ti nic neni,potom cojsi tady psal,a kluky na fóru v četně mě urážel!

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 6:18 ® sgt.mooody

Piranha:Myslel jsem u krbu:-D

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 6:17 ® sgt.mooody

1Mara: Dikes:-)

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 v 1:53 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Tomash>karas s černobilu,a já kde jsi byl tak dlouho že jsi se tu neukázal :-)) )

reagovat
Pondělí 17. listopadu 2008 ve 23:15 ® iceman reakce na …
iceman

monaster: to jo, vyrostl nám, co? Hlavně do šířky. Bude to chtít fotit z větší dálky, jinak se tam nevejde.

reagovat
Pondělí 17. listopadu 2008 ve 22:57 ® monaster
monaster

Tomash: ty kráso. ten je.

reagovat
Pondělí 17. listopadu 2008 ve 22:48 ® Tomash
Tomash

Labský mega karas – 44cm

reagovat
foto/forum/2008/th-img5899.jpg