Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 438.932 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. října 2008 ve 22:24 ® filip111
-
Piranha: byl jsem v pondělí a ani drbanec, zkoušel jsem vše co jsem měl u sebe a nic, ale i tak to bylo prima. U vody nikdo nebyl, takže klídek, žádnej rachot, jen déšť.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:20 ® filip111
-
Tomash: bohužel se musím zapojit, protože když si pustím pc, abych si pročetl co je nového tady na chytej, tak se musím prohrabat těma … co tu píšeš a nakonec se to tady točí pouze kolem tebe a tvých komplexů, nebo co si tím urážení lečíš. Jestli chceš, tak si založ svoje fórum pro vysokoškoláky a idioty a piš si tam prosím tě. Prostě zahlcuješ toto fórum, které se v poslední době vrátilo k účelu, pro který bylo založeno. Chápeš to? můžu to napsat i jinak aby jsi to pochopil.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:19 ® Piranha reakce na …
-
chramstpejs si rikal, ze nebudes reagovat, ti idiote.Ty ses uplne vedle a navic nepsal jsem to tobe, je to zbytecne otukana klavesnice.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:18 ® Piranha reakce na …
-
filip jeste ty se spin kamarade.Ale dik za podporu.Co jináč.Chytal si ted neco?
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:15 ® Tomash
-
Píčaranha : Už zase reješ idiote. filip111 : Baví se s tebou někdo? Hádám se tu s jednou čubou, tak si uvědom, že mě nezajímá tvůj názor. Nediskutuju, abych před někým zvítězil. Spíš jednomu trotlovi vysvětluju, proč mě sere. To nemá s tebou vůbec nic společnýho, tak se nezapojuj. Díky
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:13 ® Piranha
-
BS dyt jen ponizuje a sam se povysuje, navic nema jeste vystudovano a bez usrani by se nenazral. Jak to bylo v ty pohadce… nad nikym se nepovysuj, pred nikym se neponizuj… no, ponizeni mu kurva chybi
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:12 ® Tomash
-
BS : Já někde psal, že chytám na integrály? Píčaranha mi napsal, že umí nacpat šest čísel do vzorečku a říct výsledek. Naznačil, že jsem mimo, protože studuju na VŠ biologii, ale já si prošel složitou matematikou už na střední. Nikomu to nevnucuju, jen píšu, jak to je.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:11 ® filip111
-
Tomash: ty jsi hustej. Myslíš si že te tady z tebe někdo po…? Co sleduješ tím chováním? každýho napadáš, každý je u tebe idiot apod. máš tak nízké sebevědomí, že si ho tady chceš zvýšit takto ubohým způsobem? našel jsem ti jedny stránky, možná ti pomohou: www.sebevedomi-zvyseni.cz už hodně dlouho jsi sem nenapsal něco smysluplnýho, tak raději nepiš vůbec. Server chytej je o rybaření a všem co s tím souvisí, to jsi asi nepochopil, i když by jsi mohl s tvojí prudkou inteligencí. Pročti si své urážky co tady kolem sebe házíš a zamysli se nad sebou a nad tím, co ti tady píší ostatní rybáři. Vezmi si Bartsche a čti si tam, to tě uklidní. Jestli víš co to je…
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:09 ® Piranha
-
JJ uz nemuze mele s posledniho.
reagovatkamo, kolik lidi mi pise po icq co ses to za kokoště.Ok, mas to mit, rekl si, ze nebudes reagovat tak ok, beru.Ja taky nebudu.
- Středa 29. října 2008 ve 22:08 ® BlueShark
-
Integraly ani derivace x-teho radu nam jsou na rybach k prdu. Ja pouzival trojny integral i v 3D grafice a motion-capturingu
Ale to je ted uplne nekde jinde.
Tomash: TY jsi tu nekoho shodil obrazkem, omlouvat se nehodlas a chces tohle psat dal?
reagovatJA to myslel dobre s tim co jsem psal! Ale uz naposledy.
- Středa 29. října 2008 ve 22:07 ® Tomash
-
Soukup : Bydlím s rodičema o víkendu, od pondělí do pátku s holkou na privátu. Půjdu mrknout na bYlinky, ty si vezmi k ruce pravidla českého pravopisu, nebo přemýšlej, kde vznikla chyba dělníčku chlupatej. Na tý gay fotce jsi ty, ne já. Postřeh blesku.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:04 ® Tomash
-
Soukupe, před třemi příspěvky jsi psal, že na mě kašleš, tak proč mi píšeš tvoje krátký výhonky? Došel ti dech? Běž si spočítat svoje ubohý diferencičky a mysli, že jsi ředitel zeměkoule, ale mě nikam nesměruj. Já tě veřejně posílám do řiti a už mi laskavě nepiš své dementární idiotské komentáře. Díky moody : Jsem rád, že tě má Stední/Střední pobavila, alespoň pochopíš, jak vypadá překlep. Pak si i takový idiot, jako ty uvědomí, že napsat špatné i/y, není překlep, ale demence. Taky jsem rybář a nemyslím, že studováním vysoké školy se ze mě stal vyšprtaný maník – to je jen obyčejné vzdělání, to těžko pochopí krumpáčový negramot jako ty.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:01 ® Piranha
-
:D Hampejs az budes potrebovat nejakou praci, tak ti neco dam, nic svetobornyho ale doufam ze budes makat.Az budes mit odmakano tolik, co ja tak mi zavolej a dam ti nejakou kopáčinu ty mamtematiku s diferencema
reagovat:D:D lidi to je magor.Ne opravdu, uz se k tobe vyjadrovat nebudu.Jeste bydlis s rodicema a neznas zivot, ty priblblo, tak jdi ke knizce s bilinkama a uc se at ma narod dalsiho vysokomagora co je k hovnu
Dobou noc a sladke sny.Fuj nebo ne, to co si sem vkladal to asi byly tvoje sny, blééééééééé
- Středa 29. října 2008 ve 21:56 ® Piranha
-
ok tak bez studovat a neser se mezi debily.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 21:56 ® sgt.mooody reakce na …
-
Tomash:Stední
reagovatno jo ty šprte,sme rybáři a né žádný vyšprtaný maníci,nic proti tobě BS
- Středa 29. října 2008 ve 21:52 ® Tomash
-
Soukup : Stední školu mám teplický matematický gymnázium – maturoval jsem z matiky, programování, fyziky a biologie. Takže tvoje tlakové diference a tepelné ztráty (psal jsi „stráty“ – asi jsi potřeboval srát) na objektu patří mezi triviální matematiku a jistě by sis sednul na prdel, před intervaly, bo derivacemi druhého a třetího řádu, či před řešením deskriptivních úloh ve druhé třetí rovině ty podnikatelský upocený výprdku z nutrie.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 21:26 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:Přesně tak!
reagovatNa jaře zajdem neboj,jestli se tam budu mít čim dostat
při nejhoršim pojedu autobusem
- Středa 29. října 2008 ve 21:18 ® Piranha
-
Pepo to … uz jiny nebude.Jsou rybari, co si vyberou domaci fotky a pak je s vlozenymi obliceji davaj na forum a jsou pak kingove a jsou rybari, co chodi opravdu na ryby a vsechny krasny ulovky si foti a deli se s kamaradama.A to, je pro mne opravdovy rybar.Ja se tu z 99% bavim o rabach, vode a rybarine.Ne o homosexualnich soukromejch fotkach Hapejse.Je mi ukradena jeho homosexualni orientace, nebo bisexualita, pro mne je to jen obycejnej clovek.Za rybare ho moc nepovazuji.Mam rad lidi tady a jsem rad i za nove kamarady, jako treba Prášula, fliďour, nebo sgt. Neznam ho sice osobne, ale myslim si, ze do Vanoc z nej bude opravdovej chytejak. Pokud se zde resi inteligence a IQ podle pravopisu, tak je to uboha kokotí krávovina.Znam cloveka co neumi nasobilku, ale zna rozlohu druheho nejvetsiho mesta v Bangladesi.Ja treba obcas napisu hrubku, ale umim si vypocitat tlakove diference a tepelne straty na objektu.To nejakej zoolog s vysokou neumi a umet asi nebude.
Jinak Foxiště, jsem rad ze te feeder bere.Mne vzal a je to muj dalsi kamos.Druhej koupim na jaro.Jinak jestli te mohu trochu nasrat, koupil jsem vlaceci klacek od DAMu SUMO 2,70 a 5–25g v originalnim tubusu i s hadrovym pouzdrem za 500,–-.Je to nechytany a uplne novy.Uz se tesim jak ho prozenu na Laby.Je to ten zelenej GREEN.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 21:15 ® cormoran
-
Foks: Tebe při tý fídrovačce svrběly prsty a musel sis aspoň párkrát hodit co?
reagovat:D Jak byl cca velkej?? Na tý fotce vypadá slušně:)
- Středa 29. října 2008 ve 21:12 ® sgt.mooody reakce na …
-
monaster: Rybář jeden vošklivej,vole
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 21:10 ® sgt.mooody reakce na …
-
monaster:jojo,máš recht!!!
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 21:02 ® monaster reakce na …
-
sgt. moody: jak by řekl Piranha: vole je to jen na nás
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 20:55 ® sgt.mooody
-
No kluci,ale když se rozhlídnete po všech f órech tak v každym jen někoho uráží a kritizuje,nevim jestli se nějak polepší.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 20:52 ® BlueShark
-
Monaster rulezzz
Jinak vis co mi psal pred mesici Tomash? Neco podobneho tomu co jsi psal. KDysi me tu Tomash nazval holkou co jeci atd
reagovatDDD Ja jen doufam, ze slova co jsem psal, inteligentni kluk, za ktereho se dotycny povazuje, veme k srdci.
- Středa 29. října 2008 ve 20:43 ® monaster reakce na …
-
chytej je zajímavej server. dává možnost lidi poznat. někteří kluci co jsem poznal na rybách a o kterejch jsem myslel že jsou fajn se klubou jako paka se kterejma se nemá cenu bavit. a ti o kterých jsem si původně myslel že jsou hovada, jako třeba o Piranhovi tak z těch se klubou naopak fajn kluci a zažraní rybáři. tak jak se v tom vyznat. trochu mně mrzí že jdu na forum kvůli rybám a pokecat o rybách a nejdřív se musím prokousat hovadinama o hovně a kravinama. škoda
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 20:33 ® monaster
-
Tomash: kluci že jste si s Piranhou nepadli do oka je vaše věc. na to co tu předvádíte nebo předvádíš moc zvědavej nejsem. napíšu to slušně ikdyž mi na jazyk leze něco jinýho. jak jsem tě parkrát na rybách zažil a myslím že jsi fajn kluk. tak co tady prudíš a zasíráš forum kravinama. Příjdeš mi někdy jako malej urážlivej prcek co se mu smějou že má na ksichtu beďara. jsi zažranej rybář jako my, chodíš na ryby tak sem dávej zážitky z ryb a ne kraviny. děkuju
reagovat - Středa 29. října 2008 v 19:54 ® Prasek_2007
-
BS: to sice ještě ne,ale pracuju na tom. Viz minulý víkend
reagovat - Středa 29. října 2008 v 19:40 ® BlueShark
-
Nemusi rupnout v bedne, jsou i lide co za ne mluvi alkohol
reagovatAle predpokladam, ze permanentne opilej clovek neexistuje
- Středa 29. října 2008 v 19:14 ® sgt.mooody reakce na …
-
foksík:Ale tak bolínek je taky hezkej
reagovatAle souhlasim že candátek by byl hezčí
- Středa 29. října 2008 v 19:08 ® foks01
-
sgd-jen sem doufal že to bude candoš
reagovat