Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 429.329 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 21. října 2007 v 7:38 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

soráč ale nemám ty fotky stáhlí ete a fotak sem nechal doma a toho candáta máš ty

reagovat
Neděle 21. října 2007 v 1:21 @ ??? reakce na …

je to realny.. ale v Makru..!

reagovat
Neděle 21. října 2007 v 1:06 ® Tomash
Tomash

lucio : Během pátka a soboty po výlovu bych chtěl stihnout :

• hrouzkovej tunel
  • okounov
  • zajistit hrouzky
  • v pátek večír candoše na labský pláži
  • jezový bolenov

Co myslíš? Je to reálný?

reagovat
Neděle 21. října 2007 v 1:01 ® Tomash reakce na …
Tomash

lucio : Kaskádovej průserák? Ses posral v kině, ne? Do toho snad ani nejdu… Ale uvidíme ;-) BTW : Pošli foto toho bolena 66cm (tom.hampejs@centrum.cz) a Rulfík se mi ptal, jestli nemám foto toho jeho nej candoše – nemáš ho ty?

reagovat
Sobota 20. října 2007 v 19:25 ® filip111 reakce na …
filip111

dnes jsem byl vláčet a vyjelo mi po gumě pár okounů, kamarád 1 štičku. Prošel jsem to i po pláži, ale nikdo nic moc netahal, parmy už by mohly pomalu začít, zima je slušná. co to tady jede za kódovanou řeč? :-)) )

reagovat
Sobota 20. října 2007 v 18:28 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

i ty jeden takový šifry jj myslim že stihneme nejenom hrouzkovej tunel ale i kaskádovej průšvihák :-D rozumíme si???

reagovat
Sobota 20. října 2007 v 18:16 ® Tomash reakce na …
Tomash

V pátek na okounovej? Já bych spíš zkusil tečkovaný v hrouzkovým tunelu – jestli víš o čem mluvim… Ale jak rád říkám – obojí by nešlo? :-)

reagovat
Sobota 20. října 2007 v 17:58 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

no tak ústečáci pište. Co parmy nezačínej? zima už je fešná a když sem byl ve čtvrtek vláčet tak jsem sem tam viděl nějakou vykouknout. tak dejte vědět pls at nejezdim jen tak mockrát dík

reagovat
Sobota 20. října 2007 v 17:41 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

tomash: takže v pátek razíme a doufám že mi ukážeš už konečně jak vypadá 50kovej okiš

reagovat
Sobota 20. října 2007 v 17:24 ® Tomash reakce na …
Tomash

lucio : Trocha nadhledu ;-)

reagovat
Sobota 20. října 2007 v 15:34 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Tomash: nezáviď, já vim že to už je pro tebe krasavec

reagovat
Sobota 20. října 2007 ve 13:47 @ ???

Stavej žraloku..!! je ten spravnej čas.. ale na tebe je asi moc zimička co…?

reagovat
Sobota 20. října 2007 v 10:37 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tak tu hodne uber a kdyz z nej oplachnes ty pruhy co mu udelal temperkama tak je to pekna plotice,akorad nevim jak udelal hř. ploutev :-D D

reagovat
Pátek 19. října 2007 v 18:30 ® Tomash reakce na …
Tomash

lucio : Krásná dvacítka :-D

reagovat
Pátek 19. října 2007 ve 13:48 ® konasek14
konasek14

Včera jsem byl s kámošem zavláčet od Bíliny směrem ke zdymadlu,ale za moc to nestálo.2 tlouště 2 okounky a jednoho bolena.V létě to šlo mnohem líp.

reagovat
Pátek 19. října 2007 ve 12:36 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

tak boleny sme nenatahali ale pár okounů jj a hned ten první 35 cm mi náladu zpravil

reagovat
foto/forum/2007/th-img2560.jpg
Čtvrtek 18. října 2007 ve 12:51 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tak dnes tedy ve ctvrtek jsem byl na tech pistanech s luciopercou a jak jsem psal nize luciopercovi, bylo to tak, holt se podcenil, vychytal nulu,ja 3 boleny nejv. 55 a jeden se mi vyriznul nevim co kluci delaly, ale snad priste budou mit vetsi stesti.Mimochodem si jely pry spravit chut na labe ale uz to slysim tech štik a bolenu co sme natahaly :-D DD

reagovat
Úterý 16. října 2007 v 19:13 ® Piranha reakce na …
Piranha

hm tak byl sem na pistanech otestovat novyho navijacka od JAXONA co jsem koupil misto ty moji pojebly TiCi a docela dobry 3 boleny nejvetsi 52,holt rano je rano to se jich naseka vic.Uvidime ve ctvrtek .Jinak kdo vi kde se daj vlacet stiky mimo labe tak sem s tim

reagovat
Úterý 16. října 2007 ve 14:57 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

piranha: ale nestane :-P

reagovat
Úterý 16. října 2007 v 8:16 ® Piranha reakce na …
Piranha

aby to petříčku nebylo obracene.I to se muze stat :-D

reagovat
Úterý 16. října 2007 v 7:58 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Blueshark: tak to není vůbec špatný razim ve čtvrtek na labe ale do pištan s piranhou tak uvidim kam mě to zase vytáhne moc se těšim ukážumu jak se to dělá

reagovat
Pondělí 15. října 2007 ve 23:39 ® BlueShark
BlueShark

Tak dneska od 11ti do 19 na soutoku s Bilinou 6 okounu, vsehcno kolem 30cm, jeden cejn a jeden jezdik :-) Hrouzky a oukleje nepocitam :-D DDD

Jinak bylo nadherne a perfektni zachytacka, ti okouni berou jak prdli. Jeste mi jich hodne spadlo a neco vetsiho atakovalo rezana ale vypadlo to protoze jsem jatro mel povolenou brzdu a zasekl :-(( (

reagovat
foto/forum/2007/th-img2555.jpg
Pondělí 15. října 2007 ve 14:05 ® monaster reakce na …
monaster

včera na soutoku kde jinde:-) pěknej jesen vyzkoušel můj novej feeder. na kuku. pak už nic moc. dva další kluci cejna a plotici. pak se ke mně přstěhoval Kamil z druhý strany Labe a zase na rybičku dva okouny. pár jízd od candáta. já taky jednoho zapřáhl. defacto dva. ale málo :-(( ale bylo krásně.

reagovat
Pondělí 15. října 2007 ve 14:04 ® monaster reakce na …
monaster

JardaCarp: Járine zvykej si. nemůžeš mě mít jen prosebe. víš že jako rozvádějící s emusím lovit i jiný tvory než jsou ryby…

reagovat
Pondělí 15. října 2007 v 10:10 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Tomash: tak koukej dovalit fota sem zvědavej na tu tvojí hadici

reagovat
Pondělí 15. října 2007 v 9:46 ® Jarda carp
Jarda carp

Tak – hoši – chystám se ještě v říjnu na víkend na Měřín (Slapy) tak držte palce…tentokráte – na nějakou tu zubatku…vzhledem k nízkým teplotám po ránu a asi už i během dne mám dost velkou šanci nějakou/ýho – zapřáhnout…Monaster ,kdyby nebyl slibotechna ,tak mohl se mnou…:D

reagovat
Neděle 14. října 2007 ve 22:47 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Nazdárek, já byl v sobotu dopoledne pod jezem, u železničního mostu a u novýho mostu a kromě čtyř bolínků do 50 cm, jednoho tlouště a jednoho útoku od štiky N.I.C… pořád zkouším uvláčet na Labi candoše nebo parmici, ale akosi to neide…

reagovat
Neděle 14. října 2007 v 17:58 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tak lidi dnes v nedeli jsem byl rano na piskovne v zernosekach pokusit se o kaprika na vanoce s tatou, ale nejak to nic nedelalo tak ja jakos to vlackar jsem zavelel jit do pistan na naplavku pod jez vlacet a docela dobry.Strasne tam jdou boleni a pekny ja dva 65 a 61 otecko nic bo moc nevlaci ale ta banda co tam byla uz od rana jich mela okolo 20ky.Vedet to driv tak jsem tam sel hned rano a ne v 11 kdy to uz koncilo ale jinak potahanicko

reagovat
Neděle 14. října 2007 v 0:15 ® Tomash
Tomash

Dneska k večeru jsem na X-Rapa chytil na pláži dva candátky do 40 + jsem podsekl úhoře (podle fotky cca 70cm) – dobrej náhoďák. Šel z5

reagovat
Sobota 13. října 2007 v 11:26 ® monaster
monaster

blueshark. ne nepil to s emi stává. a víš koukal jsme po svejch klackách bylo pár slušnejch drbanců a taky po těch potkanech a fe´tácích. tak jestli to byl kapr nebo modrej žralok já ti nevím

reagovat