Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 429.254 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 13. října 2007 v 11:13 ® BlueShark
BlueShark

Monaster: si pil Pepiku ne kdyz si to psal, chybej ti pismenka a jeste neco o kaprikovi ze tusis, Kamil kapra nechytl uz hoodne dlouho :-) to by hned volal :-D DDD

reagovat
Pátek 12. října 2007 v 11:46 ® defO reakce na …

Co se tyka rybniku tak katerina je uz jistou dobu dost mrtva nevim teda jak v lete ale byl jsem tam naposled pred prazdninama pak jsem to vzdal…ani zaber a to jsem zkousel vsechny mozny navnady…jedinej rybnik kde jsem si letos slusne zachytal tady v okoli byli Vsechlapy sli tam celkem dost pekne kapri, nebyli to teda zadni obri ale na jednu vypravu 10 a vic kapru me dostatecne uspokojovalo :-)

reagovat
Pátek 12. října 2007 v 7:17 ® monaster reakce na …
monaster

včera popráci rychlý přesun k soutoku. zde už lapal Kamil. přišel jsme cca v 15:00 a utekl před tmou. pamička, okoune, plotičky. Kamil candát 50, okoun, obé na rybičku, tuším že kapříka. a par dalších rybek

reagovat
Středa 10. října 2007 ve 20:55 ® BlueShark
BlueShark

Tak dneska od 9:00 do 18:00, pod novym mostem a pak v oknech kdyz zvedli vodu na 260. Jen cca 15 plotic, par bolinku, jesenu a okounu. Vsechno trpajzlici. Kolem 14:00 rozjezd na rybicku, jelo to cca 20 vterin pres pomerne nepovolenou brzdu a kdyz jsem povolil jest easi 5 vterin vrkot a pak to spadlo :-(( mohlo to byt pekny, jinak bida. Zaberu mraky, nic nad 30cm :-((

reagovat
Úterý 9. října 2007 ve 20:55 ® BlueShark
BlueShark

Chapu :-) Ja mam zitra volno takze jdu. Jinak na Labi ted brali, muj vedouci v praci 2 kapry kazdy den, byl 3× :-) Vse je u litomeric. Kde presne jsem nezjistoval, ale na parenou housku :-)

reagovat
Úterý 9. října 2007 v 15:25 ® Beryrybar reakce na …

Ja na rybniky nechodim a je to jeden duvod a to ten ze nemam auticko :-(( Jinak bych chodim(jezdil:-)) ))))

Jinak bych si rad zachytal na Katerine.Ale vubec nevim jestli bereu proste nic.

Na dravce nechodim nemam cas chodim do skoly a potom to nema cenu :-((

reagovat
Úterý 9. října 2007 v 11:10 ® BlueShark
BlueShark

filip111: ahoj chlape, vis prave pro to jsem toto tema zakladal. A jeden to asi nepochopil :-((

Jinak ja ted rybniky nenavstevoval. Ale beru si ted dovcu, takze budu chodit, hlavne splavkovana :-) Anglicky splavek zase proberu ze spanku :-)

Jinak nic moc neslycham, nejsem v kontaktu s lidmi co chodi na rybiky ted :-(( Slysle sjem ted o kaprikovi 96cm na podhori (od Monastera), ale jinak opravdu nic :-((

A co ty jak jde rybareni Filipe?

reagovat
Pondělí 8. října 2007 v 18:02 ® filip111
filip111

hele založte si hádací téma :-)) a nechte tohle fórum jen o chytání a tipech kde to v UL jde. Chodíte všichni jen na Labe? nebo i na rybníky v okolí? co Radčice? jak to tam jde? nebo Modlany, Kateřina atd…

reagovat
Pondělí 8. října 2007 ve 13:17 ® BlueShark
BlueShark

bol: to jako rejpes nebo co? Fakt nevim kdo si a netrapi me to.
Z jedineho duvodu ze ses tu predvedl jako slaboch, zacal si tu nadavat a ponizovat.

Lina jsem mel na kmine a na paprice jestli to chces vedet, cca hodinu jsem ho okukoval ve vane doma, bylo mi ho nakonec lito, byt voda pobliz vratim ho.

Nikdy jsem lina nemel tak jsem to zkusil, dalsi uz pujde jen zpet do sveho reviru!!!

Vcera jen candatek a okoun vetsi.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2528.jpg
Neděle 7. října 2007 v 9:26 @ ??? reakce na …

čus filipi,nebud netrpelivej… dej tam jen jednohak a nech ji chvili sepotat… a nebo se zeptej šefa jak na to..! doufam ze mi rozumis..?

reagovat
Neděle 7. října 2007 v 9:18 @ ???

Morgen,vcera taky nic moc vlacka na labi,akorat 3 candatci,ctvrtej upadl a jeden tloustak…

reagovat
Neděle 7. října 2007 v 9:00 ® konasek14
konasek14

Včera jsme byly nad zdymadlama zavláčet ze Střekovské strany a ve třech jen 3 kudly a jednoho bolínka.Byla to bída.Nejradši chodim od soutoku s Bílinou,ale betonovej sokl po kterým se dá chodit byl pod vodou,škoda tam bych určitě zachytal líp.

reagovat
Neděle 7. října 2007 v 8:19 ® filip111
filip111

já jsem byl včera ráno na rybičku a opet to samé. 1 záběr na položenou na živou a 1 záběr na plavanou na živou a opět 0 bodů :-/ asi budu muset změnit montáž, co používáte vy? já mám za sebou navázaný 2 jednoháčky a jeden dávám za horní pysk a druhej za hřbet. sekám téměř okamžitě.

reagovat
Neděle 7. října 2007 v 5:58 @ ??? reakce na …

tak co modrej zraloku,jak chutnal linecek..??

reagovat
Sobota 6. října 2007 ve 20:28 ® BlueShark
BlueShark

Ja byl nemocny takze jsem nebyl, ale zitra vyrazim brzy rano na ryby na Labe. Muj cil je linecek :-) Ted se tam obcas nejaky vytahnout da na zaplavenych oknech. Jinak na rybicku nahazuju jen obcas. Pred tydnem jsem nahodil na ouklej ke brehu a za 10 vterin ta byl okoun, muj rekord :-D D

reagovat
Sobota 6. října 2007 v 0:17 ® Beryrybar reakce na …

No ted moc nechodim.Ale tata byl a na zizalku uplne u brehu 9 okounu na splavecek a jako vzdy cejni.

Jinak dva zabery najednou od velkych ryb a obe se zniceho nic pustily :-(( Skoda no :-)) )))

Jinak co stiky berou????

reagovat
Pátek 5. října 2007 ve 21:02 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Borci, nejdete zítra kolem poledne někdo na vláčku? Víc hlav víc ví :-)

reagovat
Pátek 5. října 2007 ve 20:06 ® filip111
filip111

tak co v ústí? nikdo nechodí na ryby? jak vám to jde na Labi? já měl pár rozjezdů na rybičku ale nakonec …

reagovat
Neděle 30. září 2007 ve 12:07 ® BlueShark
BlueShark

Cau Bery: Ty jsi jeden z mala kdo tu pise smysluplne :-)
A jak to slo za ty tydny? Ja se na splavek ted nedostanu je moc vody, kde si byl?

Ted jeste prestavam mluvit budu zase nemocnej asi, kurnik :-((

Tak GL a at kouskou :-) A dej vedet co jak kdy chytas :-) Ted je nej misto u zeleznicaku v oknech, paradni chytacka je to jak rybnik :-) jen skoda ze me minule vyhnal dest a diky nemu jsem takhle nachcipany…

reagovat
Neděle 30. září 2007 v 11:25 ® Beryrybar reakce na …

Přesně tak nevylejvejte si tu na neko zlost a piste o rybach.

Ja vcera na splavku a par tloustu Dnes mozna dojdu na rybnicek na sticky :-)) )

reagovat
Neděle 30. září 2007 v 9:32 ® BlueShark
BlueShark

Co zaverem, poslete sem nejake prispevky od vody. Neco co nam pomuze a priblizi rybareni. Tohle forum neni od toho aby jste si tady vylejvali zlost nebo se tu ukajeli.

Díky moc.. PS: pochopilo to už pár jedinců, vyjma Vás …

reagovat
Neděle 30. září 2007 v 9:26 ® BlueShark
BlueShark

Ja jsem za zivot chytil 3 candaty vetsi, jinak poter do 20cm jak jsem uz psal. Nespecializuju se na to, ale brzy chci.

Crosy: nevim kdo jsi, ale moc slusne si nepocinas kdyz mluvis o tom vychovani. Ja byl vychovan dobre :-) Prijd se mnou na ryby nekdy a pojd si zachytat misto tehle kecu. Ukaz mi plavanou, polozenou atd. Pristi rok az budu vlacet muzem jit vlacet.

A vsimejte si spise jinych dulezitejsich vesi jako treba cisteni brehu u labe. Sahnete si na srdce kdo z Vas veme nejakou tu flasku nebo pytek od vody :-((

Muzem se domluvit a reknes mi to osobne, rad si to poslechnu. Vsechno at vime kdo ma pravdu a kdo zvelicuje :-)) )

Pracuju na webu kde vsechny ulovky budou foceny z kazdeho dne a vychazka dokonale okomentovana. Tak tam pak budes psat doufam i ty :-))

reagovat
Neděle 30. září 2007 v 9:21 ® BlueShark
BlueShark

bol: nevlacim!!! letos nevlacim, kdyz jsem zacinal chytat pred 4 rokama tak jsem vlacel… a to jsem take zakladal profil…

reagovat
Neděle 30. září 2007 v 9:20 ® BlueShark
BlueShark

Nechapu Vas, chytil jsem ji s Kamilem a jak se zeptejte Kamila :-) Moc dobre potvrdi jak to bylo :-) Jinak ja slysel 12 candátů :-) a ukazoval mi fotky, tak jsem asi uplne hluchej :-)) )

Nikdy jsem tu nepsal ze jsem tu stiku chytil ja a proc bych sem nemohl dat fotku polapene stiky? Pravdu vim ja a Kamil a rekli jsme ji :-) Tak ted lzes ty :-) Ja mam svedomi cistem nikdy jsem v rybach nelhal. To si nezaslouzi!!!

Tak cti poradne a fotku jsem si tam dal se mnou protoze tu kamilovu doted nemam a byla to prace obou, ale to bys musel vedet a byt u toho kdyz se tahala, to je fuk :-)

Naopak zpet k tem candatum, trefil se do hejna nic vic. To se stava. Jestli jsem preslechl tak to beru zpet, ale prisaham ze jsem slysel 12 :-))

Ja ryby poustim v tom je mozna rozdil, tak o tech candatech radeji moc mluvit nebudu, asi bych musel brecet :-)

Jinak jsem rad ze tu jeste jsou tak hezky ryby a ze je nekdo umi chytat, ja nevlacim letos…

reagovat
Neděle 30. září 2007 v 6:49 @ ??? reakce na …

crosy: tak tak,mas pravdu.! uz od zraloka zase lez,prej nevlaci? a v profilu machr ze vlaci.! normalni rybar to snad nema za potrebi..?!

reagovat
Neděle 30. září 2007 ve 3:41 @ ??? reakce na …

Co to je candát vím nemusíš se tady předvádět, že víš jak vypadá když, sis ho prohlídl v časopise. Tady jde o to, že jich bylo osm!!! a ne dvanáct!!!, a o to, že pořád musíš s něčím kecat, stejně jako s tou Kamilovou štikou, dneska kámoš říkal, že si myslel že si jí chytil ty, taky by si tady moh psát normálně. Chlubit se cizím peřím umí každej a vůči kamarádovi je nefér dát sem svojí fotku místo jeho, koukám že tě maminka špatně vychovala.

reagovat
Sobota 29. září 2007 ve 14:54 ® BlueShark
BlueShark

12 candatů behem 1 a pul hodiny. Chces to jeste zopakovat nebo nevis co to je candat? Mimojine ja se jednou take trefil do hejna pred 4 roky kdyz jsem zacinal triosku vlacet a mel jsem 6 candatku za 30 minut :-) vsechno do cca 20cm Tihle byli 43–46cm jeden jak druhej, nad soutokem biliny v 1/3 labi v lodni hrane. TECKA

reagovat
Sobota 29. září 2007 ve 14:51 ® BlueShark
BlueShark

Tahni odsud. Asi si pidlookej nebo nevim.

Naposledy: ryby to nebyly moje, chytil je kamos, fotky ma on v mobilu a to hodne kvalitni, nemusim ti nic dokazovat, chudakovi tu nebudu nic posilat.

Ale klidne kdyz nekdo jiny bude chtit je sezenu od neho :-)

reagovat
Sobota 29. září 2007 ve 14:29 @ ??? reakce na …

co to zakecavas.!!!! ty vo koze ja vo voze.!!!!!!!!!!! proc kecas s tim poctem chycenejch ryb.!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!! ses normalni..??!!!!! kecale,tak je nafot ty tvoje radoby ulovky..!!!!!!!!!!!­!!!! už chapeš.????? de jenom o to že moc všechno zveličuješ..!!!!!!!!!!!­!!!!

reagovat
Sobota 29. září 2007 ve 14:10 ® BlueShark
BlueShark

nevim kdo jsi ale zadam aby si sem prestal psat a sel si zvracet nekam jinam. Nikdy jsem tu v nicem nelhal nemam to za potrebi, precti si co jsem psal.

Ty candaty chytil kamos na vlacku, ja nevlacim… Tady ses asi hodne spletl :-)) ))

Ten kamarad na net nechodi, bohuzel, ale je velice dobrej vlackar to Ti muzu potvrdit a kdyz se trefis do hejna candatu, kazdy kdo na nich byl ti muze rict, ze proste pak jde jeden za druhym.

Tak se zorientuj prosim a hlavne odsud vypadni, neumis se chovat slusne, ani te neznam a hlavne lzes a nadavas. Nemas duvos.

Jeste hazej u vody bordel po brehu, ber vsechny ryby co chytis a pak se tady rovnou odhlas :-)) ))

reagovat