Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 429.164 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. září 2007 ve 14:20 ® Piranha reakce na …
-
Kuncaku cucaku sklidni hormon nebo si neštrejchneš
reagovat - Středa 19. září 2007 v 7:43 ® Jarda carp reakce na …
-
Soustrupe Davide – jak to vypadá na betoně ?? .,že bych tam zašel s Michalem počechrat pár rybám ploutve…
reagovat - Středa 19. září 2007 v 0:14 ® Tomash
-
Piranha + lucioperca : Jel bych s vámi! Lucio, ozvi se mi…
reagovat - Úterý 18. září 2007 v 19:38 ® Piranha reakce na …
-
Ve ctvrtek rano s lucioperkou jedem na mradice pod jez na salmouše tak udelame nekaky spol. foto a neco sem pisnem jak sme dopadly,jinak by jste mohly vsichni psat aktualni stav bravosti na usteckej revirech a usecich labe.Slysel sem ze nahore v libochovanech prej dou kaprici a tahaj se tam pekne velky lopatky cejni ta zavitam asi v nedeli
reagovat - Úterý 18. září 2007 ve 12:12 ® BlueShark
-
Zdravim tybre z UL
Tak dneska prselo a ja nikam nesel, ani Tomash. Od 15:00 jdu do prace tak uz to nema cenu, mrzi me to ale snad zitra bude lip
JINAK MAM PRO VAS MUJ FTP SERVER: anonymous kde najdete vzdy aktualni fotky u rybareni, kdyz fotim, je tam jen neco malo z exkurze na zdymadlech s Monasterem a par zaberu z rybacky pred tim. Ten den to byla bida.
Jinak zrizuju i UPLOAD tak at tam kazdy hodi co chce do sveho adresare, abych vedel o koho jde. Diky…
reagovat - Pondělí 17. září 2007 ve 23:48 ® BlueShark
-
rano zavolej 776374447 budu pod novym mostem, na splavek muzu prejit kdyz to nepujde… ale napis… cau
reagovat - Pondělí 17. září 2007 ve 23:02 ® Tomash reakce na …
-
Modrej shark : Jdeš dopoledne? Jel bych taky
reagovat - Pondělí 17. září 2007 ve 23:02 ® monaster reakce na …
-
BlueShark: dík
a Vy ostatní: pacholci nehádejte se. píšete kraviny. co napsat pojďte na ryby. nebo chytil jsme to a to? nebo tam a tam je vracák a tam už ne? radši se hádáte. jak ženský. ještě jsme tu neslyšel a asi budu za vola nikoho říct kluci rádi chodíme na Labe pojďte v sobotu na dvě tři doďky vyčistit úsek třeba mezi mostama, nebo pláž a tak. ne to tu radši řešíte kdo má jaký ííííííííííííí
reagovat - Pondělí 17. září 2007 ve 22:30 ® BlueShark
-
Co jsi spatne pochopil, ja tu totiz ty jeho „dřisty“ taky nechapu…
reagovat - Pondělí 17. září 2007 ve 21:44 ® Beryrybar reakce na …
-
Aha tak jsem to fakt blbe pochopil.
reagovat - Pondělí 17. září 2007 ve 20:27 ® BlueShark
-
bol: Prijd se nekdy podivat na plavacku pod bilinou. Chytim Ti tech tloustu za 3 hodiny 30. V tom problem neni, myslim ze vim sou a kde jsou a nikdy se mi nestalo pokud nebyl velky proud a nezmizely vracacky ze bych nechytl po 4 nahozech tloustaka atd… Cau
reagovat - Pondělí 17. září 2007 ve 20:15 ® BlueShark
-
- Nevim, kdo je bol, ale jeho poznamky ve foru jsou dost ujety a nesmyslny. Porad neco na me co tu ctu a vubec nevim ceho se to tyka. Kdyz rikam co chytim tak nehodlam lhat, nejsem blazen. (jinak slovo nechitil mi prijde, jako ze radeji ani nepis, mysleni a pravopis na urovni 4. tridy zakladni skoly, pokud to tedy nepises umyslne)
- Monaster je prvni clovek s kterym jsem na ryby vyrazil v nedeli a jsem na to pysnej. Ze tu existuji fakt fajn pohodovi kluci, co dokazou pro ryby neco udelat a opravdu vi o cem mluvi.
- zitra vyrazim zase na labko, tentokrat asi na moje misto zkusit kapra, pokud nepujde, skocim si zase zaplavackovat u zdi na tlouste.
- Pondělí 17. září 2007 v 18:47 @ ??? reakce na …
-
bery:si to blbe pochopil,si psal ze chce klofnout rybu a ja ti napsal,ze zadnou nechitil,uz chapes
reagovat - Pondělí 17. září 2007 v 17:34 ® Beryrybar reakce na …
-
bol:CO???????Ted nevim o co ti jde????Ja jsem psal ze jsem nic nechytil na poppera.Ted te fakt nechapu
reagovat - Pondělí 17. září 2007 v 0:12 @ ??? reakce na …
-
no modrej zraloku,tahacka mozna tak z ruka v trenkach..!!!! konecne nekecas..!!!! 25 tloustu atd…!!!!
reagovat - Pondělí 17. září 2007 v 0:02 @ ??? reakce na …
-
bery: no zatim zadnou nechytil a chlubi se cizim perim…!
reagovat - Pátek 14. září 2007 ve 13:16 ® BlueShark
-
monaster: cau cau
Ja te tam nikd ynevidel nebo neznam feederuju tam porad nebo naproti, plazi nebo pod novym mostem, tak se nekdy ozvi tzreba na icq ktery tu mam napsany nahore v hlavicce nebo na mobil 776374447, divim se ze si nic nechytl na spicce u soutoku na feeder to je jen tahacka
JA byl vcera do 2 pod novym mostem moje oblibene misto a nic skoro tak sem musel navahat splavecek a uz litaly ven ale vsechno tloustaci a plotice mensich rozmeru. 2 pekni okouni na zizalku
reagovatale bylo hezky jen skoda ze nic velkeho, jedna vetsi mi spadla…
- Čtvrtek 13. září 2007 ve 20:54 ® Piranha reakce na …
-
Kunacaku ty prase jedno to by ti slo se zhulakat na rybach
reagovat - Středa 12. září 2007 ve 23:38 ® Tomash
-
Tak na Labský pláži mraky mini rybek – podoustve, okouni, cejni, cejnci, plotice, oukleje, bolínci, perlíni + dvě větší rybky upadly. Vše na feeder.
reagovat - Středa 12. září 2007 ve 20:40 ® Jarda carp reakce na …
-
Tak Pepo – v sobotu je 15.9. a končejí nám povolenky na Chlumeckým rybníku…tak co kdyby jsme zašli na poslední rybolov ? Budou přítomni :pánové David.Č. ,Koblih,Purš atd.,Každej placku do kapsy,zapijeme to, a zamáčknem slzu..
reagovat - Středa 12. září 2007 v 15:11 ® Tomash
-
Za chvíli jedem s Dwarfem na pláž, pak poreferuju
reagovat - Středa 12. září 2007 v 7:48 ® monaster reakce na …
-
zdar pánové plním účel tohohle fóra a hlásím: voda zvedlá na tom nic novýho. chytáno na soutoku s Bělou a co je ta špička ostrůvek skoro zmizel pod vodou. za caa 2 hodinky jsem 3× zmoknul ale pohoda pak vysvitlo sluníčko. chytáno na kuku a lisovaný rohlík. bezrybka. po několik útocích dravce smočen twisrt a bez výsledku. jak nemám rám pet lahve rozmáhá se novej fenomén. plechovky. jen zběžně jsme sebral asi 30 ks od zlatopramenu a pár od kuku. paradoxno bezdomovec bydlící pod mostem tam měl supr čisto.
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 20:46 ® BlueShark
-
beryrybar: tak mi napis mobil, ja Ti ho psal a napis kdy tak chodis, nekdy bychom zasli
A pokecali osobne
jinak ohledne ryb v Labi: na poppera ja take nikdy nic, ale je pravda ze jsem to zkousel 3× jen
) Nemam ted na dravce moc cas resp nevlacel jsem letos vubec jen na rybindu, ale ucim se feeder tak na to ted dlabu az za rok
A dneska jsem byl a pekny prd, jen tloust a plotice, jen jeden prut feeder, zdymadla plotice, plaz tloust a benesak nic, ale musel jsem pak do prace jinak kamosovi trosku sly ale bylo to opravdu dost mrtvy…
Na splavecek jsem schopny chytat jiz velice dobre, 18 vlasec a navazec 12. Je to o vlasci a hlavne nastraze, jedine rohlikova vaticka jinak skoro ani prd. Je to maximalne ucinne. Ale jen plotice cejni a plno tloustu.
Na polozenou temer vse. I kdyz neberou tak alespon cejn nebo plotice (tlousti berou porad na splavek). Hodne ted jdou zizaly nez houska na tezko
Piste nove postrehy nebo zkusenosti. Ja jsem v praci, tesim se az bude tepleji a budou zase brat vice
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 14:31 ® Beryrybar
-
Kdyz je tady rec o tech rybnicich tak nevite na jakych se muze chytat s vabnickou? Okoli usti?
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 7:47 ® monaster reakce na …
-
a stím hádáním kvůli pravopisu se jděte vycpat. tohle má bejt forum o rybách.
jinak typ na akci: příští týden jsou otevřená zdymadla v rámci dne kulturního dědictví. takže juknout s eoknem do rybího přechodu bude fajn
Josef
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 7:45 ® monaster reakce na …
-
zdar:
včera jsme se nemohl rozhoupat. Labe nebo Varvažov? Varvažov vyhrál. neviděl jsem šupinu, a nebyl jsme sám. zkoušel jsme plavanou, položenou, menší náváazec, delší, zjemnit. ani ň. na kůrku to párkrát drblo. takže bezrybka. ale u vody až na vítr krásně. akorát je tam dost pomálanejch stromů a na cestách . chtělo by to brigádu hoši.
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 23:00 ® Beryrybar
-
Blueshark:bohuzel nikde foto nemam mozna az chytim nakou tu rybku ktera bude stat za foto tak se sni vyfotik ok
Jinak zkusenosti naky mam chytam od 6 let.
Mila: Ja jsem taky na poppera taky nic nechytil a nevim proc asi to taky nak spatne taham nebo nevim,
Bol:Ja si myslim ze chce klofnout rybu
reagovatberyhop@seznam.cz
- Neděle 9. září 2007 ve 22:02 ® Mila
-
Čau kolego na poppera jsem ještě nelapil vůbec nic a to ho v Labi v DC máčím každou vycházku. Asi ho blbě vodim nebo co prostě na něj mi nejdou.
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 20:36 @ ???
-
BLUE SHRAK:hele chces klofnout poradnou rybu nebo chlapa:)
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 19:22 ® Piranha
-
Koukam ze chodis na Labe ale na vanovskou stranu ja chodim mezi okna a reku az k mostum.Jak to jde na korytu, je tam neco?Ja chodil pod zdymadla z vanovsky, ale vychmatl mne tam jeden porybka a rekl ze muzu az od nejaky cedule tak uz tam radeji nechodim .Chci zkusit Velke Brezno a spodek.Moje ICQ je 285042964, cus Piranha.
reagovat