Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 429.230 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 9. září 2007 v 18:50 ® BlueShark
-
Bery co takhle zajit na ryby nekdy spolu? Rad te poznam vypadas zkusene. Mas nekde fotku jestli Te neznam? Jsem ted v praci rano jdu na ryby…
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 18:22 ® lucioperce69 reakce na …
-
zdravíčko zejtra musim odvézt do ústí na nákupy babičku s maminou takže se asi zdejchnu a zkusim popříky a rotajdy ve středu dám vědět jinak byl sem na Ohři pod Mradickym jezem(kosek od Postoloprt) MP úsek a docela sem se vyblbnul na mušku na rotačky 0 pototčáčky a duháčky všechno kolem 25cm sem tam nějakej ten okoun i kolem 30 ale to byla spíš náhoda vše plave dál až na jednu zubatou 54 cm je to sice MP úsek ale nevidim je tam rád
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 17:29 ® Beryrybar reakce na …
-
Hele blueshark sory ale ja uz jsem mu nevedel jak mu to rict.
A jinak si taky myslim ze na vlacku to bude dobry voda neni zakalena a pomalu klesa. Peknej bolen.
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 16:27 ® BlueShark
-
staci www.pla.cz das si vodni stavy odkaz a kliknes na UL. Tam mas vsechno i historii vody.
Jinak boleni co mi ted kamosi pisou litaj jak svine v labi. Takze poppera a musej jit ven… (SOUTOK BILINY nebo pod zdymadlama)
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 16:09 ® konasek14
-
BlueShark:Chtěl bych jet ve středu,myslíš,že by si mohl písnout jestli jde voda nahoru nebo dolu.Po těch ceďákách nevim co to s Labem udělá.V pátek jsem byl ve Hřensku a během 4 dodin se voda dost zvedla a přikalila.
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 16:03 ® konasek14
-
To je kámoš a je to z úterka.Mám strach že to bude moc zakalený.
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 15:53 ® BlueShark
-
Vzdyt tu mas fotku z Usti nebo kamarad. Je tu 190cm ted a podle meho pekna voda na dravce momentalne…
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 15:49 ® konasek14
-
Docela bych vyrazil si zavláčet do Ústí,ale asi bude zvedlá voda a dost přikalená.Dejte někdo vědět jak to s vodou vypadá.Dík.
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 15:47 ® konasek14
-
Kámošovi se povedl bolen,taky na rotačku.
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 15:45 ® Jarda carp reakce na …
- reagovat
- Neděle 9. září 2007 v 15:45 ® Jarda carp
-
Byl jsem na Varvažově a voda spíš připomíná stoku…/hrůza
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 15:44 ® konasek14
-
Minulej týden se mi povedlo chytit cejna na 3 rotačku na férovku za tlamku.
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 14:19 ® BlueShark
-
Jsem rad ze tu lidi pisi a schazi se tu lide z UL. Bohuzel me moc mrzi kdyz tu nekteri jedinci jen pisi nevhodne a neslusne vety. Nebo upozornuji na gram. chyby v textu. Myslim ze jako sranda se to vzit da, ale dal bych to uz prosim nerozvadel. At radeji ten dotycny posle nejakou fotku co tu chytil z Labe, bylo by to lepsi
Jinak na rybach sem ted nebyl, jen za kamosem kouknout na nasem miste kdyz stoupala voda a do par minut byl kapr 65 na brehu
Krasavec…
Ja jdu zitra rano pred praci chytat na Labko, vcera jsem zaspal tak bylo po rybach. Ach to
Preji vsem paradni ulovky a piste piste a obrazkujte
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 12:13 ® Piranha reakce na …
-
Kuncáčku ty ku…, ten je starej rok, jinak moc uz nekapruju spis muška a vláčka.Na pískovne to tluče jako kráva byl sem v sobotu ale velky boleni sou docela daleko.Jinak u břehu pár pěknejch okounu a jeden bolínek 43.Kdo má belyboat tak si určite zachytá.Jinak voda je jak brčál ale bere to docela.
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 11:44 ® Beryrybar reakce na …
-
Tyvole ty si de**l.Bez opravovat chyby na jiny forum.
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 11:06 ® ESKY reakce na …
-
Jasně, spokojenej, má rada s papírkem zabrala, dobře jsi to opsal. Gratuluji, jen tak dál…
reagovat - Neděle 9. září 2007 v 0:10 ® Beryrybar
-
Dekuju vam za obranu mate pravdu ze swe tu ma psat o rybareni.
Takze dnes jsem byl na Labi(spokojenej) velka voda jeden okounek a bolen 50cm jinak nic a co vy?
reagovat - Sobota 8. září 2007 ve 20:39 ® Jarda carp reakce na …
-
Co sem cpeš ty pět let starý fotky.........../smích
reagovat - Sobota 8. září 2007 v 19:24 ® Piranha reakce na …
-
Radku nerejpej tady na tom foru, nejde tu o to, jak to napises ale co napises,hlavne aby kamaradi rybari vedely kam na ne jit, ty sam se k vode skoro vubec nedostanes.Ty lidi si tady povidaj znaj se a rybarina je pro ne zivot a myslim si ze jestli napise na labi, nebo na Labi tak to asi nikoho z tech kluku nezajima hlavne ze vi ze na Llabi jdou stiky a to je pro ne dulezity.Cus Piranha.
reagovat - Sobota 8. září 2007 v 16:47 ® cormaxx
-
ESKY: nikdo ti neříká že to musíš číst,když ti to tak vadí !
reagovat - Sobota 8. září 2007 v 16:46 ® cormaxx
-
ESKY:brzdi, tohle fórum je o něcem jinym,ne o tom někomu vyčítat že něco napíše špatně!!!
reagovat - Sobota 8. září 2007 v 15:48 ® ESKY reakce na …
-
Hm, to se divím… Opravdu Ti tak připadám ? Zrovna Tobě, který neví, že Labe je název řeky a proto ho píšeme s velkým L ? a ten styl, hmm. Ty si připadáš jako ten správňák, ano ? Nebo se stydíš, že neumíš česky ?
reagovat - Sobota 8. září 2007 v 15:21 ® Beryrybar reakce na …
-
Hele tak ty mas fakt dost ja te nechapu totalne jestli lidi hodnotis podle toho jak umej gramatiku tak fakt te nechapu. A ze by si byl ucitel? Si smesnej
reagovat))))))))))))))))))
- Sobota 8. září 2007 v 11:40 ® ESKY reakce na …
-
Ahoj, může se to stát ? Jak komu… A myslím, že se toho stalo hodně,někdy si přečti něco o českých dějinách. A je to velice smutné, že se Tě nedotýká jestli umíš mateřský jazyk. Zamysli se trošku......
reagovat - Sobota 8. září 2007 v 5:07 @ ???
-
Blue Shark: prosim te uz zas kecas,ze te to bavi..?
reagovat - Sobota 8. září 2007 v 0:00 ® Beryrybar reakce na …
-
Cus hele sory preklepl jsem se no to se muze stat ja jsem nak nemel cas tak jsem sem rychle neco napsal a ani jsem si to neuvedomil no.Zas se toho tolik nestalo ne…A mimochodem Automechanik
reagovatA kdyz uz si se zminil otom co se koho dotyka tak me urcite ne naky tvrdy nebo mekky Y I,ale treba kdyz naky rybari co tady v Usti jich je dost co si vemou kazdou rybu domu k ŽRÁDLU.To se me dotyka.
- Pátek 7. září 2007 ve 22:31 ® ESKY reakce na …
-
Ahoj Bery, mohu se Tě zeptat, v jakém oboru jsi vzdělán, či v jakém řemesle jsi vyškolen ? Jak můžeš napsat laby ? Jako skoro ústečáka se mě to velice dotýká, když tak si to napiš někam na papírek a pak to klidně opiš : Labi, jak to bere na Labi, byl jsem chytat na Labi, a podobně......
reagovat - Pátek 7. září 2007 ve 14:55 ® Beryrybar
-
Hele lidicky tady to nak utichlo
reagovatTak pisu c myslite ze budou brat?Je zvedla voda.Tak naky mista budou dobry.Jak se vam chyta lip na laby v UL kdyz je mensi voda nebo vetsi no jak.
- Pátek 7. září 2007 ve 14:53 ® Beryrybar reakce na …
-
Hele tak to nevim ale vetsinou je no
reagovat - Úterý 4. září 2007 ve 14:40 ® konasek14
-
Nevíte někdo,jestli není Labe v Ústí moc přikalený po těch deštích???
reagovat