Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.978 zobrazení | 12.772 odpovědíPánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. listopadu 2007 ve 14:33 ® monaster reakce na …
-
nevěděl jsem že tam je pstruhovka
reagovatnevím zda s etam smí chytta nebo ne… ale podle soupisu je to neštěmický potok od souotku s Labem a ž k nádrži v obci Ryjice včetně této nádrže.
- Pátek 23. listopadu 2007 ve 14:03 ® monaster reakce na …
-
a ještě jedna. jinak je tam spousta krasnejch malejch jezů
reagovat - Pátek 23. listopadu 2007 ve 14:02 ® monaster reakce na …
-
to all: přidávám fotky potoka foceno nad Neštěmicema směrem na Sklaku či Ryjice. zbytek fotek včetně těch s rybama se mi moc nepovedl tak dodám později znova.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 18:47 ® Piranha reakce na …
-
Honzo ja znam par luxusnich fleku na bele a daj se chytat i pstruzi jak potocaci tak duhaci.Ale vetsina fleku je kaprova nebo bila ryba.Vse jedine na plavanou privlac nebo musku.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 11:26 ® BlueShark
-
Monaster: V praci ICQ nemam tak sem jen pisu a doma jsem nebyl.
cormaxx: Me ta plavacka tak chybi, sel bych moc. Kamarad z vltavy nebo s tech malych ricek chodi skoro jen v zime a prej berou jeste vic. Rad bych sel na jemnou plavanou kamkoliv, ale Belu znam jen u soutoku s Labem
reagovatPorad a napis kde jak a kdyztak posli kontakt lepsi. Mam dneska od 14:00 v praci a chci jit na ryby bud zitra nebo pozitri atd rano. Odpolko pis me do prace na: jan.boruvka@o2.com
- Středa 21. listopadu 2007 ve 22:10 ® Cudla
-
Cormax:záleží jestli něco nevytáhne proti proudu z Tepláku,občas se zblbli tloušti i cejni a kolem vánoc začli brát.
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 14:23 ® lucioperce69 reakce na …
-
Cormax: byl sem na radčicích a super rybačka asi 8 štíhlat a jednoho slušnýho vokouna (36 cm) fotky dodám dodatečně
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 14:05 ® cormaxx
-
Cudla: takže přes zimu to asi nebude mít cenu,jet na Bělu co?
reagovatJá jen že budou stojáky zamrzlý,tak mě nenapadá kam jinam.Teda jen sifon na Kyjicích,ale radši bych se prošel po břehu s plavačkou,než abych vystával na jednom fleku
- Středa 21. listopadu 2007 v 8:23 ® monaster reakce na …
-
BlueShark: ty potvore. ozvat se na icq nic. ale hanět tu lidi to jo. to se dělá? kdy půjdem? na ryby.
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 v 8:16 ® BlueShark
-
monaster: Ty jsi honec porad
))))))
Jinak chlumec2 je fakt prehnane drahej, ja bych tam nesel ani zadarmo a 200kc na 4 hodiny kdyz travim u vody i 12ky je mi trosku hodne drahy, bych se nesnizil tam hodit ani cerva…
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 v 7:28 ® Jarda carp
-
ESKY : www.mrk.cz
reagovat
Připadá mi to drahý,ale každýho věc – čau - Úterý 20. listopadu 2007 ve 22:20 ® ESKY
-
Ahoj Jardo, dej sem prosím odkaz na ten soukromák v Chlumci, já si nebudu kupovat příští rok povolenku, ale tam bych si zajel. Velice děkuji.
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 22:06 ® monaster reakce na …
-
Piranha: hele jdu spát. ve 2 jsem vyjížděl dodávkou na plzeň.jsem utahanej. zítra ti pošlu fotky is označníkem a rybama. Josef
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 21:43 ® Piranha reakce na …
-
U rijic je pstruhova voda?Nebo je to mimops. potok ale sou tam pstruzi. Muskaris, ja jo a rad jezdim na ohri nebo z jara na labe na tlouste na sucho.
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 21:23 ® monaster reakce na …
-
kidybych měl rád přírodu tak nesedí u kompu a něco dělám. nakopal byhc ty hovada co dláždej pstruhový revíry a dělaj z toho koryta. jako třeba v Jílovým u Děčína. jinak mám fotky ze pstruhovky okolo Ryjic. časem přidám. dobrá pstruhovka byla od chaba nahoru ale nikdo se nestará tůň u můstku u skleníků je zanešená pískem a stojí to za h…
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 21:17 ® monaster reakce na …
-
piranha: už to neřeš. mě se to kecá. byl jsme v rybařině odmala, bydlel jsme i na rybárně táta byl rybář pár let. a myslivec a já byl honec. ale na obojí jsme šel přes školu táta s ena mě vyprd. nejdřív. jinak jsme zkoušel lesnickou ale pos… jsem matiku. víš jezevec. přejetej. ok ty máš fotku. já byhc to bral tak že ať si sním udělaj myslivci co uvážej za vhodný. ale pokud by to uznali v děčíně je preparátoská firma, vím kdo by mi zaplatil preparaci jako firma a daroval byhc ho jedný základce. jsme já to hnus. na ryby někdy zajdem…
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 20:23 ® Cudla
-
komořany tam je moje „pracoviště“proto to tam mam tak zmapovaný.Od OM až po soutok Cheza,
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 v 18:50 ® Piranha reakce na …
-
tak v tom pripade si te vazim jako cloveka co ma od srdce rad prirodu, mas charakter a na ryby bych s tebou sel.Ja sem nejel sam byly sme 3 a pospichali na flek bo by nam to zasedli.Ale urcite bych to priste nejak resil. OK
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 v 17:40 ® cormaxx
-
Cudla:a na Srpinu chodíš?
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 v 15:32 ® monaster reakce na …
-
Piranha: já jsme třídní nepřítel. volal bych 156 a oni ti číslo dají. volal jsme i na úhyn ryb na podhoří. šmídovi na mobil. byl jsem za debila a vysrali se na to. ryby jsem posbíral azakopal. ale je to na každým. nenadávám ti víš? říkám jen co bych udělal já. tak se nezlob
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 v 15:24 ® Piranha reakce na …
-
monaster: bylo to v Litomerickym okresu ja sem trmickej a nikoho neznam z LT jako myslivce,a nasi by tam v zadnym pripade nejely.Ty bys volal policii kvuli mrtvy kachne?Mel bys kvuli chripce a taky by ses na to vyprd nebo by te to ani nenapadlo.
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 ve 14:16 ® BlueShark
-
pipa je dobrej chvili pise: „prisli“ pak „sehnaly“ jedno Y druhe I, hezky se to cte
reagovat)
- Pondělí 19. listopadu 2007 v 7:13 ® monaster reakce na …
-
to all: za celej víkend ani ťuk !!!
to bude tím že jsme byl línej, chlastal čaj a klepal se pod peřinou nastydlej. navíc v sobotu jsme byl -ty žraloku víš kde… tak s emi v neděli nechtělo vstávat.
náš vrátnej byl na Labi 4 hodniky a ni prd.
k tomu jezevci. já osobně bych volal myslivce
reagovatale je to každýho věc.
- Pondělí 19. listopadu 2007 v 1:23 ® pipa
-
co nejdete nekdo ??
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 v 1:19 ® pipa
-
jinak dnes sem byl chytat na rybindu! ty candosi vychcany! minulej tejden to este braly pres brzdu a ted ani chuja! brzdu nerozjedou,ze sponky nevytahnou!nez sem doběhl 3metry,rybinda v riti! tak bacha na ne,uplne to chce otevrit navijak!!! a maly to nejsou,vcera sem to taky parkrat pojebal,ja uz mam zase na ne chut,ja snad rano pujdu zase! no jestly neskolabuju !!!
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 v 1:06 ® pipa reakce na …
-
no piranaku: je to smutny,ale je to tak! asi si to tak pral ! jinak to bylo driv mladi!! nikdo nikomu nic nezavidel,nehadaly sme se atd… prisli sme v patek na školak v chaba.a chrapaly tam az do nedele ! 3 pivaky,2 stařeny- no taky staly 4 kacky..,kus zvance a bylo!! motorky sme mely zaparkovany az u trubek mezi skolakama!! rano prisel porybnej,musel nas budit a my jeste nahozeny klacky..! a jen kluci zas to neprehanejte
reagovata hlavne sme mely uctu ke starsim rybařum ! kurna to sem si ted zaspomel…
- Pondělí 19. listopadu 2007 v 0:16 ® Cudla
-
Bělá je v p..... byl tam černej pták a nacpal se sprostě posledníma tlouštěma a štíhlatama,zustalo pár ševců a malech okounků.Letos tam byl dost brzo!
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 ve 21:57 ® cormaxx
-
Chodíte pls někdo na Bělu u Komořan?
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 ve 20:02 ® BlueShark
-
Me je to jedno… Tobě ty šutry z těla taky někdo vyrve
reagovatDDDDDDDDDDDDD
- Neděle 18. listopadu 2007 v 19:18 ® Piranha
-
pipo a predstav si ze kdyz umrel tak si to vsechno vzala voda pri povodnich.Dal zivot rybarine tak si ho vzala i s jeho kralovstvim.To co zbylo jeho syn rozprodal.Tak je mozny ze nekdy nekdo vytahne z vody nejakej vodníkuv pozustatek.
reagovat