Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 429.145 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 28. srpna 2007 v 9:04 ® filip111 reakce na …
filip111

já při chytání na rybičku nevidím rozdíl, jestli je kalná, nebo ne, moje zatím největší štika byla chycená při zvýšeném stavu vody, a bylo to jako bílý kafe. nevím jak při přívlači, nemám tolik úlovků abych to mohl posoudit. ale taky by mě zajímalo jestli máte někdo zkušenosti na toto téma. jinak na sobotu už se nemůžu dočkat

reagovat
Úterý 28. srpna 2007 v 0:47 ® Beryrybar reakce na …

Ja nemuzu nemam cas no a co jinak berou berou.Ja si myslim ze je ted na dravce moc kalna voda.Nemyslite?

reagovat
Pondělí 27. srpna 2007 ve 14:14 ® filip111 reakce na …
filip111

v sobotu budu od rána chytat u nového mostu, přidá se někdo?

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 ve 23:52 ® Beryrybar reakce na …

Jo FEEDER na nej se taky tesim. Jinak dneska na labi 2 parmicky 4 cejni 5 tloustu a 1 karaska.A jeste jsem si skvele zagriloval

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 ve 23:09 ® BlueShark
BlueShark

Spravny nazor za FEEDER, chvalim :-)

Ja jdu zitra, huraaaa. Ted jak stoupla voda na labi pod zdymadlama tak vsude raj :-) Kamos za 3 hodky 4 kapriky vsechno nad 45cm jeden 62 :-) proste najednou na breh no :-) skoda ze zase trefim ubytek vody :-((

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 ve 22:23 ® Mila reakce na …

Kluci dneska jsem poprvé v životě zkusil FEEDER a je to moc moc skvělá technika lovu. Na Srbicích nešli nikomu žádní kapříci tak jsem neodolal a světe div se za 3hoďky na 30 cejnků a plotiček je to skvělá zábava uz se těším že s tím vyrazím na Labe u nás v Děčíně. Petru Zdar

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 v 18:42 ® petr_171 reakce na …

no je to hodne malej kousek od usti na labi, dneska uplne bez zaberu voda diky ohri jak kakao

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 v 17:40 ® BlueShark
BlueShark

Slusnej TRUEMAN :-)) ))))))))))))

Jinak se zeptam kde to zhruba je? A hodne stesti pri lovu dalsim :-)

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 ve 14:15 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

hale ja sem taky ete dneska v praci ale v pondělí a v úterý mám volno tak by sme se mohli někde sejít mám zálusk na sumejše tak estli víš kde tak by sme mohli vyrazit ve třech ete s jednim kamaradem ozvi se na icq bo na telefon stačí naspsat zavolám. ICQ 385 140 274 mobil 739505723

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 ve 2:38 ® Beryrybar reakce na …

Prej sumecek:-) Slusnej sumec.Tise zavydim.A na labi jo?

reagovat
Sobota 25. srpna 2007 ve 22:35 ® petr_171 reakce na …

nejakou sem chyt neska 192sumecek :o))

reagovat
foto/forum/2007/th-img2348.jpg
Sobota 25. srpna 2007 v 15:55 ® BlueShark
BlueShark

Ryby berou za kazdeho pocasi. Jen je musite najit a nesmi chrnet :-)

Sumci jsou nad/pod zdymadlama, hlavne rozhrani v pulce labe, kde je lodni spad. Tam je jich hodne, jinak u mostu, plaz atd…

Kdyby nekdo chytl nejakou rybu v okoli Labe piste. Ja plavackuju, feederuju, zajima me cokoliv. Ja ted dostal na splavecek 52cm cejna a kamarad na rybku 62cm candata.

Vsem hodne uspechu, ja mam uz rybi abstak… Jeste zitra v praci a v pondeli hura na ryby…

Hezky den a piste piste piste…

reagovat
Sobota 25. srpna 2007 v 11:52 ® Beryrybar

A co se tyce tech sumcu tak to mam vytipovany svoje misto.Ale podle BlueShark(honza) Je jich plno u zdymadel na Strekovsky plaqzi ja tam nikdy nechytal tak to musite dat vedet jemu:-) Zatim nazdar mejte se krasne :-d

reagovat
Sobota 25. srpna 2007 v 11:50 ® Beryrybar

Hele kluci ja jsem z ustí a u novyho mostu .Takze pred nim berou velky okouni a kdyz prejdete na ostruvek.Tak tam urcite stiky boleni nebo tak…:-) Potom vlacim smerem po proudu ale vyjdu si na cyklostezku protoze ten jeden usek je samej bordelu a sejdu u cisticky.A tam se da nachytat vsechno ted tam jdou dobre candati a plno tloustu.

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 ve 23:41 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

tak sedni na vlak :-)) )

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 ve 23:25 ® cormaxx
cormaxx

Vichrzhor: tož to já su chudý student:-) Ale rád bych tam zajel,jen vláčet.Ale vidim to spíš na vlak,autem by se to pro jednoho dost prodražilo.Ale jedna krutá věc která mě teď silně omezuje je čas:-(( Sem rád že se dostanu alespoň 1× týdně na chvilku s vláčákem,ka­prařina teď čistá nula…

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 ve 23:00 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Pánové, neděle 26.8. to jistí! Pojďte si někdo zavláčet a nachytat spooooousty :-) ryb! cormaxx: jen 45km? Já to mám 100km a jezdím tam taky…

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 ve 22:27 ® cormaxx
cormaxx

Tak dneska sme jeli přes Ústí na zápas a u novýho mostu bylo tak 5–6 rybářů + 1 vláčkař v broďákách.nebyl ste tam náhodou někdo? PS:Tiše vám závidim tu vodu.Mně se teda hodně líbí:-) bohužel to mám 45km:-((

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 19:21 ® lucioperce69
lucioperce69

zdravíčko docela mě lákaj sumíci na labi tak bych rád vyrazil s někzm kdo to na labi aspon trochu zná říkáte u novýho mostu no možná to prubnu v pondělí večer tak se zastavte někdo na kus řeči

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 0:45 ® Beryrybar reakce na …

Ted nevim koho zadas o to icq,.Ale nemam jen e-mail. Jsem porad nekde pryc na rybach venku a tak.....:-) Tak jsem u spis pozde vecer

reagovat
Pátek 24. srpna 2007 v 0:42 ® Beryrybar reakce na …

jj ja te chapu,v nestemicich je to tak udelany je tam asfalt az do vody.Primo pro lodky a tak :-)

reagovat
Čtvrtek 23. srpna 2007 v 19:48 ® BlueShark
BlueShark

Mas ICQ nebo jak te sezenu abychom se nekdy domluvili :-) Jinak hezky den jdu z prace na pivko a na ryby asi az v pondelu mozna vikend po praci nebo pred :-)

reagovat
Čtvrtek 23. srpna 2007 v 17:28 ® petr_171 reakce na …

hmm… ja tak nejak potrebuju az do vody autem vono sundat pul tuny z vleku nezvladnu :o(

reagovat
Čtvrtek 23. srpna 2007 v 10:36 ® Beryrybar reakce na …

No to ti nezavidim:-d

reagovat
Čtvrtek 23. srpna 2007 v 10:29 ® BlueShark
BlueShark

Tak ja ted 2 dny abstinuju bez ryb, uz me z toho hrabe… Uz abych byl u vody… Je tak krasne a ja po snidani musim do prace, uzasny :-D DDD Tak GL vsem a ne velky ale poradny hejno rybaku ;-)

reagovat
Čtvrtek 23. srpna 2007 v 1:09 ® Beryrybar reakce na …

Hele tak primo k vode muzes treba v nestemicich,ale nevim jestli vis kde to je.Ale jinak moc nevim kdyz jdu na lod tak jdu tam no a jedu proti proudu na strekov.Ale na lodce zatim zadnej uspech.

reagovat
Středa 22. srpna 2007 ve 22:38 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Pánové, čtu tady pořád o sumcích – chci jet v sobotu do Ústí, tož pojďte někdo na ryby zavláčet…

reagovat
Středa 22. srpna 2007 ve 22:20 ® Kazan

petr171> asi Svádov jestli chceš auto až k vodě

reagovat
Středa 22. srpna 2007 ve 22:04 ® petr_171

je v usti nekde nejakej sjezd do vody kde se da sundat lod z vleku??? celkem bych tam poskadlil sumiky a nechde se mi komorovat

reagovat
Středa 22. srpna 2007 v 16:03 ® Beryrybar

Okounek

reagovat
foto/forum/2007/th-img2341.jpg