Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.894 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 13. listopadu 2007 v 0:38 ® pipa reakce na …
-
ja sem pipa ty cigoši z chaba!!! ale viš kdo se na tebe chysta až se vratí !!!!!! poznaš ho ??
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 22:19 ® LojzaRybka
-
slavná střekovská pláž OMAHA
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 22:01 ® Jarda carp
-
pipa,bol,Monaster,a fretky z Trmic…du na poslední rybolov asi v sobotu na Bílinu…někteří vědí kam přesně.....pak du shánět dárky…ať zase nečumim poslední den v krámě ,že nic nemaj…
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:51 ® Jarda carp
-
Bol : jo už vim ty vole…a znáš Mariho ze Střekova ?? toho zloděje aut a koní ?? nejsem sice z Chabařovic ,ale v nejlepších letech sem tam působil…D -to je pravda…
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:47 ® Jarda carp
-
Pipa : sme se tulili pod jednou dekou ?? to si fakt nepamatu : nespletl si si mě ?? …jestli se mýlim,tak doufám ,že sis to užil
reagovatD hele a ty prej si ten (nick) Bol Jo ? to teda asi zrovna žraloky nechytáš viď ?? no jasný :-je to mezi váma hoši…hlavně mě do toho nezatahujte…ještě zdravim ty Trmický vydry Soustrupovce…šel bych ještě naposledy s placaticí na ten Váš beton..ale ,kdo mě potom odveze domu ??čagos all
- Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:23 ® Prutos reakce na …
-
pipa: Vložit víc fotek najadnou nejde. To proto, že někteří jedinci by to tu fotkama zahlcovali…
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:58 ® pipa
-
porad te me nedkdo,de dat treba 5 fotek na jednou.? a jak? a by byli zasebou. napr.ulovek tahanej z vody..
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:32 ® pipa
-
tady sou ty dušičkový candoši 47,48 a 51cm…
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:28 ® Vlackar
-
Piranha ma na hlave klobouk a je z nej kouzelnik… to ja dneska sel po kolejich a je ze me Pendolino
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:01 ® pipa reakce na …
-
no a jeto venku ! ted sme odhalil? ty si MUŹ !!!! pirano…
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:18 ® Piranha reakce na …
-
Pipa je ve skutecnosti zena
reagovatkouknete na ty kruhy v uchu
- Pondělí 12. listopadu 2007 v 16:15 ® pipa reakce na …
-
pamatujes si na me? ty jeden chabařovickej mafioso !!
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 16:06 ® pipa reakce na …
-
hele klidek jo!na školaku sem ti byl dobrej co ? v mladí,když sme se tulili pod jednou dekou…
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 15:58 ® Jarda carp
-
Hoši ,hoši …v práci makám ,jako fretka…a k Labi mi přistavte vytápěnou prohřátou maringotku s internetem,televizí ,barem & barmankou a maníka ,kterej bude odhákovávat moje úlovky
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 14:04 ® pipa
-
pak mam este sebe a Kamila v akci s parmama! ty vogo ty bojujou jak svina!!!!
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 14:01 ® pipa reakce na …
-
abych řek pravdu,tak me vse boli! byl sem rano vlacet asi tak 3,5 hodky,svinaci nic si nevzaly! a pekne sude lovily! vychcany! zmokl sem pekne a bolej usi! vzal sem si i fotak abych to zas nefotil doma,ale musis fše hlidat,otocis se a kofoly sou rychly!!! jinak sem trefil na dušičky u biliny 7 nebo 8 kousku,byl sem s Kamilem! 3 miraky! mam foto,ale zas domova! to je jak naschval,mas fotak-nic neprijde mas ho u vody a nika nič! mam je sem dat? coo.?
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 13:24 ® BlueShark
-
Kamos co me zna a jeste mi nadava dobrej kamos
DD A Pise uplne stejny hrubky jak Ty i styl textu. Tak mu vyrid, ze je to hlupak, ale on to urcite vi
Myslim, ze jsem sem hodil namet na diskuzim, tak k tomu neco napis…
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 13:05 ® pipa reakce na …
-
ty vokoze ja vovoze!!! dobry serem na to!!! nebudem to tady resit! jinak tam ty hlasky na tebe,to fakt psal kamos! ja bych to tady vubec neresil! ja myslel ze pokecam z ustecakama o rybach atd. a daval bych sem fotecky,kdyz uz sem se to konecne naucil.. co..
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:52 ® BlueShark
-
Nic nepribarvuju. Jen ty asi nesnasis pravdu. V tu dobu po ulovku te stiky jsem mel jen fotku z meho fotaku a to kdyz jsem ji drzel ja. Sam jsem tu napsal ze jsme chytli stiku, kamiluv prut ja zdolaval. Ale to uz je davno jedno. Na otazku jestli ma jit nekam do soputeze kamil rekl ze nechce ji nikam posilat. Klidne se ho bez zeptat kdyz mi neveris, ale ja nelzu… A s televizi jsem musel volat ja protoze nechtel nic a byla by to skoda, aby ustecani nevedeli o 120cm dlouhe stice. Rikam Ti to naposled mam ciste dvedomi a nevim co tu meles o ulovcich, co pisu jsem chytil… Proc bych lhal??????????????
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:41 ® pipa
-
serem na to,dame radsi tema rybindy ne..
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:31 ® pipa reakce na …
-
ja nechtel,chtels to sam,uz prvni lež v tvym profilu-ty ulovky cos udajne nachytal? sam si mi rikal,to se muselo pribarvit! dalsi ze prej chyt a pust atd. atd,no a perlicka na konec! nechapu,proc si nedal tu kamilovo stiku do trofejnich ulovku? zavist? aby neco nevyhral? si mislim ze by mu to udelalo docela velkou radost!!! tak sem to tam pro sichr radsi dal,par dni pred uzaverou..
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:12 ® BlueShark
-
Tak lidi navrhuju novou diskuzi. Co udelat pro to aby ryby pribyvali a ne naopak? Jak v rekach tak rybnicich?
Myslite si ze je na radezdrazeni povolenke a vice vysazovani nez vyvozu nebo nastolit treba pocet uslechtilych ryb domu za mesic? Dal bych 3–4. Co si kdo o tom myslite, myslim ze tohle tema se da diskutovat porad…
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:10 ® BlueShark
-
Jeste ze mam naprosto ciste svedomi k rybarine
reagovat)) Ze ja jsem nekomu daval ty odkazy na internet, jaj
- Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:05 ® pipa reakce na …
-
ja nechtel zraloku prasit! ale ted musim,ty si fakt do ty držky nevidiš .!!!!! naposled drz klapajznu,nebo budeš mit ostudu !!! ja se eště furt držim..!!
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 11:19 ® BlueShark
-
POZOR
Tak posledni zprava ohledne uzivatele bol. Potvrzeno overeno. bol = pipa. Casto nalitej, malokdy strizlivej. Kdo ho nezna mozna si rekne jak to muzu vedet. No nic, vulrgarnost vzala za sve a doufam ze uz i prestal otravovat lidi zde.
Shoda techto jmen overena jak IP adresou tak spravcem. To co jsem rekl plati, nikdy uz s Tebou ani slovo neprohodim, u me si skoncil. Jinak doufam ze si pochopil, ze aby se s Tebou lidi bavili, je potreba chovat se slusne. Tak doufam ze Ti docvaklo. Ty horsi veci si necham pro sebe.
Chod na ryby kdyz nejsi nasypanej a mozna se nebude dit to, co jsem videl.
Jen zaverem, kdybys drzel hubu, mohlo tu byt o rybarine o dost vic.
TEČKA!
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 8:40 ® lucioperce69
-
filip: nic víc k tomu asi nemusím psát
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 8:07 ® monaster reakce na …
-
Piranha: čemu se divíš? Jára už klacky zazimoval. on by musel na Labi mít u sebe kamna a počítač s netem. viď Jardo
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 7:44 ® Piranha
-
Kuncačku ty lina verbes, se nedivim ze ses porad u vody kdyz delas v praci s brachou howno. :D
reagovat
A co pak ty na parmycky nechodis v zimne ze uz vesis klasky na hrebicek? Járo Járo - Pondělí 12. listopadu 2007 v 0:16 ® pipa
-
nepujde nekdo rano na vlačku..?
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 0:07 ® pipa
-
nepujdem radsi do zatky na jedno.?
reagovat