Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.479 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:29 ® pipa reakce na …
-
ano k rybarine.! neboj ja budu taky radeji mlčet a nebudu te prasit jako bol19. snad uz tady pokecame o rybindach?
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:29 ® cercer reakce na …
-
BlueShark:jé!!to nebylo na Tvoje konstatování!!
reagovatSouhlasím stím,co se děje u řeky!!
- Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:28 ® cercer reakce na …
-
ou…že by??
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:26 ® BlueShark
-
Protoze jses debil… To je presne odpoved na tvou otazku. SI nevzal od vody ani svoji flasku tak nelzi, narozdil ode me nebo od monastera, co uklizime po Vas a Monaster ani pruty nerozlozi kdyz je co… Sbohem.
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:24 ® BlueShark
-
Nedelej blbyho, kepsi slovo uz neznam. Nikdy jsem necekal ze jsi takovyhle, to nepatri ani k rybarine ani ke kamradstvi.
Zklamal si tu asi skoro vsechny… Ale to uz je o necem uplne jinym. Z5 k rybarine, uz tu o tobe nenapisu nic…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:24 ® pipa reakce na …
-
a proc ty odpadky neuklidis..?
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:23 ® pipa reakce na …
-
a dál…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:21 ® cercer reakce na …
-
BlueShark:
reagovat)
- Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:17 ® BlueShark
-
Spis by ses ho mel zepat cercer1, co ma spolecneho s bolem
DD Jinak u obrazku psla jeste hacky coz neni jeho silna stranka, ale jak rekl Bery, uz ho poznavame
D A ta fotka Kamila s odpadky vedle to je neco. A rozdavat ryby taky super, to je jeste horsi nez je zmasit
D
Koukam jak stoupla voda, ja celou noc prozvracel a do prace nesel, sjem rad ze lezim
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:15 ® cercer reakce na …
-
ok.Tak se měj..jdu tvořit nějaké hodnoty…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:13 ® pipa reakce na …
-
ja vim neboj,čekam to!!! no kdyz sem tam cely hodiny sám!!! nestiham to vse pobrat .
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:09 ® cercer reakce na …
-
pipa:v poho..jo..ještě jedna rada..snaž se dělat fotky ještě u vody..na fotky z kuchyně..vany nebo na prkýnku..jsou tu lidi dost alergický..mohl by sis vyslechnout nějaké nelichotivé komentáře.
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:06 ® pipa reakce na …
-
jasan !!!
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:06 ® cercer reakce na …
-
jj..
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:05 ® pipa reakce na …
-
jasny! ja uz je taky vis co.? candose davam Mamce..
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:04 ® cercer reakce na …
-
pipa:jsem zkomolil tvuj nick..sorry
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:03 ® cercer reakce na …
-
pipi:Ty jsi z Ústí?..jsi tu nový?
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:02 ® pipa reakce na …
-
super!!!! byl sem uz dnes rano a nic,sou vychcany jak svina!! nic si nevemou..
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:00 ® cercer reakce na …
-
pipa:No..to je snad ještě horší,než když si ho vezmeš pro sebe..dřívávejc jsem je taky..většinu ryb..nosil známím a do hospody..ale..sám asi musíš vědět,jak se rybolov na Labi..a nejen tam..změnil..dnes už mi nestojí nikdo za to,aby z řeky kvuli nim ubyla ryba a já měl zase menší šanci něco chytit.Ať si koupí v Tescu..v řece jsou pro náš koníček.Tak to beru já..nechci Tě nijak napadat..je to na každém,jak se k tomu staví a jakou cítí úctu k rybám samotným..
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:00 ® pipa reakce na …
-
ale kamos si liboval,prej dobry! a sousedka babicka,rikala taky gut,prej jemny maso ale kosticky… nejradeji vsichni vychcandirove by chteli ty ryby ugrilovat a strcit rovnou do pusinky…!!!!
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:56 ® cercer reakce na …
-
jinak švára včera odpoledne v Děčíně 2 candoše 66 a 75cm.Během 1 a půl hodky.Šťastlivec!!
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:56 ® pipa reakce na …
-
ja vsechno rozdavam…!!!
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:54 ® cercer reakce na …
-
pipa:jj..co ten bolen..fákt ho jíš???Já jen že jsem za celej život vzal jen jednoho…měl 72cm – měl Rapalku hluboko v jícnu..a nedalo se to jíst..kvalita masa i množství malých kostí..
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:47 ® pipa reakce na …
-
candátek 49cm,bolinek 52cm
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:27 ® cercer reakce na …
-
kolik měli ten candátek a bolínek?
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 3:59 ® pipa
-
a neco od Kamila .
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 1:17 ® Beryrybar reakce na …
-
Me staci si to jen cist a vim ze je to ten samej clovek. Snězííííí
reagovat))))))))))
- Neděle 11. listopadu 2007 v 0:50 ® BlueShark
-
Dobra klicka
)))))))))))))))))))))))
Dobre zmaseno
reagovat
A hlavne sikovny nickDDD
- Sobota 10. listopadu 2007 ve 23:02 ® pipa reakce na …
-
a něco z dnešní…
reagovat - Sobota 10. listopadu 2007 ve 22:58 ® pipa
-
Tak jsem se konečně zaregistroval, když už tady kolujou nějaké pomluvy… A hned něco ze včerejší vláčky…
reagovat