Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 429.360 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 3. listopadu 2007 v 16:15 ® Piranha reakce na …
-
Tak dneska na Labi pod TONASEM jaden peknej kaprál na vánoce 65 a 6kg a kolega vedle, starej rybar, krasavici parmu, taky okolo 60 a pak ze nerostou
reagovat - Sobota 3. listopadu 2007 v 16:13 ® Piranha reakce na …
- reagovat
- Sobota 3. listopadu 2007 v 11:58 @ ??? reakce na …
-
je hajenej… neboj ja bych ho vzal taky…
reagovat - Sobota 3. listopadu 2007 v 11:32 ® filip111 reakce na …
-
rybička, jojo vzal, měl to moc hluboko hltavec a sešitý (jednoháček), jinak by šel zpět. a nevim ???
reagovat - Sobota 3. listopadu 2007 v 8:44 @ ??? reakce na …
-
nic vezlim,ne schvalne,jestli vis proc.? na cos ho dostal..?
reagovat - Sobota 3. listopadu 2007 v 7:35 ® filip111 reakce na …
-
proč se ptáš
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 ve 23:32 @ ??? reakce na …
-
vzal sis ho filipe…?
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 17:50 ® filip111 reakce na …
-
tak dnes úhoř malinko přes 90cm na pláži, potěšil
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 7:45 ® monaster reakce na …
-
včera opět beze zbraní. soutok – Bílina hnus velebnosti. škoda že s emi nepovedla fotka. barva hnědá. síla jako před lety.
reagovat - Středa 31. října 2007 ve 12:10 ® BlueShark
-
Nevim kdo to byl, takze nedokazu posoudit, ale asi Ti dam cislo na porybny at to je rychly
reagovatJako tohle me proste sejri. Vem si ze tu posledni roky je problematika zarybnovani reviru a brani ryba a nekdo jeste veme podmiraka, hruza
- Středa 31. října 2007 v 10:10 ® monaster reakce na …
-
blueshark: řekl. ale nebylo to nic platné vííííííííííííš? řekl jsme mu že je malej a ať se koukne na míry. on na to že candát má 40. na mou otzku jo a od kdy odpověděl už dlouho. neměl jsme u sebe soupis ani basebolku
reagovat - Středa 31. října 2007 v 9:33 ® BlueShark
-
Monaster: tos mu nic nerekl?
((( Na tohle jsem alergickej a proste bych si neprijemne promluvil.
Bery: napis mi na email…
reagovat - Středa 31. října 2007 v 7:05 ® monaster reakce na …
-
Včera na chvilku po práci. feeder + rybička. na rybičku tuna listí. ana feeder jen půl a jednu plotičku. „kolega“ vedle candát 42, do batohu, cejn, tloušť, plotice. okamžitá smrt a „zaparkováno“ v písku u zdi na pozdější odnešení.
reagovat - Úterý 30. října 2007 ve 22:24 ® Beryrybar reakce na …
-
Ahoj honzo myslim to video nebo foto se stikou.
A tohle neni u pristavu tohle je mezi Mojzirem a nestemicema pod tonasem
reagovatA jasne na splavek na rybicku.Zkusily jsme nejprve vabnicku ale nic.Tak potom jsme nasadily mensi rybku a sly okouni.Jinak moc zaberu nebylo,ale za to to bylo krasny chytani aspon naka zmena
)
- Pondělí 29. října 2007 ve 22:54 ® BlueShark
-
Jake video Bery?
Si byl v pristavu chytat jo?
Cos chytil, hezky fotka
reagovatNa splavek dravce?
- Pondělí 29. října 2007 ve 22:50 ® Beryrybar reakce na …
-
No ja si myslim ze on je tak blbej ze to nepochopi!!!
reagovat
A chci se jen zeptat jestli bude to slibene video? Přikladam foto ze clunu(ze starsiho) - Pondělí 29. října 2007 ve 20:17 ® BlueShark
-
Ahoj kamaráde nebo snaživý rybáři. Oceňuji Tvůj přísoěvek do našeho fóra. Jsem rád, že jsi pochopil účel této diskuze. Škoda, že tu nemáš kontakt, kdyžtak mi napiš na email. Budu moc rád, když poznám nového kamaráda, který chodí za rybama díky hobby. A ne do fóra jen aby škarohlídoval
On to snad ten dotyčný pochopí.
Jinak pěkný den a gratulace k nádhernému úlovku, já nevláćím letos, začnu za rok
reagovatNapiš a GL!
- Pondělí 29. října 2007 v 19:20 ® Daganvidor reakce na …
-
Ahoj BlueSharku a ostaní rybáři z Ústí a okolí! Jeden z důvodů, proč jsem si rád přečetl pár poznámek od Žraloka či kohokoliv jiného, byl fakt, že se zde psalo slušně…
reagovat
Mně, na rozdíl od bol19 a jiných škarohlídků, netrápí, že jiní rozumí rybám víc a umí je i chytit.
Já začal chytat od začátku září, teď mě baví nejvíc vláčka, zkouším to v Ústí na Labi i jinde. Pár slušných úlovků jsem už měl (štička, párek slušných bolenů) a dnes ve Varvažově jsem vytáhl na třpytku okounka 38 cm, takový krasavec, škoda, že jsem neměl foťák…Pak šel zpátky do vody, přijdu si proň až povyroste
Petrův zdar! - Pondělí 29. října 2007 v 18:14 ® BlueShark
-
Ma nekdo podobny nazor nebo se bude take hadat?????
reagovat - Pondělí 29. října 2007 v 18:13 ® BlueShark
-
No hovno jako v hlave
Tak prosim respektuj co jsem rekl, jestli tu mas zajem tokat tak jsi asi hlupak. Reklo Ti to tady uz vice lidi, mozna mas nejakou prudofobii.
Uz nebudu reagovat na ani jednu Tvou zpravu, jestli mas alespon trosku mene vyjebano v hlave tak prosim uz nepis nebo bez na ryby a nebo dokonce zaloz neco, co rybareni prospeje.
Dekuji Borůvka Jan alias Blueshark…
reagovat)
- Neděle 28. října 2007 v 18:45 @ ??? reakce na …
-
a jednu po… jak se ti libi…
reagovat - Neděle 28. října 2007 v 18:24 @ ??? reakce na …
-
ja sice nemam 200 fotek ale mam aspon tyhle dve, jednu pred…
reagovat - Sobota 27. října 2007 v 16:36 ® BlueShark
-
Tak dneska sme trosku pospal a ani kapr
par zaberu ale nic, kamos 7 kapriku vse od 7mi do 8:30 a konec.
Tak obrazky sem fakt davat nebudu mam cca 200 fotek za 4 dny. Prosim Te aby si opustil tohle forum, chovas se tu jak malej Jarin.
Bery ja si chodim zachytat na rybniky ted ale taky jeste pujdu na reku jenze ted mam porad praci , mozna v pondeli mam od 15:00 tak bych mohl rano
reagovat - Pátek 26. října 2007 v 19:02 @ ??? reakce na …
-
me se chce blejt ty zraloci stvuro… jen ty fotky tam pekne dej…!!!!!!
reagovat - Pátek 26. října 2007 v 16:00 @ ??? reakce na …
-
me se chce…
reagovat - Pondělí 22. října 2007 ve 14:53 ® BlueShark
-
Jestli to tu cte nekdo kdo vi ze se o nem mluvi, tak at si z toho vezme ponauceni. Chabarovice 5:30 cca 4 rybari statecne meli nahozeno, jeden dedula kdyz jsem prisel na me vytrestene koukal s kaprem v ruce. Konzultoval jsem s porybnymi (nebudu jmenovat), ktere v Usti znam opravdu vsechny a velice dobre. Ne jednou jsem, byl u toho jak si pro rybarfe museli prijet i policisti k vode k Biline, jeden na podminku sel rovnou za katr.
Ale tohle fakt nechapu, po nekolika vetach jednoho mistniho rybare po celem rybniku (5) se nikdo z nich neozval. Nebudu tu opakovat ty vety, nebyly hezke. Ale zamyslete se, pravidla jsou jednou dana a kdo je nezna ten u vody nema co delat. Nemluvim o plechovkach a par lidech pod novym mostem co prijedou, zachytaj do noci a po nich tam zbyde cca 15 plechovek staropramenu
Uz meli varovani.
Jako perlicka rybari co vesele chytaji od 4 hodin na Labi. Mluvim o patku ted a dnech predchozich. Zkratka dotycny pracovnik usteckeho CRS priste resi tuto situaci policejni hlidkou. Diky a snad si to vsichni uvedomime a zacneme se chovat!!! Ryby jsou tu abychom si naplnili konicka a ne abychom je tezili, zas..li brehy a kdo vi co jeste
Je mi z toho fakt smutno panove, staci se podivat pod Benesak na Plaz i jinam. Kde skoro kazdou vychazku jsme nuceni bordel po nekterich jedincich odnest v tazkach
Lovu zdar a plno zazitku… AhOj
reagovat - Pondělí 22. října 2007 ve 14:44 ® BlueShark
-
bol: chovas se tu jak neandrtalec, Tomash to rekl naprosto vystizne. Bez se vylevovat jinam ja te od dnes IGNORUJU!!! Jen se predvadis a rejpes do kazdeho. Chudaku.
Jinak na me zima neni naopak
reagovatSobota nedele byla kapri vyprava a cca 30 kapriku, kazdy den cca 16. Fotky sem snad davat nemusim, nejvetsi 45cm, hold ty vysazovani junaci, ale zachytali jsme si pekne
od 6 do 12:00
- Neděle 21. října 2007 v 16:14 @ ??? reakce na …
-
ja na rozdil od vas sem u labe skoro kazdej den,a vim jak to tam de… musim koncit jdu napsat do toho Bravička !!! dik za radu,no driv se dalo sehnat jen pod pultem. Vubec me to nenapadlo,jeste jednou dik…
reagovat - Neděle 21. října 2007 v 15:13 ® Tomash
-
bol : Máš asi životní bol, tak si ho jdi řešit na Xchat, nebo písni do Brava a nevopruzuj tady na chytej, já na tebe nejsem zvědavej anonymní neandrtálče! lucio : Ná spánek zapomeň – vyspíš se v hrobě!
reagovat - Neděle 21. října 2007 v 7:42 ® lucioperce69
-
Tomash: ty seš loupák jezový bolenov
reagovatno chčiju. btw já se chci za pátek a sobotu hlavně stihnout vspat a taky trochu času strávit s nikou ale myslim že se to bude dát nějak skombinovat Bol: Kdybys taky občas zašel na ryby místo toho tvýho věčnýho kritizování zjistil bys že ryby v řece sou a daj se nachytat a nejenom v makru