Chytej.cz

slatina libochovice necteno

16.8.2007 | pike-007 | 3.964 zobrazení | 4 odpovědi

nebyl někdo chytat v tédle době na revíru slatina u libochovic? jak tam jdou ryby?jak velké? kolik tam je rybářů? a tak dále.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 6. ledna 2008 v 10:56 ® plawer
plawer

To že je to reofilní ryba je fakt,ale jak myslís ,že se ostroretka odchovává…na rybníčcích.To,že tam byli a ještě nějaké jsou o tom neni řeč,ale řekl bych ,že jejich stavy tam jsou již značně zregulované:(, jo asi 5cm candatka jsem tam taky na odhoz na kosťary vatah:-)

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 10:19 ® foks01
foks01

s těma karasama je to tam šílený,jinak sem vytah pekneho lína,bolena 60 a asi 5 cm candoše na červíka…ostroretky na stojaku to se me nezdá to je proudna ryba

reagovat
Sobota 5. ledna 2008 ve 21:10 ® plawer
plawer

Já jsem tam byl v létě několikrát.Rybářů tam vždy bylo až dost.Nachtali jsme tam dost stříbrňáku 40–45cm, ale je jich tam hodne i kolem 30cm a menších,kapry do 50cm ,ale věřím ,že jsou tam velicí kapři par jízd jsem tam vůbec nezastavil.Dále jsme ta lapli nějaké ploťky a běl všeobecně.Kámoš tam lapil na vláčku sumíka kolem metru, na ty se tam taky dost jezdí.Údajně jsou tam velké ostroretky kolem 50cm vím o nich z dobrých zdrojů,ale sám sem jí tam nikdy nechytl.

reagovat
Sobota 5. ledna 2008 v 19:59 ® farnas
farnas

já tam nebyl ale z doslechu to je velmi vyhlášení revír.

reagovat