Chytej.cz

Rybareni.com necteno

6.8.2007 | vasik | 7.861 zobrazení | 78 odpovědí

chodím na Chytej.cz a chodil jsem i na rybareni.com.to se odmlčelo,nemáte někdo informaco proč?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 13. srpna 2007 ve 13:06 ® HaD reakce na …
HaD

CarpMaster: už toho nech. Měl jsem zájem něco koupit, tak jsem to dotyčnému sdělil. To není ani trestné, ani neetické, ani nenormální ani divné. Naopak je to zcela běžné. A zda byla či je nebo nebyla či není na prodej? Nezlob se na mě, ale za prvé nejsem telepat a za druhé to přeci není důvod k tomu, aby nemohla být učiněna debata a nemohla být vedena debata.

Neuražte se prosím, ale mám teď pocit, jako kdybych to vysvětloval svému šestiletému synovi. A proč tatííí?

Nechme toho. Perete si prádlo na veřejnosti, ale spíše ho zapíráte s další barevným a nemyslím si, že jste tím té doméně pomohli.

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 ve 12:46 ® CarpMaster reakce na …
CarpMaster

Osobně mě uníká smysl této debaty. Proč kupovat něco co není naprodej? Mimo to ta domena je velmi atraktivní a hlavně lukrativní. To nemluvě o tom, že se o ní v širokém spektru ví. Takovej eshop by bylo no.1 jejího využití ;-)

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 ve 12:08 ® HaD reakce na …
HaD

Czudko: ano jsem :-) Popiš mi to prosím blíže do osobky. Tady utíkáme od tématu.

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 v 11:53 ® Czudko reakce na …
Czudko

HaD:to docela chapu. Davide, jsi David vid? Planujes nejake fotoalba do slozek uzivatelu?? Nebo da se tam dat vice fotek naz jedna – uzivatelova?

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 v 11:44 ® HaD reakce na …
HaD

Czudko: já celý víken „byl a nebyl“ na rybách. Něco jako v té pohádce „oblečená, neoblečená, učesaná, neučesaná“. Trochu jsme natáčeli a myslím, že to stálo za to. Ulovili jsme i krásné rybky. Povdlo se to :-) Skončili jsme ale včera podvečer a já pak ještě ujel cca 400–450 km, takže jsem trochu utahanej :-D

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 v 11:34 ® Czudko reakce na …
Czudko

HaD: Hazeni spiny bylo mysleno z druhe strany…, alespon tak jsem to myslel :-D … Jo vikend byl narocny i u me… oslava nerozenin byla v patek a jeste v nedeli se mi motala hlava a do toho pracovat a podavat vykony :-)) ))… byla to fuska :-)

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 v 11:29 ® HaD reakce na …
HaD

Přemas: mohu si u Vás rezervovat plochu pro reklamní banner na 10 let dopředu? Z příspěvku jsem vyrozumněl, že byly a  jsou poskytovány zdarma, tak bych jej rád získal.

K té „žádosti“: A pokud se o něco žádá, pak většinou takový dopis má v předmětu slůvku „žádost“ a v textu pak „žádáme Vás“, „žádám Vás“ atp. Nezaměňuj tedy prosím smysl „nabídky“ a „žádosti“. To je míchání jablíček a švestek (nebo přinejmenším jablíček a hruštiček).

Czdudko: házení špíny si nejsem vůbec vědom, ale je fakt, že jsem zatím funkční na půl plynu – víkendový program byl dost náročný.

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 v 11:04 ® Czudko reakce na …
Czudko

Premas: Tvuj zpusob psani mi prijde jak mladeho rozezleneho kluka? Moc tomu nerozumim. Nic moc mi do toho neni, ale mas v ruce zbran v podobe domeny, tak pokud mas nejake problemy s timto webem, postav lepsi… konkurenci. Myslim, ze tento web je velmi sikovne, prehledne udelany… nebude lehke mu konkurovat, ale rekl bych, ze je lepsi neco dokazat nez kritizovat praci druhych, kteri neco dotahli do konce. Jestli Ti kdysi nekdo napadl server, tak protoze mel diry, alespon ho ted udelas stabilnejsi a odolnejsi, ne? To, ze od Tebe nekdo chtel koupit domenu…udelal bych to taky, kdybych mel web s podobnou tematikou a vedel, ze je volna zavedena domena- to je normalni postup. Myslim, ze za tim clovek nemusi hned videt dalsi utok. Je to normalni obchodni strategie. Nerikam, ze to neni zajimava diskuse, ale myslim, ze se nechapete a zbytecne na sebe hazite spinu.

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 v 8:45 ® Shrek reakce na …
Shrek

Přemas: Trpíš nějakým mindrákem?Já jen že Tvé duševní výlevy jsou nečitatelné.Divim se Davidovi,že s Tebou vůbec komunikuje.

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 v 7:48 ® Přemas

HAD – konkurence? reklama? marketing? to Rybareni.com nezná......... Na tvůj majl sice opožděně ale dle slušnosti odpovím, ne neprodám doménu rybareni.com ani celý server jak si mne o to v majlu žádal.....

Vše ostatní za mne odpověděl Mirmen, tímto mu děkuji......

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 ve 2:41 ® HaD reakce na …
HaD

Přemas: ještě že mi těch mailů nechodí tolik a nemusím vybírat ty, na které odpovím. To jsem rád. A jsem rád, že pracuji pouze 8 hodin denně jen 5 dní v týdnu. A jsem také rád, že nejsem tak populární a mohu na sebe zveřejnit kompletní kontakt a co je rok dlouhej, tak skoro nikdo nezavolá a nezavolá. A ještě že mi nechodí nabídky na spolupráci, na které velkoryse s hrdostí ani neodpovím…

Přemku, mohu-li Ti tykat a oslovit Tě tak, to co si napsal, mi fakt nedává rozumnej smysl. Můžeš mi to vysvětlit jako malému dítěti, abych to pochopil? (klidně můžeš e-mailem, ale zřejmě máš potřebu svůj problém přetřásat veřejně, alespoň tak usuzuji z toho, že soukromně nekomunikuješ – nebo snad jde o marketingový plán reklamní kamapaně u konkurence?)

mirmen: glosa k Tvému příspěvku

• mě neznáš z ryb
  • k rybaření a přírodě a okolí mám děsnej vztah
  • pustil jsem se do naprosto vděčné a naprosto nenáročné práce
  • na všechno mám lidi, kteří za mne i fotí, s návštěvníky jsem nikdy nekomunikoval a peníze investované do Chytej.cz jsou cizí
  • vše v placeném čase, ve volném nedělám, jen si užívám
  • po kraťounké době této práce jsem zcela fit
  • bez práce, stále na rybách a s manželkou a synem a dcerou

Dost ironie. Nic proti Přemkovi nemám. Kdysi jsem mu dal nabídku, na kterou nereagoval, jinak nic. To co si tu popsal působilo velmi dojemně, nicméně jsi jen popsal stav, kdy člověk chce z nuly něčeho dosáhnout. A je jedno, zda jde o web, podnikání, nebo sport či nakonec rodinu. Vždy, než něčeho dosáhneš, musíš něco investovat. A tou investicí nemusí být nutně jen peníze, úsilí, čas, volný čas, rodina…

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 v 0:59 ® mirmen

hmm, Přemka znám osobně a měl jsem tu čest se s ním potkat na rybách . Na rozdíl ode mne ( beru si 20–50 kg ryb ročně pro potěšení z vaření a jídla ) je zastáncem C&R a k rybám , rybaření a přírodě má vztah jako asi nikdo jiný ze širokého okolí. Vím ,že se pustil do nevděčné a časově velice náročné práce .. do práce na webu rybaření.com. Všechno táhl takřka sám, focení ryb pro atlas ryb, komunikaci s návštěvníky, vkládal své finanční prostředky. Ve volném čase . Po několika letech už je z toho admini dost unavený . Práce naplno, práce na webu .. na úkor pohody při rybaření, na úkor soukromého života .

Přemku, parma tam přibyla taky .. jak jsem viděl :-) Přeju ti klid a pohodu, nejenom na rybách.

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 v 0:22 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Přemas: Až mi bude chodit denně jenom dvacet mailů na které musím reagovat a třeba jen třicet telefonátů, tak to bude havaj. Nemysli, že jsi jediný zaměstnaný.

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 21:08 ® Czudko reakce na …
Czudko

ner = NET :-D

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 21:07 ® Czudko reakce na …
Czudko

Premas: Me prislo, ze vcera byl celkove ner nejakej zabrzdenej… kazdej server se mi otviral pekne dlouho tzn. i chytej.cz :-) … dnes to uz vse maka jak ma…

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 20:58 ® Přemas

czudko – web byl informačního charakteru, nevím proč adresu, telefon, bankovní spojení, IČ, DIČ, PIČ...... e-mail byl na webu viditelně uveden a to na všechny zúčastněné. Proč jsem neodpověděl na ten od nejlepšího internetového revíru, dříve impéria jsem uvedl v příspěvcích níže.......

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 20:49 ® Přemas

Czudko – vcera jsem vlozil prispevek s chybovou hlaskou, ten prispevek tu uz neni a od te doby vse beha v pohode, jen nevim proc ten prispevek s udaji o te chybe byl smazan, docela tam v te mezere chybi :o(

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 20:46 ® Přemas

Prichy – asi na tom umřu, to je úděl práce v reklamních agenturách. Zatím jsem jel nejdéle od 5:30 do 1:30 druhého dne, ale ti co k nám chodí z jinejch agentur pro matroš, jedou třeba 3dny v kuse na 7 red bullů, já jedu na semtex a kamikadze :o)) Jsme na place dva, sehnat zodpovědného, pracovitého a hlavně šikovného pro tento obor je dosti složité a to jsem normální pako mimo obor :o)

dudu, BoBo – slušné je odpovědět, nevím kdo to vymyslel, ale až ti bude denně chodit 10–20 majlů, na které musíš odpovědět, pochopíš....... o telefonu a osobnímu jednání nemluvím. Pro BoBa – web není zviditelňování, Rybareni.com vzniklo pro jednu jistou věc a to pokusit se změnit myšlení současné společnosti ohledně rybaření na lepší cestu, bohužel stav společnosti je stále hluboko v blátě. Jo a docela jsem se zasmál, problém s komunikací :o)))

PS: tímto je z mé strany věc uzavřena, neb stejně bych vysvětloval a vysvětloval a vysvětloval a vysvětloval.

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 20:26 ® Czudko
Czudko

premas: Jinak me to na firefoxu maka NO PROBLEMOS …

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 20:25 ® Czudko
Czudko

Teda tohle sleduju od zacatku… je to zajimave jak se to vyviji :-D . Uprimne sam neduveruji webu, kde nejsou kontakty na admina. Nechapu to? Jestli nekdo postavi web mel by stat za tim co udelal a ne se schovavat v tom s HaDem souhlasim. Premas: No, taky nemam rad lidi co cloveka otravujou, ale ne vsichni chteji nekoho kontaktovat,aby ho prudili…

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 v 18:19 ® Prichy reakce na …
Prichy

Přemas: neboj, jednou te zavrou do truhly a budes mit klid ;-)

musis byt ve sve praci hodne dobry, kdyz by to nikdo jiny nezvladnul :-) (nebo pokud jsi zamestnanec, tak mas dobreho sefa, ktery prece nebude platit dalsiho odbornika, kdyz tam ma bambulu, co tam na tom umre). (neber to osobne, jen jako horke pousmani)

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 v 17:13 ® dudu reakce na …

Přemas- nezlob se na mě, ale podle mě je slušnost odpovědět. Ste tajemní jak hrad v karpatech a důležití jak ho… PS-Záležitost se mě netýká, a vím jen to, co vyplývá zde z diskuze a sdílím názor co BoBo.

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 v 16:48 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Přemas: Pokud máš nějaký problém s komunikací, tak nechápu, proč se vůbec zviditelňuješ na netu.

reagovat
Sobota 11. srpna 2007 ve 21:41 ® Přemas

už tomu rozumím chytej.cz nerado Mozillu Firefoxovou :o)

reagovat
Sobota 11. srpna 2007 ve 21:34 ® Přemas

omlouvám se za dva příspěvky, ale šlo to přes interní chybu serveru chytej.cz

reagovat
Sobota 11. srpna 2007 ve 21:32 ® Přemas

tady Přemas tady Přemas, slyšíte mě? Pracuji v reklamce, takže to je 5 dní po 15 hodinách v týdnu. Volné jen víkendy a zima. Vše je zapřičiněno nedostatkem šikovných lidí, které by se dali použít pro práci kterou se zaobírám. Rybareni.com tím pomalu umíralo. Data z rybareni.com nebyla poškozena, jen již nebylo možno odvracet útoky spamů. V této chvíli se pokoušíme ve zbytku sil složit nový PHP systém, který by již odolával spamům. To že nemám na webu nikde uvedeno své telefoní číslo? To je proto abych měl klid, Na mrku jsem hodil telefon do karty a druhý den mi už nějak parybář volal jak jdou ryby, hned jsem ho smazal. A že neodpovídám na e-mail typu koupím vaši doménu-server? Co byste chtěli slyšet :o) PS: viz HAD – jméno, ani telefon, adresa a ani tuším e-mail. Číslo bot bys nechtěl? :o))

reagovat
Pátek 10. srpna 2007 v 10:21 ® kubas
kubas

CarpMaster: spíš na tebe :-D

reagovat
Pátek 10. srpna 2007 v 10:19 ® CarpMaster reakce na …
CarpMaster

Firetiger > Jasně propíchnul jsi to. Kriminál na něj :-)) )))))))))))

reagovat
Pátek 10. srpna 2007 v 0:06 ® HaD reakce na …
HaD

s carpmasterem jsme si vše vysvětlili, jen je v pytli, že mě Fajrtajgr odhalil :-D sedo prýglu poletíš taky :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 23:40 ® Firetiger
Firetiger

Teda, konečně došlo na mojí konspirační teorii. Server Rybareni.com oháknul Havlíček, protože mu upadala návštěvnost na chyteji. Teď potřebuje sehnat kontakt na provozovatele, aby ho mohl výhružkami dohnat k sebevraždě. Přemas se toho dohmátl a kluzkému HaDovi se vyhýbá. Chudáci kluci z MRKu, chapadla táborské mafie se kolem nich stahují a brzy skončí v Prýglu s betonovejma podkolenkama…

reagovat