Vyhledávání
Rybareni.com
6.8.2007 | vasik | 7.966 zobrazení | 78 odpovědíchodím na Chytej.cz a chodil jsem i na rybareni.com.to se odmlčelo,nemáte někdo informaco proč?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:12 ® breca reakce na …
-
Kluci, nechte se… ):o))
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:11 ® CarpMaster reakce na …
-
HaD >Nic proti tobě nemám, ale ty jsi tady pořád bažil po nějakém infu. Já ne.
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:08 ® HaD reakce na …
-
carpmaster: OK. Pokud mi chceš něco sdělit soukromě, můj mail je veřejný
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 21:55 ® CarpMaster reakce na …
-
HaD > Sry za opožděnou odpověď. Máš pravdu možná jsem to přehnal, ale nejlepší bude pokračovat na carpmaster@crklub.com kde se to dá řešit narovinu.
Všem ostatním, kteří si myslí, že jsem tajemný jako hrad v Karpatech. V podstatě jde o prd, ale o neveřejné věci. Byla blbost to tady protřásat na foru.
Vasik > Nemáš zač.
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 20:51 ® HaD reakce na …
-
Carpmaster: Informace co máš, možná jsou, možná nejsou důležité, nicméně jsi to podal tak, že nyní mnohým může ležet v hlavě otázka „Proč že to vlastně ten Havlíček toho majitele rybareni.com kontaktoval“. Než příště něco takového vypustíš z pusy, přemýšlej. Sice to vypadá, že jsi ten, kdo je informován, dal si to na odiv a najednou je to nedůležité. Tak když je to podle Tvých slov nedůležité, proč ty významné vykřičníky? Vysvětlíš mi to tak, abych to pochopil? Jako malýmu dítěti?
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 20:48 ® HaD reakce na …
-
carpmaster: ok. Zajímavé ovšem je, že např. na Seznamu, Vodafonu, Mercedesu, Chytej, Lavexu, Rybolovu, Coca cole atd. atd. atd. atd. nemusím využívat takovýchto postupů (byť je samozřejmě znám), případně si téměř najmout detektiva. Nehledě na fakt, že majitel domény nutně nemusí být její provozovatl. Přesvědčuješ mě o něčem, kde jsem zkrátka nepřesvědčitelný a obhajuješ neobhajitelné. Zkrátka ty informace nebyly zveřejněny a to je holý fakt. Nehodnotím důvody a zda to působilo tak či onak. Pouze se omezuji na holé konstatování.
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 20:40 ® CarpMaster reakce na …
-
Jej omyl. Majitel nezadal to těch informací telefon. Tak už zbývá jen možnost č. 2. Pokud znáš alespoň jeho jméno najdeš i číslo !!!
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 20:37 ® CarpMaster reakce na …
-
HaD > Informace co mám nejsou vůbec důležité. To zkoušení nebylo myšleno zle, ale obé je funkční (z toho nuž zkoušej). To jestli „majitel stránek“ nechtěl komunikovat, tak za to opravdu nemohu. Mrzí mě, že tyto informace musím podávát já a né „majitel“. Ale abych nebyl sketa, tak ti trochu pomohu. Na netu je na dvou místech uveden telefon „majitele“. A abych ti ještě trochu píchnul, uvedu alespoň , tak si z tipů
reagovat. Vzpomeň jaké jaké registrační údaje jsi zadával při vyplňování registrace domény
a zjistit kde se tyto informace dají získat jistě víš (veřejně a snadno a o jakékoliv stránce na internetu).
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 3:00 ® HaD reakce na …
-
CarpMaster: nevím jaké „jiné“ informace máš a z jakého důvodu si vysloužily ony tři vykřičníky. Pravdou je, že jsem se majitele stránek pokoušel již asi před rokem kontaktovat a přímý kontakt neexistoval ( ani jméno, ani telefon, adresa a ani tuším e-mail) a na formulářík z webu se mi odpovědi nedostalo z mě neznámých důvodů. Tak nevím, jestli to mám zkoušet, jak píšeš. To zní totiž dost divně „nuž zkoušej…“.
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 21:14 ® vasik
-
Díky za informace.
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 20:57 ® CarpMaster reakce na …
-
Dědek > Poslední dobou mám špatnou náladu, ale pokusím se držet při zemy. Jestli mu David chtěl/nechtěl pomoci, tak to mě je zcela lhostejné. Mimoto jsem dostal trochu jiné !!! informace, ale to je jedno. Já nejsem kompetentní abych se k rybareni.com vyjadřoval. Jen jsem odpověděl na položenou otázku dle informací které mám.
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 v 19:34 ® Dědek reakce na …
-
CarpMaster : pokud jsem to dobře pochopil, tak mu chce David poradit
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 14:07 ® CarpMaster reakce na …
-
HaD > Volal jsem mu a vyřídil, že ho hledáš. Vzal to na vědomí a vysvětlil mě i situaci. Nuž zkoušej mail a icq
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 13:54 ® CarpMaster reakce na …
-
HaD > Já to zase takhle memyslel (utajení
reagovat)))). Kdyby šlo o moje číslo, tak v tom nevidím problem (párkrát jsem si už naběhnul a poučil se z toho
). Jak říkám zkus to ICQ, ale nepočítej s komunikací v reálném čase. Až na vyjímky kdy je ON.
- Úterý 7. srpna 2007 ve 13:43 ® HaD reakce na …
-
CarpMaster: tak pardoon, netušil jsem, že je v utajení. Já coby vlastník Chytej.cz např. problém se zveřejněním svého čísla nemám. Ale respektuji to.
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 13:37 ® CarpMaster reakce na …
-
HaD > Mám, ale sry tohle nedělám. Maximalně ICQ numero viz. people.icq.com
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 12:25 ® HaD reakce na …
-
carpmaster: nemáš na něj telefon?
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 v 8:00 ® CarpMaster
-
Problem je technického charakteru. Už jsem se o s Přemasem bavil a bohužel na vinně je slavný PHPnuke, který nějaký borec vyřadil ze hry (hacker). Vzhledem k tomu, že ještě neběží, tak musela být zničena celá databáze (čistá spekulace). Proto by to musel Přemas rozjet celé znova. Ale je fakt, že pokud bude chtít pokračovat v osvětě, tak mu dám prostor u NÁS !!!
reagovat