Vyhledávání
Rybareni.com
6.8.2007 | vasik | 7.841 zobrazení | 78 odpovědí
chodím na Chytej.cz a chodil jsem i na rybareni.com.to se odmlčelo,nemáte někdo informaco proč?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 20. srpna 2007 v 19:28 ® judas.d
-
Pánové já bych navrhoval toto téma na výmaz nebo do diskuze o howně.je my uplně jedno jestly ten nebo onek chtěl koupit domenu prostě je to o howně.tím nechci nikoho urazit jestly jsem se nekterého učastníka diskuze dotknul tak se omlovám.
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 v 10:53 ® HaD reakce na …
-
ZN: asi jo…francouzky: sjooo
reagovat)
- Pondělí 20. srpna 2007 v 10:47 ® ZN
-
No.1: ale ty jsi diskutoval na svém
reagovat)
- Pondělí 20. srpna 2007 v 10:22 ® HaD reakce na …
-
ZN: to je pravda. Asi to ani nebylo cílem. Zřejmě mi chybí více nadhledu…
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 v 10:18 ® ZN
-
No.1: když se tak zamyslím…
reagovat)
V každém případě, diskutovat o svém webu na webu cizím, se stejnou tématikou je divné. - Pondělí 20. srpna 2007 v 10:13 ® HaD reakce na …
-
ZN: považuješ to za propagaci?
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 v 8:34 ® ZN
-
CarpMaster: díky tvé reakci jsem si konečně udělal jasno. Tobě je taktika vrozená.
HaD: no.1, já bych na svých webovkách „konkurenci“ nepropagoval ani náhodou
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 v 8:20 ® CarpMaster reakce na …
-
HaD > Tahle tvoje reakce přesně potvrzuje to co jsem napsal.
reagovat - Neděle 19. srpna 2007 ve 23:34 ® HaD reakce na …
-
CarpMaster: no myslím, že teď jsi tomu nasadil korunku a jen toho medvěda potvrdil! Děkuji pěkně
reagovat - Neděle 19. srpna 2007 ve 22:26 ® CarpMaster reakce na …
-
HaD > Ač jsem řekl, že se nazapojím, tak zde padnul můj nick a tak budu reagovat. Ač možná zbytečně, ale přeci tak.
Takže a jednoduše a jasně. To že se tady objevilo toto téma je náhoda. Odpověď na něj padla i z mé strany. Ty jsi z toho chtěl víc !!! A toto co je tady teď je jen a jen tvoje práce. To co jsi chtěl nebo nechtěl je čistě tvoje věc, ale že to probíráš takhle veřejně je jen důkaz tvého nevkusu a netaktického myšlení a tak pro tebe „jako bych to vysvětloval dítěti“ … chtěl jsi z toho udělat takovéhle kašpárkové divadlo a také se ti to povedlo. Máš rád když máš vždy pravdu a na svém webu musíš být pro všechny no. 1. Proč ne tvoje cesta!
Nejsou všichni co jdou za obchodem a mamonem. To by jsi měl tolerovat.
reagovat - Neděle 19. srpna 2007 ve 22:10 ® vasik
-
Dá se téma zamknout??Prosím HaD zruš to
reagovat - Neděle 19. srpna 2007 ve 13:31 ® HaD reakce na …
-
Mirmen: V ten okamžik to ale působilo, alespoň na mne, že se jedná o něco mimořádného a jedinečného a proto ta reakce. To kam se tahle debata posunula, za to si může myslím svými reakcemi, mnohdy až hysterickými, sám Přemas a spolu s jeho přítelem carpmasterem, který mu zde udělal medvědí službu. Nicméně si myslím, že toto téma je zralé na umření a dále bych se v onom pomyslném lejnu nešťoural.
Za díky děkuji a sám děkuji za přízeň, protože bez ní by ta snaha byla lichá…
reagovat - Neděle 19. srpna 2007 v 11:05 ® mirmen
-
HaD, to ,že jsem ocenil Přemkovo úsilí, se kterým několik let tlačil rybareni.com , přece neznamená, že si nejsem vědom práce Tvé a práce lidí v Tvém okolí a že si jí také velice necením.
Jen mne mrzí, že se pár lidí vyjadřuje k něčemu, o čem nemá nejmenší ponětí a co zná maximálně z letmého prolétnutí diskutovaným webem. Co mne také mrzí … že tahle diskuze ( ne Tvou ani Přemkovou vinou ) sklouzla na dost bulvární úroveň.
My, Češi, máme ve zvyku často hanět, znevažovat, nedoceňovat. Co ale umíme málokdy, to je poděkovat.
Takže: děkuji Václavovi, Davidovi, Přemkovi, Martinovi i Romanovi a dalším, kteří táhnou ( či táhli ) káru internetového rybaření.
reagovat
A děkuji i jejich blízkým, rodinám i přítelkyním, že jim to tolerují. - Neděle 19. srpna 2007 v 10:56 ® mirmen reakce na …
-
primda.. sorry, ale překračuješ meze slušnosti. Můžeš mít výhrady vůči komukoliv, máš právo na svůj názor, nikdo Ti nesmí bránit v pohledu na věc a ve vyjádření se … Ale forma, kterou jsi zvolil, je velice ubohá, nerespektující osobnost člověka. Internet je pouze zdánlivě anonymní, ani na něm nelze překračovat jisté meze .. meze, které by mělý být samozřejmostí pro každého slušného člověka.
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 18:37 @ ??? reakce na …
-
Premas: asi by sis potreboval zasukat, zejo. Pak by se Ti mozna ulevilo. Hodne me tahle diskuze pobavila. Si kabrnak! Hele, prozrad ve kterych bulvarech se pise, ze jste zkrachovali? Treba v Blesku? Nebo v Aha? Nebo na Nove? Pochlub se nam!
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 21:59 ® Prichy reakce na …
-
Alivio: v pohode, ja nejak nepospicham......byly tam smajliciii
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 20:59 ® Shrek reakce na …
-
Příchy: na BoBa musíš přes Skype,ICQ ignoruje. Sorry za odbočení od tématu.
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 20:43 ® Prichy
-
Bobo: kdyz je slusne odpovedet, tak mi odpovez za kolik jsou u tebe ty pameti
reagovat…uz jsem ti nechaval vzkaz na icq dvakrat
- Pondělí 13. srpna 2007 v 19:49 ® HaD reakce na …
-
přemas: díky za odpověď. Mnohé mi vysvětlila.
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 19:48 ® HaD reakce na …
-
fikus: odpověděl
reagovatže si to promyslíš. I to považuji za odpověď
- Pondělí 13. srpna 2007 v 19:10 ® fikus reakce na …
-
HaD> a teď zcela vážně, právě jsem si vzpomněl, že jsem Ti taky neodpověděl na nabídku. Omlouvám se. Brzy napravím, přes prázdniny jsem to nějak neřešil. Více mailem.
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 18:43 ® fikus
-
HaD, Přemas & spol> chceme více krve, více krve, ku*va více krve
reagovatA kde je Mattoni? Znáte to, kde to žije, tam je…
- Pondělí 13. srpna 2007 v 17:34 ® Milos_Dia
-
No, díky téhle debatě dostala inkriminovaná doména něco, čemu se zrovna kredit říkat nedá…Přemku prodávej, dokud je co
reagovat)
- Pondělí 13. srpna 2007 v 17:25 ® Přemas
-
HaD – když se budu řídit tvým přáním, skončím nejlépe v pangejtě, hůře na protialkoholním......
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 17:19 ® Přemas
-
ano tati… :o)
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 16:56 ® HaD reakce na …
-
Přemas: doplněk: to že někdo neodpoví na mail není „neetické, nehumání, divné ani trestné“. V tom souhlasím!!! Ale lze to považovat za neslušné, neseriózní, neobvyklé…
Na závěr jen drobná otázka: proč si si kvůli této diskuzi zřídil novou identitu a nepoužíváš svou starou, kdy jsi zde registrován asi 2 roky? www.chytej.cz
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 16:48 ® HaD reakce na …
-
Přemas: nerozčiluju se, že jsi mi neodpověděl. Pouze jsem to konstatoval. Nenapadám ani trochu, natož „tolik“. Nepodsouvej mi laskavě něco, co není pravda. A zda sem chodíš či nikolivěk na rozdíl o Tebe neřeším. To mi na srdci skutečně neleží a skutečně mi nechybíš
A zda jsi z reklamních bannerů peníze měl či ne? To mi je taky fuk. Ale že byly placené, nejméně pak jeden, to je nepochybné. A pokud jsi z něj peníze neměl, tak jen díky nízké návštěvnosti stránek a nulových prodejích, protože byl placen pouze provizí z přivedených zákazníků a uskutečněných prodejů.
Jinak Ti přeji více alkoholu, více adrenalinu u vody a sbohem.
PS: budeš-li se řídit mým přáním, získáš možná potřebný nadhled, ubydou Ti emoce, ješitnost a získáš věcný pohled na věc.
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 16:26 ® Přemas
-
mastrof – někdo se ptal, tak jsem vysvětlil, nic víc nic míň, jenže ouha naháněči vlastní nadřazenosti si museli opět na někom zvýšit své hondiego, měřit se má stejným metrem a né podle toho, kolik se komu vejde hlav mezi půlky :o)
HaD – vůbec nachápu proč se rozčiluješ že ti někdo neodpověděl na e-mail, není to neetické, nehumání, divné ani trestné. Web chytej.cz nebyl nikdy na webu Rybareni.com pošpiněn, tak nevím v čem je problém? z čeho pramení tolika napadání? že nejsem pravidelný návštěvník zdejší komunity? nejsem a nebudu.....
Z reklamních bannerů jsem nikdy nedostal ani cent, natož nějakou korunu, povětšinou se jednalo o výměné systémy a ty dobře víš na jaké bázi fungují.....
Všem přeji hezký den, méně ALKOHOLU, více klidu u vody a nashledanou.
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 14:49 ® mastrof
-
carpmastr,přemas: raci uz sem fakt nepiste bejva tu takova pohoda a korat kazite naladu lidem co ji maj treba este trochu dobrou. jestli vas to tak bavi tak si to reste sami dva na rybareni.com ja tam ani nepachnu
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 ve 13:50 ® CarpMaster
-
HaD > Končim, tahle debata je uz o ničem. Vše je vyjeveno a tak co řešit. Takže proč to rozmazávat dál.
reagovat