Vyhledávání
Lov dravcu na laby v usti nad labem
6.8.2007 | Beryrybar | 5.080 zobrazení | 16 odpovědí
Chytani dravcu hlavne sumcu v okoli usti
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 17. srpna 2007 v 11:17 ® BlueShark
-
Zdravim vsechny rybare v Usti. Ja jsem na LABI dnes a denne, spise feeder, ale jeden prut a kamos vetsinou dva na rybindu zivou. DOst sumcu, par sticek mensich jen (vetsi bud utrhli nebo vypadly), ted za posledni tyden 4 candati a jinak bolen obcas a hlavne pekny kusy okounu. Kamarad ted 81cm stika pred tydnem, vse na staticke chytani rybicka
reagovatJinak co se tyce feederu tak rybacka paradni, hlavne plaz nebo pod novym mostem… kdo by chtel napiste mi na email nebo na ICQ: 431769962
- Čtvrtek 16. srpna 2007 v 1:37 ® Beryrybar reakce na …
-
No prave tenhle rok je to naky mrtvy sami okouni par malych stik a hodne tloustu jinak nic moc.Ja chodim K novymu mostu az dolu pod cisticku a ted nic moc kamos tam mel metrvou stiku jinak nic no
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 19:57 ® filip111 reakce na …
-
na Labi nemám letos moc úspěchů, minulý rok to bylo lepší Boleni a Candáti pod zdymadlama šli, ale tento rok opravdu bída. Asi jsem zapoměl jak správně vláčet
reagovattakže já moc neporadím.
- Středa 15. srpna 2007 v 16:45 ® Beryrybar reakce na …
-
JJ ja bych rad ale bohuzel jsem neprisel jak
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 13:35 ® regulus
-
ADMIN – prosím pěkně, oprav ty dvě do nebe volající hrubky „Labi, Ústí nad Labem“
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 ve 22:23 ® Marfi69
-
Jo jo…Tomash je vydra největší a zná to tam…
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 19:44 ® Kubajs
-
Myslím že Ustím protéká řeka Labe která je dravců plná tak se zkus zeptat třeba Tomashe
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 0:53 ® Beryrybar
-
hmmmmm...........Tak nic no
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 12:50 ® Beryrybar
-
Je tu nekdo z usti???????????Kdo rad chyta na privlac a chtel by pokecat:-d
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 v 16:43 ® Beryrybar reakce na …
-
Tak to jsem rad
reagovatA co dostanem se ktem rybam?
- Úterý 7. srpna 2007 v 15:00 ® cormaxx
-
Beryrybar: Hlavně si nespojuj RIPKU s ostatními uživateli na chytej.On je kapitola sama o sobě
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 13:25 ® Beryrybar
-
Chodim na ryby od mejch 4 let a a 2× v zivote jsem si vzal rybu domu.Jsem zasadne sportovni rybar.Ja bych to prepsal kdyz vam to tak hroozne moooooc vadi ale nak to nejde
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 13:19 ® Beryrybar reakce na …
-
Co ty tady hned takhle pises takovy blbosti jako umlaceni zivyho tvora kamenem?Proc si to myslis?jSEM MYSLEL ZE NA TOMTO FORUM BUDOU PRIJEMNEJSI LIDI
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 18:10 ® ripka reakce na …
-
je to prostý rybář… když nemá problém umlátit kamenem živýho tvora, proč by měl řešit jak se skloňuje Labe
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 18:01 ® ESKY
-
laby ? To si snad děláš pr*el ?
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 1:15 ® Beryrybar
-
Tak co potreboval bych nakou dobrou radu na co ted berou kde a kdy.
reagovat