Vyhledávání
svratka3
3.8.2007 | marcelj | 2.589 zobrazení | 4 odpovědi
Zdar!Chodíte někdo v brně za na svratku 3 za olimpii vláčet?jsou tam nějací dravci?a dá se tam vůbec něco chytit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. srpna 2007 ve 14:33 ® Švejk
-
Zdarec, vzhledem k malé mobilitě jsem tento rok už byl na Svratce 3 několikrát. Od soutoku se Svitavou po Komárov. Pokud si chceš pohrát a netoužíš po kapitálním úlovku
reagovattak okišů do 20 cm je tam plno, tloušti do 35 taky chytneš, jednou se mi zadařil Jesen 43 a 35 cm. O štiku jsem nezavadil, na soutoku 2 candátci do 25cm. Také jsem jeden den viděl parmy cca 70 – 80cm, druhej den jsem přišel s feederem a červy, parmy byli pryč. Brali jen okiši, ale brzo jsem se vráti k vláčce, vzhledem k vysoké úmrtnosti ryb
I když používám zatlačené protihroty, tak ti okouni to měli píchnutý až snad v ocasu
- Sobota 4. srpna 2007 v 18:32 ® marcelj
-
J8 chodím radši na svitavu 1 a tam je to super chytačka.žádny velky ryby ale zase jich je tam dost.
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 ve 23:12 ® regulus reakce na …
-
No mám to kousek, chytit se tam něco dá. Za Olympii zrovna nechodím, není to zrovna líbeznej kus krajiny, dálnice, supermarkety kousek níž sračkárna. Jelců je tam spousty, okoun se taky sem tam podaří, když máš kliku tak parma, ostroretka sem tam i štička. Pod sračkárnou klasika pomalu tekoucí vody, kapr, cejn, možná i lín, u favoritu parma ostriotetka, možná štika, jelec všude.
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 ve 20:26 ® marcelj
-
Byl jsem tam letos jednou vláčet a ani drb.loni jednou feder a taky nic.
reagovat