Chytej.cz

BORDEL U VODY necteno

1.8.2007 | Czudko | 5.683 zobrazení | 46 odpovědí

Je pravda, ze nejsem zadnej ekolog, ale na druhou stranu si rikam, ze by rybar mel byt svym zpusobem i ochrance prirody a tak me neuveritelne stve, kdyz clovek prijede k vode a kolem fleku na kterem den pred tim byl se najednou vali x pet lahvi, obaly od vseho mozneho, krabicky od zizal a cervu atd. Proboha to je takovy problem si s sebou na ryby vzit igelitku a po ukonceni lovu to do ni vsechno nahazet a vyhodit cestou do popelnice? Vim, ze se najdou rybari, ktery berou i kapry 36cm, a vse ostatni co nema stanovenou miru berou jakekoliv velikosti a od takovych jatkaru asi nikdo nemuze ocekavat uctu k prirode, ale prijde mi, ze jich je posledni dobou nejak moc v okoli berounky a Vltavy. Jeden den uklidime pri odjezdu i po nich a druhy den je to tam znova? Jak se k tomu stavite vy? Kdyz tam nekdo necha bordel, uklidite to nebo nad tim mavnete rukou a reknete si to neni moje to uklizet nebudu? Fakt by mela casteji chodit RS a tyhle veci kontrolovat.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 14:34 ® Czudko reakce na …
Czudko

Uprimne si kolikrat rikam, ze klidne by mohlo fungovat to, ze by RS pro ty co se dobrovolne prihlasi na nejaky pravidelnejsi uklid useku kolem vody, daval slevy na povolenky pro dalsi rok. Verim tomu, ze by to jiste rybari, kteri nemaji moc penez a chytat chteji uvitali.

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 14:27 ® Czudko reakce na …
Czudko

Skwor: neni dulezity tvoje reakce na toto forum… neres to… v pohode… Dulezity je, jestli se nachovas jako p…e u vody a uvedomujes si, ze dost rybaru jezdi i k vode si odpocinout a uzit pohodu…tzn. nenechavas bordel :-)) )

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 14:10 ® harpunar

Shadowhunter-byl jsem tam s Tucnakem před 14-ti dny a mrdník tam je furt.Jak říkáš,kus krásné nezregulované řeky,ale bordel tam je fakt dost velký.Na takové zmrdy platí jen přivolat PČR a bohužel strávit tři hodiny při podáním vysvětlení.Ovšem to co jsi zažil ty,je naprosto šílené,ti staří idioti by zasloužili nakopat do řiti s rozběhem.Já jsem už policii na takový xindl přivolal dvakrát a když přijeli,tak jejich sebevědomí a sprostota zmizely,jak pára nad hrncem.Já za sebe můžu říct že svinčík u vláčení nedělám a pokud mám něco málo odpadu,tak to beru k baráku do kontejneru.Není to nic složitého.

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 12:00 ® regulus
regulus

I když je toto téma 100× opakované, asi souhlasím s tím, že není zbytečné. Pokud se RS týká, tak mohou kontrolovat jen rybáře a domnívám se, že všechen bordel u vody nedělají jen rybáři, co s těma ostatníma. Myslím, že je to všeobecnej problém, bordel je i v lese. Prostě část populace jsou hovada.

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 v 10:58 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Taky mi nejde do hlavy proc a jak je to mozne kdyz nekdo donese k vode plnou pet lahev a od vody ji neni schopen odnest a hodi ji trebas do krovi. Kdyz jde k vode tak lahev je plna (tzn asi 1,5kg tahne k vode) ale prazdnou petlehv kterou muze seslapnou (pak zabira min. mista a vaha je par gramu) neni schpen takovy clovek od vody odnest.

Viz. letosni lov na pstruhove Moravci v kempu v Podhradi mluvi asi za vse: Tak si krasne chytam, stoji ve vode a snazim se chytit nejakou tu rybku kdyz najednou prileti (asi 2m ode me) do vody prazda pet flaska. Tak mrknu na breh a tam decka na brehu (asi 5m od brehu rodinka u ohne)…a najednou leti do vody dalsi a dalsi flaska…decka z toho silenou radost…tak jsem si jim dovolil slusne rict „Hele mladi nehazte do vody ty flasky, jak to bude v te vode za chvili vypadat, kdyby to tam hazel kazdy tam mate od sebe 3m kos“ …flasky co jsem jeste chytil jsem jim hodil na breh a rekl „zkuste s nima zahrat hru kdo ji hodi do kose napr z 5m, kdo se trefi“ v tu chvili do vody priletela dalsi…Tak sem uz trosku vyssim hlasem jim rekl „Hele prestante do vody hazet ty flasky, ty patri do popelnice“ v tu chvili se zvedl fotr s dvema jeho kumpanama a zacali se do me navazet co si vubec dovoluji jim neco rikat at se hledim sveho…tak jsem jim slusne odpovedel „ja si sveho hledim ale memuzu jen tak prihlizet kdyz nekdo prijede z mesta a nici ten kousek prirody co tu jeste zbyl“ a tohle jsem asi nemel…pak zacali do vody litat vsechny flasky co meli po ruce. Takze misto toho aby stari fotri sli deckam prikladem tak jsou to stejne hovada…takze decka z nich maji priklad spatny a takovi pak delaji u vody bordel!!!

reagovat
Středa 1. srpna 2007 ve 22:12 ® breca reakce na …

pif – dobrý, ale tentokrát těsně vedle mísy… ):o)) ale ve svý podstatě s tebou souhlasím, třeba na řekách by mohly být i pojízdné…

reagovat
Středa 1. srpna 2007 ve 21:47 ® Sander
Sander

skwor > kurva chytáš na Berounce, tj. srdeční záležitost, a Ty ho takhle odbydeš… :o))

Zbytečné to není, už jen proto, že si otázku přečte spousta lidí a možná v té spoustě bude alespoň jeden jedinný člověk, co si to vezme k srdci. Co se mě týče, kontroluji se a i když je to možná úchylné, pokud mi vypadne při jízdě na kole byť jen papírek od bonbonu, máčknu na brzdy a hodím otočku. To už je mi odmala souzeno, nikdo mě to neučil, k tomu člověk dojde sám. To samé platí pro kamarády. Už je mám naučené, bo ví, že to nemám rád a zbytečně jsem pak nasranej.

Co se týče odnášení odpadků z míst kde lovím – to jsem udělal asi 2×, než jsem zjistil, že to nemá smysl. Mít auto, možná bych ten pytel odvezl, ale na kole se s tím tahat nehodlám. Mají to nasvědomí v létě především vodáci, což je vzhledem k jejich nátuře pochopitelné, ale je mi líto, že se tohoto svinstva dopouští velké množství z nás rybářů.
A RS? Těch se protentokrát zastanu, protože tohle dokázat je prakticky nemožné.

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 19:48 ® cormaxx
cormaxx

U většiny rybníků u nás je ten bordel čím dál tim větší:-( Na jednom rybníku byli asi 3–4 plný pytle už od loňska a abych byl upřímnej tak jsem si myslel že ještě je něco jako brigáda(táta mi o tom vyprávěl:-D ) a že to po zimě odvezou ale kulový:-(( Od těhle bordelů se taky pak odráží chování RS- máš kolem sebe čisto =>menší přestupky dokážou přehlídnout…je kolem tebe bordel=>máš smůlu:-) .....K tomu bordelu patří asi i to že s tátou chodíme na jeden rybník kde potřebujem házet daleko,ALE tam masařky nedohodí a hlavně sme tam většinou na víkend takže se ani nečapou na to místo.Ovšem někomu nejde přes srdce když ostatní tahaj ryby(i když to nejsou žádný monstra) tak se na to místo doslova VYSR*L.....Ale zapomněl že mi s sebou máme všechno tak sme vytáhli skládací rejč a KABEL i se zeminou šoupli do rákosu:-D :-D :-D

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 19:30 ® pif
pif

co se týče mě,tak by mě bordel u vody vůbec nevadil..je to osvědčený,amíci to měli pod názvem Joe Division.
a vojáci byli spokojení…

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 19:23 ® skwor
skwor

Czudko: Trošku jsem to předtím přehnal, sorry…

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 19:17 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
skorec3@seznam.cz

probírat tuto problematiku je třeba stále a všude protože ten nepořádek a bordel už je opravdu nehorázný já osobně jsem doplatil na to že jsem přehlídnul dvě prázdné láhve od piva v křáku je to fakt hrůza a pořád se nic nemění není metr na ty k…y co nechají po sobě brajgl já osobně mít tu moc tak je lapnu a měsíc budou makat kolem břehů jak mourovatí pak možná změní svůj postoj a začnou se chovat civilizovane těžko pak mojim klukům vysvětluju proč musíme uklízet a jiní ne proč někdo nepřijde o papíry a někdo jo i když za ten bordel nemůže takovéto diskuse nejsou nikdy na nic co necháme našim děckam vnukům a dalším generacím tobě to je možná jedno a chvála bohu jsou i jiní kterým to jedno není

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 19:06 ® Robur
Robur

pokud jsem v dobrém rozmaru a mám volnou ruku a igelitku, tak to udělám, což bylo asi 5*, co jsem uklízel po ostatních

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 18:13 ® Czudko reakce na …
Czudko

No ja jsem nekolikrat videl z mista plnyho bordelu odjizdet nekoho a docela me zarazilo, ze to byl po vetsinou nekdo uz v letech. Nerikam, ze mlady to nedelaj, ale … No je to hnus.

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 17:37 ® tomchamik
tomchamik

Taky mi to nepřijde zbytečné,běžně odvážím od vody bordel co tam nechají jiní,ale i nerybáři,a doslova mi s..e když přijedu na flek kde jsem byl večer a je to tam zas(běžně Berounka).Svého syna učím dodržovat pořádek u vody,a někdy si připadám jak popelář když přijdu k vodě a kluk se divý proč mi musíme uklízet a jiní ne.Ono nestačí vše nacpat do ohniště,vítr to rozfouká a je to pak všude.Nevim jak může někomu nevadit sedět v bordelu,nebo to dělají jen sváteční lovci co se na místo už nevracejí,

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 16:28 ® Czudko reakce na …
Czudko

Chapu… snad se tak moc nestalo… zbytecny mi to neprijde…

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 16:20 ® skwor
skwor

Mě zas docela štve, když někdo zakládá X zbytečných fór. Dá se tu mluvit i v Plkárně a jinde.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1