Vyhledávání
BORDEL U VODY
1.8.2007 | Czudko | 5.680 zobrazení | 46 odpovědí
Je pravda, ze nejsem zadnej ekolog, ale na druhou stranu si rikam, ze by rybar mel byt svym zpusobem i ochrance prirody a tak me neuveritelne stve, kdyz clovek prijede k vode a kolem fleku na kterem den pred tim byl se najednou vali x pet lahvi, obaly od vseho mozneho, krabicky od zizal a cervu atd. Proboha to je takovy problem si s sebou na ryby vzit igelitku a po ukonceni lovu to do ni vsechno nahazet a vyhodit cestou do popelnice? Vim, ze se najdou rybari, ktery berou i kapry 36cm, a vse ostatni co nema stanovenou miru berou jakekoliv velikosti a od takovych jatkaru asi nikdo nemuze ocekavat uctu k prirode, ale prijde mi, ze jich je posledni dobou nejak moc v okoli berounky a Vltavy. Jeden den uklidime pri odjezdu i po nich a druhy den je to tam znova? Jak se k tomu stavite vy? Kdyz tam nekdo necha bordel, uklidite to nebo nad tim mavnete rukou a reknete si to neni moje to uklizet nebudu? Fakt by mela casteji chodit RS a tyhle veci kontrolovat.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 12. srpna 2007 ve 20:13 ® Czudko reakce na …
-
Jj… je to smutny. Navic tem co to tam nechaj je to uplne u prd..le pac ty lidi nemaj k prirode vztah…
reagovat - Neděle 12. srpna 2007 v 17:32 ® Vichrzhor
-
Nazdar chlapci, musím sem taky něco připsat – byl jsem dnes na Velkém štěrkopískovišti v Příšovicích (podruhé letos) a už mě tam dlouho nikdo neuvidí! Lidi („rybáři“) si pletou břehy s campingem, mají tam auta, stany, na březích spousta odpadků, zbytky ohnišť (se spálenými zbytky odpadků) a všude nasráno – ano, NASRÁNO – že místo pozorování vody jsem se při vláčení spíš prodíral lesem hoven… ach jo! To je fakt takovej problém svoje odpadky odnést a finální produkt metamorfózy poživatin zakopat???
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 ve 12:07 ® Czudko reakce na …
-
Shadowhunter;Kouba: Me osobne ohen u vody nevadi. Pokud je nekde v okoli fleku jedno upravene ohniste klidne ohranicene kameny. Navic kameny castecne zabranuji prohoreni ohne na okolni travu v pripade povrchoveho ohniste. Ani mi nevadi, kdyz si nekdo svuj flek prizpusobi, aby se tam dalo sedet… tedy pokud tim nemusi kacet kroviny atd.. Vis co ohniste je vec, kterou snadno zlikvidujes… vyhazis kameny a popel, ten puda jen uvita, ale pokud v nem palis bordel, tak veskere sracky se do pudy taky dostanou. Proto ja jen palim drivi… nic vic. Bordel jde do igelitky a putuje do popelnice cestou domu.
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2007 v 0:45 ® Shadowhunter reakce na …
-
NO mi ohen zas tak u vody nevadi kdyz si to lidi po sobe poklidi…my kdyz jsme nekde delali ohen tak jsme sebou vzdy vozili maly vojensky ryc…vykopali jsme si ohniste a opatrne vytahli trsy travy na pozdejisi prekryti…kdyz jsme skoncili taboreni tak v ohnisti zustal jen popel ktery jsme zadelali onym trsem travy…takze nebylo ani poznat ze tam nekdo delal ohen…navic puda potom mela ziviny z popelu takze trava neuschla … ale fakt nemam rad kdyz nekdo z vody vythne sutry…da je dokola a ma ohniste…a kolem ohniste smetiste to mi trebas vadi
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 23:50 ® Kouba
-
Mam takovej dotaz co si myslite o ohni u vody treba vecer nebo prez den????
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 23:32 ® Czudko
-
teda od Bordelu
reagovat) Nejak jsem si zamotal fora
- Úterý 7. srpna 2007 ve 21:13 ® Czudko reakce na …
-
jeeeje… tady se to ale rozjelo
reagovat) Od Trumanu k vrahum…
)
- Pondělí 6. srpna 2007 ve 20:39 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
ripko jsi ale palice vypatlaná fakt já bych tě rád poznal osobně ty ses nemohl narodit ty ses vyskytnul nebo vyšel v rozkazu uděláme z tebe našeho maskota pošli foto a já začnu tlačit tvů portrét na trička
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 ve 20:36 ® regulus reakce na …
-
ripka – chlape, že ty sis zase nevzal ty prášky, co ti pan doktor předepsal.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 17:51 ® Shadowhunter reakce na …
-
ripka: to mi vysvetli … kdo vodi deti k vode a jak z nich dela vrahy ryb???
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 17:49 ® ripka
-
no jo někdo se neštítí vodit k vodě děti a dělat z nich vrahy ryb, jinej se spokojí s tím že tam nahází flašky
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 ve 13:07 ® Shadowhunter reakce na …
-
Jo jinak musim jeste reagovat na to jak tu nekdo psal ze by lidi co berou davky a podobne individua by mohli delat uklid kolem vody…no bydlim v Ostrave a takove lidi tu potkavam. Maji na sobe oranzovou vestu a zbiraji papirky a podobny bordel…takze toto mozna funguje, ale nedovedu si predstavit jak takoveho cloveka dostanete napr. z OV na slezkou hartu…Jinak bych byl spis proto kdyz uz nejaka RS chytne pytlaka tak tohodle cloveka zapojit do uklidu, naparit mu 100 hodin vejneprospesnych praci a je to…kdyz uz pytlak dojede k vode pytlacit tak tam muze dojet i uklizet…ale spis nez resit jak zajistit uklid u vody by si nekteri meli sahnout do sveho svedomi a prestat delat u vody bordel!!!! Pak to vypada kolem vody spis jako na smetisti nez v prirode…a to neplati jen pro rybare, ale i pro koupajici a prochazejici se lidi kolem vody…
reagovat - Neděle 5. srpna 2007 ve 20:15 ® Czudko reakce na …
-
Skorec3:No, koukal jsem,ze i RS obcas chodi ve vetsim poctu hlavne podel rek. Zrovna vcera mi kolega vypravel jak ho peclive kontrolovali a bylo jich 5
reagovat.
Ja nevim, prijde mi postaveny na hlavu prijit o povolenku za bordel po nekom jinym. Uklizim vzdy az po odchodu (pokud je to jen trochu), ale faktem je, ze kdyz je tam vetsi bordel, tak to uklidim hned, protoze predstava, ze na to budu muset celou dobu lovu koukat je nechutna. Libi se mi kdyz vidim, ze k vode prijeli rybari, vybalili snad pul bytu a po jejich odjezdu nebylo vubec poznat, ze tam nekdo byl. To chvalim… - Neděle 5. srpna 2007 v 16:50 ® skorec3@seznam.cz
-
včera na brušperku po malé obchůzce jsem si ze synem vybral pěkné místo složil nádobíčko a na oko tak trošku poklidil bohužel při tom ůklidu jsem nacházel bordel pořád větší a více jak se sluníčko dralo na své místo na obloze měl jsem pocit že ten brajgl se ani do poledne nedá zvládnout a tak se dvěma napěchovanýma igelitkama jsem se raději přesunul na jiné místo než bych totiž uklidil to místo první na lov nezbude už asi čas a ryskovat odebrání povolenky za nepořádek jsem neměl odvahu .Asi ted raději po vyhlídnutí místa den předem půjdu uklidit at tam můžu na druhý den chytat.Začíná to být už opravdu dost problém a vdohledné době aspon já nevěřím že se něco změní rs totiž taktéž neplní svou funkci a už hodně krát jsem se stal svědkem že trošku početnější parta lovících dáli se tak říct rybářů ani není kontrolována kdežto osamocení rybář je kontrolován zcela jistě .Snad opravdu pomůže dát RS status veřejného činitele poctivý rybář se nemá čeho bát a ti druzý si dají majzla ,nevím jestli někdo se mnou souhlasí je to jenom můj názor tot vše
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 23:01 ® Czudko reakce na …
-
S ulidovymi pracemi pro prizivniky na statni kase, popripade me i napada, pro odsouzene za lehke prestupky plne souhlasim. Jiste by to byla bohuliba cinnost, ale to se tyka jen bordelu po povodnich atd, ale to ty lahve od piv rozhazene opdel brehu asi nebudou
reagovat). Zrovna vcera jsem jich videl kolem brehu tolik… Mozna by se to dalo doporucit bezdomovcum… fakt by si dost vydelali…
- Sobota 4. srpna 2007 ve 21:50 ® Czudko reakce na …
-
regulus:Kez by se tem rybarum ta lahev vratila a nakopala je do pr–le …
reagovat - Sobota 4. srpna 2007 ve 14:04 ® Petas
-
Toto téma rozhodně zbytečné není. Jak tu již někdo psal také nejsem žádný ekolog, ale bordel v přírodě i na ulici nesnáším. A pokud jste značně drzí a pořádně držkatý mám i lék. Mám kamarádku, které nedělalo problém zahodit na zem krabičku od cigaret atd. Až mě to naštvalo a prostě jsem tu krabičku zvednul ze slovy, že pokud jí bolí nohy stačí říct a rád to po ní uklidím, jsem krabičku odnesl do koše cca 15m. Víckrát už to neudělala. A tuto samou metodu používám i na rybách. Např. minulý týden na Berounce se vedle sedící rybář okolo poledního zabalil vše velmi pečlivě poskládal do auta, ale pro papírky od sušenek, nedopalky, konzervu mu v autě místo asi nezbylo. Ovšem než stihl nesednout nastartovat a odjed jsem byl na jeho místě s igelitkou a ze značně jedovatými poznámkami jsem po něm začal uklízet. To by ste koukali jak rychle byl z auta a jal se mi s omluvami pomáhat. A úplně nejlepší je mít sebou ještě dítko a značně to komentovat ve stylu " Strejdo proč jsi uklízel po tom pánovy, odpověď – on je prostě moc zaměstnanej a línej na to aby po sobě uklízel s papírky a já nechci, aby se tvoje děti až budeš maminka brodily po kolena v nepořádku." To by jste koukali jak jsou rudý až na prdelce. Je fakt že jsem byl nazván popelářem atd. ale nakonec toho nazyvatel litoval, dokážu mít pěkně prořízlý jazyk.
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 ve 21:15 ® Shadowhunter reakce na …
-
harpunar: jak je ten skautsky tabor (pokud myslime stejny) tak tam jsem byl loni pres noc … nic moc jsem tam ale nechytl…stalo to za bzum…jestli myslis ten jak se jede z vitkova na podrhadi a sjedes v takovych zatackach do lesa a jedes a jedes lesem po sterkove ceste…Ale meli tam decka v tabore loni uklizene…kolem vody zadny boredel…aspon neco funguje
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 v 19:42 ® Chose reakce na …
-
regulus-to s tebou souhlasím a z čeho je vyplácet? z čeho se vyplácí podpora? Nepůjdeš uklízet,dostaneš potravinový lístky… a nazdar,půjdeš uklízet(nebo jiné vp práce),dostaneš normální podporu.Jenže toho se asi nedočkáme a nezaměstnaní se budou dál válet za naše kačky.
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 v 16:53 ® skorec3@seznam.cz reakce na …
-
ripko nechceš nás trošku převychovat a ukázat jak se u vody chovat a třeba nám i pomoct trošku uklidit po nás jak říkáš bezcitních zrůdách skus trošku přiložit ruku k dílu půjdem zvelebovat břehy našich řek co říkáš a né jenom žvatlat nesmysli
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 v 11:21 ® Shrek reakce na …
-
ripka:nazdááár,už se mi po tobě stýskalo.Kdy půjdem společně skolit nějakýho kapřouna,co?
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 v 10:26 ® Thomas_CZ
-
Myslím že takové chování, jak popsal kolega s dětma a flaškama do vody, je odpustitelné – děti prostě neví a nepřemýšlý (hlavně z měst). Ale to co jsi popsal od dospělých – to je na udání a obrovskou pokutu. Fakt svině…
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 v 9:11 ® harpunar
-
Shadowhunter-nic moc,já radši ale jezdím nad Žimrovice,nad ten bývalý skautský tábor,tam jsem si zachytal velmi slušně.My jsme se přesunuli pak na ten bílý úsek a mi to tam vzala v té mělké vodě nahoře kláda,ale uprdla mi woba i s kevlarem.Ale ten den bylo vedro,tak se nedalo čekat žádný zázrak.Den předtím jsme byli na Hartě a taky nic fest.O bordelu na Hartě darmo mluvit-když už to posbírají do pytlů,tak to tam u přítoku vloni hnilo měsíc,než to soudruzi odvezli!!!
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 ve 2:03 ® regulus
-
Pokud se toho bordelu u vody týká, tak mě napadla ještě jedna myšlenka. Na březích Svratky a Svitavy na příbřežním porostu jsou jak na vánočních stromcích dodnes navěšeny kusy toho co „velká voda“ loni donesla. Že to není extra hezké, asi nemusím dodávat. Nejsou to sice žádné veletoky, ale štreka je to pěkná. Pokud, se nepletu, tak je za stav toku zodpovědné příslušné povodí a za pobřežní pozemky příslušný obecní či městský úřad. Stalo se za minulé roky dobrým zvykem, že to rybáři uklidí nebo taky ne, jiný kraj jiný mrav. Nechci teď mluvit o tom, co různá rybářská či nerybářská individua udělají na březích za bordel, ale o tom, co způsobil živel. Možná se někdo z přítomných bude cítit dotčenej, ale úklid bordelu po živlech by měl zajistit stát, od toho si ho my občané konec konců platíme. Jelikož však stát hospodaří jak všichni víme, tak na takový ptákoviny, jak jinak, nejsou peníze, oni konec konců nejsou i na důležitější věci. Máme tu ale určitý procento nezaměstnanejch (někteří jen tzv.) a těm stát vyplácí podporu, eventuelně sociální dávky. Co by se stalo, kdyby tito jedinci za to, že dostávají od státu tuto podporu např 3 dny v týdnu pro tento stát vykonávali jakousi, říkejme tomu službu. Mohly by to být jednoduché práce na které není nutná jakákoliv kvalifikace, ve svojí podstatě jakýkoliv úklid. Už slyším ty připomímky a kdo by kontroloval jestli to udělali a z čeho by jsme ho platili......... Asi je jednodušší to zadat nějaké firmě za hodně víc peněz nebo se na to vykašlat.
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 v 0:32 ® regulus
-
Tak na tohle téma, sem si dneska u vody vzpoměl. Byl jsem si zavláčet na svůj domovskej revír, jednu nejmenovanou údolní nádrž a přes zátoku se ke mě linulo nejdřív rádio na plný pecky, pak takykolegovi bobkařovi došli přátelé, tak to vypnul. Dopil jakousi sodovku (pro čechy limonádu) a jeb s petflaškou do vody. Jelikož bylo přes vodu velice dobře slyšet, nevím jestli tak řvali nebo co, tak jsem si vyslechl politickou diskuzi na téma radar, američani, NATO a spoustu dalších nesmyslů. Co mě však dostalo, bylo nadávání na zkurvený chataře, kteří si po druhé straně jezdí jak chtějí. Fór byl v tom, že v místech, kde zahlídli světla od auta už žádný chataři nejsou a světla od projíždějících aut, byla od „zkurvenejch“ rybářů, kteří na rozdíl od těchto mudrlantů si dovedli zařídit vyjímku nebo tam prostě jedou jen tak a riskují pokutu. Krásně strávený podvečer, rybu sem nechytil ani jednu, zato však dvě PET flašky, z toho jednu od zmíněnejch taky rybářů a druhá připlavala z pláže. -:))))))))))))))
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 v 0:17 ® regulus reakce na …
-
Jéda, soudruh Ripka se nám ozval. Čest práci. -:)))))))))
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 20:09 ® Shadowhunter reakce na …
-
prave od te doby jsem tam uz nebyl…pojedu tam az na podzim az tam nebudou lidi…nachytali jste tam neco???
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 18:17 ® ripka reakce na …
-
bordel u vody dělají rybářský vivrhelové. Chomáče vlasců, brutálně upižlané rybí hlavy … Rybáři jsou bezcitné zrůdy
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 14:42 ® Czudko
-
harpunar: to jo, s tim souhlas… to je celkove problem od nepameti, ale ja treba jezdim na mista kam nikdo jiny nechodi nez rybari – Radotinsky pristav. Jsem rikal, ze az budu mit trochu casu, ze tam zatlucu ceduli, aby byli tak hodni a ten bordel si uklizeli… jsem zvedav jak dlouho tam ta cedule bude.
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 14:38 ® Czudko
-
Shadowhunter: Fakt takovy kreteny strilet… to mi nejde do hlavy…
reagovat