Chytej.cz

Truman "SHOW" necteno

1.8.2007 | Czudko | 14.457 zobrazení | 60 odpovědí

Je to peklo, ale posledni dobou neni mozne nikde kam jezdim (Labe, Vltava a nekdy i Berounka), normalne nahodit jakoukoliv zizalu. Trumeni (sumecek americky) to berou sotva to padne do vody. Dokonce zerou i kuku nebo rohlikove boilie. Neznate nekdo zpusob jak je odradit nebo co zvolit, aby na to hupsli? Jsou neuveritelne premnozeni.. Jake zkusenosti mate vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 23. února 2008 ve 12:47 ® vagi
vagi

cercer1: :-)) )))))))))))))

reagovat
Sobota 23. února 2008 ve 12:13 ® cercer
cercer

@absy: na karboše,nebo pro slepice??

reagovat
Pátek 22. února 2008 ve 22:45 ® rgb23
rgb23

Nevíte někdo kde se sumečci vyskytují na severní moravě?

reagovat
Pondělí 10. září 2007 ve 21:50 ® Sander
Sander

Taký šmeliny protizákoný, no velebnosti?? Jdu blejt!

reagovat
Pondělí 10. září 2007 ve 21:43 @ ???

zdravim pokud mate nekdo problem s tim ze nic jineho nez trumeny nechytnete,mel bych zajem jich per odkoupit za rozumnou cenu.kontaktujte me prosim na catfish@atlas.cz a jiste se domluvime {jen zive}

reagovat
Neděle 9. září 2007 ve 21:07 ® Czudko reakce na …
Czudko

jj, ja jsem nedavno malem vytahl KUNU na woblera :-)) ) Chtela si hrat holka, ale nevim zda by se ji to libilo..

reagovat
Úterý 28. srpna 2007 v 18:03 ® filip111 reakce na …
filip111

fakt jo? :-)) ) no co, maso je prej dietní :-) nebo je to u nutrie? nevim

reagovat
Úterý 28. srpna 2007 v 10:47 ® hajan reakce na …

filip111: Jednou jsem ho chyt na rybu. To byl mazéééc!

reagovat
Úterý 28. srpna 2007 v 9:06 ® filip111 reakce na …
filip111

na co berou Norci :-)) )

reagovat
Pondělí 27. srpna 2007 ve 13:38 ® plavčík Tom reakce na …

Tím to bohužel nekončilo. Pak se na mě přišel podívat ještě norek americký. Tím byla imperialistická invaze dokonána …

reagovat
Pondělí 27. srpna 2007 v 11:59 ® Czudko reakce na …
Czudko

Raf: Jo kdyz je clovek jde lovit cilene je to pohoda, ale pokud o ne nema zajem (treba nema moznost je udit a pect to nema cenu)a ma policeno na jinou rybu, tak se z nich pos…, protoze se jich nezbavi :-((

reagovat
Pondělí 27. srpna 2007 v 10:42 ® Vlackar
Vlackar

Dneska na ně razim cíleně takmmi držte palce, lapnu tak 15 a už se udí PS: tím ochráním naše svazové vody :-D

reagovat
Pondělí 27. srpna 2007 v 10:39 ® Marfi69
Marfi69

Plavčík Tom – jo je to totiž pomsta amerických imperialistů za účelem poškození našich svazových vod… :-)

reagovat
Pondělí 27. srpna 2007 v 9:26 ® plavčík Tom

Nejhorší na tom je, že jsem včera toho americkýho zmetka chytil už i na Mastníku v Sedlčanech.

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 ve 14:35 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

mraky jich máme u nás v duchcově na stojáku na kalňáku každý jaro na ně cíleně jezdíme a je fakt že si zablbnem ale jak začne sezona dravců tak neni šance chytit candoše pač do 10 minut od náhozu je tam truman a to už moc zábavný neni zvlášť když vim že sou tam candátí klabani

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 v 10:41 ® MadMack reakce na …

Jakub – Hodně mrtvých trumanů jsem viděl na písákách v Opatovicích (za prodejnou SIKO koupelny – malý, prostření a velký) Všechny kolem 10 cm ale kde jsou malý budou i velký

reagovat
Neděle 26. srpna 2007 v 0:16 ® Raf
Raf

Byl jsem teď pět dní na Labi. Trumany jsem chytal dá se říct cíleně a za celou dobu jich dostal asi 15. Kdybych jich chytil víc, vůbec bych se nezlobil. Jejich lov je radost. O přemnožení v místech, kde jsem byl mluvit nejde. Problém je spíš s malýma sumcema velkýma, se kterýma si je asi rybáři někdy pletou.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2349.jpg
Sobota 18. srpna 2007 v 17:43 ® Jakub
Jakub

Zdravím. A co někde okolo Pardubic a Hradce Králové nikdo neví o nějakém výskytu trumenů ?

reagovat
Sobota 18. srpna 2007 v 15:21 ® BlueShark
BlueShark

Takja truemany chytal i na vajgl :-) To nekecam a skocili po tom taky :-) Ale to bylo na rybnice kde se premnozili :-)

Jinak nekde u Usti nekdo truemany jeste chyta? Tak mi reknete kde jsem zvedavy… U Svadova kdysi brali ted jsem tam dlouho nebyl…

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 ve 23:07 ® Czudko
Czudko

Mno je pravda, ze o masivnim vysazovani sumce velkeho jsem uz take slysel i na jinych tocich. To bude za par let zkuhrani, ze vyziraji vse ostatni :-(( … Je pravda, ze obcasne vysazeni takto uzasne ryby do mimopstruhovych toku je klad, ale ze i pred 2 roky se na ty same vody pomerne hojne vysazovali… bude to zajimave.
Ted jsem na Labi uz asi 14 dni nebyl, tak jsem zvedav jak je to s Trumanama ted i kdyz max. mira tam chycena byla u mne tak 25–28 cm. toho 40cm bych taky rad videl. moc neverim, vzhledem k tomu, ze jeho bezna velikost byva 15–30cm a max. kolem 50cm.....

Vlackar: → dle mych zkusenosti s lovem Trumana je to vcelku jedno kam to hazis. Samo pokud znas dno je lepsi na prechod mezi kamenama a bahnitym dnem, ale faktem je, ze pokud ve vode jsou, tak si Truman tu rousnici najde. Ja je dokonce z 30% tahal i na kukurici :-)) ))

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 v 11:36 ® BlueShark
BlueShark

Vazeni kolegove, bydlim v Usti n/L a rybarina na Labi je mym zivotem. Jo taky si pamatuju mraky truemanu na zizalky a ted je konec. Neni tu jedinny. Podvodni studie dokazaly to, ze sumec velky je dokaze jako jedinna ryba likviudovat. Pomacka sumecka a pusti. Je to dokazane videostudii a na podnet tohoto, vysadili do labe nad zdymadla cca 15 tisic sumcu a pod zdymadla 10 tisic. Vse postupne diky zaplavam atd kdysi. Noa Ti jsou tu ted premnozeni takze tu neni jedinny trueman snad uz. Sumce taham jednoho za druhym ale sumecci jsou pryc :-(( njn, to je etapa biologie ryb, chvilku jeden druh chvilku druhy… ALe dost me to mrzi ze to svaz neuhlidal a nepredvidal nasledky vysazeni SUMCU VELKYCH :-((

JInak ICQ: 413769962

reagovat
Středa 15. srpna 2007 v 16:02 ® Tomash reakce na …
Tomash

velkamys : Poprosím foto některých těch kolem 40cm. Já mám nej snad 36–38cm, tak bych chtěl vidět foto nějaké čtyřicítky ;-)

reagovat
Středa 15. srpna 2007 ve 14:17 ® Vlackar
Vlackar

A jak házíte daleko od břehu? U břehu a do 5 metrů od jich chytnu vždycky jen pár..?

reagovat
Středa 15. srpna 2007 ve 13:02 ® velkamys
velkamys

Teď jsem byl u Mělníka na Labi, koupil jsem rousnice a zažíval trumanshow, pěkné kousky okolo 40cm nebyly vyjímkou. No Labe jich je plný,k tomu ještě cejn a už nevím ani jak vypadá kapr, teď mi brali cejni 25cm i na 20mm boilies, kam zmizel kapr???

reagovat
Pondělí 13. srpna 2007 v 11:25 ® Czudko reakce na …
Czudko

marfi69: Zkousel… pojistku jsem ohodil a granat strcil do kapsy… to byla slupka :-D

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 22:22 ® Marfi69
Marfi69

Czudko → a granát si zkoušel? :-)

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 20:37 ® Czudko reakce na …
Czudko

Tomchamik: Chudak malej…pracovat-fuj :-D No, ja se bohuzel dostanu az nekdy za tyden :-(( Tak neco pak vymyslime. Jinak co jsem byl naposled na B1, tak jsem nasel misto kde lovili boleni, ale musi se bohuzel az uple k vode a neni za co se schovat, takze vymyslet nejakou strategii jak je oblbnout…

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 14:53 ® tomchamik
tomchamik

Czudko,Marfi měl akci a tak jsem jel na Berounku,Marfi přijel ráno,celkem příjemná rybačka,jak budeš mít čas tak jsem připraven vyrazit,samotnému se mi tam nechtělo a s Marfim asi teď moc nebude,začíná opět chodit do zaměstnání.

reagovat
Sobota 11. srpna 2007 v 19:18 ® Czudko reakce na …
Czudko

Marfi69;tomcha­mik:..... :-D … Tak jak v tu nedeli chlapi?

reagovat
Sobota 11. srpna 2007 ve 13:41 ® Marfi69
Marfi69

Czudko → Nic si z toho nedělej… Tomchamik právě provedlu upgrade z hliněné destičky a pazourku na počítač a machruje…:-) Nedokážeš si představit kolik bezesných nocí mě stálo přesvědčit ho, aby přešel od poštovních holubů ma ICQ/ Skype… :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1