Chytej.cz

Trofejní úlovky kapra v okolí Prahy necteno

27.7.2007 | velkamys | 3.171 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, tak se mi zdá, že letos je okolí Prahy na pěkné kapříky nějak zakleté. Na berounce nejde ani cejn a Vltava…? A co Vy kolegové?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 13. srpna 2007 v 11:21 ® Czudko
Czudko

Tomchamik, Alivio: Jj.. novotneho lavka se to jmenuje. Vyhriva se tam tak 70 kousku a peknych. Hold i ty ryby vi, ze tam maji klid, ze tam na ne nikdo nemuze… :-D

reagovat
Neděle 12. srpna 2007 ve 22:23 ® Michal.Novak.
Michal.Novak.

čau no já letos na rokernici1 chytil 80cmkapra peknej kousek nástraha mušle boilies.zdolával sem ho 20minut ale potmo mám vše do 50cm

reagovat
Středa 8. srpna 2007 ve 12:10 ® Raf reakce na …
Raf

Byli jsme jen na dva dny v květnu a přišla mi ještě 82ka, čili maximální spokojenost. Takovéhle ryby tu ale opravdu nejsou obvyklé.

reagovat
Středa 8. srpna 2007 v 11:10 ® velkamys reakce na …
velkamys

joó, ten je parádní a kolik jsi jich ještě měl nad sedmdesát…?

reagovat
Středa 1. srpna 2007 ve 23:19 ® Raf reakce na …
Raf

Tomchamik: Tome, snažim se držet tématu a o těchto řádově 2,5krát větších sumcích, než můj kapr tu skromě nepsat :-) . Ale ano, na Berounce se dají nachytat i pěkní nástražní kapři.

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 17:29 ® tomchamik
tomchamik

Raf,dobrý,ještě napiš,že jsi na něj pak chytil toho sumára:-)) ))))))

reagovat
Středa 1. srpna 2007 v 16:32 ® Raf
Raf

Já si naopak myslim, že letošek je velmi dobrý. www.chytej.cz

reagovat
Úterý 31. července 2007 ve 23:18 ® permoník reakce na …
permoník

asi před měsíce prý chytili na Berounce u Řevnic 15 kilovýho kapra…ale info pouze od domordců, jezdíme tam s kamarádem, co tam má chatu

reagovat
Úterý 31. července 2007 ve 21:11 ® tomchamik
tomchamik

to jistě,ale jak je dostat nahoru?Jedině loď.Ale jak říkám,to prostředí mi nějak nejde pod nos,raději budu sedět v přírodě bez záběru:-)) )

reagovat
Úterý 31. července 2007 ve 21:08 ® Shrek reakce na …
Shrek

tomchamik:tam by to byla pecka na mušák.Seberou cokoliv co dopadne na hladinu

reagovat
Úterý 31. července 2007 ve 21:05 ® tomchamik
tomchamik

dostat se tam dá jen z lodi,ale ty foťáci nahoře by mě asi neba:-)) ))Nadruhou stranu by jsme tam měli dost fandů

reagovat
Úterý 31. července 2007 ve 20:53 ® Shrek reakce na …
Shrek

nevim jak se to tam přesně jmenuje,ale myslim že Novotného lávka tam napsáno bylo

reagovat
Úterý 31. července 2007 ve 20:43 ® tomchamik
tomchamik

Alivio.U Novotného lávky?

reagovat
Úterý 31. července 2007 ve 20:37 ® Shrek reakce na …
Shrek

Před chvílí jsem se z Prahy vrátil.Když přejdeš u národního divadla silnici a jdeš po pravém nábřeží Vltavy směrem ke Karlovu mostu,je tam kaprů tři prdele.Mladá byla zase „nadšená“,že se jdeme projít po Praze a půl hodiny čumíme na kapry. :-D A byli tam i pěkní kousci.

reagovat
Úterý 31. července 2007 v 17:05 ® Czudko
Czudko

Vzhledem k tomu, ze nikdo nic… tak to asi s trofejnima kouskama bude spatne :-) . Ja ostatne mam taky jen max. 60tku letos… :-)

reagovat