Vyhledávání
Servis na echoloty Humminbird Smartcast
26.7.2007 | bubu | 14.472 zobrazení | 54 odpovědí
prosím o radu- zřejmě mi dosloužila sonda na echolotu Smartcast 10e a jak jsem zjistil,tak Sema se již jejich prodejem a následným servisem nezabívá. Převzala to údajně Fa Normark se sídlem na Kladně. Máte na ni nějaký kontakt,nejlépe mejla. Moc dík.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 28. července 2007 ve 22:02 ® Prichy reakce na …
-
regulus: zelena cervena modra.....zeptal bych se na frekvenci a zavolal coi-ku
reagovat…ne pockame jak dopadnem. Myslim, ze jedna vymena by se amaterky vyvest mela.
- Sobota 28. července 2007 v 18:19 ® regulus reakce na …
-
PRICHY – ano viděl jsem na vlastní oči sonary se zelenejma sondama v ČR na pultě a jak už sem psal Humminbird už ty oranžový nemá ani v katalogu, ani na webu. Katalog ti posílám mailem.
reagovat - Sobota 28. července 2007 v 18:10 ® Prichy reakce na …
-
regule, ty jsi je videl na pultu? proc se ptam, protoze v letakach byly povetsinou jen zelene sondy. Kazdopadne kdyby byla nejaka zmena o pouzivani volnych frekvenci, s nejvetsi pravdepodobnosti bych se to dozvedel. Navic by se urcite rozrhnul pytel s vecmi z usa. Uvidime, ale tezko to nekdo dostane do evropy ofiko, kdyz to neni pro EU homologovane. V extremnich pripadech by z toho mohl byt pofirung.
reagovat - Sobota 28. července 2007 v 17:55 ® regulus reakce na …
-
PRICHY – nemám sklerózu ani hosipa, jenže teďka se i u nás prodávají zelený sondy a Humminbird ty oranžový nemá na svých stránkách, jen nevím jestli se něco změnilo. Od Čermáka (rybičky) mám informaci, že výměnu baterií provádí výrobce nebo dovozce, už nevím, ale jak nevěděl (informace s přelomu loňskýho a letošního roku), říkal mi i cenu, ale nevím přesně kolik, bylo to okolo 500 Kč, pokud se dobře pamatuju. Ta výměna kus za kus je moje domněnka, protože je levnější dát novej kus z linky, než to opravovat.
reagovat - Sobota 28. července 2007 v 16:36 ® Prichy reakce na …
-
regule, prece vis, ze jsme sondy, frekvence a vse ostatni uz spolu probrali…kua, ze by ta porcelanova nemoc? jak jen se jmenuje?
bubu: evropska sonda je oranzova, pro usa zelena, sondy jsem jednou informativne poptaval a baterie se udejne nemeni, takze dle jejich snad rok dva starych informaci neni mozne vymenit baterii, jestli to delaji kus za kus nevim, ale cena byla kolem litru. Pockame s cim prijde lada…kdyz tak to kuchnu, v tom nemam nejmensi problem. Kua, jeste bych vam vsem mohl delat servis a zbohatnout na tom
reagovat - Sobota 28. července 2007 ve 13:09 ® regulus reakce na …
-
BUBU – su na tom stejně, rusky jsem už zapoměl a anglicky se ještě kloudně nenaučil. -:))))) To bych ale neřešil, jednak je tu dost lidí, co by ti to přelouskli a když ne, tak můj maladej má státnice z angličtiny, tak by ti to přelouskl, akorát včilka přes prázdniny je furt někde v luftu a pokud jsem stačil zaznamenat, tak za tejden odjíždí do Hamburku, prej na tejden a pak se uvidí, takže je taky možný, že se vrátí na konci září.
reagovat - Sobota 28. července 2007 ve 12:42 ® bubu reakce na …
-
regule,tak mně napadlo,že jestli se již nevyrábí a českej obchodník s tím nechce mít starosti,tak je možné,že by ty náhradní sondy ani nedovážel. To by byla asi dosti pšunda. Ve škole jsem se učil ruštinu a posléze blbě němčinu,tak bude prdel se s výrobcem domlouvat anglicky.
reagovat - Sobota 28. července 2007 ve 12:30 ® regulus reakce na …
-
bubu – tak to máš určitě evropskou verzi (pokud opravdu jsou dvě verze a není to jen obchodní politika výrobce), ten model se už nevyrábí, ale předpokládám, že s tím budou fachčit sondy z těch novějších modelů. Pokud se ti neozvou, tak bych napsal přímo výrobci, myslím, že nestojí o to, aby tu měl špatnou pověst i když jsme mrňavej trh.
reagovat - Sobota 28. července 2007 ve 12:21 ® regulus reakce na …
-
PRICHY – já nemyslel cenu, ale to, že to asi jede na jiný frekvenci, tudíž evropská sonda s americkou mašinkou nebude spolupracovat a naopak, protože jsou každý naladěný na jinou. Pokud je pravda moje domněnka, že to nemění, ale vyměňují kus za kus, tak to může být dost velkej problém v případě že sonar je ta americká verze. Kdybyste to někdo z vás kuchali tak sem foďte info, co je to za typ. Informace typu, že jsou tam dva čtverečky je kapinku nedostatečná. (Fish man neber si to prosím tě jako nějakou narážku)
reagovat - Sobota 28. července 2007 ve 12:11 ® bubu
-
regulus-já to koupil u nás za nějakých 8000babek v listopadu 04 a je mi prostě s podivem,že nejsem schopen najít servis. Není to zas tak laciná věcička,aby mi ležela ve skříni nevyužitá. Mám,za to,že by to měl řešit i obchodní zákoník.Jsem optimista a věřím,že to dopadne O.K.
reagovat - Sobota 28. července 2007 v 8:29 ® Prichy reakce na …
-
regulus: jasan, ale sonda pro evropu vychazela, pokud si vzpominam neco pres litr.
Lada_vydra: ja to teda zatim nejak moc nehonim, ale jsi hodnej,
reagovat - Sobota 28. července 2007 ve 2:04 ® regulus reakce na …
-
BUBU – v rybičkách se můžu stavit, mám to za rohem, teda spíš kousek, asi 2km -:))), problém jedna asi bude, že Čermák to začal prodávat tuším loni nebo možná i letos a nevím jestli bude chtít nebo schopen zajistit servis na něco co neprodal a druhej horší problém bude asi ten, že se pravděpodobně dělají dvě verze s různejma frekvencema, jiný pro Evropu a jiný pro Ameriku, takže pokud jsi si to dotáhl z poza Atlantiku, tak ti to v Evropě asi nikdo nespraví. Chtěl jsem si to totiž objednat už dávno, ale bylo mě sděleno, že je to určeno jen pro USA a Kanadu. Vono 60 USD a 5500 Kč je kapinku dost rozdíl.
reagovat - Pátek 27. července 2007 ve 23:15 ® Láďa_vydra
-
Chlapi v pondělí mě cinkněte a já se Vám pokusím vše zjistit. Bohemiafishing a rybyrybičky jsou pouze prodejci. Zjistím Vám to přímo v Normarku . Jo a Normark už nesídlí v ul. Kurta Kunráda.
reagovat - Pátek 27. července 2007 ve 22:49 ® bubu
-
prichy-jestli seženu nějaký servis,napíšu sem. Totéž čekám od tebe. Dík.
reagovat - Pátek 27. července 2007 ve 21:00 ® Prichy reakce na …
-
bubu: to zacina byt celkem standartem v ceskem podnikatelstvi
reagovat… mam RF 35e, asi by to taky chtelo vymenit sondu (baterii), urcite me zajima, jak dopadnes…pokud to nedopadne, pustime se do toho sami
, nejhorsi smrt je z vydeseni
(uz mam problemy chytit signal a kdyz tak jen na kratkou vzdalenost)
- Pátek 27. července 2007 v 18:23 ® bubu
-
regulus-i tam jsem včera zaslal prosbu,ale asi jsem se něčím provinil,protože ani od tud zatím žádná odezva
reagovat - Pátek 27. července 2007 v 15:59 ® regulus reakce na …
-
bubu – v Brně to prodávají a servisují www.rybyrybkyrybicky.cz tak pokud bys neuspěl, zkus tam zavolat, ale myslím, že jsou jen „překupníci“, zastoupení má patrně někdo jinej, dle výrobce je oficiální dovozce. Normark K. Konrada 6 Praha 9 190 00 Czech Republic Tel: 420602334959
reagovat - Pátek 27. července 2007 ve 13:51 ® bubu
-
Pánové,díky za info.
- Jirkan,zkoušel jsem zaslat mejla na adresu,co jsi uvedl,ale zatím nic. Možná dovolená?
- regulus,nejsem nijak náročný,tak mně tento stačí,jistě jsou ale na trhu již lepší. Tento má dosah 30m,zobrazuje 3 velikosti ryb,hloubku,úhel myslím 60 stupňů. Je tam i funkce na rozeznání dna(bahnité-kamenité)Ale na to jsem ještě jaksi nepřišel. Používám ho hodně málo. Máš pravdu s tou baterií,je tam nevyměnitelná lithiová. Cenu výměny baterie sdělím,teda jestli se mi to podaří vůbec někde poslat.
- Pátek 27. července 2007 ve 12:16 ® Fish man reakce na …
-
Jaký typ baterie tam je to ti nepovím já jsem napsal to co jsem viděl a bylo mi řečeno!! Jak ji odděláš na půl tak tam jsou 2 čtverečky nevím jak je nazvat to + a to – a dobiješ to ten co to dělal tak mu to jde ale jak to potom zadělal asi to zalepil nebo zavařil jestli chceš číslo na toho pána není problém ho sehnat a sním se pobavíš o tom!!!
reagovat - Pátek 27. července 2007 v 11:45 ® regulus reakce na …
-
Fish man – podle informací které mám, je uvnitř sondy lithiová baterie 3,6 V. Předpokládám, že sonda je zalitá v tom plastu. Takže už jenom její rozpárání je kapinku problém, samozřejmě, že to jde, ale pořád riskuješ to, že do ní poteče, když ju znovu zalepíš, no a dobíjení lithiové baterie, snad opravdu nemůžeš myslet vážně. Když už bych se do toho párání pustil, tak tam dám novou. Jinak se domnívám, že to servis řeší výměnou sondy kus za kus, kdo by se páral s výměnou baterie, když je výrobní cena pár kaček.
reagovat - Pátek 27. července 2007 v 9:22 ® Jirkan
-
Firma Normark s.r.o. nyní sídlí v Praze na adrese: ul. Kurta Konráda 500/6, Praha 9 tel. 225025261, info@normark.cz
reagovat - Pátek 27. července 2007 v 9:07 ® Fish man
-
Ta baterie se nemusí vyměnovat jeden pán co ho má tak si ho koupil a baterka se mu taky vybila tak to rozepral(rozlepil) a vlastnoručně si ji nabil je ktomu zapotřebí nabíječka ve vnitř jsou dva protipoly (+) a (-) a jak se nabíjí to každý ví jinak ta sonda by mněla stát kolem 300–400kč!!
reagovat - Čtvrtek 26. července 2007 ve 22:35 ® regulus
-
bubu – trochu mimo téma, jaká je spokojenost s tím sonarem, taky sem potom hoď kolik stála ta výměna baterie.
reagovat - Čtvrtek 26. července 2007 ve 22:22 ® Fish man
-
Ahoj firma BOHEMIA FISHING je zástupcem a jejich E-mail je info@bohemiafishing.cz a nebo stránky www.bohemiafishing.cz a nebo číslo 602130209!! zkus to tam zatím se měj
reagovat