Chytej.cz

Rybník LINDA na Novohradsku necteno

26.7.2007 | ichtyofag | 17.208 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, chystáme se s přáteli na dovolenou za rybama. Dostal jsem neurčitý tip na rybník Linda. Budu rád za každé informace, které mi poskytnete, abych věděl na co a jak moc se mám těšit, pokud tam vyrazíme. Díky! jarda

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 4. dubna 2010 v 10:51 ® cusinekp

Zdarec,hele byl jsem 2× na Lindě u Českých Budějovic.Asi takhle hlavně jsou tam amuří ale nechají se tam ulivit i pěkný sumcí.V takové zátočině to sám uvidíš.Jinak počasí přálo pokaždé když jsem tam byl tak byo slunečno :-D takže pěkné opalko a pohoda.Říkám ryby-Amur,kapr,štika i !!!sumec!!!!A to pěkný kouscí já chytám kaprařinu ale fotky v takové hospůdce u rybníka kam si můžete skočit na jídlo tak to tam uvidíš.Jinak paní je velmi odná a nechá se s ní dmluvit takže pěkny.Já jsem Plzeňák a za 1,5 hodˇky jsme byli na místě.Jen co byhc mohl vytknout tak je málo místa.nenechá se tam postavit klaoudně velký stan pro více rybářů jinak oki.je tam chatka tak tu si můžete pronajmout :-D ,Hodně štěstí a Petrův zdar

reagovat
Čtvrtek 7. května 2009 v 16:18 ® Pavel1972 reakce na …

Ahoj. Rád bych se informoval zda by byl možný nějaký kontakt na rybník Linda ? Sice tam je pí. Vondrová u odkazu ale bez telefonu. předem děkuji za odpověd. Pavel

reagovat
Pátek 23. listopadu 2007 v 18:50 ® Volavka1 reakce na …

Prosím tě,zháním Email a nebo tel. číslo na Rybník Linda.Jestli mi můžeš pomoci,budu rád… Díky a Petrův Zdar…

reagovat
Čtvrtek 4. října 2007 ve 22:36 ® ichtyofag reakce na …

To tě nemusí mrzet, třeba jen nejsme takový machři:-) Jsem zvědav, jak se vám povede, má bejt pěkné počasí. Já půjdu určitě taky – na řeku:-) Tak Petrův zdar!

reagovat
Středa 3. října 2007 ve 22:13 @ ??? reakce na …

to mě mrzí,my tam jedem jěště naposledy tět o výkend .....dám ti vědět jak jsme dopadli

reagovat
Středa 3. října 2007 v 18:07 ® ichtyofag reakce na …

Ahoj, už jsme se vrátili. Žádnej zázrak čoveče. Měli jsme moc pěkný počasí a pak zas extrémně hnusně. Nějaký kapry jsme nachytali, ale čekali jsme mnohem větší počet záběrů. Lov dravců se taky moc nezdařil – spíš nebylo co, chytli jsme jen mrňavý candátky 25–30cm. Nechci zanevřít, ale řeka je řeka, příště budu spíš trávit dovču u řeky, ta mě nikdy nezklame.

reagovat
Neděle 30. září 2007 v 19:58 @ ??? reakce na …

tak co Jardo,byli jste už na rybách na Lindě

reagovat
Středa 12. září 2007 v 11:59 ® hajan reakce na …

ichtyofag: Souhlasím s tebou, že je do toho každýmu hovno, jestli si vemeš 2 kapry, anebo žádnýho. Nicméně je obrovskej rozdíl v tom, jestli to člověk dělá denně, anebo si veme 10 ryb za tejdenní výpravu, na kterou se teší celej rok. Chce to prostě brát ryby s rozumem, protože NIC BY SE NEMĚLO PŘEHÁNĚT!!! Tak asi tak…

reagovat
Středa 12. září 2007 v 1:06 ® ichtyofag reakce na …

Vlastimil.Ko – Někomu se podaří chytit 4 kapry za celý rok, tak ho váš úspěch zvedá ze židle, to je normální, tomu se může člověk jen smát:-) Mě zaráží, jak si každej hraje na milovníka přírody a na rybáře, kterej všechno ví nejlíp a jen on umí chytat ryby. Znám za ty roky hodně rybářů, ale jen dva jsem potkal takový, který chytaj a pouštěj. Daleko víc těch kteří rybářský řád porušují. Já si ryby taky beru, protože je jím a mám je rád i na talíři. Neberu si ale úplně každou, když doma mám, pustím i velkýho kapra. Co se týče rozdávání, taky občas někoho obdařím. Vždyť, co by si o tobě přátelé mysleli, kdyby věděli, že jedeš na takový lov a nic jim nepřivezeš, jen sobě. Kolikrát tady někteří řeší věci až žasnu. Já měl teď v neděli příhodu, přijdu k řece lovit a kousek vedle mě 3 rybáři, nic, celkem pohoda, chytali na rybičku, nejak jsem si jich nevšímal. Za hodinu začali balit no a koukám, ten jeden má vedle batohu štičku. Chudák měla sotva 45! Říkám, ta má půl metru? Odpověď, no jasně a nestarej se. Hned jsem měl jasno, navíc už jsem dost ryb nachytal, takže mám míru v oku. Neudělal jsem nic, byli tři a koupat se v ledové vodě se mi fakt nechtělo. Když odešli, zjistil jsem ještě, že chytali na malý amury. Myslím, že takovýhle věci by se měli řešit a ne, jestli si někdo vezme 4, nebo 10 ryb když mu to pravidla povolují. Jsem rád, že ses mi ozval! Měj se a ať vám berou! jarda

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 20:44 ® Robur
Robur

pardon ryb 32 za 4 dny, že, teď už je to dle Vaší logiky OK

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 20:44 ® Robur
Robur

no právě, když bude každý inteligent ryby rozdávat, tak…

I když neopomíjím to, že jste si na soukromé vodě ty ryby si vlastně koupili. Ještě štěstí, že jste tam nebyli dny 4, to by pak nebyla ostuda si vzít ryb 8 atd. Jinak jestli to foto vyjadřuje tu rodinou pohodu, tak potěš. Předpokládám, že ti chlapci jsou ve vývinu, takže jak nemaj denně kilo ryby, tak jsou vyřízení.

reagovat
Úterý 11. září 2007 ve 20:36 @ ??? reakce na …

Jardo,ty kreténi si asi neuvědomují,že na ty ryby jsme byli 4 a za dva dny si vzít 4ks ryb na osobu není snad ostuda,jinak já osobně ryby také moc nejím,rozdal jsem je.

reagovat
Úterý 11. září 2007 v 8:31 ® ichtyofag reakce na …

Vlastimil.Ko – Já ti věřil i před tím:-) No vypadá to, že se je na co těšit!:-) Z počasí mám trochu obavy, ale snad se to vyblbne a za 14 dní už bude líp. Jinak dobytkové nejsme, neboj, taky mě rozčiluje nepořádek u vody. A co se týče toho, jak ti vyčítají to množství ryb, nic si z toho nedělej, ne každý ryby jí. Daleko víc lidí umí závidět.

reagovat
Pondělí 10. září 2007 ve 21:23 ® skwor
skwor

Vlastmil.Ko: Nepořádek u vody je sice hnus, ale 16 zmasených ryb najednou taky nevypadá dobře…

reagovat
Pondělí 10. září 2007 ve 21:21 ® Tomik reakce na …
Tomik

No jsi fakt pašák..!!! :-! hnus..

reagovat
Pondělí 10. září 2007 ve 21:16 ® kkarlos
kkarlos

He, docela halda, ryb no.. myslíš že je to na to se tím chlubit..? :-/

reagovat
Pondělí 10. září 2007 ve 21:09 @ ??? reakce na …

Už mě věříš ???

reagovat
Pondělí 10. září 2007 ve 20:58 @ ??? reakce na …

Jardo,včera jsme se vrátili z Lindy,byli jsme tam od pátku počasí bylo špatné a přesto jsme si slušně zachytali,kapři od 50cm – 70 cm a amuři menší kromě 1 ten měl skoro 90cm,akorát bych Vás chtěl požádat,aby jste se chovali slušně mám na mysli pořádek kolem sebe,někdy je to po některých hrozné.dravci neš­li.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2430.jpg
Úterý 4. září 2007 v 8:11 ® ichtyofag

Vlastimil.Ko – Díky za potěšující odpověď!:-) Věřím, že tvá odpověď není jen provokace, už jsem se tam byl podívat a přesně takový dojem na mě Linda udělala.

reagovat
Úterý 4. září 2007 v 0:06 @ ??? reakce na …

NA RYBNÍK LINDA JEZDÍM UŽ NĚJAKOU DOBU,JE TO JEDEN Z MÁLA SOUKROMÝCH RYBNÍKŮ,KTEŘÍ NEMAJÍ CHYBU A TO MÁM PROJETÝCH HODNĚ SPORTÁKŮ,RYBY SUPER A HLAVNĚ JE TO TAKOVÉ RODINNÉ !!!

reagovat
Pondělí 3. září 2007 v 15:56 ® ichtyofag reakce na …

Přesně tak! Škoda, že ti nemůžu dát bod!:-) Vy ostatní, vydržte to, za 3 týdny už odjíždím.

reagovat
Pondělí 3. září 2007 ve 12:39 ® Robur
Robur

ale třeba ještě nejel na dovolenou:-)) , naděje umíra poslední

reagovat
Pondělí 3. září 2007 ve 12:23 ® regulus reakce na …
regulus

ichtyofag – čéče, ty seš fakt asi nějakej hůře chápající jedinec. Pokud ti nikdo měsíc neodpověděl, tak je fakt dost pravděpodobný, že už nemá kdo co říct.

reagovat
Pondělí 3. září 2007 ve 12:04 ® ichtyofag reakce na …

Nikdo jsi možná ty, ale naštěstí tu nejsi jediný. Jdi si raději nadepsat sešity do školy:-)

reagovat
Pondělí 3. září 2007 v 11:10 ® Prutos
Prutos

Hele,ichtyle…nech to konečně chcípnout :-) Nikdo tu o tom rybníku nic neví, kapišto?

reagovat
Pondělí 3. září 2007 v 8:08 ® ichtyofag

aktualizace

reagovat
Pátek 31. srpna 2007 v 9:51 ® ichtyofag

aktualizace

reagovat
Středa 29. srpna 2007 ve 20:02 ® Chose reakce na …
Chose

aktualizace

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 19:38 ® Robur
Robur

akutalizace

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 15:18 ® ichtyofag

aktualizace

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1