Vyhledávání
Co hrozí rybářům za nemoc z povolání ?
26.10.2004 | dudu | 7.025 zobrazení | 55 odpovědí
Co si myslíte , které nemoci a úrazy hrozí při různém způsobu rybolovu? Např. bobkaři-hemeroidy, vláčkaři-tenisový loket, feedraři-zablokování krčních obratlů, muškaři- plísně a exémy......... . Prosím i trochu humoru byť černého.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 17. října 2006 ve 14:22 ® Vichrzhor reakce na …
-
Gagi: Není co závidět
reagovat) Manželku nemám, taková svatá žena se dosud nenašla
U mě to je tak trochu jako u Jana Wericha – ten říkal, že když hraje, má pocit, že by měl raději psát. No a když píše, má pocit, že by měl raději hrát. Jenom když chytá ryby, nechtěl by dělat nic jiného… podle mě dost veliký moudro!
- Úterý 17. října 2006 ve 12:24 ® harpunar
-
Mi,jako vlačkáři hrozí g.o. ramenního kloubního pouzdra.Už je za ta léta opotřebované.Dále mi hrozí zapaření verkcajku v goretexových prsačkách(proto své mužství holím)a v neposlední řadě mi mnohdy hrozí při pohledu na některé pseudorybáře při jejich zacházení s rybou srdeční infarkt.Ale jinak jsem zcela zdráv.Amen
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 9:23 ® sharkcom
-
Rozvod…
reagovat - Úterý 17. října 2006 ve 3:29 ® sillon
-
Žil,byl jeden pohodlný rybář,který si usmyslil,že dnes večer na hady nepůjde a raději bude sedět doma u televize. Opil sa,spadol zo schodov a tak sa dojebal,až zomrel!
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 0:04 ® Gagi
-
Vichrzhor: Prej absencí žen a pak přítelkyně, milenka. Ještě jsi měl pohovořit o manželce a kousla by se mi pumpa
reagovat. Ps: Nemoralizuji, jen závidím
!
- Pondělí 16. října 2006 ve 23:50 ® Vichrzhor
-
Já myslím, že správnej rybář jednoznačně trpí absencí ženský. Když řeknu svojí přítelkyni, jestli chce jít se mnou na ryby, už jen mávne rukou. Zájezd na nákupy do Prahy versus ryby – vyhrajou ryby. Volá mi milenka, že by mě chtěla vidět – nemůžu, jedu na ryby. Jakpak tohle skončí…?
reagovat - Pondělí 16. října 2006 ve 22:27 ® staker
-
jake : tak jsem se nezasmálani nepamatuji. Naposled asi když jsem byl s Bobsonem, měl záběr na feeder a zase se flákal někde jinde. Při „běhu“ k prutu mu na kořenu ujela noha, všude bylo bláto. No prostě jsem se chechtal tak jak teď při čtení tvého příspěvku.
reagovat - Pondělí 16. října 2006 ve 21:34 ® kkarlos
-
Nic zvlastniho ne, ale rekl bych ze samomluva, sny o trofejnich ulovcich a take kdyz jdu na ryby tak take snim a buhvi cem… ale realita je trochu jina..
reagovat - Pátek 5. listopadu 2004 ve 22:56 ® Padis
-
Jo samomluva to je bez komentáře doma si mluvím pro sebe když si připravuji věci na ryby. Mají mě za ........
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 18:00 ® DEATH
-
CO takhle samomluuva???? Má s tím někdo problémy??? Já občas jo,to je z toho feedru!!!
reagovat - Pátek 29. října 2004 v 0:27 ® mirmen
-
Kloubní potíže po pár desítkách let , zejmena, je-li rybařina spojena s cestováním na motorce, případně broděním. O spaní pod širákem ani nemluvě. Jó, oblečení , sucho a teplo, to se někdy ocení až s nějakým tím křížkem na krku. U některých lidí, kteří mají dispozice k ledvinovým onemocněním, bych doporučil maximální obezřetnost, nohy, záda a hlavu v teple .
reagovat - Čtvrtek 28. října 2004 ve 23:48 ® dudu
-
All V. I. P.-tak když si to tady někdy pročítám tak to vypadá že dřív než u Chocholouška, tak bude jeden z příštích srazů v odmašťovně(protialkoholní léčebna).
reagovat - Čtvrtek 28. října 2004 ve 20:11 ® jake
-
V případě mém a mého kamaráda, který mě zaškoluje (jsem začátečník a chytám prvním rokem) – to bude určitě nachlazení z nedobrovolné koupele. Asi před měsícem, když jsme chytali s čeřenem malé rybky na dravce, kolega přeskakujíce z kamenu na kamen jal se vstoupiti na „betonovou skruž“ kterou zahlídl těsně pod hladinou. Bohužel pro něj – optický klam – byl to kus molitanu a kolega byl po pás ve vodě To byla má bezprostřední reakce. Dnes jsme ráno jeli na jedno slepé rameno – byla ještě tma – i obhlížíme místo. Pod travnatým svahem vidím krásnou malou „plážičku z hlíny a štěrku“. I hup na ní. Bohužel – optický klam – bylo to napadené vrbové listí na hladině Kolega
reagovat - Středa 27. října 2004 ve 20:17 ® palcat
-
Manželka doma nadává , děti řvou hlady a já sedím v klidu na rybách , no není to pohoda.
reagovat - Středa 27. října 2004 v 19:44 @
-
no psychiatr me hrozi z jinych duvodu, staci jen vyjet na silnici a po 10 km, uz jsem hotovej..... (co se tyka magoru s ridicaky), jinak urcite artroza na rukach (prsty) znicene slachy, zada na dracku, … atd.
reagovat - Středa 27. října 2004 v 18:10 ® Chose
-
Jednou,až dlouho nebudou brát,tak se u Chocholouška sejdem všichni,Had potom bude moct napsat další krásnej článek o srazu chytejáků. Jen s podstatně větší účastí to bude ideál,protože nebude chybět nikdo…
reagovat - Středa 27. října 2004 v 17:46 ® Padis
-
no někdy si myslím že mě ruce upadnou když přijdu z vláčení. Přitelkyně si mě dobýrá,že to není z toho. Ale z pulitru piva na kterém se občas stavím když jedu z ryb.
reagovat - Středa 27. října 2004 v 16:08 ® Lerak
-
Já teď 3 večery po sobě seděl doma na řiti a motal pakomáry. První večer přišla sousedka a tý mojí povídá : „To je blázen Květo!“ Ta odvětila, že to je jen drobeček toho rybářskýho běsnění. A když prolétla sousedka naší kuchyní včera opět a já jí seřval za to že dělá vítr a průvan, který mi rozfouká tulení srst a marabu, tak obrátila voči v sloup a zdekovala se do obýváku. Zapomněl jsem napsat, že sousedka občas bobkaří a pár ryb už také se svým manželem chytla. Takže, ty Bohnice já už mám předepsaný…
reagovat - Středa 27. října 2004 ve 14:54 ® HaD
-
příští týden Vám sem dám fotku ryky mýho kamaráda, který mooooc vláčí
reagovat - Středa 27. října 2004 ve 14:38 ® Prizrak
-
To zblbnutí hrozí asi nejvíc…
reagovat - Středa 27. října 2004 ve 13:00 ® Tomash
-
Dirk : To chtělo kameru…
reagovat - Středa 27. října 2004 ve 12:48 ® Dirk
-
S tím kladívkem jsi mi připomněl, jak jsem jednou v takový zátočině na Chebské skalce dráždil okouny a přišel starší chlápek, na zádech batoh jak kráva, obě ruce plný, všechno položil na zem a jal se zapíchnout vidličky… to se mu nedařilo, tak z batohu vytáhl kladivopalici a obrovskejma ránama tu podložní skálu prorazil… pak se nemohl uvelebit na stoličce, protože to tam bylo zkopce, tak vytáhl z batohu ! motyčku ! a vykopal si krásnou rovinku… – Tak ten už asi zblbnul…
reagovat - Středa 27. října 2004 ve 12:39 ® Tomash
-
Jó masaři… Těm hrozí i to, že na rybách budou mít zlomený kladívko, anebo se jim letos navyplatí povolenku kupovat… Jestli v zimě zase vyrazím na parmy a budu mít k dispozici ďigitál, tak to teprv uvidíte „fotečky“ ty zahřejou rybářské srdce asi jako pravej hák na bradu! Nebudete vědět, jestli jste na rybách u vody, anebo v řeznictví…
reagovat - Úterý 26. října 2004 ve 23:47 ® Milky
-
Yo, zblbnutí je dost časté. Jihlava, Dobřany, ...... Pilák, Křetínka, ..... Třeba pro masaře je nejhorší, když má tupej nůž
reagovat - Úterý 26. října 2004 ve 23:42 ® HaD
-
možná z toho někteří úplně zblbneme a sejdeme se v Bohnicích
reagovat