Chytej.cz

Co hrozí rybářům za nemoc z povolání ? necteno

26.10.2004 | dudu | 7.025 zobrazení | 55 odpovědí

Co si myslíte , které nemoci a úrazy hrozí při různém způsobu rybolovu? Např. bobkaři-hemeroidy, vláčkaři-tenisový loket, feedraři-zablokování krčních obratlů, muškaři- plísně a exémy......... . Prosím i trochu humoru byť černého.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 17. října 2006 ve 14:22 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

Gagi: Není co závidět :-)) ) Manželku nemám, taková svatá žena se dosud nenašla :-) U mě to je tak trochu jako u Jana Wericha – ten říkal, že když hraje, má pocit, že by měl raději psát. No a když píše, má pocit, že by měl raději hrát. Jenom když chytá ryby, nechtěl by dělat nic jiného… podle mě dost veliký moudro!

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 12:24 ® harpunar

Mi,jako vlačkáři hrozí g.o. ramenního kloubního pouzdra.Už je za ta léta opotřebované.Dále mi hrozí zapaření verkcajku v goretexových prsačkách(proto své mužství holím)a v neposlední řadě mi mnohdy hrozí při pohledu na některé pseudorybáře při jejich zacházení s rybou srdeční infarkt.Ale jinak jsem zcela zdráv.Amen

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 9:23 ® sharkcom
sharkcom

Rozvod…

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 3:29 ® sillon

Žil,byl jeden pohodlný rybář,který si usmyslil,že dnes večer na hady nepůjde a raději bude sedět doma u televize. Opil sa,spadol zo schodov a tak sa dojebal,až zomrel!

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 0:04 ® Gagi

Vichrzhor: Prej absencí žen a pak přítelkyně, milenka. Ještě jsi měl pohovořit o manželce a kousla by se mi pumpa :-)) . Ps: Nemoralizuji, jen závidím :-)) !

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 23:50 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Já myslím, že správnej rybář jednoznačně trpí absencí ženský. Když řeknu svojí přítelkyni, jestli chce jít se mnou na ryby, už jen mávne rukou. Zájezd na nákupy do Prahy versus ryby – vyhrajou ryby. Volá mi milenka, že by mě chtěla vidět – nemůžu, jedu na ryby. Jakpak tohle skončí…? :-)

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 22:27 ® staker
staker

jake : tak jsem se nezasmálani nepamatuji. Naposled asi když jsem byl s Bobsonem, měl záběr na feeder a zase se flákal někde jinde. Při „běhu“ k prutu mu na kořenu ujela noha, všude bylo bláto. No prostě jsem se chechtal tak jak teď při čtení tvého příspěvku.

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 21:34 ® kkarlos
kkarlos

Nic zvlastniho ne, ale rekl bych ze samomluva, sny o trofejnich ulovcich a take kdyz jdu na ryby tak take snim a buhvi cem… ale realita je trochu jina.. :-D

reagovat
Pátek 5. listopadu 2004 ve 22:56 ® Padis
Padis

Jo samomluva to je bez komentáře doma si mluvím pro sebe když si připravuji věci na ryby. Mají mě za ........

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 18:00 ® DEATH

CO takhle samomluuva???? Má s tím někdo problémy??? Já občas jo,to je z toho feedru!!!

reagovat
Pátek 29. října 2004 v 0:27 ® mirmen

Kloubní potíže po pár desítkách let , zejmena, je-li rybařina spojena s cestováním na motorce, případně broděním. O spaní pod širákem ani nemluvě. Jó, oblečení , sucho a teplo, to se někdy ocení až s nějakým tím křížkem na krku. U některých lidí, kteří mají dispozice k ledvinovým onemocněním, bych doporučil maximální obezřetnost, nohy, záda a hlavu v teple .

reagovat
Čtvrtek 28. října 2004 ve 23:48 ® dudu

All V. I. P.-tak když si to tady někdy pročítám tak to vypadá že dřív než u Chocholouška, tak bude jeden z příštích srazů v odmašťovně(pro­tialkoholní léčebna).

reagovat
Čtvrtek 28. října 2004 ve 20:11 ® jake
jake

V případě mém a mého kamaráda, který mě zaškoluje (jsem začátečník a chytám prvním rokem) – to bude určitě nachlazení z nedobrovolné koupele. Asi před měsícem, když jsme chytali s čeřenem malé rybky na dravce, kolega přeskakujíce z kamenu na kamen jal se vstoupiti na „betonovou skruž“ kterou zahlídl těsně pod hladinou. Bohužel pro něj – optický klam – byl to kus molitanu a kolega byl po pás ve vodě To byla má bezprostřední reakce. Dnes jsme ráno jeli na jedno slepé rameno – byla ještě tma – i obhlížíme místo. Pod travnatým svahem vidím krásnou malou „plážičku z hlíny a štěrku“. I hup na ní. Bohužel – optický klam – bylo to napadené vrbové listí na hladině Kolega

reagovat
Středa 27. října 2004 ve 20:17 ® palcat
palcat

Manželka doma nadává , děti řvou hlady a já sedím v klidu na rybách , no není to pohoda.

reagovat
Středa 27. října 2004 v 19:44 @ 

no psychiatr me hrozi z jinych duvodu, staci jen vyjet na silnici a po 10 km, uz jsem hotovej..... (co se tyka magoru s ridicaky), jinak urcite artroza na rukach (prsty) znicene slachy, zada na dracku, … atd.

reagovat
Středa 27. října 2004 v 18:10 ® Chose
Chose

Jednou,až dlouho nebudou brát,tak se u Chocholouška sejdem všichni,Had potom bude moct napsat další krásnej článek o srazu chytejáků. Jen s podstatně větší účastí to bude ideál,protože nebude chybět nikdo…

reagovat
Středa 27. října 2004 v 17:46 ® Padis
Padis

no někdy si myslím že mě ruce upadnou když přijdu z vláčení. Přitelkyně si mě dobýrá,že to není z toho. Ale z pulitru piva na kterém se občas stavím když jedu z ryb.

reagovat
Středa 27. října 2004 v 16:08 ® Lerak

Já teď 3 večery po sobě seděl doma na řiti a motal pakomáry. První večer přišla sousedka a tý mojí povídá : „To je blázen Květo!“ Ta odvětila, že to je jen drobeček toho rybářskýho běsnění. A když prolétla sousedka naší kuchyní včera opět a já jí seřval za to že dělá vítr a průvan, který mi rozfouká tulení srst a marabu, tak obrátila voči v sloup a zdekovala se do obýváku. Zapomněl jsem napsat, že sousedka občas bobkaří a pár ryb už také se svým manželem chytla. Takže, ty Bohnice já už mám předepsaný…

reagovat
Středa 27. října 2004 ve 14:54 ® HaD
HaD

příští týden Vám sem dám fotku ryky mýho kamaráda, který mooooc vláčí

reagovat
Středa 27. října 2004 ve 14:38 ® Prizrak

To zblbnutí hrozí asi nejvíc…

reagovat
Středa 27. října 2004 ve 13:00 ® Tomash
Tomash

Dirk : To chtělo kameru…

reagovat
Středa 27. října 2004 ve 12:48 ® Dirk
Dirk

S tím kladívkem jsi mi připomněl, jak jsem jednou v takový zátočině na Chebské skalce dráždil okouny a přišel starší chlápek, na zádech batoh jak kráva, obě ruce plný, všechno položil na zem a jal se zapíchnout vidličky… to se mu nedařilo, tak z batohu vytáhl kladivopalici a obrovskejma ránama tu podložní skálu prorazil… pak se nemohl uvelebit na stoličce, protože to tam bylo zkopce, tak vytáhl z batohu ! motyčku ! a vykopal si krásnou rovinku… – Tak ten už asi zblbnul…

reagovat
Středa 27. října 2004 ve 12:39 ® Tomash
Tomash

Jó masaři… Těm hrozí i to, že na rybách budou mít zlomený kladívko, anebo se jim letos navyplatí povolenku kupovat… Jestli v zimě zase vyrazím na parmy a budu mít k dispozici ďigitál, tak to teprv uvidíte „fotečky“ ty zahřejou rybářské srdce asi jako pravej hák na bradu! Nebudete vědět, jestli jste na rybách u vody, anebo v řeznictví…

reagovat
Úterý 26. října 2004 ve 23:47 ® Milky
Milky

Yo, zblbnutí je dost časté. Jihlava, Dobřany, ...... Pilák, Křetínka, ..... Třeba pro masaře je nejhorší, když má tupej nůž

reagovat
Úterý 26. října 2004 ve 23:42 ® HaD
HaD

možná z toho někteří úplně zblbneme a sejdeme se v Bohnicích

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1