Vyhledávání
Kolega - rybář z Prahy
25.7.2007 | Marfi69 | 15.585 zobrazení | 163 odpovědí
Ahoj – je tady nějaký kolega z Prahy, který by někdy zašel na ryby? (Vltava, Berounka – položená, přívlač)…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 12. srpna 2008 ve 23:32 ® Marfi69
-
Tomchamík → OK – a nezapomeň vyznačit , nalajnovat a lámacíma světýlkama vyznačit odhozový prostor a pokácet to stromořadí, abych se na ten veletok mohl pořádně napřáhnout!
reagovat - Úterý 12. srpna 2008 ve 21:14 ® tomchamik
-
marfi,teda tohle?Já ti chtěl jen dobře poradit a ty na mě jak na cizího.Vždyť víš,že to s tebou myslím dobře.Na druhou stranu ty barevný věcičky jsou dobré proti vázkám
reagovat))) Jdu ti zamést dno na tu sobotu,taky tam bude potápěč,kdyby jsi přeci jen o něco zavadil
)))
- Úterý 12. srpna 2008 v 19:44 ® Marfi69
-
CHAMÍK… → KLASICKEJ CHAMELEON V BARVÁCH KAMARÁDA…, ale když barvy vyblednou, zůstane jen pěkná potvora
reagovatTen wob jsem tam dal jen pro porovnání ale chytil jsem ho na popíka. Chápeš??? No ale aspoň jsem nemusel jet do Itálie abych za celou dobu vytáhl jednu mřenku (a to ještě nebyl ani sumec) v přepočtu za 50.000
Tome, na kolik by přišla jedna taková jednohubka? Chleba by byl v ceně nebo extra…?
- Úterý 12. srpna 2008 v 18:02 ® tomchamik
-
Marfi,gratuluji,ale příště zkus sundat z nástrahy ty barevné věcičky,pod tím by jsi měl najít trojháčky.Uvidíš,že toho chytneš víc......,no i když......
reagovat)))))))))
- Pondělí 11. srpna 2008 ve 23:46 ® Marfi69
-
čau Tome – já si včera zašel na 2 hodinky zavláčet (a vše plave dál…)
reagovat - Pondělí 11. srpna 2008 ve 21:58 ® tomchamik
-
Czudko,Marfi,tak jak?
reagovat - Pondělí 11. srpna 2008 v 16:00 ® Petas
-
Zdar chlapi, nemáte zkušenosti s revírem 401 020 VLTAVA 8 – ÚDOLNÍ NÁDRŽ VRANÉ NAD VLTAVOU. Ještě lépe soutokem Vltavy se SÁZAVOU či vltavou v Davli. Jedná se mi o kaprařinu. Berounka je pro mě letos nějak zakletá, tak se snažím uspět jinde.
reagovat - Pátek 22. února 2008 ve 14:42 ® tomchamik reakce na …
-
Czudko:Ahoj,žel se nečapu,musim honit práci,v dubnu jedu na Pád a musim dostat barák pod střechu. Ale absták mám,pruty nám rozhozené v pracovně a navijáky a háčky mezi fakturama
reagovat) Už bych jel,jenže jak začnu sezonu tak už se stávám rybářem co ve volnu sem tam zajde do práce
)
- Pátek 22. února 2008 ve 14:37 ® Czudko
-
Tomchamik → Nechces vyrazit o vikendu k vode, kdyz Marfi jeste papiry nema?
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 11:14 ® Czudko
-
Marfi → tak co uz mas papiry??
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 18:30 ® Czudko
-
Marfi and Tomchamik → Tak jsem byl dneska na 4 hod. u Lyse na Labem, zaberu dost, ale bohuzel jsem nevzal feeder a ty drbance na polozenou se fakt nedali sekat.
reagovat(( … Ja jsem jeste letos neodpanil sezonu… to je pech
… Proste podobna situace jako minuly tyden na B1
..
- Středa 6. února 2008 v 15:18 ® Czudko reakce na …
-
Marfi->taky zpusob
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 23:50 ® Marfi69
-
Dobrou noc…
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 14:13 ® Czudko
-
Marfi → nespi medvede a koukej to tu probudit…
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 18:11 ® Czudko
-
Petas → Skoda, tak priste. Tak jsem uplne zapomnel napsat jak jsem dopadl. Nakonec jsem u vody vydrzel asi 4 hodiny, par zaberu prislo, ale vsechno jen takovy drbance, ze se to nedalo sekat. Navic byla velka voda a tak jsem mel swinger pekne zatizenej-to by musela prijit opravdu nebojacna ryba aby za to dokozala vzit. Takze jsem si spise posedel v klidu u vody, protoze ted je to na B1 tak na feeder, ale ten jsem bohuzel doplnil mezi pruty az vcera
reagovat. No hned bych ho sel testnout, ale bohuzel jsem ho prinesl domu a zjistil, ze jedno ocko ma praskolou nozicku, takze ho pujdu reklamovat
- Středa 23. ledna 2008 v 19:20 ® Petas
-
To jsi nemohl dát vědět dříve. Já si v 15:00 vzal dobrovolně na zítra službu.
reagovat - Středa 23. ledna 2008 v 18:30 ® Czudko
-
Tak hosi, uz jsem si vzal na zitra volno a pokud se vylozene neco nepoto, tak vyrazim. Pujdu na B1, tak neprida se nekdo???
reagovat - Středa 23. ledna 2008 v 9:52 ® Petas
-
Tak jsem chtěl včera vyrazit, ale to ochlazení a sněhová smršť mě jaksi udržela doma v teoretických přípravách a připravování nástrach na blížící se jaro.
Už mě ta zima dost nebaví.
reagovat - Úterý 22. ledna 2008 v 17:29 ® Czudko
-
Hony → vzhledem k teplemu pocasi hodla porusit jiz brzy zimni spanek a vyrazim, ale Ti co byli tvrdi, ze vubec neberou navic jsem slysel, ze je zvedla hladina…
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 v 15:02 ® Marfi69
-
..AMEN…
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 22:05 ® Hony reakce na …
-
Ba, ba, totální zimní spánek.Budiž jim voda teplá.
reagovat - Pátek 12. října 2007 ve 20:50 ® Czudko
-
jeeeje, tady to nejak usnulo… chodite jeste??
reagovat - Čtvrtek 27. září 2007 ve 12:32 ® Skalenejřízek
-
Hey,nevyrazily byste někdo na candáty na Slapy?Káru mám tak můžu vzít tak 2lidi,pulku zadní sdačky má rezervováno psí osazenstvo.
reagovat - Čtvrtek 27. září 2007 ve 12:03 ® Czudko
-
Marfi->Tak co plati ten zitrek?? Bude asi nic moc pocasi, ale to vydrzime
reagovat - Úterý 25. září 2007 v 0:06 ® mastrof reakce na …
-
skalenejrizek: tak to nak nevyslo no skoda. jak si dopad?? priste dej zase klido vedet a uz snad vyrazime:))
reagovat - Středa 19. září 2007 ve 13:24 ® Skalenejřízek
-
mastrof:Na Hostík jedu v pátek tak dej vědět..
reagovat - Úterý 18. září 2007 ve 20:25 ® Cudla
-
Tento víkend jsem byl u vás v Praze.Pátek chvilka mušení v Lahvovicích,duháči, siveni ba i cejn se dostavil.Sobota feeder na Orliku byla o cejnech a ploticích,neděle kousek pod Modřanským jezem parádní fidorka cejni a padoustve skrádka perfektní dny-pomalu vám ty vody závidim.
reagovat - Úterý 18. září 2007 v 9:02 ® Marfi69
-
Proč se to napsalo 3× když jsem to odkliknul jen 1×?
reagovat - Úterý 18. září 2007 v 9:01 ® Marfi69
-
Czudko → Jirko to já se aspoň prospal a o těch velkých štikách se mi zdálo… Ale bylo fakt hezké počasí!!!
reagovat - Úterý 18. září 2007 v 9:01 ® Marfi69
-
Czudko → Jirko to já se aspoň prospal a o těch velkých štikách se mi zdálo… Ale bylo fakt hezké počasí!!!
reagovat