Chytej.cz

Kolega - rybář z Prahy

25.7.2007 | Marfi69 | 15.584 zobrazení | 163 odpovědí

Ahoj – je tady nějaký kolega z Prahy, který by někdy zašel na ryby? (Vltava, Berounka – položená, přívlač)…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. září 2007 v 9:01 ® Marfi69
Marfi69

Czudko → Jirko to já se aspoň prospal a o těch velkých štikách se mi zdálo… Ale bylo fakt hezké počasí!!!

reagovat
Neděle 16. září 2007 ve 20:49 ® Czudko
Czudko

Tak jsem se po dlouhe vode alespon na 3 hodiny k vode dostal. Byl jsem o5 pobliz Labe, tak jsem si vzal vlacak a rozhodl se, ze zajdu rano trochu prohazet vodu. Zklamani jsem zazil u pri prichodu k vode. I kdyz za poslednich par navstev tam vzdycky radili Boleni a Okouni, tak ted se hladiny ani nehla… asi to tusily ty mrchy :-)) ). No vyzkousel jsem snad celej arzenal umelotin a ani tuk… Ale alespon jsem nektere poprve vykoupal… :-)) )

reagovat
Sobota 15. září 2007 ve 20:13 ® Bert

Ahoj Nejčastěji chodím v sobotu na Džbán,na Vltavě jsem byl párkrát a na Berounku se teprve chystám – většinou položená Když tak se ozvi – Bert

reagovat
Čtvrtek 13. září 2007 v 16:06 ® mastrof reakce na …

hele tak dneska to asi nakonec nezvladnu, ale priste bych se teda urco pripojil. tak dej vedet az priste zase porazis. jinak zij v miru a petruv zdar

reagovat
Čtvrtek 13. září 2007 v 15:12 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

mastrof:Za hodku tam vyrážím,tak dej kdyžtak vědět..

reagovat
Středa 12. září 2007 v 17:00 ® Radim F.

Ahoj, nechcete dneska zajít někdo zavláčet někam na Vltavu v Praze? Když by někdo chtěl, 736 641 937 a můžem se domluvit…

reagovat
Středa 12. září 2007 v 15:47 ® mastrof reakce na …

Skalenejřízek: tak co ve ctvrtek ten hostik? mam uz delsi dobu chut tam podrazdit candose takze bych klido vyrazil

reagovat
Neděle 9. září 2007 ve 21:40 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

Nic moc,brali dobře akorát čudly na plavajdu,jinak jsem nahodil živou rybku do koryta a celej večer nic.Něco většího mi to upálilo na rousnici,nejspíš sumík nebo kapr.Ve čtvrtek jdu znova.

reagovat
Neděle 9. září 2007 ve 21:09 ® Czudko reakce na …
Czudko

Skalenejrizek: Tak ja jsi dopadl na hostiku??? ALL: byl jste nekdo nekde? Co to ochlazeni… berou nebo jim z toho taky hrabe jako me?

reagovat
Čtvrtek 6. září 2007 ve 21:25 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

Čuste,ted jsem se vrátil z háku.Mám volno zítra od 11 do noci,tak asi ten Hostík,v sobotu a v neděli budu na Slapech.Příští týden můžu ve čtvrtek.

reagovat
Středa 5. září 2007 ve 23:57 ® Marfi69
Marfi69

Jsem pro, ale dopoledne nemůžu-a tento víkend taky ne… :-(( Stejně má bejt tak hnusně, že by vodník ani rybu na háček nevyhnal… :-)

reagovat
Středa 5. září 2007 v 11:28 ® Czudko reakce na …
Czudko

skalenejrizek: DOBREJ NICK :-)) ) Urcite by jsme mohli podniknout nejakou vypravicku vid Marfi? Ale jak rikam, porad jsem ted zasekanej jak v praci, tak doma kde makam na rekonstrukci kuchyne :-(( … ta uz nastesti je hotova a tak uz pomalu koukam po volnem dni, kdy vyrazit k vode… CT, PA muzu dopoledne a pak az pristi tyden … to uz ma byt i lepsi pocasi…

reagovat
Úterý 4. září 2007 ve 14:57 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

čau,jsem tu novej a popravdě nemám moc kamarádů co choděj na ryby,znám dobrý fleky na Slapech a na Hostíku na candoše,chytám jen dravce a pstruhy,kapři mě fakt nebavěj.Zrovna dneska vyrazím na Hostík,tak kdyžbyste někdo chtěl vyrazit dejte vědět,kárku mám.

reagovat
Neděle 2. září 2007 ve 22:56 ® sojka
sojka

Byl jsem nakonec na té Berounce. Byla dost kalná voda a ryby nic moc. Měl jsem 4 záběry: na první se spustil menší tloušť, na druhý vytažen tloušť cca 30 cm, na třetí se mi na malého woblera pověsilo něco většího, myslel jsem původně že je to vázka, tak jsem zalomcoval prutem a vázka se rozjela hrozným tahem, běhěm 3 sekund byla na druhém konci splavu, pak se udělal vír, wobler vyletěl z vody a bylo po všem. Tipuju velkého sumce.Inu malým trojháčkem kartáče neproseknu. No a poslední záběr byl, když už jsem dochytal a zkoušel chod velkých woblerů, tak se mi po 18 cm Rapale vrhnul pod nohama candát tak 50 cm, ale jen do něho vrazil držkou a nechytil se. Toď vše. A utrženy 2 Rapaly :-(( Jak jste dopadli Vy?

reagovat
Neděle 2. září 2007 ve 21:20 ® Czudko
Czudko

No, chlapi tak to ja vam zavidim, ze jste meli cas alespon za poslednich par dnu zajit k vode… uz mam pekne dlouhou pauzu a abstak.. kdyz uz mam pred sebou volnejsi tyden, tak zase bude hnusny pocasi… to je peklo :-((

reagovat
Neděle 2. září 2007 ve 14:30 ® tomchamik
tomchamik

nebyli,…:-))

reagovat
Neděle 2. září 2007 ve 14:01 ® Marfi69
Marfi69

Tak tento víkend jsem na ryby nemohl… Doufám že jste na tom byli líp…

reagovat
Pátek 31. srpna 2007 ve 23:50 ® Marfi69
Marfi69

Sojka – Jééééé… tak to jsem rád že nejsem sám tak postiženej – vítej do klubu! (Nám už nepomůže ani Chocholoušek). Ještě nevím jak na tom budu v neděli, ale kdyžtak dám vědět – jo?

reagovat
Pátek 31. srpna 2007 ve 22:36 ® sojka
sojka

Marfi 69: půjdu v neděli konečně zavláčet, ale ještě váhám mezi Vltavou 5 a Berounkou 1. Díky 50% slevě na Rapaly v Gammarusu jsem letos pořídil nemalou zásobu woblerů, zhruba co 2 týdny jsem si udělal radost a pár si jich koupil. Mám je v posteli, už v několika igelitkách, v hodnotě několika tisíc Kč (už po slevě). Žena mne má za blázna, tak bych už ji měl konečně ukázat, jak to byla výhodná koupě a že se to „vyplatí“. Ale když třeba ty Tail Dancery z tohoto týdne jsu tak krásné, škoda na ně chytat, zvláště když vím, že je brzy někde stejně urvu :-((

reagovat
Pátek 31. srpna 2007 v 10:57 ® Marfi69
Marfi69

acid → Tak to grartuluji – dáme si na Slapech panáka a hodíš nás pak domů, jo…? :-) :-) :-) :-)

reagovat
Pátek 31. srpna 2007 v 10:32 ® acid23

nazdárek vespolek,ted jsem se v vrátil s magistrátu.v pon­dělí mi vrátěj řidičák.HURÁ konečně můžu vyrazit na Slapy:))

reagovat
Pátek 31. srpna 2007 v 10:23 ® Akiro reakce na …

Jedu na Vysočinu, budu chytat na Svratce (na nový feeder) :-)) )

reagovat
Pátek 31. srpna 2007 v 10:21 ® Marfi69
Marfi69

Jedete o víkendu chytat? (kam)?

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 12:14 ® Marfi69
Marfi69

Petas → výsledek – 2 utržený Meppsky a 1 ripper – docela drahá vycházka kvůli jednomu okounovi :-((

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 16:38 ® Petas reakce na …
Petas

Marfi69 – Haj**e :-)) ))), doufám, že až budu zítra na Labi tak budeš ty vydělávat na hrubý národní produkt.

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 16:25 ® Marfi69
Marfi69

Peťas – já a provokovat ne-e-e… TO NIKDY! Jen doufám že máš v práci přístup na net- napíšu ti pak hned a zčerstva jak se naše chytání vydařilo – (no uznej – měl by si mít potěšení z kamarádovi radosti z první ruky – nebo snad ne?) :-)

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 15:25 ® Petas reakce na …
Petas

Ty už taky neprovokuj. Dneska jsem až do rána v práci.

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 11:11 ® Marfi69
Marfi69

Kluci jak jste na tom dnes k večeru s časem a chutí zajít si na chvilku zavláčet??

reagovat
Úterý 28. srpna 2007 ve 12:29 ® Petas
Petas

Tek jsem včera byl s neteřema na Labe 20. Výsledkem 6cejnů a 7letá neteřinka na plavačku 3ks plotky. Dneska večer to jdu prubnout znovu. Mám zakrmeno

reagovat
Pondělí 27. srpna 2007 ve 13:43 ® Marfi69
Marfi69

Czudko → Jasně v poho. taky Ti pak přepošlu pár snímků!

reagovat