Vyhledávání
Kolega - rybář z Prahy
25.7.2007 | Marfi69 | 15.587 zobrazení | 163 odpovědí
Ahoj – je tady nějaký kolega z Prahy, který by někdy zašel na ryby? (Vltava, Berounka – položená, přívlač)…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. srpna 2007 v 19:54 ® Petas
-
Marfi – Tak to já spíš voda.gov.cz
ale nemám odhad oproti realitě. Navím jaký je průtok v normálu.
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 18:05 ® Marfi69 reakce na …
-
Koukni sem…-->> hydro.chmi.cz
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 15:15 ® Petas
-
Jinak jak to vypadá na B1 s hladinou H2O PROSÍM?? Ve čtvrtek se chystám s kolegama s práce na bobkařinu.
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 15:12 ® Petas
-
Doufám že to nebudete brát jako reklamu, ale co se táče OPN/CLO mě tato prodejna již mnohokráte zachránila. www.firmy.cz
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 11:29 ® Czudko
-
Uz jsem taky pro tyhle pripady, ze nestiham kramy premyslel, ze si udelam nejakou soukromou pestirnu na cervi a rousnice nekde v terenu (venku)… doma by me s tim vystehovali
reagovat - Pondělí 13. srpna 2007 v 11:26 ® Czudko reakce na …
-
Marfi69: V pripade nouze je v radotine takovej soukromej malej kramecek z garaze a tam jsou cely den a myslim, ze radi Ti cokoliv prodaji i mimo otviraci dobu…
reagovat - Neděle 12. srpna 2007 ve 22:19 ® Marfi69
-
Mě jednou na dálnici naměřili 180 – (spěchal jsem do Carefouru na Smíchově – kdysi tam byla rybařina a dali se tam koupit žížaly do 21 hod. Pokuta byla naštěstí mírná a žížaly jsem stihnul taky… ale trochu se prodražily)…
reagovat - Neděle 12. srpna 2007 ve 21:50 ® tomchamik
-
Tuto trasu jezdím často a také jsem již přispěl
reagovat(
- Neděle 12. srpna 2007 ve 21:11 ® Czudko reakce na …
-
acid23:Jj … tam bejvaj casto smejdi policejni … kdyz chtej prudit lidi, tak tam maj jistotu, ze nekoho dostanou…
reagovat - Sobota 11. srpna 2007 ve 21:34 ® acid23
-
Szudko:sem chvátal pro rybičky do ryb.potřeb v Podolí a chytli mě tam na rovince u vodárny 105km/hJeště 14dní vydržím a pak hned jedu na candoše:)
reagovat - Sobota 11. srpna 2007 ve 21:02 ® Czudko
-
ALL: no nejak se seklo odesilani no …
reagovatServer hlasil nedostupnost a ejhle… mame to tu nekolikrat… no snad to HaD procisti at to tu neni milionkrat
)
- Sobota 11. srpna 2007 ve 21:01 ® Czudko reakce na …
-
marfi: Teda pokud mas zasob plnou skrin tak jsi na tom dobre – zavidim. Ja jsem pred 2 mesici zacinal od zacatku a vse nakupoval znova. Pac mi jednoho krasneho rana vykradli v nestrezenem okamziku auto a vse bylo v pr…li
reagovat. Sem si rikal, ze si koupim jen to nejnutnejsi a Ooops…4000,– vyleteli kominem
… no za blbost se hold plati. Dneska uz nenechavam v aute nic ani kdyz jdu jen obejit breh.
- Sobota 11. srpna 2007 ve 21:00 ® Czudko reakce na …
-
marfi: Teda pokud mas zasob plnou skrin tak jsi na tom dobre – zavidim. Ja jsem pred 2 mesici zacinal od zacatku a vse nakupoval znova. Pac mi jednoho krasneho rana vykradli v nestrezenem okamziku auto a vse bylo v pr…li
reagovat. Sem si rikal, ze si koupim jen to nejnutnejsi a Ooops…4000,– vyleteli kominem
… no za blbost se hold plati. Dneska uz nenechavam v aute nic ani kdyz jdu jen obejit breh.
- Sobota 11. srpna 2007 ve 20:59 ® Czudko reakce na …
-
- Sobota 11. srpna 2007 ve 20:50 ® Czudko reakce na …
-
petas: No jo .. starneme
reagovat) Ale faktem je, ze u vody pak chybi
- Sobota 11. srpna 2007 ve 20:35 ® Petas
-
Nemoc „nákupus rybalus“ je snad neléčitelná. Je to horší než drogová závislost.
reagovat))))
- Sobota 11. srpna 2007 ve 13:52 ® Hony
-
To jste na tom ještě dobře,jel sem na sumce na Orlík z Prahy ,koupil v tesku ryby,u přehrady jsem zjistil že je nemám,a manželka je našla za dvě hodiny na chodníku.
reagovat - Sobota 11. srpna 2007 ve 12:33 ® Marfi69
-
No jo, kluci „seznam“, ale k čemu mi je, když přijdu do krámu a mají tam tolik věcí který nutně potřebuju (co kdyby mi pak u vody chyběly)
reagovatTakže pak je to Meppska k Meppsce, Rapala k Rapale… pár deka olůvek, nějaký ty háčky… lanka a pár dalších drobností, které ženou útratu do pěkných výšek – ale co… Ženský to daj třeba do Make-upu kterej večer smejou z obličeje, ale my to investujeme do aktivity, která nám prodlužuje život. Někdy si ale myslím, že bych mohl naložit skříň, odvézt jí na trh, otevřít jí – a mohl bych z fleku začít prodávat ze zásob…
- Sobota 11. srpna 2007 v 10:01 ® Petas
-
Czudko – To stěma červama znám. Už jsem na tom tak špatně, že si píšu seznami co chci koupit a snažím se jich držet a nekupovat mimo seznam.
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 11:39 ® Czudko reakce na …
-
Marfi69: Jee koukam, ze mame vsichni stejnou uchylku. Ja navic trpim tim, ze jdu pro rousnice a cervi, nakoupim 50 dalsich veci ktery vubec nepotrebuju a kdyz prijedu k vode, tak zjistim, ze jsem ty cervi nekoupil. To bych si utrhl hlavu
reagovat))
- Pátek 10. srpna 2007 v 0:12 ® tomchamik
-
Jasně v neděli,jestli bude pršet rozumě tak neva,jdu na rousnice,trochu nám tu konečně kape,skype za 20min?
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 0:09 ® Marfi69
-
Ale má pršet… Taky bych někam zajel ale v neděli – Skype?!?
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 0:08 ® tomchamik
-
Nedá,to je normální úchylka
reagovat))Potřebuji taky pár drobností a tak jsem zvědav co to bude teď.V sobotu jedu na chalupu a jestli se vrátím až večer a nepojedu se kouknout za klukama na Lipno tak bych vyjel někam na Trumeny,ale tam kde jsou,ne jako minule
- Pátek 10. srpna 2007 v 0:04 ® Marfi69
-
Tome → já šel dneska kolem rybařiny – FAKT JSEM NIC NEPOTŘEBOVAL…ALE ZASE MĚ TO STÁLO 600,– DÁ SE TO NĚJAK LÉČIT?
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 0:03 ® tomchamik
-
Marfi,já večer taky
reagovat - Pátek 10. srpna 2007 v 0:01 ® Marfi69
-
Já byl předevčírem na B1 (žížala/ červ) a ani drbanec takže naprostý propadák…Rybáři na protějším břehu odjížděli taky s prázdnou…
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 22:53 ® Hony
-
V Dobřichovicích pod jezem je málo vody,je to dost špatný na vláčku.
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 15:13 ® Czudko
-
Petas: Okouni docela jdou na B1, ale celkem pindata…
reagovat - Středa 8. srpna 2007 v 15:12 ® Czudko
-
permonik: Hele na vlacku uhor 70 jinak nic vetsiho a k veceru jsem si zabobkaril na novem fleku a temer nic
reagovat - Středa 8. srpna 2007 ve 12:50 ® Akiro
-
Já byl na V6 v sobotu a okouny jsem nachytal
reagovat