Vyhledávání
Boilies na Vrbenský
24.7.2007 | permoník | 2.584 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj, máte někdo nějaký tip na dobré boilies na Vrbenský?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. července 2007 v 17:48 ® permoník reakce na …
-
Kodlk> díky za tip, to zkusim. Jinak mě se tam zatím osvědčila Oliheň s chobotnicí od Nikla…ale juak píšete chce to něčim oživit :o)
reagovat - Čtvrtek 26. července 2007 v 17:46 ® permoník reakce na …
-
ESKY> tak přesně to sem zkoušel, ale když se tam mrkneš tak u 90% je boilies vlastní výroby, což ti moc neřekne :o)
reagovat - Čtvrtek 26. července 2007 v 16:14 ® kodlk reakce na …
-
Ještě me napadlo. Nech nějaké boilies vyčichnout v kýbli s vodou. A zkus na něj chytat. Vrbeňák je rybí polívka se spoustou lic na břehu. Chce to změnu, Každej kapr tam byl již několikrát na břehu a tak budou opatrní v tom, co pozřou. Třeba je ty čersví kuličky nezajímaj. K montáži s vyčichlim hoď tak 5 vyčichlejch kuliček a vyčkávej. Den dva. Klapne to. Stačí to takhle na jeden prut. Na druhej to zkoušej klasicky.
reagovat - Čtvrtek 26. července 2007 v 16:10 ® kodlk reakce na …
-
A co máš za směs? Není to přece o příchuti. Zkus to vyselektovat něčim ostrym. Třeba když to kvůli tomu neveme malej, tak to tam může zůstat ležet pro „mastodonta“
Nazdar ESKY. Rok jsem tady nebyl a z tebe už je odborník.
reagovat - Středa 25. července 2007 ve 20:02 ® ESKY reakce na …
-
a proč se nepodíváš do jejich archívu, tam jsou jejich maxíci i na co byli chyceni, ale řekl bych, že je velmi individuální a podílí se na tom velmi vela faktorů…
reagovat - Středa 25. července 2007 ve 12:30 ® permoník reakce na …
-
HaD> :o) to nebude, ale jde mi o příchuť. Já tam za živýho boha nemůžu vytáhnout kapra nad 10 Kg.
reagovat - Středa 25. července 2007 ve 12:30 ® permoník reakce na …
-
HaD> :o) to nebude, ale jde mi o příchuť. Já tam za živýho boha nemůžu vytáhnout kapra nad 10 Kg.
reagovat - Úterý 24. července 2007 ve 21:26 ® HaD
-
myslíš že bude jiné než na jiný rybník?
reagovat