Vyhledávání
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry?
24.7.2007 | Hrouzek003 | 14.090 zobrazení | 63 odpovědí
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry které jsou pod 7kg?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. dubna 2010 v 9:52 ® Kazan
-
Koukám že nejen že by si měli lidi číst BP ale taky hlavně předešlé příspěvky než sem něco vypálí
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 ve 23:44 ® sus1
-
timbab> Tak si vyber jinou otázku.
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 ve 23:19 ® timbab reakce na …
-
sus1> Tam je to na nože
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 ve 23:17 ® sus1 reakce na …
-
timbab> Dyt je tady???K70.
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 ve 23:09 ® timbab
-
Tady bude ještě sranda,chtělo by to ještě nějakou takovou otázku.Docela by mě zajímalo co by jsme se dozvěděli
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 ve 22:23 ® sus1
-
bubu> Poslední věta dnes ve 14:24.
reagovata ve 20 : 13 taky.
- Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:13 ® bubu
-
iluze o vědomostech některých rybářů si nedělám,ale to je snad útok na moje zdraví
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 ve 20:22 ® bondysta
-
já bych řekl že ano ale musíš ty další ryby pouštět
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 v 16:12 ® bubu reakce na …
-
tomashr> timbab> ano,nejsme ve sporu.
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 v 15:37 ® tomashr
-
bubu> Tak naokraj, k získání rybářského lístku by měl být rybář zkoušen podle zákona 99/2004, nikoli podle BP ČRS či MRS nebo dokonce místních úprav. Takže by měl každý vědět, že existuje nějaká obecná vyhláška platná jako základní norma a až pak se starat o odchylky. Bohužel v praxi se často vše točí jen kolem stavu „za barákem“ a třeba na dovolené v jiném revíru či dokonce ÚS se může dotyčný dost divit…
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 v 15:33 ® timbab
-
bubu> Ta otázka je stejně bezpředmětná.Každý by si měl přečíst BP pro revír kde chce provádět lov ryb.A tam také nade jestli po 2 ponechaných kaprech může lovit dál či nikoliv.Bez ohledu na to zda v ČRS nebo MRS.V MRS je to asi jen jeden kapr.
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 v 15:24 ® bubu reakce na …
-
timbab> to je tím,že lidi nerozlišují,pod který svaz spadají a vystřelí. tomin je z Brna,tudíž MRS. Zadavatel je z Prahy a tím pádem ČRS. Úplně na začátku to někdo zodpověděl zcela přesně,netuším,proč se tu neustále objevují nové a „zaručené odpovědi“
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 v 15:14 ® timbab reakce na …
-
tomin> Jsi si jistý?
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 v 15:10 ® tomin
-
Na soukromé vodě snad jo. Na svazové bez psané vijímky rozhodně ne!!!!
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 v 5:08 ® gavosek
-
tankaboth taky správně :O)
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 v 5:07 ® gavosek reakce na …
-
Já myslel že kapra si snad můžeš nechat jednoho .Alespoň MRS
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 v 5:06 ® gavosek
- reagovat
- Neděle 4. dubna 2010 v 11:31 ® Mary
-
tankaboth> Ano, moje odpověď nebyla správná a tak jsem se informovala na Západočeském ÚS.
Odpověď je od rybářského hospodáře, pana Jaroslava Vogla: Celkový limit úlovků je 7kg a žádný předpis Vám nemůže nařídit v jakém pořadí jej můžete naplnit.
reagovat - Neděle 4. dubna 2010 v 11:27 ® Mary
-
b.gun> pokud to mám bez specifikace, proč jsi to neobjasnil, tak aby to bylo pochopitelné?
Tomashr: to samé odpovědět, že si máš přečíst BP.? Myslíš , že to Hrouzek nemá přečtený?
reagovat - Neděle 4. dubna 2010 ve 3:59 ® tankaboth reakce na …
-
Omluva chytat může protože nedosáhl 7kg. Pravda až teď mi to zapálilo))) díky že jsi mne donutil chytit se za nos…přesné znění:V mimopstruhovém rybářském revíru si může osoba provádějící lov přisvojit v jednom dnu, i když loví na více rybářských revírech, nejvýše 7 kg všech druhů ryb. V tomto úlovku smí být nejvýše dva kusy kapra, štiky, candáta, bolena, sumce nebo jejich kombinace. Byla-li si osobou provádějící lov přisvojena ryba, kterou celková hmotnost úlovku přesáhla 7 kg, končí jejím přisvojením denní lov.
reagovat - Neděle 4. dubna 2010 ve 3:43 ® tankaboth reakce na …
-
JEDNODUŠE PROTO – protože po přisvojení dvou ušlechtilých ryb nemáš právo v tentýž den pokračovati dále v lovu.
reagovat - Neděle 4. dubna 2010 v 1:57 ® b.gun reakce na …
-
tankaboth> A proč by mu je měl sebrat?
reagovat - Neděle 4. dubna 2010 v 1:03 ® tankaboth
-
Jo můžeš dokud tě nechytne porybný a sebere ti papíry
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:04 ® bubu reakce na …
-
WFT> nepiš tu prosím bludy. Je až neskutečný,jak někdo bez znalostí tu vypálí „zaručenou“ odpověď. Malou útěchou pro tebe je,že nejseš sám.
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 v 16:43 ® b.gun reakce na …
-
WFT> A z jakého důvodu?
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 v 16:36 ® WFT
-
Ne, chytat dál už nesmíš.......
reagovat - Pátek 2. dubna 2010 v 19:47 ® bubu
-
problém je opravdu v tom,že lidi nečtou BP. Jsem zvědav,kolik rybářů bude letos hledět s otevřenou hubou při případné kontrole na P vodách SM,když budou chytat s háčkem s protihrotem.
reagovat - Pátek 2. dubna 2010 v 18:27 ® MuRRon
-
tak to je snad jasný, né!!
reagovat - Pátek 2. dubna 2010 v 18:24 ® MP-E65mm
-
tomashr> já Tě chápu, když jedu na revír kde jsem nikdy nechytal, tak jednoduše přejedu to co v něm stojí co mohu a nemohu a nějaké míry mě nezajímají. Když si budu chtít chytit rybu na sežrání tak za ni nepojedu X kilometrů , když si ji můžu chytit za kopcem
reagovatto dá logiku. Do prčic stejně tam musí zapsat revír a když do toho čumím tak si to přečtu...........tvůj údiv zcela chápu
- Pátek 2. dubna 2010 v 17:12 ® tomashr
-
Mary> Nezlob se, ale píšeš jednoznačnou nepravdu! Přešti si BP, je to naprosto jednoznačné. Výjimkou jsou jen místní úpravy (třeba VČ a SM), kde je ta formulace úpravy pro daný svaz nařizující konec lovu taky zcela jasná. Jen se holt musí člověk obtěžovat čtením…
reagovat