Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.971 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. června 2012 v 15:09 ® HaD
-
už i aTeo.cz
reagovat - Pondělí 11. června 2012 ve 14:58 ® troutkiller reakce na …
-
DJ>To už potom budeš ale na druhém břehu
reagovatJak tě mistr zmerčí tak tě angažuje do svého teamu
)
- Pondělí 11. června 2012 ve 14:56 ® DJ reakce na …
-
troutkiller> To možná jo, ale na nová játra asi nevydělám
reagovatDřív mi to pálilo a podobný veršíky jsem házel z rukávu. Dnes už to není ono. Možná JV zapracuju do nějaké balady
- Pondělí 11. června 2012 ve 14:50 ® DJ reakce na …
-
Martin Chmelík> Další rybář který nepodlehl temné straně síly. Každej takovej je u vody vítán
reagovat - Pondělí 11. června 2012 ve 14:25 ® Bigpista reakce na …
-
Martin Chmelík> Není to Standa Rubáš? Nenamlouval i komentář k nějakým filmům od Chytej?
reagovat - Pondělí 11. června 2012 ve 13:49 ® Martin Chmelík reakce na …
-
DJ> Na Beatu je moderátor, co je vášnivým rybářem. Tak zřejmě proto zpráva byla zařazena do vysílání.
reagovat - Pondělí 11. června 2012 ve 13:48 ® troutkiller reakce na …
-
DJ>Ty vole ty si mně pobavil po návratu z norska uplně nejvíc
reagovat))Lej dál a na těch básních vyděláš balík
)
- Pondělí 11. června 2012 ve 13:43 ® džigit reakce na …
-
DJ> teď to bylo i v poledním zpravodajství
reagovat - Pondělí 11. června 2012 ve 13:36 ® Bigpista reakce na …
-
DJ> Jojo, opravdu to na Beatu bylo.
reagovat - Pondělí 11. června 2012 ve 13:17 ® DJ
-
Ráno zprávu TV nova a super.cz prý citovalo v 8:00 rádio BEAT. Slyšel to někdo z vás??
reagovat - Pondělí 11. června 2012 ve 13:16 ® DJ
-
VČERA JSEM SE OPIL JAK ZÁKON KÁŽE A TVOŘIL:)
Dnes v proudu jsem sledoval boleny, co jak vlci Oukleje loví. Když vženou je do válce pod jezem a slabý kus v hejnu si volí.
Jsou překrásní tarponi žebráků, je překrásná celá má řeka. Je krásný svět povodí Jizery, jenž kořeny stromů kol svléká.
A jednou až stanu se popelem, chci proudem tím unesen být. Teď však je čas bojovat za pravdu a dětem ji do duše vlít.
Tak za řeky, rybníky, jezera. Za žáby, hmyz, plazy a ryby. A za stromy, za hejna komárů,jenž ne všem se u vody líbí.
Za to vše a další spoustu krás, měl by dnes každičký bojovat. Anebo podlehnout a nachat tak, svou lásku s jiným obcovat.
reagovat - Pondělí 11. června 2012 ve 13:00 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Njn je to tak, ale upřímně se nedivím těm lidem, že kupují Blesk a sledují Novu. Mě ta politická situace a vůbec už taky unavuje…
reagovat - Pondělí 11. června 2012 ve 12:56 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Kupuj Blesk a čum na Novu.To je to co ta pakáž nahoře potřebuje!Krmit luzu hovnama aby neměla čas řešit podstatný a duležitý věci!
reagovat - Neděle 10. června 2012 ve 22:18 ® kubas reakce na …
-
David Havlíček> Tv Hovna tomu zase dala korunu
reagovat… Kurnik nebýt nějakýho šaška Vágnera, tak by tady snad ani žádná diskuze neprobíhala
.
- Neděle 10. června 2012 ve 22:04 ® HaD
-
http://voyo.nova.cz/…ny-10-6-2012
25:45
reagovat - Neděle 10. června 2012 v 16:13 ® kety.vydra reakce na …
-
MIG-35> Važ si toho
reagovat - Neděle 10. června 2012 v 9:07 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Chmelík> Asi táák. Vidim to naprosto stejně, leč…
reagovatA co se mistra týká, pro moje ratolesti sem rybářskej mág já.
- Neděle 10. června 2012 v 8:18 ® Martin Chmelík
-
MIG-35> Jo kamaráde, svět se zbláznil. Fanoušci mistra snad dostali další facku, mnoho jich tvrdilo, že mistr se věnuje dětem. Za tyhle prachy? Ministr by měl škodu způsobenou jeho rozhodnutím uhradit. Nebudu se ohánět korupcí, pro to nemám důkazy. Ale pokud podepsal předraženou zakázku, selhal nejen jako ministr, ale jako manažer. Tedy odvolat ho a škodu způsobenou státu (tedy daňovým poplatníkům) dát k úhradě. Tak to chodi v běžném životě, proč by politici měli být vyjímkou. Tak kdyby to fungovalo ve všech případech,bylo by po korupci v ČR. Jednoduché jako facka. Vždyť každý politik je zaměstnancem voličů, tedy lidu. A za chybná manažerska rozhodnutí by měli být trestáni jako normální pracující lidé. Tedy vyhazovem a náhradou škody. Protože jestli si ministr s celým jeho týmem nedokažou ohlídat cenu, pak na svých postech nemají co pohledávat. Proto je ministrem dnes kdejaký debil, že pane Kalousku, Vondro a další…
reagovat - Neděle 10. června 2012 v 7:23 ® MIG-35
-
Twl to je zase ráno…
reagovathttp://www.super.cz/…-hodinu.html
- Sobota 9. června 2012 ve 13:13 ® osprey reakce na …
-
MIG-35> Já jsem si se sumcem na prutu zaplaval. Největší rybářská story mého života. Měl 122 čísel a vodou jsme urazili asi čtvrt kiláku. Většinou jsem stačil. Pokud jsem nestačil, dělal jsem vše pro to, abych stačil.
Taky jsem zdolával tříkilového kapra – zamotal se mi za šutr a doplaval jsem si ho s pětimetrovou boloňkou vymotat. Přitom se mi omotal vlasec kolem špičky. Celkem slušně mě kapřík topil. Už jsem přemýšlel, že zahodím prut. Pak jsem se otočil na záda a nechal si naopak zvedat hlavu z vody.
Tyhle dva zážitky mi poskytly dost informací o tom, jaké je to zdolávat rybu z vody.
reagovat - Sobota 9. června 2012 ve 12:27 ® džigit
-
džigit> tak teho kapra se daš jako přikusek
reagovataby byla rovnopravnost…
- Sobota 9. června 2012 ve 12:22 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Hmm to by mohlo být jako hepí end.
reagovatSpousta kaprařů zajásá, že jim jejich mazlíky nebude nikdo prohánět.
- Sobota 9. června 2012 v 11:57 ® džigit reakce na …
-
MIG-35>
reagovatzežereš sumca na posezeni !?!
- Sobota 9. června 2012 v 11:40 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Sem pevně rozhodnutej též natočit krutopřísnědrsný video se sumcem!! Já jim dám holobrádků a pak teprf uvidí, kdo je tu jedniška!
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 10:17 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> njn,ale Jeremy tam prej musel,bo by ho z proudu nedostal
reagovat
Jinak cele film je na webu.Je tam vidět i následná „péče“ při focení amanipulaci,trošku rozdíl… jen trošku - Sobota 9. června 2012 v 9:27 ® OndruchM reakce na …
-
MIG-35> ta metoda ale prý funguje jen pokud máš za zády kameru
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 8:05 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Twl a za prvnim sumárem co lapim házim šíbru do vody!! Určitě na tom něco bude!!
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 22:28 ® džigit
- David Havlíček> že by „opička“? reagovat
- Pátek 1. června 2012 ve 14:00 ® nnnap
-
Fryw>
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 13:50 ® džigit
-
osprey> no my na „severu“ známe spí ostřejší balady.Třeba o dívce,matce a hudbě- Karwa mať,tu coś něgra!
reagovat