Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 318.052 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 1. června 2012 ve 13:19 ® kety.vydra reakce na …
-
DJ> Sportu moc nedám,takže když si odmyslím Rašku,tak s tím ostatním do puntíku souhlasím
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 13:17 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> Pravda,ruštinu jsem ještě měl,ale přiznám se,že na tu první bych už potřeboval překlad,ale druhá taky dobrá
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 13:14 ® DJ reakce na …
-
kety.vydra> Já vim, mám ale Otu Pavla pod kůží i jako sportovního komentátora a jeho Pohádka o Raškovi kdy popisuje let na lyžích
reagovata další knížky jenž jsem četl a některý i několikrát
Byl to srdíčkem rybář jako ty nebo já, ale ovládal slovo jak nikdo jiný koho bych znal a když čteš jeho povídání o rybách, máš při čtení pocit, že tam jsi s ním a koukáš mu přez rameno. Dokázal prostě úžasně propojit dvě moje posedlosti
sport a přírodu. Díky mu za to
- Pátek 1. června 2012 ve 13:14 ® Fryw
-
Tak on netočí jen pro ČR, ale i pro národy které mají kulturu už na tak vyspělé urovni že se nějaké dílo bez podobných výstupů, skřeků, ooooo mááááááj gotů atd neobejde…My ještě zdá se nejsme připraveni.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 13:08 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> Já ti sem dám další dvě (jsou spíš rusko české, ale když jsem je poprvé slyšel učůrával jsem):
Kto to gdě to ubil žuka, kto to slamal tělefon, kto to ojebal chazjajku, eto ďáďa Nikofor!
Moj otěc byl bolševikom, proslavil sa na věká. V Novgorodě na ploščadi ubil chujom člověka.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:56 ® kety.vydra reakce na …
-
DJ> Ale s tou ruskou bajkou jsi to zazdil…
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:56 ® kety.vydra reakce na …
-
DJ> To,jak si Popper povídá očima s Holanem,tak to už bude o něčem jiném (jiný level,ale ne rybařiny),tady šlo o přežití.
Ale oba filmy,jak Zlatí úhoři tak Smrt krásných srnců,jsou mojí srdeční záležitostí a v zimě,když mám absťák,tak na to koukám „pořád“
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:52 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> Myslel jsem si to,díky.V téhle oblasti se tak dopodrobna moc neorientuji…
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:34 ® DJ
-
Da ja znaju. Děd oral bab anal – parádní ruská bajka, jen je nedokončená.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:33 ® Martin Chmelík reakce na …
-
David Havlíček> BAJKING, BAJKING Davide. Odvozeno z ruštiny od bajky, zkazky. Jinak se ani jeho rekordy nedají nazvat. A to king tam mám proto, abysme věděli, jaký je to král pohádkářů.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:30 ® HaD reakce na …
-
Martin Chmelík> a kdo je BAJKINK? LOL
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:28 ® DJ reakce na …
-
kety.vydra> jo jo
reagovatzrovna včera jsem si procházel v hlavě text kdy Popříček očima povídá s Holanem. Občas se nechám dojmout. Nicméně prdelka na to přišel už jako dítě, Vágner to nepochopil do dneška.
- Pátek 1. června 2012 ve 12:27 ® Martin Chmelík
-
Kolegové od vody, řeknu to sprostě, protože to slušně napsat ani snad nechci. VYSERME se už na toho divadelníka. Jak píše Míra, je to celé divadlo, které mu už nikdo nebaští. Já už pár let říkám, že je to showbussines, ne rybolov. Víte jak se říká: čím více se o někom hovoří, tím více se o něj veřejnost zajímá. Nikdo si ani neuvědomuje, že tomu divadelníkovi tady x lidí dělá několik dní reklamu, a to zcela ZDARMA. Když se o něm nebude mluvit a psát, za pár let po něm ani arapaima neštěkne. Ona totiž i negativní reklama je skvělou reklamou. Určitě něco s prutem umí, ale to nestačí na prodejnost DVD a knih. K tomu je potřeba ta komedie, tedy řvaní, záře reflektorů, sci-fi a já nevím co ještě. Včera večer jsem vlastně zjistil, že JV přišel s novou rybolovnou technikou: BAJKING (pohádkový rybolov).
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:24 ® DJ reakce na …
-
Huxley> Děkuji za tvou chválu. Už mě tu na tebe pár lidí upozornilo. Mám tě prý litovat a nebýt na tebe zlý Foreste. Můj text nebyl oznámením, byl pouhým konstatováním faktu. Záleží jen na tobě jak se s tím vypořádáš.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 12:19 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> Binga alias tigerfish je rod s mnoha druhy. Hydrocynus goliath (snad to mám dobře) je z nich největší. Třeba to, co se chytá na Asuánu při lovu nilských okounů, to je jiný druh. A některé jsou docela malé. Ale i tak zubaté.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 11:52 @ Huxley
-
DJ> LOL, chtěl jsi asi napsat RAP, že? „…skupiny rybářů ze všech společenských a intelektuálních vrstev z celé rep…“ – netuším, co jsi chtěl tímhle exkrementem více oznámit národům světa.¨ Hmmm, možná jsi prezentoval názory soudruha Klause, LOL. Tedn je ta intelektuální vrstva na spodu. Tzv. spodina. I ty se k tomu hlásíš?
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 10:33 ® kety.vydra reakce na …
-
David Havlíček> Ten člověk u mě už dávno ztratil jakýkoliv kredit… Mimochodem,jaký je rozdíl mezi „Goliášem“ a „Tygří rybou“ ? Pokud má „binga“ více poddruhů tak není co řešit
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 10:30 ® kety.vydra
-
DJ> (Prošek) Myslíš,jak Prdelka chytil svojí první rybu,okouna? Jak mu Prošek řekl,že samochvála smrdí?
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 9:28 ® DJ reakce na …
-
nnnap> Já jen napsal co mi chutná a je pravda, že se sousedy kupujem třicítku z nabídky našich
reagovatarů 2× do měsíce a Rohozec a Sijany jsou na tom asi nejlíp. Odbornost nemáme ale žádnou. Možná Kuba, jenž je levobočkem slavného spisovatele, malíře, sochaře, skladatele a vynálezce Járy Cimrmana, v některém ze svých poučných dokumentů poradí a doporučí to nejlepší
ze všech
- Pátek 1. června 2012 v 9:11 ® džigit reakce na …
-
nnnap> tam už v těch sračkách chyběl jen Smadný mnich
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 9:00 ® nnnap reakce na …
-
DJ> není se nad čím klanit
http://www.lidovky.cz/…bra-chut.asp?…
Víš, co to byl kdysi zubr? Přerovský patok točitelný pouze na peróně přerovskýho nádraží chudákům v rychlících. . Nepředstavitelná hrůza. A teď?
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 8:52 ® DJ reakce na …
-
nnnap> Není nad Svijanskýho knížete, nebo kvasničák , ale Rohozec je taky parádní
reagovat. Teď mě napadá. Proč tu zatím nikdo v duelu nezaložil klání Plzeń vs Svijany
- Pátek 1. června 2012 v 8:39 ® nnnap
-
osprey> je to scénář jeho mozečku. Pravděpodobně je ten mozeček nedovyvinutý. Žije v době sandokana. Křiky, pózy, volizovaná mariana. Je to tak neuvěřitelně stupidní, až je to zarážející. Takový človíček tu může existovat jenom díky kultu blesku. Hospodským testem by neprošel. Schválně- dovedete si někdo představit, že by se posadil v hospodě mezi chlapy? Proč myslíte, že se sere mezi děcka? V hospodě by dostal první výstrahu, druhou a pro třetí by si nepřišel. Tedy na severu. Vy tam jinde jste ale v hospodě schopni chlemtat desítku, jak muslimové vodu a to z vás činí podezřelá individua, schopná diskuze i s touto zamrzlou pubertou. Doufám, že se napravíte do zdravé severské podoby, protože na 6–25 dvanáctkách za večer není nic špatnýho.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 8:30 ® DJ reakce na …
-
osprey> Míro mám pocit, že na tohle by byl i Prošek krátkej. Škoda, že mi z hlavy vypadla zkušenost malého Oty s první rybou.
reagovat - Pátek 1. června 2012 ve 3:27 ® osprey reakce na …
-
DJ> Neměl strejdu Proška…
Ale jak říkám. Mě osobně až tolik nevadí. Mrzí mě, že podobnou publicitu nemají i další lidé, kteří v rybařině ledacos dokázali.
reagovat - Pátek 1. června 2012 v 0:53 ® DJ
-
Tohle video mě přívádí k myšlence, že je Kuba nemocnej. On tomu opravdu věří. To není lhaní, to je porucha. Nevim proč, ale mě vám ho začíná bejt líto
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 ve 23:55 ® nnnap reakce na …
-
HaDová> ano, já jsem dost zásadová sviňa.
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 ve 23:34 ® HaD
- tohle mi přišlo mailem:
Tak nějak vypadá ochrana „vzácných a ohrožených“ druhů ryb
reagovatPokrytectví by mohlo být na wikipedie.org vysvětlováno na příkladu JV. Achjo :-/
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 23:25 ® HaDová
-
nnnap> Vy jste fakt kvůli této reklamě zrušil podílový fond u ČSOB???
reagovat - Čtvrtek 31. května 2012 ve 23:24 ® HaDová
-
Já jsem se fakt dlouho takhle nepobavila, jak u tohoto videa.
reagovat