Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 318.077 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 31. května 2012 ve 23:14 ® džigit reakce na …

HaDová> nu což,zřejmě příprava na reklamu o stomatologii :-))

reagovat
Čtvrtek 31. května 2012 ve 23:12 ® nnnap reakce na …
nnnap

David Havlíček> víš co, nemůžu kliknout na to video, protože to by se na mě zas čuměl z nějakého dalšího plakátu další rok a stačí, že jsem ČSOB, kvůli němu, zrušil podílový fond. S takovou by zkrachovali a zas bych to sanoval z daní. Prostě tito vyčůránkové si našli své perpetum. Z cizího se dobře bagruje.

reagovat
Čtvrtek 31. května 2012 ve 23:10 ® HaDová reakce na …
HaDová

Jak skáče a plave s prutem v zubech mě dostalo :-)

reagovat
Čtvrtek 31. května 2012 ve 23:08 ® osprey
osprey

Tohle je přesně to, co Kubovi spousta lidí zazlívá. On chytat umí, proč by neuměl. Bohužel tam nejde o chytání, ale o to divadlo

Je tam spousta nesmyslných kroků – skákání do vody, když není důvod, lezení na skálu nad rybu, když měl výhodnou pozici na druhém břehu, prut v zubech s osmdesátikilovou rybou na druhém konci apod. Podle mě je to divadlo a v té chvíli, kdy tyhle ptákoviny točil, už rybu na prutu ani neměl.

Naprosto přeházená chronologie záběrů.

Je to show, nic víc. Ale jinak věřím, že ho chytil. Jenže docela dobře je možné, že někdy v noci a pak už se jen hrálo to divadlo.

reagovat
Čtvrtek 31. května 2012 ve 22:57 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

David Havlíček> Tí kjávo! Ještě, že sem si to nedal na celou obrazovku. Bych neusnul!

reagovat
Čtvrtek 31. května 2012 ve 22:38 ® HaD
HaD

hvězdný války fakt hadr :-/ http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

reagovat
Čtvrtek 31. května 2012 v 0:47 ® nnnap
nnnap
:-))
reagovat
Středa 30. května 2012 ve 23:31 ® 1Mara reakce na …
1Mara

nnnap> Nebuď tak sprostej , čeče , jak tě tohle může takhle vytočit ..... :-))

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 22:25 ® DJ reakce na …
DJ

nnnap> tak to jsem rád. Užij fajn veřer a pozdravuj ode mě tu ženu od véčka pokud dorazí :-)

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 22:20 ® nnnap reakce na …
nnnap

DJ> :-D , o mou žilku se neboj :-D Kdybych to bral tak, jak to vypadá, už bych nežil :-D Je to naopak, přiložils mi polínko do mého životního ohýnku. Lord je pouze katyliktický materiál.:-) Účastním se diskuze, ale se nespotřebovávám.

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 22:15 ® DJ
DJ

nnnap> Šetři zdraví na vnoučata brachu a nenervuj se. Huxley dělá jen svou práci. Ber to tak, že ten ulhan dává i pár lidem práci a ti ze strachu že se vše provaří řeknou cokoli. Mně je jich upřímně líto.

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 22:14 ® nnnap reakce na …
nnnap

Kazan> on to někdo neví?:-O :-D

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 22:09 ® Kazan

Hoši jste vedle jak ta jedle, Huxley je náš starý známy All;-)

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 22:04 ® nnnap reakce na …
nnnap

Huxley> si tu fotku obtoč kolem svého penisu. Ta ryba nebude větší. Je to fotka mediální mrdky. Nic víc. Pro úplné DEBILY. Jestli netušíš o čem mluvím, … nevadí. Nech se kubíkem vyfotit.

A kubíkovi nezávidím, nemám totiž co. Ano, stydím se za něj. Je mou ostudou . Zas na druhou stranu je použitej jak hajzl papír druhými, opravdu není co mu závidět. Je nulou, nic pro mne neznamená. I krysa má u mne větší kredit.

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 22:04 ® DJ reakce na …
DJ

Huxley> Vzhledem k tomu, že jsi podle textu žena, nebudu se o tebe otírat. Vágner má ale před sebou na kolbišti velkýho soupeře v podobě skupiny rybářů ze všech společenských a intelektuálních vrstev z celé rep. Pravdu prostě neumlčíte. Děkuji ale, že jsem dík vašim nekalostem mohl poznat skupinu fajn a fér lidí. A fotky co jsi sem dala :-) bohužel pro vás máme informace od průvodců :-) dobrou kočko.

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 21:20 ® rgb23
rgb23

K tomu rybaření z chráněného ostrůvku na x prutů kdysi po internetu dokonce kolovalo i video, nemáte někdo tušení kde ho najít?

reagovat
Středa 30. května 2012 ve 20:22 ® MIG-35
MIG-35

Jupíí a uh to stahuju, tisknu a lepim na zeď. :-> Jen xicht dam asi svůj, sem hezčí. ;-)

reagovat
Středa 30. května 2012 v 19:25 ® kubas reakce na …
kubas

Huxley> Sám „Mistr“ osobně :-D ?

reagovat
Středa 30. května 2012 v 18:33 ® -tom- reakce na …

Ryba je to pěkná, což o to, ale všimni si, jak ho drží. Tímhle stylem chytím klidně metrovýho perlína ;-)

reagovat
Středa 30. května 2012 v 18:33 @ Huxley reakce na …

kubas> Každýho, co lapá mrňavý mřenky, nechávají takový ryby naprosto v klidu, LOL.

reagovat
Středa 30. května 2012 v 18:31 @ Huxley reakce na …

Todle sem myslel (Kuba a tajmen jako prase):

reagovat
foto/forum/2012/th-img20568.jpg
Středa 30. května 2012 v 18:30 @ Huxley

Šak aji toto je podle místní závistlivců vobyčejnej podvod, LOL.

reagovat
Středa 30. května 2012 v 18:28 @ Huxley

Podle místních idiotů asi další podvod. http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

reagovat
foto/forum/2012/th-img20567.jpg
Středa 30. května 2012 v 16:02 ® kubas reakce na …
kubas
  • tom → Spíš Jeremy Wade není byznysmen a mediální mr.ka :-) . Mě tady ty „rekordy“ nechávají naprosto klidným :-D .
reagovat
Středa 30. května 2012 v 15:56 ® -tom-

http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

Nějak mi to neštimuje, jak mohl mít JV rekordního goonche 75kg z roku 2009, když už v roce 2007 chytil Jeremy Wade 75,5kg? Že by Jeremy jen nepodal přihlášku, nebo špatně vyplnil lejstro?

reagovat
Středa 30. května 2012 v 11:42 ® DJ
DJ

MIG-35> Ještě bych chvilku počkal, Kuba tohle fórum bude ještě potřebovat. Ale nakonec se bránit nebudu. Mít svoje fórum na CHYTEJ byl vždy můj sen :-) Nazval bych to třeba „DJ školí rybáře z okresu Písek“ :-P

reagovat
Středa 30. května 2012 v 11:33 ® HaD reakce na …
HaD

MIG-35> LOL, hlavně to afro bych teda rád viděl :-D

reagovat
Středa 30. května 2012 v 11:06 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

David Havlíček> Já mu udělal i brejle a afro účes! :->

reagovat
Středa 30. května 2012 v 11:01 ® HaD
HaD

MIG-35> jen si je nech, ale fixem mu můžeš udělat knír :-)) )

reagovat
Středa 30. května 2012 v 10:59 ® HaD
HaD

By mě zpětně zajímalo, zda to Rex Hunt věděl.

reagovat