Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 318.086 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. května 2012 v 17:32 ® Martin Chmelík
-
osprey> No možná Tě jako publicistu nechá zachytat zadarmo. Ale budeš muset psát tak, jak on pískne. A to jak Tě znám, to asi neprojde. A v tu chvíli bude ohroženej druh JV.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:31 ® Bigpista reakce na …
-
osprey> Přečti si poučnou knihu Vyhlídka na věčnost od Jiřího Kulhánka, tam se problematice překročení řeky Styx věnuje dost obsáhle
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:29 ® osprey reakce na …
-
Martin Chmelík> Omyl. Já tam přijedu jako zákazník a publicista, protože mě ohrožené druhy ryb vždycky zajímaly
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:27 ® Martin Chmelík reakce na …
-
DJ> … a co se změní? Vůbec nic! Showbussines má své zákonitosti a ty je určitě nezměníš. Takže klidně ti může hořet celá stodola, ale JV bude dělat to, co dělá i nadále. Máš jediné řešení – IGNORUJ HO.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:25 ® chosebaits reakce na …
-
Fryw> Chápu,ale … Pokud tomu tak není tak proč je bulvár nejprodávanější???? Tam přeci píšou jenom takovéto pí.....Ještě si troufnu napsat že spoustu čechu je stádo hloupích oveček!!!!Proč??? Protože slyšej zabečení hlavní ovce a hned bečej po ní viz. odborářský bosové či davídkové z Kladna-teda z Liťáku. Jeden řekne jak se tu žije špatně a hned BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ.Tady aby už člověk měl strach říci mám se dobře.Ze strachu abych nedostal přes držku už také BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:25 ® osprey reakce na …
-
DJ> Zbývá jediné – vyslat do Turecka konkurenční tým. Jako ve verneovkách nebo jako Scott a Amundsen.
Mimochodem s řekou Styx bych neoperoval ani být uznávaným dobrodruhem. Prý je tam nějaký jednosměrný přívoz. Tam jedeš za fufník a zpátky je to dost problém
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:24 ® Martin Chmelík reakce na …
-
osprey> Jo Míro, tak to máme stejné pocity. Ale řeknu to asi tak. Než jet na revír, jehož vlastníkem či pronajímatelem bude JV, tak raději rozlámu pruty a skončím s rybařinou.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:23 ® DJ reakce na …
-
osprey> Je nás dost, nemusíme se smát. Stačí když se dav doví pravdu. Na požár stačí jiskřička a ta už byla zažehnuta.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:21 ® osprey reakce na …
-
Martin Chmelík> Já si dělám prdel z toho vymývání mozků. Mám vymyto.
Tak radši půjdu vytvářet hodnoty. Mám skluz u Duelu
Jinak se bojím, že si tu sice momentálně děláme z JV srandičky, ale poslední se asi smát nebudeme…
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:18 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Fryw> Vyvedu tě z omylu. JV podváděl daleko dříve, než ona kniha a DVD spatřilo světlo světa.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:17 ® Martin Chmelík reakce na …
-
osprey> kromě JV řvaní tenistek, politika…
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:13 ® DJ
-
Víte kluci – jsem 120kg hrouda co se nechá dojmout a naštve se jen vzácně. TO že je mezi lidma něco špatně jsem prostě přijal jako fakt a zařídil se. Moji řeku miluju a chodim k ní zapomenout, ale občas chci tu nádheru ukázat prckům a možná bláhově něco předat dál. Když ale vidim jak jsou děcka mimo. Už se těším jak v Turecku chytne vzácnou parmu v malé horské říčce, o které se archeologové domnívají, že právě ona byla bájnou řekou Styx
reagovatmožná si řeknete že jsem blázen, ale tohle já nepříjmu.
- Středa 23. května 2012 v 17:11 ® Fryw reakce na …
-
chosebaits> Neomlouvej se, a brýle zahoď. Ale ty takhle škaredě zobecňuješ, urážíš tím vlastně nás i sebe a přitom vyčleňuješ sebe (a nás) jaksi nad společnost, že jsi (jsme) něco víc, a přitom jsme té společnosti součástí..Nazýváš naši společnost (tím sebe i nás) hownošťouraly…a já nevím, jestli bych něco takového mohl tvrdit, pokud bych si o sobě nemyslel, že jsem něco extra vyjimečného v té společnosti. A vovovo vo to de…-)
Martin Chmelík> Tyhle dva počiny které jsem jmenoval takovou pachuŤ dle mého názoru nenesou. Jsou to asi i starší počiny, které jsou spíš pro rybáře a nenesou ještě tak zjevné známky toho showbusinesu…
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:09 ® osprey reakce na …
-
Martin Chmelík> Právě jsem přišel z koupelny. Ještě mi šumí v hlavě. Cože se to tu probírá?
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:07 ® Martin Chmelík reakce na …
-
chosebaits> to není na růžový brýle, to je na výplach mozku.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:05 ® chosebaits reakce na …
-
Fryw> Jé promiň,už jsem nandal ty ružové brýle.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:02 ® Martin Chmelík reakce na …
-
troutkiller> No vidíš, to řve při mlácení do žlutého nesmyslu. Jak by asi řvala, kdybys jí ho tam zasunul?
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:01 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Fryw> Co je na tom hezkého, když to má pachuť intrik, podvodů a smyšlených scénářů?
reagovat - Středa 23. května 2012 v 17:01 ® Fryw reakce na …
-
Martin Chmelík> To se netýká jen Oty Pavla vs. JV, ale všech současných literárních autorů. Nejen knih, ale i filmů, seriálů, celkově kultury. Když porovnám neporovnatelné, tak díla Jakuba Vágnera jsou o několik příček lepší a hodnotnější než jiná produkce, bohužel i ta ČT, kterou platíme…
reagovat - Středa 23. května 2012 v 16:58 ® Martin Chmelík reakce na …
-
DJ> Ota Pavel to je autor, jehož knížky se budou prodávat a dědit po generace. Po JV za pár let neštěkne ani pes a jeho DVD a knihy se budou vyhazovat do koše. Už dnes se jeho DVD prodávají v Levných knihách za 49 Kč. Viděl jsi tam někdy Otu Pavla?
reagovat - Středa 23. května 2012 v 16:58 ® Fryw reakce na …
-
chosebaits> neurážej českého člověka. Mluvíš o něm v negativních konotacích, a zároveň jsme tu ale všichni češi nebo slováci a nikdo z nás takový řekl bych není…
reagovat - Středa 23. května 2012 v 16:55 ® troutkiller reakce na …
-
Martin Chmelík>Jako kráva
reagovat)Pokud v pelechu předvádí to co na kurtu tak je mi celej Vágus ukradenej
)
- Středa 23. května 2012 v 16:55 ® Fryw
-
Ale vedle těch rybích LEGEND má i dost dobré počiny. Celá jeho produkce se nedá házet do jednoho pytle, je různorodá, na různých kvalitativních stupních a má různé cílové skupiny. Třeba jeho knížka Můj přítel sumec je velice pěkná, čtivá, pěkně udělaná. Legenda jménem sumec, taky pěkné video.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 16:55 ® chosebaits reakce na …
-
Martin Chmelík> Správně!! To že někdo chytne např.kapra 30 kg je hezké,ale za otištění budeš jen rád.Když z něčeho uděláš trhák kde si lidi koušou nechty ,tak to je to pravé ořechové.Pořádná senzace a mnoho prodaných bulvárů je jeho chleba.Tady nejde oto jak vypadá atd.,ale kolik lidí to bude číst . Českej člověk je hownošťoural viz.Bartošová,Pomeje atd.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 16:53 ® DJ reakce na …
-
Martin Chmelík> Děláš v podobným oboru, v něčem se s tebou shoduju. Podobnej proudkt se dá ale prodávat i šetrně. Knížky O.Pavla se prodávaj i dnes a když vidím filmy dle jeho předlohy
reagovatKuba ale lidem tvrdí nepravdy a zneužívá je za účelem zisku a když teď nic neuděláme, může se stát, že dík lidem jako on příjdem o revíry. Už se pokoušel – první příklad bude genofond na Jihlavsku – už kupuje pozemky, pak se jen na svaz pošle oznámení o vyjmutí a tečka......
- Středa 23. května 2012 v 16:46 ® Martin Chmelík reakce na …
-
DJ> JV TO ŘVANÍ ODKOUKAL OD TENISTEK. Víš jak řve Sharapovová?
reagovat)
- Středa 23. května 2012 v 16:43 ® Martin Chmelík
-
Nicméně mi je JV ukradený, on neohrožuje tenhle stát ekonomicky. Sere mne vláda, která dnes zvýšila DPH a soukromníkům snížila daňové odpočty. To si překládám tak. Člověče zaplať nám ty naše rozkrádačky, korupci, zkrátka veškeré sviňárny co děláme. Takže já vlastně přihazuji svou prací do krabice od bot pro Ratha a jemu podobné šmejdy. Kurva kdy už se něco stane? Jak dlouho si necháme srát na hlavu? Takže milej JV, ty mne fakt netrápíš, ba naopak tě chápu, je to tvoje obživa. A kdo dnes nepodvádí a nelže? Jen ten, co má na kontě pár šlupek a žije od výplaty k výplatě. Tedy prostě BLBEC!
reagovat - Středa 23. května 2012 v 16:42 ® DJ
-
chosebaits> Nedočkáš, musela by přijít revoluce a náš jedinej Napoleon je v Liťáku:) Lidem se hodila kost a teď se zas pude vládě na ruku. Štve mě ale, že když od toho všeho chci zdrhnout k vodě, koukaj tam na mě bezelstný prckové, který maj falešnej vzor v podobě šaška, co řve jak tur když zvedá rybu. Dřepoval jsem váhy nad 200kg – frajeři co řvou ve fitku mě vždy dokázali pobavit
reagovata Kuba haleká ve filmech jak tur. Letos mi zpívala Jizera. Horská voda válela kameny štěrku po dně a ten šum
v přírodě má bejt ticho a klid.
- Středa 23. května 2012 v 16:38 ® Martin Chmelík
-
Přátelé, já to celé vidím tak nějak jinak. JV je možná dobrý rybář (určitě něco umí), ale dobří rybáři tak nějak nikoho nezajímají. JV je showbussinesman a aby ho někdo obdivoval, tak k tomu potřebuje storry, senzace, rekordy, paranormální jevy a já nevím co ještě. JV je taková Agáta Hanychová s koulema! Aby se jeho knihy a DVD prodávaly, tak je potřeba zapracovat na marketingu, lépe řečeno PR. Všiml si někdo, že většinou se okolo něj odehraje nějaká senzace hlavně v době, kdy mu vychází knížka či DVD? Jak říkám, prachsprosté SHOW založené na velmi dobře propracovaném PR. Cílem celého týmu okolo JV není uchvacovat zkušené rybáře, ale oblbovat děti a lidi, co nikdy v ruce prut nedrželi a živou rybu viděli maximálně v Tescu nebo při vánočním prodeji. A to zjevně funguje. Co mne více štve? Jeho myšlenka genofondu velkých ohrožených ryb s podtitulem soukromého revíru a dětského tábora. To si vykládám tak, že EU vymázne prachy nejen na ty ohrožené ryby, ale i na děti (velmi chytrý nápad), pro které postaví zmiňované sruby. Ty sruby budou obývat děti jen zlomek roku, zbytek času je bude za těžké peníze pronajímat těm rybářům, kteří se honí též za rekordy jako JV. Takže ten genofond ohrožených velkých ryb bude ještě OHROŽENĚJŠÍ!
reagovat - Středa 23. května 2012 v 16:31 ® DJ
-
troutkiller> V jednom rozhovoru pro nějaké radio asi radiožurnál říkal, že prodělal sloní nemoc – jedním z příznaků Elefantiosy je brutální otok šourku. Ne ale teď vážně, každej se může napravit a chytit se za nos. Já bejval kurva nafoukanej frajer než přišel úraz a já tak musel začít myslet jinak. Jedno se fakt J.V. nedá upřít. Dal do kupy partu několika desítek lidí co cejtěj podobně. Za to dík
reagovatA proti pravdě a odporu tolika lidí mu nepomůže ani přístup kolotočáře, jenž je mu vlastní.