Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 318.160 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 23. května 2012 v 16:24 ® chosebaits
chosebaits

Snad se dočkám jednou toho ,že pujdou i jiní na pranýř za to že lžou a okrádaj nás daňové poplatníky.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 16:19 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

FInnnp> :-D

reagovat
Středa 23. května 2012 v 16:18 ® troutkiller reakce na …

DJ>Postaví?Ne­blázni!Na to nemá dost velký koule!

reagovat
Středa 23. května 2012 v 16:15 ® DJ reakce na …
DJ

chosebaits> Centak možna – ale lhát dětem. Čekám že se nám rybářům Kuba postaví. Nehodlám děckům brát vzor, ten je třeba. Když je to ale vzor falešnej, je něco špatně. Místopřísežně prohlašuju, že když Kuba ubere na 60% a přestane lhát, budu jej ctít a rád se poučím od odborníků jenž předvede. To se ale nestane, musel by přiznat chybu a na to on nemá.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 16:10 ® FInnnp reakce na …

osprey> Já pana Spurného neznal,ale když před asi pěti lety zemřel otiskli jeho fotografii na titulní straně v Rybářství jako největší vydru Orlíku.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 16:06 ® osprey reakce na …
osprey

FInnnp> Já nepíšu, že jich Pták chytil bůhvíkolik a v jedné zátoce. Ale nějaké chycené má.

Informace o úlovcích pana Spurného mě minuly.

Snažil jsem se jenom napsat, že je možné lovit trofejní dravce do jisté míry pravidelně. Když člověk ví, co a jak.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 16:04 ® troutkiller reakce na …

chosebaits>Nejde o centáky ale o ty podvody se sucema,nikdy nechycenejma a neznámejma Arapaimama,vlat­noručně chycenejma Anakondama.Ten výčet je nekonečnej:-((

reagovat
Středa 23. května 2012 v 16:02 ® FInnnp reakce na …

chosebaits> Já rovných 24 cm.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 16:02 ® troutkiller reakce na …

osprey>Pana Ptáka nemužeš řešit,páč ten je na rybách víc než doma!Ještě se mi nestalo abych přijel do zátoky a on tam neseděl:-)

reagovat
Středa 23. května 2012 v 16:01 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

troutkiller>Tak asi blbě čtu. Že si moždá přidá nějakej ten cenťák???? Kterej chlap si nepřidá nějakej ten cenťák,že?????:-)

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:59 ® FInnnp reakce na …

osprey> Prý,ale pan Spurný trofejní ryby na Orlíku lovil dosti pravidelně.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:57 ® FInnnp reakce na …

osprey> Jen tě trochu opravým.Pan hajný Pták nikdy dvacet dvacetikilových štik na Orlíku v jedné zátoce nikdy nenachytal.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:56 ® troutkiller reakce na …

chosebaits>Nej­smutnější na tom všem je to co tady napsala většina rozumnejch lidí je bohužel pravda:-(( To co píše Blesk nebo vysílá Nova neřešim.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:53 ® osprey reakce na …
osprey

FInnnp> Neustále začínám sám u sebe a proto se v kritice druhých osob včetně JV velmi mírním. Vzhledem k tomu, že se živím podobně jako on (jen mnohem, mnohem skromněji), mám dost informací z různých stran a mohu v některých ohledech srovnávat. Bohužel je to srovnávání nesrovnatelného. V téhle zemi jsou desítky lidí, které bych si přál vidět v televizních pořadech a seznámit se s jejich zkušenostmi, názory nebo třeba jen příběhy ze života. Většina těch lidí sice ani veřejně vystupovat nechce, ale i kdyby chtěla, nemá šanci.

David Havlíček> Nemůžu ten seznam jakkoli komentovat. Někdo ho sestavil a odpovědnost za objektivitu té informace padá na jeho hlavu. Je fakt, že i trofejní ryby lze lovit do jisté míry pravidelně (viz třeba legenda Orlíku pan F. Pták). Já to neumím, nemám čas a prostředky.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:53 ® FInnnp reakce na …

chosebaits> Přesně tak.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:50 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

troutkiller> Já za nim nestojím a také ho nesoudím bo jsem nic špatného na vlastní oči neviděl.A to co říkaj jiní je dle tebe pravda?? O bulváru ani nemluvě!!!!Víš kolik už jsem slyšel blbostí a pomluv třeba na svou osobu.Viděj mě s vábničkou či s bojkama na fouse a hned jsem největší prase nebo chytám sumce na uhoře či líny atd.Až bude v Olympiáda disciplína závist,leš a dělání z komara velblouda tak češi budou mít vždy zlato.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:49 ® troutkiller reakce na …

FInnnp>Jak mužeš těm veledílum říkat škváry???Pár ryb už sem chytil ale když mi někdo tvrdí že sotva 80cm tygří ryba má hodně přez 30kg tak to už nedávám!Kdyby řekl pravdu ta muže točit maximálně pro National Horní Dolní!

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:44 ® FInnnp reakce na …

troutkiller> Já jsi snad ty jeho škváry seženu a kouknu na to,abych věděl čím se tolik prohřešil.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:37 ® troutkiller reakce na …

chosebaits>Nej­smutnější je to že jsou borci kteří i kdyby mistra při podvodu viděli tak tomu neuvěří páč je to přece pan rybář co dává rybám hudlany!Bohužel někdy tak dlouho že to chudák ryba nepřežije:-(( Taky druh chytˇa pust:-((

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:34 ® troutkiller reakce na …

FInnnp>Pokud z lidí nebude dělat blbce je mi ukradenej!Pokud sem ti zničil ikonu promin:-)) )Já bych ti spíš radil poslouchat lidi co ví a nemaji potřebu dělat z lidí pitomce.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:31 ® chosebaits
chosebaits

Ach jo.Ani jsem to nečetl,ale ACH JO je na místě.To opravdu nemáte co na práci a proto se šťouráte zase někomu v HOWNĚ.

reagovat
Středa 23. května 2012 v 15:21 ® FInnnp

Tak na Mrku byla na muj příspěvek reakce drtivější.....Já netvrdím,že se bláznivej Vágner nemá zkritizovat,ale on už každý pitva každý jeho krok.....At jsi každý začné sám o od sebe.

reagovat
Středa 23. května 2012 ve 13:12 ® troutkiller reakce na …

David Havlíček>Von je fakt dobrej:-) Pokud je jen 10%pravda tak je hvězda.Já se cíleně lovem štik nezabejvám a nej mám 85cm,nesahám mu ani po kolena:-( (Pro mně je borec třeba A.kterej na totálně mrtvé vodě kde pohořel uplně každej vyndá pár štik a jako bonus Okouna přez 35cm!To je pro mně pan rybář kterej umí!

reagovat
Středa 23. května 2012 ve 12:53 ® HaD reakce na …
HaD

troutkiller> Docela by mne, co týká těch gigaštik, zajímal názor místního štikobijce Ospreye :-)

reagovat
Středa 23. května 2012 ve 12:47 ® HaD reakce na …
HaD

troutkiller> byla to fuška, ale našel jsem to až skoro na konci:

reagovat
foto/forum/2012/th-img20522.jpgfoto/forum/2012/th-img20523.jpgfoto/forum/2012/th-img20524.jpgfoto/forum/2012/th-img20525.jpg
Středa 23. května 2012 ve 12:40 ® troutkiller reakce na …

David Havlíček>Je prostě nejlepší a proto nepřekonatelnej:-)) ))

reagovat
Středa 23. května 2012 ve 12:37 ® DJ
DJ

Super pánové, jsem rád, že každej tady ví o co jde. Dělejte s tím ale něco. Dejme svůj podpis pod petici, jenž podpoří pravdu. Mluvme o tom, vylepujme si na kufry aut samolepky s textem RYBAŘÍM NENÍ VÁGNEŘINA a td…

reagovat
Středa 23. května 2012 ve 12:34 ® HaD reakce na …
HaD

troutkiller> ono už tenkrát se tihle kluci, kteří jsou špičkoví rybáři, podivovali nad tím, kdo je ten Vágner, protože se v nějakém rybářském časopise objevil seznam největších ulovených štik na světě a JV tam byl v tom seznam tuším 7×. Měl ulovit během snad dvou let na Vltavě asi 7 štik okolo 20 kg. Nikdo tenkrát nechápal, jak je to možné. Tuším, že je někde v tomto fóru i scan. Podívám se.

reagovat
Středa 23. května 2012 ve 12:31 ® HaD reakce na …
HaD

troutkiller> Mno, kamarádi jsme už víc než deset let. Od dob vzniku „společenstva Křetínských ježatců“ :-)

reagovat
Středa 23. května 2012 ve 12:24 ® troutkiller

David Havlíček>Koukám že máme stejný známí:-)) )

reagovat