Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 318.161 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. května 2012 ve 12:23 ® HaD reakce na …
-
troutkiller> Taky mi to A. vyprávěl
reagovat - Středa 23. května 2012 ve 12:20 ® troutkiller
-
David Havlíček>Tak s tímhle nezbejvá než souhlasit!!!Tomuhle chytání já řikám na zbabělce
reagovatOd kámoše sem zaslechl jak s mistrem natáčel štáb lov Candáta na vláčku,Céčko už měla na gumu chycený i slečna od klapky a mistr pořád nic
Stál s prutem na břehu,chytal vázku za vázkou a neustále hlásil záběr s hláškou ten měl aspon 80!Ze zoufalství mu někdo nandal na hák šklajdu a mistr konečně chytl aspon chcípáka 40cm.Po schlédnutí sestříhaného pořadu kde mistr vyndavá jedno céčko za druhym sem přišel o všechny iluze!K tomu byl či nebyl stačí v telce schlédout mistrovo dílo Mongolsko kde ten lov na živou uvidíš na vlastní oči
(
- Středa 23. května 2012 ve 12:14 ® kety.vydra reakce na …
-
FInnnp> Necítím se jako homosexuál a nejsem homosexuál,tak bych si takové invektivy pro příště vyprosil.Pokud se jako buzerant a nýmand cítíš ty,tak je to tvůj problém,ale my dva jsme spolu husy nepásli.A myslím,že by ti prospěla návštěva optika,protože těch dioptrií budeš asi potřebovat dost
reagovat - Středa 23. května 2012 ve 12:12 ® HaD
-
troutkiller> člověče, když jsem slyšel o tom chytání tajmenů na živou rybu, tak to bylo to, co mě rozezlilo snad nejvíc ze všeho. To je jako bych jel třeba na TOP revír do Laponska, nabil na trojhák malého pstruha abych chytil toho velkého. A pěkně nechat na cígo zažrat. Nebo na Horní Vltavu se splávkem a rousnicí. Za to bych rozdával nikoliv články v bulváru, ale facky kalibru, že druhou chytíš o zeď.
Nicméně nikdo z nás u toho nebyl a neviděl to a tudíž fackovat nemůžeme.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 11:46 ® troutkiller reakce na …
-
FInnnp>Pokud je Vágner pro tebe vzor tak je mi tě celkem líto
reagovatBorec kterej má těch bot už tolik že mu to nebaští ani muj menší kluk je spíš k smíchu!Jen ty jeho užasný lovy v Mongolsku na živou nástražku(což je zakázáno),pujčování ryb na sádkách před Efftexem atd.Ten pán je bohužel takovej kašpárek pro ty co neví
- Středa 23. května 2012 v 10:43 ® hrdobec reakce na …
-
FInnnp>Předesílám,že je mi Kuba volnej,ale podle mě si za takovouhle popularitu muže sám. Asi uznáš,že dost jeho historek připomíná příběhy barona prášila a tak se nemuže divit,že to zvedne vlnu nevole mezi lidmi co rybařině rozumí a tudíž je zas tolik houpat jako laickou veřejnost nemuže. Kdyby mín blafal tak by byl u laika i tak oblíben a věřim tomu,že by to měl dobrý i u rybářů
reagovat - Středa 23. května 2012 v 9:38 ® HaD reakce na …
-
FInnnp>
reagovatRozhodně závist. Nic jiného. Já třeba strašně závidím, že si tohle nemůže přečíst můj syn o mě.
- Středa 23. května 2012 v 9:18 ® FInnnp
-
Češi jsou prostě banda buzerantů a nýmandů.Jak někdo trošku vybočí z ubohosti tak mu to hned všichni pěkně spočítají.Závist a házení špíny na druhé je mnohem větší zlo nežli,že někdo přidá nějaké rybě pár centimetrů.
reagovat - Středa 23. května 2012 v 8:58 ® kety.vydra reakce na …
-
Alivio> Mě pobavil už jen ten začátek – „Nejpopulárnější český rybář…“
reagovatNejpopulárnější díky čemu,že ho zná celá republika? Prezidenta zná taky celá republika,a co jako…
- Středa 23. května 2012 v 8:12 ® Shrek
-
tak ještě jeden link: http://www.super.cz/…-sumcem.html
reagovat - Čtvrtek 17. května 2012 ve 23:20 ® rgb23 reakce na …
-
MIG-35> pěkné, jen tak dál
reagovat - Čtvrtek 17. května 2012 ve 20:39 ® MIG-35
-
http://www.super.cz/…poskoci.html Tak kdo to byl??
reagovatTakhle očerňovat velmistra řádu.
- Středa 16. května 2012 v 17:13 ® HaD reakce na …
-
i mě
reagovat - Středa 16. května 2012 v 16:28 ® nnnap
-
nejhorší je, když to tahle špína vezme přes děti. To mi vadí strašně.
reagovat - Středa 16. května 2012 v 15:30 ® HaD reakce na …
-
osprey> bohužel je dost lidí, kteří těm kydům věří a nemají potřebu se dál informovat.
reagovat - Středa 16. května 2012 ve 13:51 ® osprey
-
Dnes v době Internetu nemá smysl lidem lhát. Po zadání hesla „barbus esocinus“ nebo „luciobarbus esocinus“ vyhodí Google daleko víc než tři obrázky ryb ze soukromých nádrží Sadáma Husajna, které jsou dle JV jedinými dostupnými materiály.
Například toto:
https://bassmatazz.wordpress.com/…us-esocinus/
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 10:32 ® Petas
-
Ten mě zase pobavil
http://www.super.cz/…-v-noze.html
reagovat - Sobota 24. března 2012 v 10:52 ® nnnap reakce na …
-
rgb23> tak je to tak. Největší radost ze sifla může mít jenom eunuch, jestli teda někdo pochopí, co jsem tím chtěl říci. Tedy i můj vztah k těmto sifilikům je podobný. Co mne však zajímá nejsou tito pacienti se sifilidou, ale jejich strávníci. Konzumenti, nejnadrženější bývají dokonce fanoušky… Je pro mne zajímavé sledovat, proč chtějí žít sifilický život se svým sifilickým vzorem. To je zajímavý. Sifilik ne.
reagovat
Jenom ještě poznámka k tomu, že pánko „Zajímavý“ má chodit přednášet do škol- TAK JESTLI TADLE KONZERVA TROPICKÝCH NEMOCÍ CHODÍ PO ŠKOLÁCH, TAK TO UŽ JE NA OTRÁVENÝ ŠÍP! Já doufám, že po změně na postech v ministerstvu školství se někdo zamyslí a vykope tu … mezi pixely na LCD na placený kanál, kam takový… patří! Do života ne, mezi lidi také ne! - Sobota 24. března 2012 v 0:49 ® rgb23
-
nnnap> staré, ale zábavné až smutné
reagovatna to že měl chlapec sedmkrát malárii, několikrát elefantiázu, říční slepotu… to se mu teda vede dobře… si kolikrát říkám, jestli vůbec stojí za to to komentovat.
- Čtvrtek 22. března 2012 v 9:44 ® MIG-35
-
A já už myslel, že ste na Kubika zanevřeli.....
reagovat - Středa 21. března 2012 ve 22:47 ® nnnap
-
něco na dobrou noc. http://life.ihned.cz/…jakub-vagner
je to sice staré, ale křemílek a vochomůrka také.
reagovat - Neděle 11. března 2012 v 8:42 ® kety.vydra reakce na …
-
regulus> Domorodci se nudí,jo?
Přidám perlu,ale asi nic nového.Co se týče Vágnerova „výletu“ do Mongolska…Byl jsem v „rybařině“ pro nějaké drobnosti a prodavačka měla možnost mluvit s chlapíkem,co JV dělal průvodce v Mongolsku a prý prohlásil,že je to pako a co se týká JEHO ulovených ryb-no,samozřejmě si je Kubík nechal „poskokama“ nalovit a Mistr už jen pózoval pro fotoaparáty…No konečná
reagovat - Sobota 10. března 2012 ve 22:24 ® chosebaits reakce na …
-
regulus>Cococo ???
reagovatJeště řekni že nemám pravdu??Aspoň malou pravdu.
- Sobota 10. března 2012 ve 22:14 ® regulus reakce na …
-
chosebaits> woe …
reagovat - Sobota 10. března 2012 ve 22:07 ® chosebaits reakce na …
-
regulus> Ty si blázen,proč si tam nezustal??? Víš co si mohl ušetřit peněz???Víš co stojí divadelní-zábavné předstravení od celosvětového umělce?????
reagovatTy nemáš rád kulturní dění????
- Sobota 10. března 2012 ve 22:02 ® regulus reakce na …
-
chosebaits> já dvakrát prošel kolem něj když slintal na veletrhu a su převágnerovanej na pět let. Jen z úryvků co jsem zaslechl když jsem prchal mimo doslech jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet, hučel tam do lidí, že v amazonii není internet, facebook, televize a ani elektrika, domorodci se nudí a chodí v osm spat, no prostě hrůza. původně jsem to chtěl natočit a dát do videí, ale to fakt nešlo.
reagovat - Sobota 10. března 2012 ve 21:26 ® Fryw
-
Koukám, koukám .-)
reagovat - Sobota 10. března 2012 ve 21:24 ® chosebaits
-
HEJ sledovači JV ,právě ho máte na ČT1
reagovat - Pátek 9. března 2012 v 17:42 ® rgb23
-
Fryw> dneska tam pózoval
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 v 19:52 ® MIG-35
-
troutkiller> Jiný kraj jiný…