Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 318.199 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 8. března 2012 ve 12:47 ® troutkiller reakce na …

MIG-35>To já sem zaslechl že modrou má jen štábkrypl:-)) )

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 11:24 ® Fryw
Fryw

Nemohl jsem si to odpustit, ale když byla řeč o té knížce, tak to sem sedlo :-)

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 10:47 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Fryw> :-D :-D :-D

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 22:36 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Fryw> :-D

reagovat
Středa 7. března 2012 v 16:37 ® Fryw reakce na …
Fryw
reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 21:12 ® MIG-35
MIG-35
:-D :-D :-D Nějakej kamrád mi říkával, že každý správný intelektuál má v knihovně modrou knížku…:-D :-D reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 20:26 @ gucci reakce na …

nnnap> Jediný co po revuluci jako jedna z málá věcí co se udělala dobře,bylo zrušení základní vojenské služby.Vojna nedělala z kluků chlapy,ale socky,alkoholi­ky,uklízečky,o­jebávky a vymaštěný debily,nevybavím si jiné zbytečný léta v mém životě než strávený na vojně.Vydrbat podlahu to jsem uměl dobře to je fakt :-)) , jestli se tak cíti chlap to nevím, já jsem si připadal jak profi uklízečka za 300 stovky měsíčně :-)) a ta další polovina jako mazák byla ještě zbytečnější.Bejvala uklízečka zaučuje další uklízečky :-)) , to byl takovej koloběh čistoty.. člověka to vymylo i zevnitř :-)) . Třeba by to potřeboval :-))

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 17:59 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

nnnap> :-D

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 14:11 ® nnnap
nnnap

jó služba po směně. Po odpoledním nástupu. Ostatní volno a vyvolení/ četa/ na kobzole. Rád na to vzpomínám. Oškrábat brambory pro 3000 lidí.:-) Když si vezmu, že nás tam bylo pár, z toho 4 zobáci, tak v praxi jsme to museli naškrábat sami čtyři. Už si nepamatuji, kolik pytlů to bylo, ale šlupek bylo pytlů asi šest.:-D A to škrabka stála v koutě, ale nesměla se používat. Na 3× to nemělo smysl, dělali jsme to tak na 5×, protože když jsme z toho udělali rychlý hranolek, tak nám to stejnak nebylo co platný. Kuchař potřeboval výkon, ne oškrabiny. No a jakou to má souvislost s pánkem rozmazleným, chudáčkem červivým? No přece, že by potřeboval tím pytlem brambor mezi oči od mazáka, přestal by si dokazovat mužství, mánička.

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 12:41 ® osprey reakce na …
osprey

Fryw> Filetování je i záležitostí odpadu. Je to kompromis – čím rychleji to chceš udělat, tím víc toho na té kostře zbyde.

Na vojně jsem dokázal oloupat brambor třemi krátkými tahy nože asi za 5 sekudn. Mělo to jedinou vadu – zbyla z něj tak třetina.

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 12:23 ® Fryw
Fryw

regulus> To si budu muset taky osvojit. Já si nějak nevybavuju, že bych vůbec za život rybu zpracoval, jen jsem klepl kapra po hlavě. Kamoš co s nim jdu na srázek mysli to filetovani nějak řešil a snad se to i trochu naučil, tak nam třeba poradí nějaky začátečnicky fígle…no a pak se podivame na mistry. A pak třeba budem kapry loupat jak banány :-D

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 12:13 ® osprey reakce na …
osprey

kety.vydra> Prošek byl šikovný místní praktik s implantovaným diagnostickým zařízením v podobě střepiny z války. Slavným ho učinily knížky Oty Pavla.

Skoro každý region měl takovou osobnost, ale Ota Pavel byl jen jeden.

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 10:26 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

osprey> Tak hluboce jsem nepřemýšlel:-)) Ten Prošek byl první,který mi přišel na jazyk:-)

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 9:27 ® džigit

regulus> tohle by Ti asi u kapra tak lehce neklaplo,ale taky jsou na něj fígle.
Jen pochybuju,že to budou „Vodňany“ předvádět :-))

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 2:01 ® regulus reakce na …
regulus
Fryw> nějak takhle bych si to představoval reagovat
Úterý 6. března 2012 v 1:57 ® regulus reakce na …
regulus

Fryw> a mě se zase líbí to filetování kapra, na to se půjdu podívat, třeba bych tu kurwu nemusel o vánocích vůbec kucat, jen bych ho stáhl z masa …

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 0:06 ® Fryw reakce na …
Fryw

rgb23> rád bych si necahl podepsat knížku. Ale program v pátek 12:15 vypadá hodně zajímavě. U toho by platilo to pořekadlo že není důležité vyhrát ale zúčastnit se určitě..

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:52 ® džigit reakce na …

rgb23> mně do teho netahej.Tady se přispim klidně :-))

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:46 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Fryw> podle programu ne http://www.bvv.cz/…dny-program/ ale čert nikdy nespí, takže možné je všechno:-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:15 ® Fryw
Fryw

Bude J.V. na výstavě v Brně?

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 23:06 ® HaD reakce na …
HaD

gucci> zřejmě máme jako národ jen málo osobností…

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 21:28 @ gucci reakce na …

Ted čekám na nějakou výraznou ikonu v oboru myslivost,užasný dokumenty jak stříli bílý nosrožce,geko­ny,jaguary,kor­morany,mamuty a prvního člověka>čecha co skolí jako první jetiho,zbije holíma rukama grizliho a natočí v HDečku lochneskou příšeru.Já bych do toho šel,ale už jsem starší,ale třeba to bude inspirace pro někoho,kdo má školu s třídou s oknem do buše…co lidi když to v rybařině nejde dál co se předělat na Hunting bijce

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 21:12 ® MIG-35
MIG-35

http://www.plastovky.cz/…g/vagner.jpg A já trotl sem si koupil okouna… :-D :-D :-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 19:28 ® osprey reakce na …
osprey

kety.vydra> A co starej Lauri Rapala?

A taky jsme u nás měli Lišku, Tejčku, Mahena nebo Šimka.

On je problém v tom, co na rybářovi oceňovat. Jeho úlovky? Chování? To, co předal druhým? To, jak ho vnímají ostatní?

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 19:06 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

džigit> Ano,bulvár(média) to oněm tvrdí,ale on sám pokud se nemýlím to osobě nikdy neřekl.Možná to řekl-já ho nesleduji.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 17:22 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Podle bulváru prej „král rybářů“,pche…To jak slyším,tak se mi kudla v kapse otvírá.Víš,kdo byl král rybářů? Prošek:-) :-))

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 15:44 ® džigit reakce na …

chosebaits> s tím bulvárem nevím,nevím.Právě bulvár o se něm začal vyjadřovat jako o největším a pak nás v tom všecky víc a víc utvrzoval…

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 14:53 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

DJ>Já mám Kubu u prd… a je mi celkem jedno co dělá!!Já ho nesleduji narozdíl od někoho a také ho nemohu považovat za lháře ,protože tam ten řekl tamto a tam ten zase ono. Pokud se držíž bulváru a toho že tamta paní povídala tak si prostě mimo.Ty ho soudíš a nemáš hmatatelnej důkaz,ale jen plky.Pár věcí jsem od něj viděl a myslím si své,ale na tomto základě ho nemohu přeci soudit a hnát na pranýř.Chápeš??

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 12:44 ® DJ
DJ

chosebaits> Je smutné, že se snažíš vyvracet potvrzená fakta, ale pokud tě můj text dovede pobavit :-) rád budu v psaní pokračovat :-) a pokud jsi milovník Kubofikcí, já mám také rád tvorbu scifi a fantasy, ale upřednostňuji autory, jenž netvrdí, že je to pravda :-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 10:07 ® nnnap
nnnap

chosebaits> na husa taky došlo… .

:-D
reagovat