Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 318.199 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. března 2012 ve 12:47 ® troutkiller reakce na …
-
MIG-35>To já sem zaslechl že modrou má jen štábkrypl
reagovat)
- Čtvrtek 8. března 2012 v 11:24 ® Fryw
-
Nemohl jsem si to odpustit, ale když byla řeč o té knížce, tak to sem sedlo
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 v 10:47 ® MIG-35 reakce na …
-
Fryw>
reagovat - Středa 7. března 2012 ve 22:36 ® 1Mara reakce na …
-
Fryw>
reagovat - Středa 7. března 2012 v 16:37 ® Fryw reakce na …
- reagovat
- Úterý 6. března 2012 ve 21:12 ® MIG-35
-
Nějakej kamrád mi říkával, že každý správný intelektuál má v knihovně modrou knížku…
reagovat
- Úterý 6. března 2012 ve 20:26 @ gucci reakce na …
-
nnnap> Jediný co po revuluci jako jedna z málá věcí co se udělala dobře,bylo zrušení základní vojenské služby.Vojna nedělala z kluků chlapy,ale socky,alkoholiky,uklízečky,ojebávky a vymaštěný debily,nevybavím si jiné zbytečný léta v mém životě než strávený na vojně.Vydrbat podlahu to jsem uměl dobře to je fakt
reagovat, jestli se tak cíti chlap to nevím, já jsem si připadal jak profi uklízečka za 300 stovky měsíčně
a ta další polovina jako mazák byla ještě zbytečnější.Bejvala uklízečka zaučuje další uklízečky
, to byl takovej koloběh čistoty.. člověka to vymylo i zevnitř
. Třeba by to potřeboval
- Úterý 6. března 2012 v 17:59 ® chosebaits reakce na …
-
nnnap>
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 14:11 ® nnnap
-
jó služba po směně. Po odpoledním nástupu. Ostatní volno a vyvolení/ četa/ na kobzole. Rád na to vzpomínám. Oškrábat brambory pro 3000 lidí.
reagovatKdyž si vezmu, že nás tam bylo pár, z toho 4 zobáci, tak v praxi jsme to museli naškrábat sami čtyři. Už si nepamatuji, kolik pytlů to bylo, ale šlupek bylo pytlů asi šest.
A to škrabka stála v koutě, ale nesměla se používat. Na 3× to nemělo smysl, dělali jsme to tak na 5×, protože když jsme z toho udělali rychlý hranolek, tak nám to stejnak nebylo co platný. Kuchař potřeboval výkon, ne oškrabiny. No a jakou to má souvislost s pánkem rozmazleným, chudáčkem červivým? No přece, že by potřeboval tím pytlem brambor mezi oči od mazáka, přestal by si dokazovat mužství, mánička.
- Úterý 6. března 2012 ve 12:41 ® osprey reakce na …
-
Fryw> Filetování je i záležitostí odpadu. Je to kompromis – čím rychleji to chceš udělat, tím víc toho na té kostře zbyde.
Na vojně jsem dokázal oloupat brambor třemi krátkými tahy nože asi za 5 sekudn. Mělo to jedinou vadu – zbyla z něj tak třetina.
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 12:23 ® Fryw
-
regulus> To si budu muset taky osvojit. Já si nějak nevybavuju, že bych vůbec za život rybu zpracoval, jen jsem klepl kapra po hlavě. Kamoš co s nim jdu na srázek mysli to filetovani nějak řešil a snad se to i trochu naučil, tak nam třeba poradí nějaky začátečnicky fígle…no a pak se podivame na mistry. A pak třeba budem kapry loupat jak banány
reagovat - Úterý 6. března 2012 ve 12:13 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> Prošek byl šikovný místní praktik s implantovaným diagnostickým zařízením v podobě střepiny z války. Slavným ho učinily knížky Oty Pavla.
Skoro každý region měl takovou osobnost, ale Ota Pavel byl jen jeden.
reagovat - Úterý 6. března 2012 v 10:26 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> Tak hluboce jsem nepřemýšlel
reagovatTen Prošek byl první,který mi přišel na jazyk
- Úterý 6. března 2012 v 9:27 ® džigit
-
regulus> tohle by Ti asi u kapra tak lehce neklaplo,ale taky jsou na něj fígle.
reagovat
Jen pochybuju,že to budou „Vodňany“ předvádět - Úterý 6. března 2012 ve 2:01 ® regulus reakce na …
- Fryw> nějak takhle bych si to představoval reagovat
- Úterý 6. března 2012 v 1:57 ® regulus reakce na …
-
Fryw> a mě se zase líbí to filetování kapra, na to se půjdu podívat, třeba bych tu kurwu nemusel o vánocích vůbec kucat, jen bych ho stáhl z masa …
reagovat - Úterý 6. března 2012 v 0:06 ® Fryw reakce na …
-
rgb23> rád bych si necahl podepsat knížku. Ale program v pátek 12:15 vypadá hodně zajímavě. U toho by platilo to pořekadlo že není důležité vyhrát ale zúčastnit se určitě..
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 23:52 ® džigit reakce na …
-
rgb23> mně do teho netahej.Tady se přispim klidně
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 23:46 ® rgb23 reakce na …
-
Fryw> podle programu ne http://www.bvv.cz/…dny-program/ ale čert nikdy nespí, takže možné je všechno
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 23:15 ® Fryw
-
Bude J.V. na výstavě v Brně?
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 23:06 ® HaD reakce na …
-
gucci> zřejmě máme jako národ jen málo osobností…
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 21:28 @ gucci reakce na …
-
Ted čekám na nějakou výraznou ikonu v oboru myslivost,užasný dokumenty jak stříli bílý nosrožce,gekony,jaguary,kormorany,mamuty a prvního člověka>čecha co skolí jako první jetiho,zbije holíma rukama grizliho a natočí v HDečku lochneskou příšeru.Já bych do toho šel,ale už jsem starší,ale třeba to bude inspirace pro někoho,kdo má školu s třídou s oknem do buše…co lidi když to v rybařině nejde dál co se předělat na Hunting bijce
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 21:12 ® MIG-35
-
http://www.plastovky.cz/…g/vagner.jpg A já trotl sem si koupil okouna…
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 19:28 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> A co starej Lauri Rapala?
A taky jsme u nás měli Lišku, Tejčku, Mahena nebo Šimka.
On je problém v tom, co na rybářovi oceňovat. Jeho úlovky? Chování? To, co předal druhým? To, jak ho vnímají ostatní?
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 19:06 ® chosebaits reakce na …
-
džigit> Ano,bulvár(média) to oněm tvrdí,ale on sám pokud se nemýlím to osobě nikdy neřekl.Možná to řekl-já ho nesleduji.
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 17:22 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Podle bulváru prej „král rybářů“,pche…To jak slyším,tak se mi kudla v kapse otvírá.Víš,kdo byl král rybářů? Prošek
reagovat - Pondělí 5. března 2012 v 15:44 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> s tím bulvárem nevím,nevím.Právě bulvár o se něm začal vyjadřovat jako o největším a pak nás v tom všecky víc a víc utvrzoval…
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 14:53 ® chosebaits reakce na …
-
DJ>Já mám Kubu u prd… a je mi celkem jedno co dělá!!Já ho nesleduji narozdíl od někoho a také ho nemohu považovat za lháře ,protože tam ten řekl tamto a tam ten zase ono. Pokud se držíž bulváru a toho že tamta paní povídala tak si prostě mimo.Ty ho soudíš a nemáš hmatatelnej důkaz,ale jen plky.Pár věcí jsem od něj viděl a myslím si své,ale na tomto základě ho nemohu přeci soudit a hnát na pranýř.Chápeš??
reagovat - Pondělí 5. března 2012 ve 12:44 ® DJ
-
chosebaits> Je smutné, že se snažíš vyvracet potvrzená fakta, ale pokud tě můj text dovede pobavit
reagovatrád budu v psaní pokračovat
a pokud jsi milovník Kubofikcí, já mám také rád tvorbu scifi a fantasy, ale upřednostňuji autory, jenž netvrdí, že je to pravda
- Pondělí 5. března 2012 v 10:07 ® nnnap
-
chosebaits> na husa taky došlo… .
reagovat