Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 318.199 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 4. března 2012 v 11:03 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

nnnap> Já bych možná řekl že už hranice někde stojí a ještě se čeká na Kubu:-D

reagovat
Neděle 4. března 2012 v 10:57 ® nnnap
nnnap

upálit na morální hranici. To rozhodně!

reagovat
Neděle 4. března 2012 v 10:46 ® chosebaits
chosebaits

DJ> Čéče od tebe uplně celá.Nechat se zmanipulovat bulvárem je opravdu husarskej kousek.Pokud se to zakládá na pravdě dle tvého a ty tomu chceš udělat přítrž tak doufám že to poženeš k soudu. JV je lnář dle tvého a nebo to bude jako před xxx lety???? Prohlásíme ho za lháře-čaroděje a zapálíme hranici a nebo uděláme soud jak za totáče z tvého přesvědčení???

reagovat
Sobota 3. března 2012 v 17:38 ® DJ reakce na …
DJ

chosebaits> a která část mého textu tě bavila nejvíc?

reagovat
Sobota 3. března 2012 v 16:32 ® chosebaits
chosebaits

DJ>Fakt dokážeš člověka rozesmát.BEZ SMAJLÍKU

reagovat
Sobota 3. března 2012 v 0:25 ® osprey reakce na …
osprey

HaDová> Omlouvá se za překlep. Rotenon.

Krom hmyzu to spolehlivě zabíjí i ryby. Údajně stačilo domorodcům bičovat vodu větvemi toho křoví, co to obsahuje a holky šupinatý šly břichem hore.

Nepodceňovat bylinkařinu:-))

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:55 ® HaDová reakce na …
HaDová

Míra Z.> :-)) ) fakt super

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:52 ® Míra Z. reakce na …
Míra Z.

HaDová> Díky. Už maminka mi říkala: „Jo blbinky, ty by ti šly“. Ale hlavně že to někoho pobaví :-)

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:43 ® HaDová reakce na …
HaDová

viz wikipedie – Rotenon je bez zápachu, používá se v širokém spektru jako insekticid, piscicid a pesticid. Přirozeně se vyskytuje v kořenech rostlin, například vinné révy. Způsobuje Parkinsonovu chorobu, když byl injekcí podán krysám, projevily se u nich příznaky této choroby. Rotenon zabíjí sladkovodního plže Lymnaea stagnalis útokem na mitochondrie v neuronech. Roztok Rotenonu se používá jako pesticid a insekticid.

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:40 ® osprey reakce na …
osprey

HaDová> Na jistý úlovek existuje bylinný přípravek – Rotenol se tomu říká. Po aplikaci stačí jen sbírat…

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:33 ® HaDová reakce na …
HaDová

nikdy nevíš, umí tvoje žena rituál, aby jsi chytil rybu????? – neumí, že? :-)) )))))))))))))))) a tahle jo

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:32 ® osprey reakce na …
osprey

HaDová> No já vím, že myslíš tu ze scénáře. Ale aspoň by vám nehrál bylinkářku někdo, kdo nerozezná šnytlík od mandragory.:-))

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:29 ® osprey reakce na …
osprey

Míra Z.> Jo, vydra by byl daleko větší problém.

Mě k tomu prohlášení s tyčkou inspiroval slavný Hitchcockův horror. Kdyby se tlupa opeřenců pokoušela zabít člověka, vypadalo by to úplně jinak.

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:28 ® HaDová
HaDová

já myslela, tu bylinkářku ze scénáře Míry Z ...... no jak myslíš … to „pude“ natočit, to se doladí – nevím, co ty vydry … to dáme taky, takže podzim 2012!!! čekejte NOVINKU – Míra Horáček – na rybách – :-)) )))))))))))))­)))))))))))) Nevím, jak zvládneš odjet na hřbetu plotice – ale to se zvládne taky :-) . vzkaz – Míra Z – fakt jsem se pobavila tím Vaším „scénářem“, jak dlouho už ne :-)) )

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:25 ® osprey reakce na …
osprey

HaDová> No, na to, aby to nebyl happy end, to by těch potvor muselo být fakt hodně. Chce to jenom udržet si co nejdýl obě oči a klacek v ruce:-))

Bylinkářka je moje žena, s tím nebude problém.

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:24 ® Míra Z. reakce na …
Míra Z.

osprey> V tom případě navrhuji, že jak na Tebe budou nalétávat kormoráni, budou Ti ještě 3–4 vydry okousávat nohy.

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 23:00 ® HaDová
HaDová

osprey> no jo, ale když na tebe ti kormoráni zaútočej, tak se děj prodlužuje – samo, že to bude happy end – ale chce to nový scénář :-) – zakousneš je či je umlátíš klackem? vyber si :-) nebo tě pokoušou a potrhají ....... ty se nějak ubráníš, ale děj se rozvíjí dál, jak v té divočině najít pomoc … možná ta bylinkářka? ...... ty „brďo“ to je na celovečerní film :-) . Míra Z to bude muset přepracovat — takhle to nelze natočit :-))

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 22:32 ® osprey
osprey

Já chci, aby na mě ti kormoráni zaútočili. Jenom prosím pět minut na přípravu – potřeboval bych si někde uříznout pěknou metrovou tyčku.

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 21:07 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Míra Z.> Jo,taky tě zdraví:-) Po dnešku…balzám na duši:-)

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 20:51 ® Míra Z. reakce na …
Míra Z.

Jsem rád, že se mladá paní v pátek večer zasmála. Že pozdravuju :-)

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 20:21 ® kety.vydra
kety.vydra

Míra Z.> Palec nahoru nad tvým scénářem.Aj robka řvala smíchy nad – „Boj trvá tři hodiny, ale nakonec Míra za mohutného řevu tahá z vody plotici 38 cm. Pláče, tentokráte štěstím. Film končí záběrem na Míru, jak se na hřbetu plotice potápí pod vodu malebného jihočeského toku.“:-D :-D :-D

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 19:02 ® HaD reakce na …
HaD

gucci> :-D DDDDDDDDD

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 18:47 ® džigit reakce na …

HaDová> sem se dobře pobavil…Děcka asi budou muset začít odkládat Jacka Londona :-))
Není on náhodou v nějakém projektu ministra školství? :-D

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 18:47 @ gucci reakce na …

HaDová> jo to ja jsem jednou taky vstoupil do teritoria ne jaguaru ,ale nepřispusobyvejch a nezdálo se,že měli tendenci neutočit :-)) ,taky mi nebylo nejlíp a přednásel jsem o tom na fizlarne a podpis nakonec taky chtěli .-)) , takže v poho…

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 18:32 ® HaDová
HaDová

http://taborsky.denik.cz/…0120301.html

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 17:47 @ gucci reakce na …

Míra Z.> oni by to tam nějaký komparzisti odmavali za pstruha ze sadek,samozřejmně film jako standart v HDečku a 3D :-))

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 17:30 ® regulus
regulus

Fishing Team Romeo> ten sumec je poystyrénová maketa bo co … ???? :-D :-D :-D

FOR ALL> že se na něj už nevyserete …

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 17:29 ® HaDová
HaDová

Míra Z.> :-))

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 17:25 ® Míra Z.
Míra Z.

Jako silvestrovské dvacetiminutové video pro všechny z Chytej by to nemuselo být špatné :-)

gucci – jen jestli by ti kormoráni nechtěli příliš velký honorář

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 17:03 ® Bigpista
Bigpista

David Havlíček> My ano, Míra asi ne :-))

reagovat