Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 318.251 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. března 2012 v 9:42 ® chosebaits
chosebaits

Já to říkám furt že je to borec ,když dokáže zvednout tolik lidí ze židle.Na tacích jako jste vy právě on žije-je sledovanej a čtenej a je jedno z jakého uhlu pohledu.To je jako s reklamou!!Buď musí bejt pěkná a nebo hnusná aby se dostala lidem do hlavy ,nebo pruměrná zapadne mezi ostatní pruměrné.PS -O vás se nepíše a tak nedostanate slušnej balík za ksicht na bilbordu .Co-ani zdarma vás nikdo na ten bilbord nedá.:-D

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 8:58 ® džigit

foky59> nelze než souhlasit.My to měli z knížek a pro dnešná mladý jsou tihleti kašpárci.Otázkou je,co komu víc dá…
On je vlastně JV takový novodobý K.May,oba umí „pěkně“ vyprávět :-))

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 8:04 ® troutkiller

Tisíckrát větší cenu pro mně má Drápalík kterej na férovku řekne že nic nechytl protože ryby nejdou než kašpar kterej si před příjezdem R.Hunta pujčí za balík Sumce na sádkách a pak ho jako náhodou lapne ve Vltavě!Jak už tu někdo poznamenal,nestojí za odplivnutí:-(( Božskej musel bejt pohled na mistra když Hunt vyslal Sumce kterej se měl vrátit na sádky směr Vltava:-)) ))

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 7:32 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Pikeperch> Nějak se mi nechce věřit modelu-Štáb:plná penze,Kubík:do­brovolně konzumující tučné housenky.Na to prostě nemá u mě kredit,abych mu to sežral:-))

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 1:12 ® 1Mara
1Mara

Tak tohle mě dostalo , už jsem se tak dloóóuho nezasmál :-D

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 23:42 ® nnnap reakce na …
nnnap

LuboO> hey mistře basu, tam tudam tydyt tam, Já koupím basu, tak jakou šanci mám?
D-d-d-d-bom…:-D No nic, vytáhnu svoje prkno a zadžemujem.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 23:38 ® LuboO reakce na …
LuboO

nnnap> foter by ti aspon zahral na gitare, nie? Ak bude v Brne, pojdem pre Davida vypytat podpis aj s venovanim…:DD

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 23:30 ® nnnap reakce na …
nnnap

LuboO> :-D , ne, to by si nedovolil ani se štábem, ani s fotrem.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 23:25 ® LuboO reakce na …
LuboO

nnnap> ty si ale nabruseny, co ti zasadol flek na rybach?:DD

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:07 ® nnnap reakce na …
nnnap

foky59> nad čím chceš slušně diskutovat? Nad dětským tělíčkem , zmrzačeným úchylem? Tady není prostor pro pravdulasku! Ať si žije jak umí. Soukromně. Ten člověk mi nestojí za dobrý den. Možná flusanec na zem, při osobním setkání, ale ze školy ho osobně vykopu!

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:54 ® Pikeperch reakce na …
Pikeperch

Míra Z.> To vypadá, že měli celkem slušnou spotřebu larev.:-D

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:52 ® foky59 reakce na …

Pánové Pikeperch a DJ líbí se mi že se bavíte slušně. Samořejmě máte názory odlišné vzhledem k věku a životním zkušenostem. Pro ostatní, uvědomme si že co je prezentováno na médiich jako televize, internet, případně jinak, je často poplatné. Řada lidí potom chce zažít to samé ale příroda je příroda, buďme ji vděční za to. Rybařím cca 40 let a zažil jsem toho dost. Ne vždy je nevětší ryba rovno nejsilnější zážitek.
A také jsem chtěl říci že ne vždy je pro rybu metoda Chyť a pusť výhra. Tím že je budeme jenom lovit a pouštět je neochráníme.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:43 ® Míra Z.
Míra Z.

Tak jsem to našel. Nejen JV přežil :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19906.jpg
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:26 ® Míra Z. reakce na …
Míra Z.

Jen k tomu přežití v pralese – někde jsem viděl foto JV s domorodcem jak přežívají v pralese díky jakési larvě, a před nimi stojí štáb čtyř lidí (kamera, mikrofon atd.). Takže ono to nebude tak divoké.
No a to řvaní? Viděl jsem video s nějakými dvěma borci, a ti řvali taky, a to tahali jenom štiky. Jo, Rapala se to jmenovalo :-))

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 17:50 ® Pikeperch reakce na …
Pikeperch

nnnap> Neříkám, že to tak nemůže být…

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 17:46 ® nnnap
nnnap

Pikeperch> na to přijdeš nejpozději v 75 letech, jak půjdeš do důchodu, jaký netáhla si živil a jakými lumpy ses nechal oblbovat. Za to to uspokojení,které v současnosti shledáváš, samozřejmě nestojí. Takže za 60 let, se sbíječkou v ruce, za třetinu minimální mzdy/ větší cenu tvá práce mít na trhu nebude, budou vás statisíce/ si vzpomeneš. Na půl mega a románek s mrtvou annou kundou.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 17:38 ® Pikeperch reakce na …
Pikeperch

DJ> Rozhodně souhlasím s tím, že jeho „zvukový projev“ je přehnaný. S anakondou si nejsem tak úplně jistý. Skoro bych i souhlasil s tím, že byla mrtvá. Ale co, vzácné vytoužené ryby chytil a v pralese přežil. Co se týče peněz, souhlasím s Vaším názorem, ale znám hromadu případů (a jedná se o podstatně větší částky), kdy jsou využity k naprostým a nepochopitelným hovadinám. Ať už podváděl nebo ne, můj názor zůstane stejný. (Časem se třeba změní, až zjistím, co zatím nevím.) :-D

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 15:56 @ gucci reakce na …

regulus> tak pro tebe ze 14 století,ale to máš jedno,když může mít sumec šupiny,tak zámky se stavěli i v 12 století a jestli chceš dám ti přednášku,až přijdou nějaký dotace :-))

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 14:58 ® DJ reakce na …
DJ

Nechci tě děsit,ale pokud máš svazovou povolenku a jsi členem ČRS můžeš brzo zjistit že revír který byl státní a ty jsi tam rád chodil je najednou soukromý :-) to je ale z mé strany jen spekulace, které se ovšem snažím předejít :-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 14:44 ® jajco reakce na …
jajco

DJ> Taky se nechci přít a rozhodně netoužím po osobní zkušenosti.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 14:39 ® DJ
DJ

:)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 14:38 ® DJ reakce na …
DJ

jajco – stačí sestřih, ovšem nebudu se s tebou přít. Tvůj názor vyvrátí až osobní zkušenost dojde li k ní.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 14:09 ® jajco reakce na …
jajco

DJ> A kolik těch filmů si dokoukal do konce?Asi všechny,protože kuba chytí rybu až nakonec!Za půl mega bys to dělal taky.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 14:01 ® regulus reakce na …
regulus

gucci> sice jsem se pousmál nad tím zámkem z dvanáctýho století, v dějepisu jsi asi chyběl, nicméně chápu cos tím myslel. Je to smutný, ale za tohle fakt JV nemůže, dotaz proč to tak je musíš asdresovat do Prahy nebo do Bruselu.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 13:31 @ gucci

Když už jsme u těch evropských dotácí,tak znám obec,kde se vesele bagruje obecní rybník za 30 mega z UE dotací a 100m od rybníka stojí zámek z 12 století,který chátrá a obec prý nemá peníze na opravu,nebo zakonzervování.Mě teda rozhodně nějaký JV nemůže posrat,spíš mi připadá,že jste zrovna ted spadli z Marsu

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 12:40 ® osprey reakce na …
osprey

DJ> Tak pod tohle se, kolego, podepíšu.

Akorát do posilovny jsem nikdy nechodil. Ale byly jiné příležitosti hrábnout si hodně hluboko…

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 12:18 ® DJ
DJ

Navíc krom jeho lhaní mě docela iritují ještě další maličkosti. Do úrazu (utžený prsní sval a kus ramen) jsem dělal silovej trojboj a při 130kg vlastní váhy jsem měl součet vah 610kg což už je lepší průměr. Lidem z téhle sorty sportovců vždy vadilo když do posilky přišel někdo kdo zvedal prd a hrozně u toho řval aby upoutal pozornost a pak vidim ulhanýho fracka kterej má na prutu rybu a je skoro jedno jak je velká, a ten řve jak by ho na nože bral:) Muj ty bože – devizou divočiny je ticho a potom co vidím jak se dotyčný projevuje ve filmech vím jediný, tenhle člověk ví o přírodě jen to co potřebuje a to mi věřte, moc toho není. Přečtěte si Starce a moře nebo stačí část textu od Oty Pavla kdy popisuje mluvení očí Holana s jeho otcem. Pravý lovec naslouchá, neřve, nelže, jen miluje pocit kdy čeká, naslochá, loví :-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 11:58 ® DJ
DJ

Pikeperch> Tome jsi Kuře ale i tak si tvého názoru vážím. Dost lidí tady bohužel Kubu poznalo osobně a jejich zkušenosti jsou žel bohu pravdivé. Tvoje tvrzení o zajímavosti přednášek má něco do sebe ne žené, nicméně jde jen o to a tady záleží jen na tvé volbě, zda chceš poslouchat Otu Pavla nebo Chucka Norrise. Ota Pavel nebo Popper – Popříčka mám raději :-) byl kluk jako ty nebo já. Jeho slova však i tak zaujmou a dle mého názoru by přednášky tohoto druhu přinesly mládeži mnohem víc, než lži o Mrtvých Anakondách ulovených vlastní silou či prokazování pochybných rekordů. Podívej se na stránky projektu, který má mládež seznamovat s naší přírodou. Takže znovu, z EU se investují balíky peněz na vytváření a opravy příroních krás, výuka v přírodě je zdravá, mládežnické org potřebují mládež a stát chce mládež dostat do přírody. Proč tedy investovat 500 000,– do pochybného mentora, když by to samé lépe a zdarma byla při požádání školou zvládla jaká koli místrní org. Sokol, Skaut, rybářská org a další. Nejen že jsem Jakuba nemusel kvuli jeho lžím, teď je tu další problém, rybáři jako ty nebo já příjdou o 500 000,– které by bylo možno použít na osádku, číštění řeky či opravu čehokoli co ji potřebuje a to kdekoli. Pokud zvládáš základní logické smýšlení, jistě problém pochopíš.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 9:24 ® jajco
jajco

Chvástalů je tady dost,ale tím sou rybáři známí!I já sem asi takovej,jen mě zaráží jak ho spousta rybářů odsuzuje a přitom ho zná jen z televize,občas mi připadá,ze je v tom i závist.Já ho taky moc nemusím,proto jak přehání hlavně s váhou úlovků.

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 23:06 ® nnnap
nnnap

Pikeperch> tome, díval jsem se ti do karty, protože se takto může zeptat jenom mladej kluk , no a průser je v tom, že to nemůžeš zatím pochopit. Nechci vypadat jako kokot, že ti to nevysvětlím, ale to je priorita tvé výchovy. Po té mi nic. Tvé mládí prozradilo to, že tápeš a připouštíš diskuzi tam, kde není co k diskuzi. No ale to má čas a to se může poddat. Jestli ne, pak jste ztracená generace takovými vágusi. Oběti. Ale každý svého cirkusu principál.

reagovat