Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 318.302 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 29. února 2012 ve 22:52 ® Pikeperch reakce na …
Pikeperch

nnnap> No, každý máme jiný názor. Jenom by mě zajímalo, co přesně myslíš těmi prioritami.

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 22:42 ® nnnap
nnnap

Pikeperch> mně neleží ani u kotníků. Profesně. Todle jsou sračky zábavního průmyslu. A nevím, nad čím uchcáváš. Vaše hodnoty a priority jsou pikaču ke zdi!
Jako sorry, ale jenom ubožák a nula bojící se být nulou si přidává. To je úroveň manga.

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 22:29 ® Pikeperch reakce na …
Pikeperch

DJ> Dovolím si s Vaším názorem nesouhlasit. Odsuzovat nám všem jde velmi dobře, ale odsuzujeme, aniž bychom na to měli právo. Ať už JV podváděl nebo ne, dopracoval se opravdu daleko. Jeho přednášky jsou velmi zajímavé, protože má o čem vyprávět, na rozdíl od většiny z nás. Samozřejmě připouštím, že si něco trochu domýšlí, ale kdo z nás ne? Kdybyste dokázal byť čtvrtinu toho co on,necekl bych ani brvou. Tak trochu (a neberte to prosím jako urážku) bych si přál vidět Vás na jeho místě…

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 20:31 ® DJ
DJ

Přátelé, kamarádi, rybáři a rybářky. To že si JV skrze tlak starýho jezdí po školách vrámci projektu seznámení s přírodou je nechutný – projekt by měl mládež seznámit s naší přírodou a vodní obsádkou. Projekt je ale postaven na honění ega tohoto lháře, jenž se bohužel hlási k Petrovu řemeslu a neznalí mají tendenci jej porovnávat a přirovnávat ke každému z nás. To že max. sazba za přednášku kterou doporučuje min. školství je 500Kč za hodinu přednášky a tenhle baron Prášil dostává 14000,– bych i kous, ale ať ty děcka nevoblbuje a naučí je něco o tom co je možný u nás. V každém kraji kousek od každé školy je potok nebo řeká – krásné místo v přírodě kde lec kdy někdo propral tučnou dotaci z EU tak proč dusit děti v tělocvičně. Dohoda školy s místní ORG. a nejen rybářskou, ale i sokolem či junákem by ušetřila mraky peněz a ušetřila mládež od lhaní, zajistila by nábor mládeže a stát by ušetřil na šarlatánech. Co víc napsat. 90% lidí říká, to se mě netýká, to mě nezajímá, ale co naše děti :-) Kdo tady by byl schopen dětem přednášet? Já ano.

reagovat
Středa 29. února 2012 v 1:46 ® rgb23
rgb23

co řešíte? JV se vždycky snažil „nezjištně zviditelnit“, tady někoho ukecal, dostal za to pár drobáků a rozjel se s kampaní po školách. Ta myšlenka je úžasná a nyní již jistě ani právně nenapadnatutelná. Z jeho pohledu stojím za ním, protože ptofituje z vyhrané zakázky, dělá co umí a pro studenty je to jistě zábavné a dramatické, možná i poučné… že se k tomu dá dostat přes jiné šedé pozadí, papínky, kamarády, náměstky a že celý ten moloch na tom nic neztratí, ba naopak, je taky jasné. V tomhle je dle mého JV pořád malá ryba, akorát už se učí plout protiproudu ke zdroji a tam při plné spolupráci už dokáže rozhodovat docela hodně… toho bych se nerad dočkal. Mentálně už na tyto úvahy dnes nemám takže končím mé myšlenkové pohochody a straním se do pstele.:-)

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 21:46 ® osprey
osprey

gucci> V pohodě. Ber to tak, že já dělal ve školství dlouho a přednášel u nás i režisér Menzel – a škola ho zaplatila ze svýho (něco se vybralo, něco bylo z nadačního fondu).

Přednášel jsem v životě z pozice svého dnešního zaměstnání pětkrát, z toho čtyřikrát zadarmo.

Tak si člověk občas rýpne. :-))

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 21:34 @ gucci reakce na …

osprey> tak musí být někdo v opozici, aby tu byla nějaká rovnováha, to by byla nuda ne kdyby každej jen přikyvoval.Chlapy já to nemyslím nějak špatně a David se už taky tak nečílí jako dřív :-)) .Já s toho mám srandu a koukám,že vy taky,to je jedině dobře :-))

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 21:33 ® džigit reakce na …

David Havlíček> dnes na více „odděleních“ Chytej :-))

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 21:26 ® osprey reakce na …
osprey

gucci> Odpověděl bych ti, odpověď by tě překvapila, ale když ty mi nevěříš… :-))

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 18:38 ® HaD reakce na …
HaD

gucci> :-) Erupce na slunci? :-)

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 18:27 ® džigit

gucci> už to nehul!!! Máš to trošku popletené…

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 18:10 @ gucci

No co tak si vydělá půl míle no,vy jste určitě taky dostaly svoje za ty propagandisticky videa o kormoranovi,pác se mi nechce věřit,že zrovna vy dva by jste něco dělali jen z přesvedčení.JV sice je bajkař,ale vy jak se snažite za každou cenu o objektivitu,tak to působí spíš jako křeč.Nikomu nefandím,neverím ani JV ani vám.Jinak co vám provedl?Zakazali vám pořad na telce?Nebo o co tady jde kurva?

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 15:46 ® nnnap reakce na …
nnnap

Fryw> :-D :-D

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 15:14 ® Fryw reakce na …
Fryw

osprey> Základem je mít kolotoč a navštívit s ním výstaviště v Praze na 1. máje .-))

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 12:30 ® nnnap
nnnap
:-D
reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 12:26 ® osprey reakce na …
osprey

nnnap> Koho teď, prosím tě, oslovuješ? :-))

A co se týče zatočení s komoušema – jak se to dělá? Taky bych si občas zatočil… :-D

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 12:17 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

nnnap> Kristova noho,nechceš toho nechat…?

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 12:15 ® nnnap
nnnap

s komoušema jsem zatočil a s vágusema si mám nechat kálet na hlavu? Vám nestačí terorismus jeho fotra? Nelze vědět a nepoučit děti! Uděláte to pro ně. Ne pro sebe.Teď zodpovídáte za to, v jakém světě vaše děti budou žít.Nikdo jiný.

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 12:10 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

jajco> Já jí to taky nehustím,není co,nedíváme se:-)

reagovat
Úterý 28. února 2012 ve 12:09 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

osprey> :-93;

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 11:53 ® jajco reakce na …
jajco

kety.vydra> To ti moji dva taky neví co je zač,ale dívají se na něj a baví je to.Já jim samozřejmě nehustím do hlavy,že je takovej,nebo makovej.Já osobně ho nemusím,ale na ty jeho filmy se taky rád podívám.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 11:51 ® HaD reakce na …
HaD

jajco> logicky – děti měly vždy rády pohádky a dobrodružné fantasy ala Indiana Jones

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 11:49 ® osprey reakce na …
osprey

kety.vydra> Absolutně vyčerpávající odpověď. Díky.:-))

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 11:40 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

jajco> Moje malá ještě naštěstí neví co je zač…

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 11:38 ® kety.vydra
kety.vydra

David Havlíček,Osprey : Můj příspěvek rozhodně neměl být obhajobou činnosti JV,páč tohle pitoreskní stvoření opravdu nemusím.Jen jsem se párkrát spálil,když jsem někde komentoval něco co jsem neměl,lépe řečeno,co jsem neměl ověřeno.

HaD:-) v 9:23 h: Raději nechci vědět.Sedím pořád.

Osprey v 10:04h: Pokoušíš mě o další pokus na ranní šavli (ber s rezervou).Ji­nak,samozřejmě to nebude dělat z „čistoty duše“,čili zadarmo.Kupodi­vu,tahle možnost mě vůbec nenapadla.

HaD v 10:15 h : Není co dodat.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 11:35 ® jajco
jajco

Chudáci děti budou mít plné hlavy třicetikilových ryb.Ale musím uznat,že i moji kluci se na něj rádi dívají.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 11:22 ® nnnap
nnnap

dotace, granty, dotace a zase jen zkuwené dotace. Nabalená špína a žumpa. Ten zkuvysyn překročit práh školy mého syna, se seznámí se severskou upřímností. Tato žumpa NEMÁ CO OVLIVŇOVAT DĚTSKÉ, NEVINNÉ DUŠE!!!! TO JE NA PĚST!!!

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 11:15 ® HaD
HaD

kety.vydra> jak píše Osprey. Takže nikoliv oslavováníhodná činnost pro mládež a společnost, ale velmi lukrativní až podezřelý byznys.

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 11:13 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

osprey> To nepovažuju za tolik přemrštěnou cenu. Tony Blair nebo Bill Clinton by byl dražší :-))

reagovat
Úterý 28. února 2012 v 11:04 ® osprey
osprey

kety.vydra> Zcela oficiální informace dostupná i v současnosti na zpravodajských serverech je taková, že za 18 přednášek zinkasuje JV asi půl miliónu. Viz text článku.

http://www.enviweb.cz/…ch-o-prirode

reagovat