Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí

23.7.2007 | ??? | 318.270 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 13. prosince 2011 ve 21:25 ® osprey reakce na …
osprey

Luccini> Udělám to jako Cimrman – onemocním zánětem spojivek, zánětem středního ucha, zánětem pohrudnice, zánětem plic a ještě několika dalšími záněty a budu psát jako velmi zanícený autor:-))

No a předtím ještě tu ploťku chytit…

reagovat
Úterý 13. prosince 2011 ve 21:22 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

osprey> já bych si říct dal…nemluvě o pěkném línovi

reagovat
Úterý 13. prosince 2011 ve 20:38 ® Luccini reakce na …

osprey> Někdo by se asi našel, ale je jich málo, možná kdyby o tom někdo napsal zanícený článek přibylo by jich.

reagovat
Úterý 13. prosince 2011 ve 20:00 ® osprey reakce na …
osprey

JohnyMad> Jenže ze 3 pound plotice si v Čechách nikdo na zadek nesedne:-)

Ale já si ji jednou chytím…

reagovat
Úterý 13. prosince 2011 ve 14:49 ® JohnyMad

Tak jsem skouknul na netu pár dílů „Catching the impossible“ s Martinem Bowlerem a je to nádhera. (Osprey přidal do sekce video krátkou ukázku). Když to porovnám s pseudo seriálem JW „Rybí Legendy“ nebo jak se to jmenuje, tak se musím fakt usmát. JW by se mohl od Martina mnohému přiučit. Asi to bude tím, že Martin je profesionální rybář a JW si na něj jen hraje. JW se honí za obřími sumci a Martin za 3 pound ploticí. :-93;

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2011 v 11:15 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

sunet> no ještě opravit vašeho Silarus glanis na Silurus glanis a bude to fajn, když už někdo machruje s latinou, tak by to měl umět :-)

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 23:50 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

sus1> Aha:-)

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 23:27 ® sus1 reakce na …

kety.vydra> Dle fotky s Roburem.:-)

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 23:25 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> Kety.vydrová ti vzkazuje,že žádné vyhmatávání na dalším srazu Chytej.cz nebude,protože je velká pavděpodobnost,že na dalším srazu bude taky:-))

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 23:15 ® kety.vydra
kety.vydra

sus1> Vlastní zkušenost nebo ti říkají kolibřík? :-)

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 23:12 ® sus1 reakce na …

kety.vydra> Copak čočka, ale jestli by spíš nepotřebovala objektiv na MAKRO ???!!:-))

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 23:11 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> Aby ti pak ale nepraskla čočka u foťáku:-)

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 22:45 ® regulus reakce na …
regulus

IV.TO.ŠIRDA> jo tak ty seš normální šmírák … :-D :-D :-D

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 20:14 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

kety.vydra> pokud chceš, tak na příštím srazu Chytej.cz vymáknu tebe :-))

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 v 17:42 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Robur> A sakra,tvoje EGO teda stoupne…ehm no…

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 v 15:15 ® Robur
Robur

navíc je celkem zábavné pozorovat, že můj šulda je ve finále zajímavější než celbrita s vlastním pořadem

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 v 15:12 ® Robur reakce na …
Robur

IV.TO.ŠIRDA> já se nezlobím, ještě jsi měla napsat, že ten kýbl mám na koule:-D

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 13:31 ® nnnap
nnnap

stojí za to vám zjistit, že robur je ženou?:-))

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 13:23 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> Ještě by to chtělo takovou tu šibovací klikací lupu na detail…

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 12:26 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

regulus> nevím, jestli to byl úhoř nebo monte… nebo jestli to mělo šupiny, ale bylo to větší než šňůrka od tangáčů,větší než žížala a se Zdendou to ani nehnulo… své gigantické kapry chytal dál…ale do Jakubové anakondy to mělo daleko…

Roberte promiň, ale musela jsem reagovat na amatéry :-))

reagovat
foto/forum/2011/th-img18977.jpg
Pátek 25. listopadu 2011 v 8:40 ® All Armor
All Armor

sunet> Protože tomu rozumí a MÁ INFORMACE RELEVANTNÍ (NA ROZDÍL OD TEBE). A v deltě Rhony (CAMARGUE DELTA)sumci žijí. A velcí. I když s tím TY nesouhlasíš, chechechechecheche ........... Já tam před 30 léty chytil svého největšího. Na přívlač.

Kua, ty víš všecko, tebe je škoda. Kdybys radil Hitlerovi, válka skončila za půl roku.

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 8:23 ® džigit

sunet> to je ovšem podstatné zatajení informací! Rybář má přece právo být objektivě informován,nesmí se mu zatajovat jeho karyotyp.Jak k tomu začínající,či běžný sumcobijec přijde? 

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 0:46 ® sunet reakce na …

kety.vydra> Tak jsem si našel na netu TV pořad o Legendách a hned mě zaujala jedna dosti podstatná věc. Sumec nesnáší slanou vodu, ani brakickou moc nemusí, proč se teda pokoušeli lovit právě v těchto vodách? Copak není nic jednoduššího, než tu vodu ochutnat?

Jinak opravdu sumec nemá šupiny na nebo zarostlé v kůži. Alespoň ne druh Silarus glanis (sumec velký). Též se divím, že nebyla zmíněná taková podstatná informace jako je jeho karyotyp 2n=60, či třeba to, že horní čelist je bezzubá :-) .

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 0:45 ® rgb23 reakce na …
rgb23

rgb23> zapálené cigáro a po dlouhé době rychle polklý prášek na spaní mně na dále utvrzují, že alespoň já až toto tady moc dnes nevyřeším… která ryba že to má a nemá ty šupiny… jsem vždycky šupinatého sumce zapisoval jako kapra, ale teď už se mi ty myšlenky nějak kříží, tak dobrou noc všem:-/

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 0:38 ® kety.vydra
kety.vydra

Tak to shrnem…:Podle ospreye má úhoř na sobě parkety,podle džigita měl sumec šupiny ve scénáři,sus si do mě nezapomněl rýpnout,David chytá chlupaté sumce,podle Robura bydlí úhoř v trenkách,Ivetka neví jestli u Robura viděla úhoře nebo žížalu,osprey s regulusem si nejsou jisti už vůbec,Robur se vymlouvá na šňůrku z tangáčů,ale není mu to nic platné,rgb23 to zazdil a džigit ho sepsul…Tím pádem jsem se dověděl úplný kulový.Tak vám kolegové děkuji.:-D :-D :-D

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 0:36 ® rgb23 reakce na …
rgb23

džigit> se snadno řekne, jsem donedávna myslel že když chytnu rybu bez šupin, je to sumec nebo kapr lysec nebo náhodou nepovedný výtvor praktikanta rybářské kuhyně, který tem filet rychle zpláchnul do řádu. Může to být i úhoř. Tady ale paseme po šupinatých sumcích… A teď babo rad jak a kde je teda chytit… aby nebyl průser ve vykazování ulovených ryb:-((

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 0:29 ® kety.vydra
kety.vydra

Došel jsem až včil večer,ale tady je větší rachot jak na všeobecné.A to jsem se jenom zeptal na sumčí šupiny…:-))

reagovat
Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 23:51 ® džigit reakce na …

rgb23> nesmíš to tak prožívat :-))

reagovat
Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 23:37 ® rgb23
rgb23

už se nehádejte kdo viděl tanga nebo úhoře! Mr. Velkovezírek konstatoval že sumec má šupiny, víc vědět stejně nepotřebujete.

reagovat
Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 21:33 ® Robur
Robur

IV.TO.ŠIRDA> jak to bnylo zezadu a z dálky, tak to byla šňůrka od tangáčů.-D

reagovat