Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 318.292 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 20:27 ® kulin reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Spíš lemrouch,maximálně láhor…
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 20:24 ® osprey reakce na …
-
regulus> Žížala jistě.
No, ten mi to dá sežrat
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 20:14 ® regulus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> fakt seš si jistá, že to byl úhoř?????
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 20:13 ® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> úhoře?!?
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 19:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
David Havlíček> Robur má pravdu…na srazu v Jetřabicích když šel krmit ryby a sundal trenky, tak jsem uviděla úhoře, ale nevím jestli šupiny měl…bylo to dost daleko…
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 13:54 ® Robur reakce na …
-
David Havlíček> a úhoř bydlí v trenkách…taky to mohu dokázat, ale raději to nechtějte
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 13:50 ® HaD
-
Velký omyl! Sumec má chlupy a mohu to dokázat!:)))
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 13:33 ® sus1
-
Jsem si řikal, Kuba v tv,tak kdo se tady zase první ozve.: ))
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 13:09 ® džigit reakce na …
-
osprey> to je furt podvádí,podvádí… třeba měl ty šupiny ve scenáři
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 13:07 ® džigit reakce na …
-
nnnap> přeložil už to někdo do češtiny? Já jen aby nevznikaly další legendy k názvu a tudíž i rybě samotné
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 12:56 ® osprey
-
Ostatně kdykoli vidím název tohoto fóra, říkám si: „Podvádí? V pohodě, všechno při starým. Hlavně aby nezačal nadvádět…“
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 12:55 ® nnnap
-
naši sumci nemaj šupiny, protože se nemaj šanci dovyvinout! To je furt- škvarky, škvarky, škvarky…Proto taky nemůže být řeč o našich sumcích. Ale si uvědomme, že mistr chytá na daleko jiných vodách a daleko lepčí sunce, věčí sunce! Jeho lidožravý měl i zuby! A jezdi za nima tam, kde je nemuže nikdo jiny najit, natož spatřit! To je velmi obtižny lov, to zvladaji jenom nejlepči z nejlepčich! Obavam se, že bude snadnější vyvrátit nadsvětelné neutríno, jak šupinatého sunce! A koukněte do wiki, tam už je Silurus glanis wagneri !
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 12:55 ® osprey reakce na …
-
džigit> Já jen odpovídám kety vydrovi na základě svého nejlepšího vědomí a svědomí.
Třeba budu v příštím životě za trest sumec, budou mě tahat na trojhácích z vody a ve chvílích rekonvalescence mi zbyde i čas na to spočítat si šupiny.
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 12:42 ® džigit reakce na …
-
osprey> to jen malí šupiny nemaj.Až chytneš tak velkého,jako pan dokonalý,uvidíš že uvidíš
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 12:08 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> Mě na fakultě říkali, že sumec šupiny nemá. Úhoř ano a dokonce při velmi detailním pohledu je možné je vidět. Jsou zarostlé v kůži a vytvářejí strukturu, která trochu připomíná parkety.
Buď od té doby pokročila věda a sumčí šupiny byly v kůži lokalizovány nebo pokročila evoluce a šupiny se sumcům vyvinuly anebo Kuba zase jednou nemá pravdu.
No a co, svět se točí dál.
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 11:03 ® kety.vydra
-
Vy si z toho děláte prdel,ale mě by to vážně zajímalo,„Kde soudruzi z EnDéEr udělali chybu?“
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 10:42 ® nnnap
-
a vůbec, co dělá s tolika perletí? Že by kytary, sem si nevšim!
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 10:40 ® nnnap
-
sumec to musí někde vypotit, ty kapří šupiny! Že by je vysral sem si nevšim!
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 10:39 ® Bigpista reakce na …
-
Robur> Kuba šupiny nemá, bo nežere kapry, šak čti pořádně!
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 10:38 ® Robur reakce na …
-
nnnap> sem zmaten má šupiny sumec nebo Kuba? Zatím jen začínám tušit, že má Kuba elektronový mikroskop.
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 10:30 ® nnnap reakce na …
-
kety.vydra> Tak to vidíš, 20 roků si chytal blbě. Nějaký mrzácký poddruh! Správný sumec má šupiny. A ví to každý správný rybář. Copak žere sumec, he? Kapry! A mají kapři šupiny? Mají!
Navíc jenom blbec jde na ryby bez elektronového mikroskopu. Každý správný rybář chce poznat svého kámoša! Udělá proto vše! Ty je jenom chytáš, ale on je studuje, pan ribař!
A určitě šupiny má, protože za tak velkého blba ho nepovažuji. To by překvapil i mne
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 10:19 ® kety.vydra
-
Chlapi-dotaz do pranice,protože po víc než 20-ti letech rybařiny si po včerejším shlédnutí Vágnera připadám jak debil.Né,že bych byl nějaký hnidopich,ale kurnik,všude v knížkách se píše,že sumec má lysou kůži bez šupin.A včera „pan geniální bezchybný“ vypotil,že sumec má v kůži šupiny.Tož to jsem se málem udusil večeří,protože mim to přišlo jak „klín do hlavy“.Tak se ptám-MÁ SUMEC V KŮŽI ŠUPINY (asi jako úhoř) NEBO NE ?
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:31 ® Fryw reakce na …
-
noba> s tím Nohavicou je to možná tak, že někdo něco vypustil do novin a spousta lidí se toho chytlo. A jestli to je nebo není pravda nikdo neřeší…
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:22 ® nnnap reakce na …
-
Ddžigit>
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:19 ® MB
-
Na Vágnerův pořad koukám a celkem se mi líbí. Takové řeči jakože je to moc komerční a on sám, že by se bez protekce nikam nedostal, ty sou podle mě docela mimo, když se tím živí, komerční to bude vždycky a to, že využil protekce, kterou možná měl, mu můžeme jen těžko vyčítat – kdo z nás nikdy neudělal to samé?
Jinak tímto nechci vzbudit dojem, že jsem nějakým jeho skalním příznivcem, jen mi tenhle jednostranný pohled vadí. Málokdo řekne: „Vágner dělá dobré filmy.“, ale o tom, jaký je podvodník, protekční dítě a člověk bez etiky slyšíme pořád…
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:17 ® džigit reakce na …
-
nnnap> Jakub?
reagovatsem nevěděl,že krom …no vlastně áno,úplný básník a hlavně lidový vypravěč
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:09 ® nnnap reakce na …
-
džigit> Hroch běžel ve vodě a přitom mlaskal rušil tím polední klid krokodýl na břehu čelistí práskal tak na něj opičák vlít
Vyprané prádlo v košíku leží slepice kvoká, na střeše pták holčička domů na oběd běží odněkud zdálky zahoukal vlak
Králík si hlasitě dupnul Pošťák začal utíkat Králík ho ještě nakopnul Pošťák začal volat
Já tě, koule, asi nakopnu S tím jsem já hnedka hotovej
Deset let tvrdě trénuju Víš, to je za tu žížalu
Prosím tě, o čem to mluvíš? Nedělej, jakože nevíš
Že nevíš, kam koulí házíš Koulař nevydržel to do ní kop
Koule leží, noha letí Udělala pěknej obloukNáhle strašné podezření Do hlavy se zahryzlo
Kočka vedle kýblu vrní Srdce mi zamrzloJestli myslíš tohodle, tak ten je o 2 řády lepší básník, jak jakub
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:46 ® džigit
-
nnnap> no pokud je to jen jeden z Tvých průserů,tak velký
reagovat
Nejsi náhodou ten fousatej v „lenonkách“,to by mi bylo líto… Nerad bych se dotknul největšího folkaře z největších - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:45 ® nnnap
-
Pitrys> mám ještě jednu kartu. Lepčí.
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:28 ® noba
-
ale pobavilo mě 1600l benzínu
.
S tím nohavicou jsem to zřejmě nepochopil. Pac jinak nevím
reagovat