Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 318.332 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravitnečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:19 ® Pitrys
-
džigit> Klídek, podívej se do jeho karty. To bude nějaký mistr světa a ředitel zeměkoule v jedné osobě. A nebo spíše brouk Pytlík.
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:07 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Svážeme ho do pytle a hodíme ho do řeky (Jak dostat tatínka do polepšovny).
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:06 ® kety.vydra reakce na …
-
nnnap> Nohavica a tragéd?
reagovatNo kolego,taď si hraješ s ostravskym ohněm
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:05 ® nnnap reakce na …
-
džigit> tak třeba u mne. To je dost velký průser, ne?
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:50 ® džigit reakce na …
-
nnnap> u koho skončil Nohavica?
reagovatsilné tvrzení
- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:40 ® nnnap
-
já bych do toho závist netahal. Je to stejný tragéd jako nohavica. Do toho šuplíku se zařadil sám. U slušných lidí skončil dávno.
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:14 ® kety.vydra reakce na …
-
Fryw> Včera jsem na to zapomněl.Ale jak tak čtu,tak jsem o nic nepřišel.Díval jsem se na Šašek a královna a bavil jsem se asi víc než bych se bavil u Kubíka (pokud tam fakt byla jen jedna ryba)
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:06 ® Bigpista reakce na …
-
Fryw> Poslední díl jsem neviděl, dnes na to mrknu na netu…
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:05 ® Bigpista reakce na …
-
kety.vydra> Tu diskuzi nekomentuju a iluzi o vědomostní a intelektuální úrovni průměrného občana ČR (ale klidně bych mohl napsat Evropy, světa) jsem už dávno někde vytratil
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:00 ® Fryw reakce na …
-
Bigpista> Tak to prostě dneska funguje. Zájem vzbudí jméno a pak teprve ta činost. Kdyby byl nadpis „Pepa z Půlkova šel vysazovat pstruhy“ tak to není žádná senzace. Tohle dělení společnosti na celebrity a ty ostatní se mi nelíbí, ale mainstreamová novinařina tak bohužel funguje
A co říkáte na další díl pořadu? Tento byl docela slabota, 3/4 děje se točilo kolem neposlušného motoru a pak jedna ryba. Škoda, snad bude příští víc o rybách.
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:52 ® kety.vydra
-
Bigpista> Ta diskuze pod tím článkem…no to je horor.Jeden odborník vedle druhého,co názor to perla,až na výjimky.Když budu „střílet do vlastních řad“,tak my jsme fakt hloupý národ a bude hůř.Některé názory fakt mi hlava nebere-nejvíc mě dostal názor,že kormorán je u nás stejně původní druh jako pstruh…
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 11:53 ® Bigpista
-
A co Kubova další aktivita? http://www.novinky.cz/…ych-rek.html
Škoda, že nikdo nepíše o těch, kteří to samé dělají každoročně…
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 11:11 ® IVO reakce na …
-
noba> možná by si měl autor doprovodných komentářů ujasnit, co je návnada a co nástraha. Označit sumečka na třech trojhácích jako návnadu mi přijde v takovém pořadu jako neprofesionální.
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 11:11 ® IVO reakce na …
-
noba> možná by si měl autor doprovodných komentářů ujasnit, co je návnada a co nástraha. Označit sumečka na třech trojhácích jako návnadu mi přijde v takovém pořadu jako neprofesionální.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 23:18 ® Robur
-
no vidíte a já šel do divadala na Hurvínka, nakonec je taky blonďáky. Nejlepší hláška: ta´tulda: já z tebe ztratím rozum. Hurv: to máš blbý, malý věci se těžko hledaj…
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 22:30 ® noba
-
tak dnesní díl stál vzkutku za prd
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 18:33 ® kety.vydra reakce na …
-
noba,All Armor:Neříkám,že ten pořad je špatný,není.Taky se na něj dívám,hlavně na ty ryby,ostatní (Kubu) se snažím nevnímat,leze mi na nervy.Jak říká Robur,je to asi zatím to „nejlepší“ od něj.Jen prostě Kubíčka nemusím a myslím si o něm svoje,toť vše.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 13:51 @ All Armor reakce na …
-
Robur> Proto je ta Jakubova arapaima tak ceněná. Kdyby chytil kapra na Václavském náměstí, nikoho ve světě to nezaujme. I tak by to bylo nejspíš na Vánoce…
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 13:31 ® Robur reakce na …
-
All Armor> nepokulhává ti tn příměr, kapr na Václaváku je možná cennější než Arapiama z Amazonky
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 12:07 @ All Armor
-
Opakuji: Jasné, že je Jakub podvodník a nebyla to arapaima, ale kapr a ne Amazonka, ale Václavák. Závist je jedna z nejhorších vlastností.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 12:06 @ All Armor reakce na …
-
noba> Mi taky. Jakub se vymakal, měl jistě i štěstí a ze začátku razantní finanční podporu. Ale jak se říká, „komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí“.Je třeba na něj být pyšný, ne na něj ze závisti plivat.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 12:02 ® Robur reakce na …
-
noba> je třeba uznat, že máš pravdu. Nebo lze říci, že je to asi to nejlepší od něj, krom poučování dětí ve studiu Kamarád či jak se to jmenuje. Soudím tedy jen po vidění Lov sumce na Amazonce
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 10:35 ® nnnap reakce na …
-
All Armor> tak erotika je pro každého. Mně se líbí, jak si drží ruce, aby to holky nerozjely. Pouze ta vlevo je buď už vyhaslá nebo čeká na tvrdé.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 10:13 @ All Armor reakce na …
-
noba> Mi se víc líbí mladé baby.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 10:10 @ All Armor
-
Alivio> No to máš pravdu, dojímala mne ta sofistikovaná technologie zabíjení. Mamrdi v zeleném se výškrábali se do hor, flintu dali na stativ, zaměřili se optikou, použili laserový dálkoměr, balistickej kopjútr jim vypočítal parametry střelby (pinklich jako v tanku – vítr, teplota vzduchu, promile střelce etc.)a hrdinný lovec zmáčkl elektronickou spoušť, jako u foťáku. Jelenec do schytal na komoru a následovalo focení hrdinů. To naše rybaření je podstatně víc o čistém lovu.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 9:59 ® noba
-
nemůžu si pomoct,ale mě se ten pořad líbí.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 9:59 ® kety.vydra
-
rgb23> Mě se líbí ta diskuze pod tím článkem,to bude samý laik…Ale hlavně,že je Kubík machr
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 8:36 ® nnnap reakce na …
-
rgb23> hahaha, natahuje ruce jak nejzoufalejší kapří předpaženka na mrku
reagovat
Nevím proč mám ten dojem, jak vidím jeho vyšklebený pysk, že mi naplival do tváře. Asi mám nějaké soukromé trauma a měl bych o tom natočit 13 komoru - Středa 2. listopadu 2011 v 1:25 ® rgb23
-
další zpestření: http://www.novinky.cz/…e-kongo.html
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 2:01 ® kubas
-
Fryw> To omrzí velice rychle… Bohužel je to kanál skoro „o ničem“ , sliboval jsem si od něj víc teda
reagovat