Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 318.371 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 5. listopadu 2010 ve 23:21 ® ladamaj
ladamaj

osprey>Míro když to dokáže ostatní strana tak bych byl asi to tál vymaštěn a nepřiznat chybu že to opravdu zbytečně došlo tak daleko.Jinak řečeno čověka bez chybného jsem ještě nepotkal takže i já mám své OK.

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 23:12 ® LuboO reakce na …
LuboO

sus1> ty stale o tom Chuckovi, ty ho mas urcite nad postelou na plagate…:))

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 22:20 ® sus1

Co by za to Chuck dal, mít ve svém foru takovej elent.:-))

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 20:28 ® osprey reakce na …
osprey

ladamaj> Věř, že jsem velmi rád, že se to nějak urovnalo. Snažil jsem se tomu vyhrocení předejít a snažil jsem se, byť ne nijak světoborně o nějaké urovnání i potom, co se to trochu zvrtlo.

Patříš sem a to, že ses nakonec dokázal omluvit, mě hrozně těší.

PS: Pozdravuj manželku.

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 17:05 ® Robur
Robur

ne nadarmo se říká: Nedráždi hada bosou nohou…

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 16:43 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Saturnin> Au :-O

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 15:31 ® Knapik
Knapik
i menší kousek umí pozlobit reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 15:13 ® IVO reakce na …
IVO

Alov> myšleno všeobecně – pokud někdo šlápne vedle a je ochoten to přiznat a navíc se omluvit, tak to ocením.V dnešní době plné arogance , egoistické onanie a verbálního osočování to zase tak samozřejmé není. Jsem rád, že se ten vcelku zbytečný spor uzavřel smírem.

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 14:40 ® Alov
Alov

IVO> Ocenění si zaslouží jiná gesta. Omluva za nerozvážnost tím gestem rozhodně není :-)

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 14:38 ® Alov reakce na …
Alov

ladamaj> Jsem rád a samozřejmě přijímám :-) At ti kontrola dopadne dobře. Budu držet palce :-)

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 14:22 ® ladamaj
ladamaj

Alov>samo sebou to beru a omlouvám se rovněž v afektu člověk napíše spoustu věcí a ani já nejsem bez chybný i když sem byl dost nepříčetný ale to je také i mou bývalou prací o které se nechci a nemohu bavit,to že dělám hrubky je i mojí chorobou o které ví někteří z chytej co se mnou jezdí na ryby takže doufám že to bude ok.Včera sem psala žena já ležel mám před sebou kontrolu u lékaře a musím být v klídku a pohodě každý to bere jinak a jinak pak reaguje a to to se nemělo asi stát tak budu doufat že i ty vezmešrozum do hrsti apřijmeš mojí omluvu jinak vše ok.Láďa

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 14:03 ® IVO reakce na …
IVO

Alov> ocenění hodné gesto.

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 ve 13:26 ® HaD reakce na …
HaD

Alov> Asi máš pravdu…

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 11:27 ® Alov
Alov

Pánové…
Je to marné, marné, marné…
Já už se rozhodl, že Laďovi dám pokoj. Nečekal jsem, že na mé příspěvky bude reagovat tak jak reagoval. Zažil už jsem v životě různé týpky, ale tohle ve své sbírce ještě nemám.
Každopádně pokud někomu pohrozil vlastnictvím stříkačky, tak je třeba to brát trošku s nadhledem. On to jistě tak nemyslí a pouze mu došli argumenty. Věřím, že jednou přijde čas, kdy mu tohodle všeho bude líto.
Já osobně, kdybych tušil, v co se náš minikonflikt zvrhne, tak bych si radši napráskal po rukách a držel hubu. To mi věřte. Ale už to nejde vzít zpět. Bohužel..

Ač to bude znít možná pro některé jako alibismus, rad bych se Ládovi omluvil…

ladamaj> Takže Ládo. Nechtěl jsem, aby sis bral mou kritiku vuči tobě osobně. Netušil jsem, že tě to tak zasáhne a že to strhne vlnu jakési virtuální nenávisti vůči tobě. Věřím, že spoustu špatných věcí, co si tu napsal tě ted mrzí. Stejné to je i u mě. Vím, že si s tebou život šeredně pohrál a věř mi, že mi to je líto. Tohle si nezaslouží nikdo. Proto bych byl rád, kdyby jsme tuto kapitolu uzavřeli a jeli dál. Ačkoliv se to nezdá, nejsem konfliktní typ. Jen prostě mluvím „co na srdci, to na jazyku“. Jsme jací jsme a pochybuju, že nás něco změní. Takže budu rád, když přijmeš mou omluvu a to i přesto, že z nás topkamarádi asi nikdy nebudou. To je hold život. Hodně štěstí…

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 11:16 ® -tom-

Nemohl bejt ten had klidnej, protože byl nažranej a trávil? To se pak možná tolik necuká, ne? Když to vezmu podle sebe, nedělní knedlo-praso-zelo + pivko, pak lehnout… a i kdyby mě někdo přenášel z místnosti do místnosti, tak maximálně kecnu „co děláš?“ a nehnutě ležím dál :-D

Ale nevím, v hadech se absolutně nevyznám a machruju leda na slepejše, takže bych tu, už z logiky nicku, věřil odborníkovi z nejpovolanějších – HaDovi :-)

reagovat
Pátek 5. listopadu 2010 v 11:06 ® sears.13 reakce na …
sears.13

HaD> Máš to tam, ale nevím jestli to pochopíš. Já to vůbec nepobral. Je mi z něho nějak smutno.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 23:45 ® regulus
regulus

ladamaj > mezi nama děvčatama, pohybuju se už na tomhle serveru nějakou řádku let, ve tvým případě vím vo co go a vůbec ti to nezávidím i když tě osobně neznám. Dlouhou dobu jsem tak nějak „toleroval“ tvoje výstupy, ale nejen v poslední době zacházíš do extrémů a to mi věř, ti vůbec na popularitě nepřidá. Jediný co ze tvého vystupování zbude je dojem, že tvoje životní neštěstí, za který nikdo z nás ostatních nemůže, tě tak psychicky poznamenalo, že se s tebou nedá normálně komunikovat a to si myslím, že by dobře nebylo, především pro tebe. Beru tě jako virtuálního kolegu, kterej měl kurevskej pech a dopadl fyzicky blbě, to ale neznamená, že musí dopadnout blbě i psychicky, takže si po sobě zkus přečíst svoje příspěvky a zamyslet se nad tím, jestli není pravda trochu jinde než jsi tvrdil. Přeju ti hodně zdraví, alespoň v rámci možností.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 23:23 ® HaD
HaD

sears.13> jojo, taky mi vyhrožoval. Přepošli mi, co psal Tobě.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 23:21 ® džigit reakce na …

osprey> tak trochu to sleduji.Různé pořady a články o maxi hadech,dokonce byl nedávno nějaký v TV.Ovšem nějak se jim nepodařilo jít ani těch sedu metrů…

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 23:05 ® HaD reakce na …
HaD

sears.13> názor beru. Nicméně znám názor skutečných odborníků na hady a vesměs si myslí něco jiného. Ale principielně je to fuk, protože se bavíme o živém hadovi v kondici, nikoliv o zdechlině.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:59 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Ad video – jo, proto bych ji nedržel v prstech.

Viděl jsem i literární údaj 9,15 m a cca 300 kg, ale ono je to těžké. Někde v pralese zabijou Indiáni hada (ne HaDa) a naskytne se k tomu běloch, co má nedej Bože metr (kdo ho do Amazonie tahá). On anakondu změří a oni ji sežerou. Šmytec.

Vzhledem k tomu, že dneska je velká anakonda vzácnost, ulovily se ty 8 – 9 m kusy spíš v 19. – 1. pol. 20. stol. Takže foťák obvykle taky nebyl. Takže byl nakonec jen chlap, co se dušoval jak někde něco změřil.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:44 ® rgb23
rgb23

kousek hadích údajů z extremescien­ce.com
The largest anaconda ever measured was almost 28 feet long with a girth of 44 inches. She wasn't weighed at the time she was caught, but scientists estimate that she must have weighed over 500 lbs. Tj. hrubým odhadem-převodem, těsně přes 8 m délky, 112 cm obvod, a cca 230 kg. Jakub ale určitě chytil větší, a pokud ne, jistě to brzo napraví:-)

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:37 ® kety.vydra
kety.vydra

Já nevím,mě ta Anakonda co drží JaVa příjde mrtvá…To se to potom machruje-držet něco,co mi neublíží.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:33 ® džigit reakce na …
osprey> reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:28 ® osprey
osprey

Nedávno v USA uhynula v ZOO sedmimetrová krajta mřížkovaná. Měla 136 kg. Anakonda je při stejné délce těžší.

Živou anakondu bych takhle nikdy nedržel (ono by to asi ani nešlo – nedala by se).

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:25 ® sears.13 reakce na …
sears.13

LuboO> To vím, že měla 227 a nikdo větší dokázat nemůže. A nepředpokládám, že JV narazil na rekordmanku, takže určitě byla hubenější a navíc o dost menší. Už toho hadaření necháme. Můj názor je takový, že ve čtyřech mohli zvládnout i větší než 7m.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:01 ® sus1 reakce na …

kubas> Noooo,už jsem koukal.=-| :-)

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:53 ® kubas reakce na …
kubas

sus1> neboj nějak chytrák se určitě najde :-D

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:46 ® sus1

Ještě by to chtělo vytáhnout forum o Norisovi aby to bylo celé.:-)

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:30 ® LuboO
LuboO

sears.13> inak, ta brazilka mala 227 kg, ale osobne si myslim, ze je to dost nizka vaha.

reagovat